Ο Πνευματικός Σατανισμός διαφέρει από τον Σατανισμό του Άντον Λαβέι. Γνωρίζουμε πως ο Σατανάς/Εωσφόρος είναι πραγματικό ων. Δεν είμαστε άθεοι! Παρά τις πολλές ασυμφωνίες, η Εκκλησία του Σατανά (Church of Satan), που ιδρύθηκε το 1966 από τον Άντον Σαντόρ Λαβέι, τώρα παίρνει μια αθεϊστική στάση όσο αναφορά τις εξωτερικές θεότητες και αποδέχεται τον Σατανά μόνο ως «Αρχέτυπο».

Υπό το φως νέας γνώσης που βασίζεται σε εκατοντάδες ώρες αναζήτησης και εξονυχιστικής έρευνας, ανακαλύψαμε τα ακόλουθα:

1. Ο Σατανάς είναι ο Πραγματικός Δημιουργός Θεός μας.
Ο «YHVH» γνωστός και ως «Γιαχβέ» από τους παραπλανημένους, είναι μια ψευδής οντότητα. «YHVH» είναι τα τέσσερα από τα πέντε στοιχεία, που είναι πολύ γνωστά στα Εβραϊκά συστήματα μαγείας που είναι κοινά στον κόσμο.

2. Ο χαρακτήρας «Ιησούς Χριστός» είναι πλασματικός και έχει κλαπεί από 18+ Παγανιστικούς μύθους ενός Θεού που κρεμάστηκε από ένα δέντρο, όπως ο Όντιν, και μετά αναστήθηκε. Οι μύθοι αυτοί είναι μια περιγραφή της αλχημικής διαδικασίας της μεταμόρφωσης της ψυχής – θάνατος και μετά ανάσταση.                                                Ο ναζωραίος δεν είναι και ούτε πρόκειται να είναι τίποτα παραπάνω από ένα μέσο για την αφαίρεση όλης της πραγματικής πνευματικής γνώσης και τον αφοπλισμό του κόσμου από τις πνευματικές τους δυνάμεις. Η ανθρωπότητα έχει καταβάλει ποσά τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων, με ασθένειες, μιζέρια και βάσανα, λόγω της αφαίρεσης αυτής της γνώσης. Η Πνευματική γνώση συστηματικά καταστρέφεται, διαστρεβλώνεται και διαφθείρεται με σκοπό τη ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. Επιβάλλοντας στον κόσμο ότι ο Ναζωραίος είναι μια πραγματική οντότητα, αυτοί που βρίσκονται στη κορυφή διατηρούν τον έλεγχο και αποκομίζουν ανομολόγητα ποσά πλούτου και δύναμης.


3. Ο Πραγματικός Σατανισμός είναι προγενέστερος του Χριστιανισμού κατά χιλιάδες χρόνια και βασίζεται στη πλήρη μεταμόρφωση της ψυχής. Οι Χριστιανοί παραπλανιούνται στο να «αποδεχτούν τον Ιησού» και πιστεύουν ότι «θα σωθούν», ενώ είναι όλα ψέματα. Τα πάντα στη Χριστιανική θρησκεία είναι ψέμματα και αυτό το αποδεικνύουμε πέρα από κάθε αμφιβολία. Η Χριστιανική απάτη της «Σωτηρίας» βασίζεται σε κλεμμένες και διαστρεβλωμένες γνώσεις αλχημείας, στις οποίες το άτομο πραγματικά δουλεύει πνευματικά για να μεταμορφώσει τη ψυχή του και να φτάσει στη θέωση.

Πολλοί Παραδοσιακοί Σατανιστές πιστεύουν στον Σατανά/Εωσφόρο. Κάποιοι τον αναγνωρίζουν σαν φίλο και δεν τον λατρεύουν. Εμείς σεβόμαστε την ατομικότητα και τις προσωπικές επιλογές. Η σχέση του καθενός με τον Σατανά/Εωσφόρο είναι προσωπική, καθώς στο Σατανισμό εκτιμάται η ελεύθερη σκέψη και η ατομικότητα.

