Αποφθέγματα Ραββίνων σχετικά με τον Σατανά

Κάποιοι Εβραίοι που αυτοαποκαλούνται "Σατανιστές" προσπαθούν να αρνηθούν το γεγονός ότι είναι εχθροί του Σατανά και ότι ο Σατανάς στην πραγματικότητα ΜΙΣΕΙ έντονα τον εβραϊκό λαό. Αυτό το έχει ξεκαθαρίσει κραυγαλέα στους πιο στενούς του μαθητές. Τα παρακάτω είναι αποσπάσματα από ραββίνους και άλλους θρησκευόμενους Εβραίους. Είναι αρκετά προφανές.


Ραββινικά αποσπάσματα για τον Σατανά:

(Μερικά χριστιανικά αποσπάσματα περιλαμβάνονται προς το τέλος της σελίδας)


"Εκείνοι που χρησιμοποιούν το Ολοκαύτωμα για να δικαιολογήσουν είτε την αθεΐα τους είτε την τάση τους να υποτιμούν το κύρος της Εβραϊκής Βίβλου, θα πρέπει να θυμούνται ότι ο Σατανάς, όχι ο θεός, είναι ο δημιουργός του ναζισμού και του αντισημιτισμού".

https://www.afii.org/texts/hw2p2rb.htm


"Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. Ο όρος "αντισημιτισμός" επινοήθηκε το 1879 από έναν Γερμανό δημοσιογράφο, τον Βίλχελμ Μαρ, για να χαρακτηρίσει τις αντιεβραϊκές εκστρατείες που εμφανίζονταν τότε σε όλη την Ευρώπη. Έκτοτε, ο όρος αυτός εφαρμόζεται παγκοσμίως σε κάθε μορφή συμπεριφοράς ή λογοτεχνίας που αποδεικνύει εχθρότητα προς τους Εβραίους (9).

Με κάθε ίνα της διεφθαρμένης, μοχθηρής ύπαρξής του, ο Σατανάς περιφρονεί τους Εβραίους. Τους μισεί σε τέλειο βαθμό και η παρανοϊκή του φύση αποκαλύπτεται στον τρόπο που μεταχειρίζεται τον εβραϊκό λαό. Αυτό το μίσος αποτελεί αντανάκλαση του μίσους του για τον θεό (καθώς οι Εβραίοι είναι ο εκλεκτός λαός του θεού). Η ολοκληρωτική καταστροφή τους είναι ο στόχος του. Είναι ο δημιουργός του πνεύματος του αντισημιτισμού (15).

Προσπάθησε να καταδιώξει τον λαό του Θεού, τους Εβραίους, προκειμένου να τους εξοντώσει, ώστε να μη γεννηθεί ο υποσχόμενος σπόρος της Γένεσης 3:15, ο Ιησούς, και να μην λυτρωθεί η ανθρωπότητα. Το βιβλίο της Εσθήρ περιγράφει λεπτομερώς πώς ο εχθρός του θεού και του λαού του προσπάθησε να εξαλείψει την εβραϊκή φυλή, αλλά ο θεός ανέδειξε την Εσθήρ σε μια "τέτοια ώρα" για να ελευθερώσει τη φυλή της. Ο βασιλιάς Ηρώδης προσπάθησε να εξαλείψει τον Ιησού, βάζοντας να σκοτώσουν όλα τα αρσενικά μωρά στη Βηθλεέμ κάτω των δύο ετών. Στη δική μας γενιά το Ολοκαύτωμα είναι πάντα στο μυαλό μας για τον Χίτλερ και το ανοσιούργημά του εναντίον εκατομμυρίων Εβραίων, ενώ η δολοφονία τριάντα εκατομμυρίων Εβραίων από τον Στάλιν δεν αναφέρεται σχεδόν καθόλου. Σήμερα, ένας στους πέντε ανθρώπους στον κόσμο είναι προσηλωμένος στον θάνατο των Εβραίων. Το Ισλάμ απαιτεί τον θάνατο των Εβραίων (7)".

https://www.hebroots.org/hebrootsarchive/9805/980528_g.html

(Σημείωση: Ο Στάλιν ήταν Εβραίος, όπως και η γυναίκα του. Το Ισλάμ έχει και εκείνο ερβαϊκές ρίζες και αντιτίθεται σε οτιδήποτε όμορφο και Σατανικό)


