Τρίτο Ράιχ και Σατανισμός


Αδόλφος Χίτλερ


Αδόλφος Χίτλερ:
Αποφθέγματα σχετικά με τον Χριστιανισμό


Αμέτρητες Αποδείξεις ότι οι Ναζί ήταν Αντιχριστιανοί


Αποφθέγματα Ραββίνων σχετικά με τον Σατανά


Γιόζεφ Γκέμπελς περί Χριστιανισμού


Η Αλήθεια για το Ταλμούδ


Η Βίβλος: Βιβλίο Εβραϊκής Μαγείας


Θεία Λειτουργία: Προσομοίωση Ανθρωποθυσίας


Κείμενα αλλοιωμένα με τον Χριστιανισμό


Ο Αγώνας του Χάινριχ Χίμλερ κατά του Χριστιανισμού


Οι Σατανικές Ρίζες της Ku Klux Klan


Οι Χριστιανικές Ρίζες του Κομμουνισμού


Ράινχαρντ Χάιντριχ


Ράιχσφυρερ Χάινριχ Χίμλερ


Το Τρίτο Ράιχ εργαζόταν αμείλικτα για την Καταστροφή του Χριστιανισμού


Τρίτο Ράιχ: Αγώνας κατά της Χριστιανικής ΠαιδοφιλίαςSS ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (Ελληνικό PDF)


ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

"Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Χριστιανισμό με πιο σκληρό τρόπο από όσο μέχρι τώρα. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με αυτόν τον Χριστιανισμό, αυτή τη μεγαλύτερη πληγή που θα μπορούσε να μας είχε συμβεί στην ιστορία μας, η οποία μας αποδυνάμωσε για οποιαδήποτε σύγκρουση. Αν η γενιά μας δεν το κάνει αυτό, τότε πιστεύω ότι θα τραβήξει για πολύ καιρό. Πρέπει να το ξεπεράσουμε μέσα μας."

-Ράιχσφυρερ Χάινριχ ΧίμλερΟμιλία προς τους κορυφαίους ηγέτες των SS, 9 Ιουνίου 1942, Βερολίνο


“Οι Εθνικοσοσιαλιστικές και οι Χριστιανικές αντιλήψεις είναι ασυμβίβαστες. Οι Χριστιανικές εκκλησίες είναι χτισμένες πάνω στην άγνοια των ανθρώπων-αντίθετα (ο Εθνικοσοσιαλισμός) στηρίζεται σε επιστημονικά θεμέλια. Όταν εμείς (οι Εθνικοσοσιαλιστές) μιλάμε για πίστη στον Θεό, δεν εννοούμε, όπως οι αφελείς Χριστιανοί και οι πνευματικοί εκμεταλλευτές τους, ένα ανθρωπόμορφο ον που κάθεται κάπου στο σύμπαν. Τη δύναμη που διέπεται απο τους φυσικούς νόμους και με την οποία κινούνται όλοι αυτοί οι αμέτρητοι πλανήτες στο σύμπαν, την ονομάζουμε παντοδυναμία ή Θεό. Ο ισχυρισμός ότι αυτή η συμπαντική δύναμη μπορεί να προβληματιστεί για το πεπρωμένο κάθε μεμονωμένου όντος, κάθε μικρότερου γήινου βακτηρίου, οτι μπορεί να επηρεαστεί από τις λεγόμενες προσευχές ή άλλα εκπληκτικά πράγματα, εξαρτάται από μία απαιτούμενη δόση αφέλειας ή αλλιώς από ένα ξεδιάντροπο επαγγελματικό συμφέρον."

-Μάρτιν Μπόρμαν


Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν λανθασμένα, λόγω παραπληροφόρησης, ότι η Ναζιστική Γερμανία ήταν φιλική προς τον χριστιανισμό. Αυτό δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση. Για όσους είναι τελείως μπερδεμένοι, αυτή η ιστοσελίδα αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι Ναζί όχι μόνο ήταν αντιχριστιανοί, αλλά οι ηγέτες του Τρίτου Ράιχ εργάζονταν ενεργά για την καταστροφή του Χριστιανισμού, τόσο της καθολικής όσο και της προτεσταντικής εκκλησίας.


Τα πολυάριθμα αποκρυφιστικά σύμβολα, δηλαδή η σβάστικα και οι ρούνοι των SS, δεν είναι μόνο αντιχριστιανικά, αλλά και Σατανικά, όπως παραδέχονται και οι εκκλησίες. Καθένας από τους συνδέσμους εδώ παρέχει πολυάριθμες αναφορές και τεκμηριωμένα αποσπάσματα από κάθε έναν από τους κορυφαίους ηγέτες του Τρίτου Ράιχ σχετικά με το μίσος τους για τον Χριστιανισμό και την πρόθεσή τους να τον καταστρέψουν πλήρως και να επιστρέψουν στον προχριστιανικό Παγανισμό. Στην πραγματικότητα, εάν κάποιος κάνει εκτενή έρευνα, θα διαπιστώσει ότι ο Σατανισμός είναι συνώνυμος με τον Παγανισμό. Ο Σατανάς είναι ο εχθρός του εβραϊκού λαού. Ο Σατανάς είναι ο Θεός των Εθνικών. Οι ηγέτες του Τρίτου Ράιχ το γνώριζαν αυτό.