Ο Σατανάς είναι ο δότης της γνώσης. Ο στόχος του Πνευματικού Σατανισμού είναι να εφαρμόσει αυτή τη γνώση και να μεταμορφώσει τη ψυχή μας στο επίπεδο της θέωσης, όπως αρχικά προοριζόταν από τον Δημιουργό Θεό μας Σατανά.

αμφισβητεί τα πάντα. Η ουσία του Πνευματικού Σατανισμού είναι το άτομο να φτάσει στο μέγιστο δυνατό και να ξεπεράσει τα όριά του και αυτό ξεκινά με την χρήση του μυαλού του στο έπακρο των δυνατοτήτων του.
Ο Πνευματικός Σατανισμός δε συγκρούεται με την επιστήμη με κανένα τρόπο. Ενθαρρύνουμε ανεπιφύλακτα και υποστηρίζουμε κάθε επιστημονική γνώση και έρευνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η ανθρωπότητα υστερεί επικίνδυνα στην επιστημονική γνώση λόγω αιώνων καταπίεσης από το χριστιανισμό. Πιστεύουμε πως όλα τα πνευματικά και παραφυσικά φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά με ορθολογικό τρόπο. Η επιστημονική γνώση δεν έχει προοδεύσει αρκετά ώστε να κατανοηθεί ή να εξηγηθεί ο χώρος του «Υπερφυσικού».

Δεν υπάρχουν διαμεσολαβητές στον Πνευματικό Σατανισμό. Ενθαρρύνουμε έντονα τους ανθρώπους μας να επικοινωνούν απευθείας με τον Σατανά. Το ιερατείο είναι εδώ μόνο για καθοδήγηση και υποστήριξη. Η προσωπική σχέση του καθένα με τον Σατανά είναι ανάμεσα σε αυτό το άτομο και τον Σατανά. Εφαρμόζουμε τη λογική «υπευθυνότητα στους υπεύθυνους». Δε βάζουμε όρια στη γνώση ή στην προσωπική δύναμη και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κοινοποιήσουμε τη γνώση σε ΌΛΟΥΣ – όχι μόνο σε μια επίλεκτη ομάδα που έχουν αυτοανακηρυχθεί «εκλεκτοί» όπως συμβαίνει με τις άλλες θρησκείες. Ο Σατανάς ενθαρρύνει τη προσωπική μελέτη, τη μάθηση και την άμεση απόκτηση εμπειριών.

Οι περισσότεροι Πνευματικοί Σατανιστές κάνουν μια δέσμευση στον Σατανά. Η δέσμευση αυτή είναι πολύ σημαντική επειδή ο Σατανάς μας προστατεύει καθώς ασχολούμαστε με την εξέλιξη των δυνάμεών μας. Αυτοί που πορεύονται μόνοι τους ή χωρίς καμία πνευματική προστασία, συχνά καταλήγουν στην καταστροφή. Από τη στιγμή που κάποιος κάνει αυτή τη δέσμευση, οι Δαίμονες μας καθοδηγούν συχνά και συνεργάζονται μαζί μας βοηθώντας μας να αναπτυχθούμε. Σε αντίθεση με τις θρησκείες τις δεξιάς ατραπού, ο Πνευματικός Σατανισμός παροτρύνει τη δράση. Ο Σατανάς θέλει οι άνρθωποί του, να ζήσουν την ζωή τους στο έπακρο και να εξελιχθούν.