"Επομένως, ο Σατανάς προσπαθεί απεγνωσμένα να σταματήσει την επιστροφή του Μεσσία. Γι' αυτό ο Σατανάς κάνει ό,τι μπορεί για να καταστρέψει τον εβραϊκό λαό. Ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει την πίστη στον Ιησού τόσο ξένη και αποκρουστική, ώστε κανένας εβραίος που σέβεται τον εαυτό του, πόσο μάλλον το έθνος, να μην επιθυμεί ποτέ να μετανοήσει και να τον εμπιστευτεί! Κάθε συνάθροιση πιστών στον Ιησού, εβραίων ή Εθνικών, που δεν προσπαθεί να φέρει τα Καλά Νέα στον εβραϊκό λαό, στην πραγματικότητα λειτουργεί για το παρόν σχέδιο του Σατανά: να εμποδίσει το Ισραήλ να αναγνωρίσει τον Μεσσία του, τον καταστροφέα του Σατανά, ώστε ο Μεσσίας να μην μπορεί να επιστρέψει".

https://www.wordofmessiah.org/june.htm


"Σε αυτόν τον αιώνα, ο Σατανάς έχει φουντώσει τις φλόγες του μίσους κατά των Εβραίων χρησιμοποιώντας τους Μουσουλμάνους παγκοσμίως στην προσπάθειά του να σταματήσει το σχέδιο του θεού που θα δει τον Ιησού Χριστό να επιστρέφει στο Όρος των Ελαιών. Αν δεν υπάρχει εβραϊκό Ισραήλ, ο Σατανάς θα σκεφτεί ότι ο λόγος του θεού είναι ψέμα, το Σχέδιο του θεού θα αποτύχει και τότε θα μπορέσει να επιβιώσει".

https://www.bibleprobe.com/baruch.htm


"Από πού προήλθε ο αντισημιτισμός; Ποια είναι η πραγματική αιτία αυτής της μοχθηρής σκέψης; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Προέρχεται από τον Διάβολο. Γνωρίζατε ότι η πρώτη φορά που ο Διάβολος αναφέρεται με το όνομα "Σατανάς" είναι όταν ενεργεί εναντίον του Ισραήλ;

"Και ο Σατανάς αντιστάθηκε εναντίον του Ισραήλ και προκάλεσε τον Δαβίδ να αριθμήσει τον Ισραήλ". (Α΄ Χρονικών 21:1) Ο Σατανάς είναι αυτός που είναι η αιτία όλων των διωγμών και των δεινών του Ισραήλ. Ο Σατανάς μισεί το έθνος μέσω του οποίου έχουν έρθει τόσες ευλογίες στον κόσμο, ειδικά ο Μεσσίας Ιησούς. Όταν ο Διάβολος θυμώνει εναντίον του Ισραήλ, αυτό καταλήγει πάντα στην περιφρόνησή του εναντίον του Μεσσία και Σωτήρα, του Γιεσούα Μεσσία. Από τον Φαραώ, τον πρώτο καταγεγραμμένο αντισημίτη, στον Αμαλήκ, τον Αμάν, στη συνέχεια στον βασιλιά της Συρίας το 168 π.Χ., μέχρι τον Ρωμαϊκό Πόλεμο το 66-70 μ.Χ., ο Σατανάς ήταν ο κινητήριος παράγοντας των εβραϊκών διωγμών και της αιματοχυσίας. Μέσα από τις Σταυροφορίες, την Ισπανική Ιερά Εξέταση, τα Ρωσικά πογκρόμ και το Ναζιστικό Ολοκαύτωμα διαβάζετε την ιστορία του τι έκανε ο Σατανάς μέσω των ανθρώπων εναντίον του εβραϊκού λαού μου. Έρχεται όμως μια μέρα που οι σφοδρές επιθέσεις εναντίον του έθνους του Ισραήλ θα φτάσουν στο τέλος τους. Ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ θα πολεμήσει εναντίον εκείνων που καταδίωξαν τον Εβραίο. Τότε ο Σατανάς θα κάνει την τελική του επίθεση εναντίον του Ισραήλ και ο θεός θα τον ρίξει στη λίμνη της φωτιάς, όπως έχει προφητευτεί".