“Διότι η μωσαϊκή θρησκεία δεν είναι στην πραγματικότητα τίποτα άλλο παρά ένα δόγμα για τη διατήρηση της Εβραϊκής φυλής. Ως εκ τούτου περιλαμβάνει, σχεδόν κάθε κλάδο κοινωνιολογικής, πολιτικής και οικονομικής γνώσης που θα μπορούσε ποτέ να τεθεί υπό αμφισβήτηση σε σχέση με αυτήν."

-Αδόλφος Χίτλερ, Ο Αγών μου


“Μέσα στην τραπεζαρία, ο Χίμλερ και ο εσωτερικός κύκλος του εκτελούσαν διάφορες αποκρυφιστικές ασκήσεις, οι οποίες περιλάμβαναν προσπάθειες επικοινωνίας με τα πνεύματα νεκρών Τευτωνων και προσπάθειες επηρεασμού του νου ενός ατόμου στο διπλανό δωμάτιο μέσω της συγκέντρωσης της δύναμης της θέλησης. Δεν υπήρχε θέση για τον χριστιανισμό στους SS και τα μέλη ενθαρρύνονταν ενεργά να έρθουν σε ρήξη με την εκκλησία."


Νέες θρησκευτικές τελετές αναπτύχθηκαν για να πάρουν τη θέση των χριστιανικών· για παράδειγμα, μια τελετή για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει τα χριστούγεννα (από το 1939 απαγορεύτηκε να εμφανίζεται η λέξη "χριστούγεννα" σε επίσημα έγγραφα των SS) και μια άλλη τελετή για το Θερινό Ηλιοστάσιο. Τα δώρα έπρεπε να δίνονται στην τελετή του Θερινού Ηλιοστασίου και όχι στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο.


Εκτός από τα χριστούγεννα, οι γάμοι και οι βαπτίσεις αντικαταστάθηκαν επίσης από Παγανιστικές τελετουργίες, και οι παγανιστικοί μύθοι, όπως είδαμε νωρίτερα σε αυτό το κεφάλαιο, επηρέασαν την επιλογή του Χίμλερ για το Βεβελσμπουργκ ως κάστρο της τάξης των SS. Η σχολαστική εργασία του Πήτερ Λεβέντα (Ανίερη Συμμαχία: A Μια Ιστορία της Ενασχόλησης των Ναζί με τον Αποκρυφισμό) στην αποκάλυψη ανέκδοτων εγγράφων από την περίοδο αυτή μας επιτρέπει να εξετάσουμε την Παγανιστική κοσμοθεωρία της Ahnenerbe και των SS. Τα αρχεία του Ahnenerbe περιείχαν ένα άρθρο του A.E. Muller που δημοσίευσε αρχικά σε ένα μηνιαίο περιοδικό με τίτλο "Lower Saxony" το 1903, το οποίο περιγράφει τον εορτασμό του Θερινού Ηλιοστασίου στο μνημείο Exsternsteine κοντά στο Βέβελσμπουργκ στα μέσα του 19ου αιώνα. " Όπως σημειώνει ο Λεβέντα, αυτά τα μοτίβα είναι κοινά στο "Völkisch" (Εθνικό) υπόβαθρο του Ναζισμού, με το φίδι, που θεωρείται ως αρχέτυπο του κακού στον χριστιανισμό, να θεωρείται ιερό από τους Άριους."

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από το βιβλίο "Invisible Eagle: The History of Nazi Occultism" του Alan Baker.


“Κεντρικό ρόλο στην μυστική μύηση που έλαβαν αυτοί οι ανώτεροι στρατηγοί των SS είχε η πραγματική σημασία του ίδιου του αναγράμματος "SS". Για την "ελίτ της ιεραρχίας " των SS, τα αρχικά αντιπροσώπευαν τη λέξη Schutzstaffel, ένας όρος που σε μια ελεύθερη μετάφραση σήμαινε ειδικό επιτελείο ή μια στρατιωτική μονάδα. Αλλά για τους μυημένους, υπήρχε και μια άλλη σημασία του "SS", μία τέτοια που έχει βαθιές ρίζες στον αποκρυφισμό και στην αρχαία πίστη των Σουμερίων, της Βαβυλώνας και ως κάποιο βαθμό, της Αιγύπτου. Για αυτούς τους μυημένους, τα γράμματα "SS" παρέπεμπαν, στην Schwarze Sonne τον μαύρο Ήλιο."

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από το βιβλίο "Reich of the Black Sun: Nazi Secret Weapons & the Cold War Allied Legend" του Joseph P. Farrell.