Ο Σατανάς είναι πάντα εδώ για εμάς, αλλά όσο εξελισσόμαστε προσδοκεί από εμάς να χειριζόμαστε πράγματα μόνοι μας χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις μας, ανάλογα με τις ικανότητές μας. Ο Χριστιανισμός και οι ακόλουθοί του εσκεμμένα ακρωτηριάζουν τους ανθρώπους πνευματικά. Οι Χριστιανοί συνεχώς λένε πως ο Ναζωραίος έχει θεραπεύσει ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν σκλάβοι επειδή ποτέ δε διδάσκονται, ούτε απαιτείται να ξέρουν να θεραπεύουν τον εαυτό τους ή τους άλλους. Το αρχέτυπο του Ναζωραίου αντιπροσωπεύει τη σκλαβιά, τη δουλεία και την ανοχή ατελείωτης κακοποίησης ώστε να προγραμματιστούν οι άνθρωποι για να είναι οι τέλειοι σκλάβοι σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Ο Ναζωραίος δίνει πλήρη έμφαση στη «μεταθανάτια ζωη» με σκοπό να περάσει τη νοοτροπία ότι η ζωή που ζούμε τώρα δεν έχει σημασία. Αυτή η νοοτροπία είναι απαραίτητη για την ανοχή κάθε είδους κατάχρησης προς όφελος των λίγων.
Μας υπηρέτησε καλά, αυτός ο μύθος του Χριστού
– Πάπας Λέων Ι’ (1475-1521)

Όσο για τα περιβόητα «θαύματα» που σχετίζονται με τον Χριστιανισμό, οι όποιες θεραπείες έγιναν ήταν πολύ λίγες και πολύ σποραδικές. Και αυτές βασίζονται σε αλληγορίες σχετικά με την μεταμόρφωση της ψυχής. Κάθε άνθρωπος με πνευματική γνώση και δύναμη μπορεί να επιτύχει όλα τα κατορθώματα που αποδίδονται στον ναζωραίο στη βίβλο και ακόμη περισσότερα. Οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν έχουν καν ιδέα πως συναναστρέφονται με κακόβουλους εξωγήινους (εχθρικοί Σκανδιναβικοί εξωγήινοι γνωστοί και ως «άγγελοι» και γκρίζοι), που κάνουν μερικές επιδείξεις κάθε τόσο για να προσδώσουν αξιοπιστία στο ψέμα. Με τους ασκούμενους της Νέας Εποχής, πολλοί επικαλούνται τους αγγέλους για βοήθεια και δεν μαθαίνουν τίποτα. Το θέμα της ανθρώπινης άγνοιας και ανικανότητας επικρατεί και εδώ. Ο Σατανάς/Εωσφόρος είναι ο Πραγματικός Δημιουργός Θεός και ο μεγάλος απελευθερωτής της ανθρωπότητας. Δεν φοβάται οι άνθρωποι να έχουν πνευματική δύναμη και γνώση, καθώς είναι ειλικρινής και δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Ο Σατανάς μας δίνει γνώση για να γίνουμε ανεξάρτητοι και ελεύθεροι. Μας κατευθύνει στο να γίνουμε κυρίαρχοι της ζωής και της μοίρας μας. ο Σατανάς και οι Δαίμονές του είναι πάντα εδώ για να μας βοηθήσουν όταν υπάρχουν πράγματα που ακόμα δεν μπορούμε να χειριστούμε.

Ο Σατανάς κρατάει τις υποσχέσεις του, είναι συνεπής και στοργικός με τα δικά του άτομα. Ο Σατανάς αντιπροσωπεύει την ελευθερία, τη δύναμη, την εξουσία και τη δικαιοσύνη. Ο Σατανάς μας δείχνει ότι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΆΞΕΙ να υπομένουμε τη κακομεταχείριση. Μας δείχνει ότι είμαστε άξιοι ευχαρίστησης, χαράς και μιας καλύτερης ζωής. Μας δημιούργησε μέσω της Γενετικής Μηχανικής, την ίδια που χρησιμοποιούν και οι επιστήμονες γενετικής σήμερα και δημιουργούν κλώνους αλλά σε πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο.