https://www.rockofisrael.org/articles/a3.htm


"Τα Αραβικά έθνη θα εξακολουθήσουν να είναι προσηλωμένα στην καταστροφή αυτού του μικροσκοπικού έθνους στην Μέση Ανατολή. Θα εξακολουθεί να υπάρχει μίσος για τους Εβραίους και αποφασιστικότητα να τους εξοντώσουν. Η πηγή του μίσους (ο Σατανάς) θα εξακολουθεί να είναι πολύ ζωντανή, και πιθανότατα θα είναι πιο ενεργή από ποτέ, καθώς βλέπει τον χρόνο του να λιγοστεύει. Ο απατεώνας θα εξακολουθεί να είναι απασχολημένος με την δουλειά του, πείθοντας τους πάστορες και τους ανυποψίαστους πιστούς σε όλο τον κόσμο ότι οι Ισραηλινοί είναι βάναυσοι επιτιθέμενοι που σκοτώνουν αθώα Παλαιστίνια παιδιά. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τον Σατανά. Οι άνθρωποι πιστεύουν τα ψέματα που διαβάζουν στον τύπο και το Ισραήλ αποκτά ένα ακόμη μαυρισμένο μάτι".

https://www.jewishjewels.org/newsletters/2003_03.htm


"Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άλλοι πόλεμοι στον κόσμο, αλλά εξαιτίας της σαρκικότητας του ανθρώπου και επειδή ο Σατανάς μισεί τον εβραϊκό λαό λόγω της διαθήκης που διαθέτει, ο πόλεμος θα μαίνεται. Θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι ο Γιεσούα, ο Άγιος του Ισραήλ, να επιστρέψει για να εγκαθιδρύσει την γήινη βασιλεία του από την ιερή πόλη της Ιερουσαλήμ!"

https://www.geocities.com/achothatorah/LT/land.html


"Από το 1948 έχουν υπάρξει αρκετές φορές που το Ισραήλ αναγκάστηκε να κλείσει τα σύνορά του στους τουρίστες. Έχοντας ασχοληθεί με ανθρώπους που συμμετείχαν σε εκατοντάδες εκδρομές στο Ισραήλ, δεν υπήρξε ποτέ περιστατικό τραυματισμού ή θανάτου τουρίστα από τρομοκράτες. Αν σκοπεύετε να πάτε στους Αγίους τόπους μπορείτε να υπολογίζετε στα εξής: Ο Σατανάς θα αρχίσει, περίπου 30 ημέρες πριν από την αναχώρησή σας, να προσπαθεί να προκαλέσει κάποιο σοβαρό περιστατικό ή να δημιουργήσει κλίμα φόβου για να σας αποτρέψει από το να πάτε στο Ισραήλ".

https://www.sabbathrest.org/tours.htm


Τα αντι-ισραηλινά σχέδια οποιασδήποτε περιγραφής είναι Δαιμονικά. Ο Σατανάς μισεί τον εκλεκτό λαό του θεού από την Κλήση του Αβραάμ. Αυτό συνέβη πολλά χρόνια πριν δοθεί το όνομα "Ισραήλ" στον Ιακώβ καθώς πάλευε με τον θεό. Όλα αυτά ήταν μέρος του σπόρου της γυναίκας και της υπόσχεσης του Μεσσία".

https://www.pawcreek.org/articles/endtimes/MysteryBabylonAntiIsraelAtTheHighestLevel.htm


"Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, θα καταλάβουμε γιατί ο Σατανάς μισεί τον "ήχο του Σοφάρ", διότι θα μεταφέρει ξεκάθαρα το μήνυμα ότι έχει νικηθεί από το χυμένο αίμα του αμνού του θεού! Ο ίδιος ο ήχος του Σοφάρ κάνει τον Σατανά να περιφρονεί τον έπαινο και την λατρεία μας προς τον κύριο. Μισεί εκείνους που έχουν μετανοήσει για τις αμαρτίες τους και ακολουθούν τον κύριο Γιεσούα. Μισεί τον "Λόγο" και εκείνον που είναι ο Λόγος. Δεν μπορεί να ανεχθεί εκείνους που δίνουν μάχη στο όνομα του Γιεσούα. Μισεί να του υπενθυμίζουν ότι ο Γιεσούα αναστήθηκε από τους νεκρούς τρεις ημέρες και τρεις νύχτες αφότου έδωσε την ζωή του, νικώντας αυτό το κακό. Ο Σατανάς μισεί το κράτος του Ισραήλ, διότι αν ο εβραϊκός λαός βρισκόταν ακόμη στην διασπορά και αν το Ισραήλ δεν είχε αποκατασταθεί, ο κύριος Γιεσούα δεν θα μπορούσε να επιστρέψει. Επίσης, ο Σατανάς μισεί να ακούει για την τελική καταδίκη του".

https://cometozion.faithweb.com/rmi2.htm


"Πρέπει να ξέρετε και να καταλάβετε ότι ο Σατανάς μισεί τον εβραϊκό λαό. Μέσω των υποσχέσεων που δόθηκαν στον Αβραάμ και στο σπέρμα του, ο Θεός θα έφερνε στη γη την αποκάλυψη του εαυτού του και την λύτρωσή του στην ανθρωπότητα. Ο Σατανάς μισεί το σπέρμα του Αβραάμ. Ο Σατανάς μισεί τον Εβραίο. Ο Ιησούς ήταν Εβραίος".

https://www.spiritoflifeministries.com/PropheticEvents.html


"Αν λοιπόν ο θεός αγαπά τον εβραϊκό λαό, γιατί τον συκοφαντούν και τον κακολογούν; Το κακό αυτής της πράξης βρίσκεται πολύ κάτω από τα πιο σκοτεινά βάθη της πιο διεφθαρμένης ανθρώπινης καρδιάς. Πρόκειται για ένα ύπουλο μίσος που τρέφει ο Σατανάς για τον εβραϊκό λαό. Πρώτον, ο Σατανάς μισεί τον θεό, οπότε είναι φυσικό να μισεί το επίκεντρο της προσοχής του θεού. Είναι φυσικό γι' αυτόν να θέλει να τους καταστρέψει επειδή θέλει να βλάψει τον θεό. Θέλει να κάνει τον θεό να φανεί ανίκανος. Εξάλλου, αν ο παντοδύναμος θεός δεν μπορεί να προστατεύσει τον λαό του, τότε ποια είναι η εγγύηση ότι μπορεί να προστατεύσει οποιονδήποτε; Είναι όμως θαύμα που ο εβραϊκός λαός υπάρχει ακόμη και σήμερα. Είναι μια πραγματική απόδειξη της θεϊκής προστασίας του θεού".

https://www.delusionresistance.org/christian/christkillers.html


"Ο Σατανάς μισεί τους Εβραίους με πάθος επειδή αυτοί έδωσαν στον κόσμο και την Βίβλο και τον Μεσσία. Μισεί επίσης τις υποσχέσεις που έδωσε ο θεός για την σωτηρία ενός μεγάλου υπολείμματος των εβραίων στους έσχατους καιρούς".

https://www.lamblion.com/articles/prophecy/Jews-Israel/Jews-06.php


"Ο Σατανάς είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τον εβραϊκό λαό, ώστε ο θεός να μην μπορέσει να τηρήσει την υπόσχεσή του να φέρει ένα υπόλοιπο στην σωτηρία. Αυτός είναι ο λόγος που ο Σατανάς ενορχηστρώνει όλα τα έθνη της Γης εναντίον του Ισραήλ σήμερα. Ο θεός ανέδειξε ένα έθνος το οποίο ο Σατανάς, ως πρίγκιπας αυτού του κόσμου, είναι αποφασισμένος να καταστρέψει".

https://www.lamblion.com/articles/prophecy/pcl/pcl-05.php


"Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι εχθροί του Ισραήλ αντιτίθενται στο Ισραήλ με τέτοια ένταση, είναι επειδή μισούν τον θεό. Ο Σατανάς μισεί τον θεό και το σχέδιό του για την Γη με επίκεντρο την Ιερουσαλήμ και τον εβραϊκό λαό. Αυτό δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει μίσος, η αλήθεια είναι αρκετά συχνά επώδυνη, αλλά αφού μας αποκαλυφθεί, έχουμε την ευκαιρία να απελευθερωθούμε από την Σατανική πλάνη που μας οδηγεί να αντιταχθούμε στον μόνο αληθινό θεό, ο οποίος είναι ο θεός του Ισραήλ".