Πολλοί άνθρωποι παραβλέπουν την «απόκρυφη» δύναμη, δεν τη λαμβάνουν σοβαρά ή είναι εντελώς ανίδεοι σχετικά με αυτή. Η αλήθεια είναι πως η απόκρυφη δύναμη είναι στα χέρια λίγων για πολλούς αιώνες. Ο χριστιανισμός είναι το μέσο τους για να αφαιρούν αυτή την γνώση από τον κόσμο.                                            Μετά την αφαίρεση της γνώσης, ένα πλασματικό παρελθόν δημιουργήθηκε με σκοπό να απομακρύνει τους ανθρώπους από το να μάθουν την αλήθεια. Οι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ή δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις ικανότητες είναι στο έλεος αυτών που τις κατέχουν και αυτών που είναι έμπειροι σε αυτές. Χιλιάδες χρόνια πριν, στην Αρχαία Αίγυπτο, αυτή η δύναμη ήταν γνωστή και ο περισσότερος κόσμος ήξερε πως να τη χρησιμοποιεί. Με την έλευση του Ιουδαίο/Χριστιανισμού και του Ισλάμ, κατέστρεφαν τη γνώση οπουδήποτε την έβρισκαν.

Πόλεις, βιβλιοθήκες και οποιεσδήποτε άλλες πηγές γνώσης καταστράφηκαν στην προσπάθεια να εξολοθρεύσουν κάθε γνώση για τους Πραγματικούς Θεούς [που είναι εξωγήινα όντα] και τις δυνάμεις της ανθρώπινης ψυχής. Οι Θεοί που αλληλεπιδρούσαν, συναναστρέφονταν ή υποστήριζαν την ανθρωπότητα καταράστηκαν και εξορίστηκαν.

Η ανθρωπότητα έχει αποκοπεί από τον Πραγματικό Δημιουργό Θεό Σατανά και έχει παρακμάσει από τότε. Η κακοποίηση παιδιών και ζώων, η απερίσκεπτη καταστροφή και αμέλεια για το περιβάλλον, τη γη και τα ζωντανά όντα, είναι μερικές από τις συνέπειες της πνευματικής παρακμής. Χιλιάδες χρόνια πριν, πολύ πριν από την έλευση του Ιουδαίο/Χριστιανισμού, οι άνθρωποι ζούσαν δίπλα στους Θεούς, στην εποχή γνωστή ως «Χρυσή Εποχή».

Ο Σατανάς είναι ο Σουμερικός Θεός γνωστός ως «ΕΑ» ή «ΕΝΚΙ». Είναι ένας ΘΕΟΣ και όχι άγγελος! Έχει δυσφημιστεί και συκοφαντηθεί στο πέρασμα των αιώνων με αναλήθειες και ψέματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δε γνωρίζουν τον Σατανά. Πιστεύουν οτιδήποτε τους έχουν πει σχετικά με αυτόν χωρίς αμφιβολία. Ο φόβος είναι ένα ισχυρό εργαλείο που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να κρατηθεί η ανθρωπότητα μακριά από τον Σατανά.

Ο Σατανάς είναι ο πιο λαμπρός και ο πιο ισχυρός από τους Θεούς. Συμβολίζεται με τον Υδροχόο, το 11ο ζώδιο. O Υδροχόος είναι το σύμβολο του ανθρωπισμού, της τεχνολογίας και της ιδιοφυΐας. Ένας από τους αριθμούς του Σατανά είναι το 11.