https://members.tripod.com/~JerusalemForever/
https://www.messianicdirectory.com/alpha/j/j3.html


"Μια συνωμοσία για την υπονόμευση αυτής της έννοιας του "ενός νέου ανθρώπου", εισήχθη συστηματικά ως ένα από τα πρωταρχικά σχέδια του Διαβόλου. Ο Σατανάς μισεί το Ισραήλ επειδή έφερε στον κόσμο τον λυτρωτή της ανθρωπότητας. Μισεί ιδιαίτερα το σωζόμενο υπόλοιπο του Ισραήλ επειδή διατηρεί την μαρτυρία της αληθινής εβραϊκής ταυτότητας του Ιησού. (Αποκάλυψη 12:17) Εφόσον τα σχέδια του Σατανά ματαιώνονται από την δύναμη του αίματος του Ιησού και οι πιστοί καλούνται να περπατούν με την ταπεινότητα αυτού του γεγονότος, η είσοδος του εχθρού στην ζωή του Χριστιανού γίνεται μέσω της αλαζονείας και της υπερηφάνειας. Ίσως η αποκλειστικότητα των Μεσσιανικών εβραίων να προκάλεσε αρνητική αντίδραση στους Εθνικούς πιστούς, αλλά υπήρχαν από νωρίς σημάδια αλαζονείας στην εκκλησία απέναντι στην Μεσσιανική εβραϊκή κοινότητα. Ο Παύλος αντιμετώπισε αυτήν την αλαζονική στάση στην επιστολή του προς τους Ρωμαίους".

https://www.baruchhashem.com/resources/reconciliation.html


"Τελικά, η πηγή του αντισημιτισμού βρίσκεται στον ίδιο τον Σατανά. Μισεί τον θεό και είναι και ήταν πάντα προσηλωμένος στην καταστροφή του ό,τι αγαπά και επιθυμεί ο θεός. Ως εκλεκτός λαός της διαθήκης του θεού, οι εβραίοι βρίσκονται στο στόχαστρο αυτού του μίσους. Ο Σατανάς γνωρίζει επίσης ότι η αποκατάσταση του εβραϊκού λαού διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην επιστροφή του Μεσσία. Έτσι, έχει δεσμευτεί με κάθε κόστος να το αποτρέψει αυτό. Η εβραϊκή θεολογία δεν μπορεί να εξηγήσει το Ολοκαύτωμα -και στην πραγματικότητα το "γιατί" του είναι μέρος του ευρύτερου ερωτήματος: Γιατί υπάρχει το κακό και ο πόνος στον κόσμο, αφού ο θεός είναι θεός της αγάπης; Το ερώτημα προκαλεί αμηχανία ακόμη και στον πιο σταθερό πιστό".

https://www.charismamag.com/a.php?ArticleID=6590


Οι Σατανικές Ρίζες του αντισημιτισμού

https://www.biblicist.org/bible/plot.shtml


"Ακόμη χειρότερα, αποδίδει τις ανίερες, κακόβουλες και εκδικητικές ενέργειες του Σατανά σε έναν άγιο και δίκαιο θεό. Όταν ο θεός κρίνει τον λαό του, ο απώτερος σκοπός του δεν είναι η τιμωρία αλλά η αποκατάσταση. Η πρόθεσή του δεν είναι να καταστρέψει αλλά να θεραπεύσει, όχι απλώς να τιμωρήσει αλλά τελικά να εξαγνίσει από την αμαρτία. Ο Σατανάς, από την άλλη πλευρά, είναι ο καταστροφέας. Απολαμβάνει να προκαλεί φρίκη και πόνο στο λαό του θεού με απώτερη πρόθεση την εξόντωση. Ο θεός έχει ποντάρει την φήμη του στην διατήρηση και την τελική αποκατάσταση του εβραϊκού λαού. Επομένως, ο Σατανάς φιλοδοξεί να καταστρέψει τους εβραίους, προκειμένου να ακυρώσει τις υποσχέσεις του θεού και να τον παρουσιάσει ως ψεύτη".

https://www.biblicist.org/bible/plot.shtml