Ο Σατανάς/Ένκι καθιέρωσε την Αρχαία Αιγυπτιακή Τάξη του Όφεως, γνωστή και ως  «Η Αδελφότητα του Όφη». Με το πέρασμα των χιλιετιών, τα διδάγματα διαστρεβλώθηκαν και δεν μοιάζουν πλέον με τα αρχικά. Αυτή η Τάξη εστίαζε στο να φέρει στην ανθρωπότητα τη Θεϊκή γνώση και δύναμη και να ολοκληρώσει το Μέγα Έργο της μεταμόρφωσης της ψυχής. Αυτή η γνώση παρέμεινε στα χέρια λίγων και καταχράστηκε με αποτέλεσμα τη παρακμή μας υπό τις κατευθύνσεις των εχθρικών θεών. Λέγεται στους ανθρώπους πως αν τους δίνονταν αυτή η δύναμη, θα έκαναν κατάχρησή της. Αυτό είναι άλλο ένα ψέμα που δημιούργησαν και διέδωσαν αυτοί που εκμεταλλεύονται αυτές τις δυνάμεις για δόλιους σκοπούς. Όλα αυτά, υπό τη καθοδήγηση των εχθρικών εξωγήινων που μεταμφιέζονται ως «Γιαχβέ» και άλλους. Το να αποκαλύψουν αυτά τα καλοδιατηρημένα μυστικά στο μέσο άτομο θα διαβεβαίωνε ότι αυτοί που έχουν τον έλεγχο δε μπορούν να διατηρήσουν τη δύναμή τους πλέον.

Οι Θεοί είναι ανθρωποειδείς εξωγήινες φυλές όντων. Στην Χριστιανική βίβλο αναφέρονται ως «Νεφελίμ». Αυτά τα όντα είναι πολύ ανεπτυγμένα, πολύ προχωρημένα, με εξαιρετικές γνώσεις και μεγάλη δύναμη. Τροποποίησαν γενετικά το DNA τους ώστε να μην γερνούν.

Στην έκδοση του Νεκρονόμικον από τον Σάιμον (αυτό το βιβλίο βασίζεται στη μυθολογία της Μεσοποταμίας και των Σουμερίων, παρόλο που κατατάσσεται ως έργο φαντασίας), η φράση: «Όταν η Μεγάλη Αρκούδα κρέμεται χαμηλά στον ουρανό» αναφέρεται στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου. Όταν οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται, ανοίγει ένας δρόμος για τους ταξιδιώτες του διαστήματος. Οι άνθρωποι πάντα κοιτάνε στον ουρανό αναμένοντας την επιστροφή των Θεών.

Ο αποκλειστικός σκοπός των ανθρώπων ήταν για να χρησιμοποιηθούν ως σκλάβοι εργάτες στα ορυχεία των Νεφελίμ. Η καταστροφή μας ήταν προκαθορισμένη μετά την εξόρυξη του χρυσού. Ο Σατανάς, μαζί με πολλούς άλλους Νεφελίμ, έκαναν παιδιά με ανθρώπινες μητέρες. Οι απόγονοί τους ονομάστηκαν «Ημίθεοι».

Ο Σατανάς είναι αφάνταστα δυνατός, λαμπρός και ισχυρός. Αρνήθηκε να ηττηθεί. Έχασε μια μάχη, αλλά οχι τον πόλεμο. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ/ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ;
Ναι. Αλληλεπιδρά με τους μαθητές και τους ακόλουθούς του. Πολλοί από εμάς τον έχουμε δει, έχουμε βιώσει το λεγόμενο υπερφυσικό και μας έχουν δοθεί ικανότητες πέρα από αυτές τους μέσου ατόμου. Όταν ρωτάμε, παίρνουμε απαντήσεις. Αντίθετα με τις άλλες θρησκείες, όπου οι ακόλουθοι πρέπει να ψάξουν τους θεούς τους, ο Σατανάς/Εωσφόρος έρχεται σε εμάς. Μας κάνει γνωστή την παρουσία του.

Οι Δαίμονες, σε αντίθεση με τις Χριστιανικές συκοφαντίες, είναι φιλικοί προς την ανθρωπότητα. Οι Δαίμονες, που είναι οι Πραγματικοί Θεοί, αφού δημιουργηθεί μια δυνατή σχέση εμπιστοσύνης, μας δίνουν πολλή εξατομικευμένη προσοχή και προστασία. Όταν είμαστε κοντά και υπό τη προστασία του Σατανά, μας στέλνει καλούς Δαίμονες για να συνεργαστούμε. Οι Σφραγίδες τους περιλαμβάνουν σχέδια αλχημικών συμβόλων που σχετίζονται με το άνοιγμα της ψυχής.

Ο Σατανάς δεν είναι «κακός», ούτε είναι υπεύθυνος για τη πληθώρα ασθενειών, παθήσεων, η οτιδήποτε άλλο πλήττει την ανθρωπότητα. Αυτά τα βάσανα οφείλονται στην αφαίρεση και τη καταστροφή της αρχαίας γνώσης, που αντικαταστάθηκε με τα Χριστιανικά προγράμματα.

Ο Σατανισμός αντιπροσωπεύει την ισορροπία ανάμεσα στον πνευματισμό και τη τεχνολογία. Χωρίς αυτήν την ισορροπία ο πολιτισμός θα καταρρεύσει.

Η «κόλαση» δεν είναι μια φλεγόμενη λίμνη πυρός. Ούτε βρίσκεται μέσα στην γη, όπως μερικοί ανόητοι Χριστιανοί ισχυρίζονται για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Η Χριστιανική αντίληψη της κόλασης είναι γελοία. Μερικοί από εμάς, που είμαστε κοντά στον Σατανά, έχουμε δεί τη «Κόλαση». Φαίνεται ότι όλοι έχουμε τις ίδιες εμπειρίες. Κάποια μέρη στην κόλαση είναι σκοτεινά και φωτίζονται με ένα μπλε φώς και σε άλλα μέρη έχει φως ημέρας. Ένα από τα χρώματα του Εωσφόρου είναι το μπλε και οι Δαίμονες συχνά εμφανίζονται με ένα μπλε φως. Το μπλε είναι ένα πολύ πνευματικό χρώμα. Είδα ανθρώπους να κάθονται σε ένα τραπεζάκι σε ένα μπαρ στη Κόλαση και παίζανε χαρτιά. Ο χώρος ήταν γεμάτος καπνό και οι άνθρωποι αυτοί όντας νεκροί μπορούσαν να καπνίζουν όσο ήθελε η ψυχή τους. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν σε μορφή πνεύματος. Κάποιοι επισκέπτονται τη Γη για να βοηθήσουν ανθρώπους που βρίσκονται στην Αριστερή Ατραπό. Εκεί είναι που ο Σατανάς φέρνει τους δικούς του ανθρώπους μέχρι να μετενσαρκωθούν, ώστε να εξελιχθούν προς τη Θέωση.

Η «Κόλαση» και ο «Κάτω Κόσμος» είναι επίσης αλληγορίες για τα τρία κατώτερα τσάκρα. Η «Κόλαση» αντιπροσωπεύει το τσάκρα της βάσης. Ο λόγος για αυτό είναι ο Φλεγόμενος Όφις Κουνταλίνι lπου κοιμάται συσπειρωμένος κάτω από το τσάκρα της βάσης και όταν διεγερθεί μπορεί να είναι ανυπόφορα καυτός.

Αντιθέτως με τους υστερικούς ισχυρισμούς των Χριστιανών, ο Σατανισμός δε σχετίζεται με κανένα τρόπο με τις θυσίες αίματος. Στην Ιουδαιο/Χριστιανική βίβλο μπορείτε να βρείτε κάθε είδος φόνου και θυσίας αίματος. Ο Όφις/Φίδι, που συμβολίζει τον Σατανά, συμβολίζει την ενέργεια Κουνταλίνι στην βάση της σπονδυλικής στήλης, αλλά και το DNA. Το φίδι συμβολίζει τη ζωη. Όταν αυτή η δύναμη ενεργοποιείται, θεραπευόμαστε και διαφωτιζόμαστε.

Για όσους έχουν πρόβλημα με τον Χριστιανισμό ή είναι υπό τον έλεγχό του, θα σας πρότεινα να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες στις παρακάτω ιστοσελίδες:

 

© Πνευματικά δικαιώματα 2002, 2004, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου Νούμερο: 12-16457