Τελετή Αφιέρωσης στον Σατανά


"Aν είχα όσες ψυχές όσες και τ’ αστέρια, θα τις έδινα όλες στον Μεφιστοφελή!"
-Δρ. Φάουστ


*Παρακαλώ διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας.


Tι συμβαίνει όταν κάνω την επίσημη Αφιέρωση στον Σατανά;

O Σατανάς προσέχει τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σατανάς μας δίνει εσωτερική δύναμη και γινόμαστε πολύ ισχυροί πνευματικά. Αντίθετα με τις θρησκείες της δεξιάς ατραπού, όπου οι πιστοί προσεύχονται για πάντα και ψάχνουν τον "θεό" τους, ο Σατανάς έρχεται σε εμάς από μόνος του. Πολλές φορές, μπορούμε να τον νιώσουμε. Όταν είμαστε πεσμένοι, όταν έχουμε ανησυχίες και όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα, έρχεται να μας προσφέρει καθοδήγηση. Mας βάζει στον σωστό δρόμο και μας κατευθύνει προς αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να είμαστε συγκεντρωμένοι και ευτυχισμένοι.


H βάση του Πνευματικού Σατανισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου του Σατανά για την ανθρωπότητα. Αυτός είναι ο στόχος της Θέωσης και επιτυγχάνεται μέσω του Διαλογισμού Ισχύος. Αυτήν την εποχή, η ανθρωπότητα είναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Όταν ξεκινάμε να κάνουμε διαλογισμό, παρατηρούμε έντονες θετικές αλλαγές στην ζωή μας. Ο Σατανάς και οι Δαίμονές του (Οι Πραγματικοί Θεοί) μας προσέχουν και μας προστατεύουν καθώς μεταμορφωνόμαστε και αποκτάμε προσωπική δύναμη. Με τον Σατανά, έχουμε προστασία που δεν έχουν οι άλλοι. Μπορούμε να αναπτύξουμε τις δυνάμεις του νου και της ψυχής μας όσο επιθυμούμε. Για τους άλλους, αυτό μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο.


O Σατανάς μας δίνει επίσης γνώση: «Κατευθύνω στον σωστό δρόμο χωρίς κάποιο βιβλίο».

Καθως μεταμορφωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε, οι ζωές μας αλλάζουν προς το καλύτερο και γινόμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Μαθαίνουμε μέσω του Σατανά πώς να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας μας, αντί να είμαστε υπό το έλεος του πεπρωμένου. Μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας, χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του νου και της ψυχής μας.


Για να κάνουμε την Αφιέρωση, πραγματοποιούμε μια επίσημη τελετή. Αυτό γίνεται με την ελεύθερη βούλησή μας. Κάνουμε μια επιλογή, σε αντίθεση με το να μας κουβαλήσουν σε μια χριστιανική εκκλησία και να απαγγείλουμε κονσερβοποιημένες προσευχές (κλεμμένες και διαστρεβλωμένες από μάντρα της Ανατολής) μπροστά σε ένα πλήθος ηλιθίων.


Με γνώση και έρευνα, μπορούμε να αποδείξουμε χωρίς αμφιβολία ότι ο Ναζωραίος, ο "Ιεχωβάς" και οι όμοιοί τους, είναι όλοι πλασματικοί χαρακτήρες, κλεμμένοι και προερχόμενοι απο διαστρεβλωμένες έννοιες, με σκοπό την αφαίρεση κάθε πνευματικής γνώσης έτσι ωστε μόνο ορισμένοι "εκλεκτοί" να μπορούν να κυριαρχούν στον κόσμο χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του νου.


Επειδή πάρα πολλοί έχουν κατηχηθεί βίαια με αυτούς τους χαρακτήρες και ό,τι αντιπροσωπεύουν (τους Εχθρούς του Σατανά), τους αποκηρύσσουμε οριστικά στην τελετή αφοσίωσης. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ψυχολογικά υγιές και απελευθερωτικό.


Η Τελετή Αφιέρωσης είναι πολύ προσωπική, εκτός και αν αποφασίσετε να συμμετάσχουν και οι φίλοι σας, ή αν την πραγματοποιήσετε πολλά άτομα μαζί.


Θα χρειαστείτε:


1) Κάντε μπάνιο, όπως πριν από κάθε τελετή, ως ένδειξη σεβασμού.

2) Γράψτε την ακόλουθη προσευχή:

Ενώπιον του Παντοδύναμου και Άφατου Θεού Σατανά/Εωσφόρου και υπό την παρουσία όλων των Δαιμόνων της Κολάσεως, που είναι οι Αληθινοί και Πραγματικοί Θεοί, εγώ ο/η (Ονοματεπώνυμο) αποτάσσομαι όποιες και όλες τις υποταγές του παρελθόντος. Αποτάσσομαι τον ψευδή Ιουδαιο/χριστιανικό θεό Ιεχωβά, αποτάσσομαι τον άθλιο και ανάξιο υιό του Ιησού Χριστό, αποτάσσομαι το αποκρουστικό, απεχθές και σάπιο άγιο πνεύμα του.

Ανακηρύσσω τον Σατανά Εωσφόρο ως τον Θεό μου. Υπόσχομαι να Τον αναγνωρίζω και να Τον τιμώ σε όλα τα πράγματα, χωρίς επιφυλάξεις, επιθυμώντας σε αντάλλαγμα την πολλαπλή βοήθειά του στην επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών μου.

3) Ανάψτε το κερί

4) Τρυπήστε με μέτρια δύναμη το κέντρο της παλάμης του αδύναμου χεριού σας (είναι εύκολο να βγει αίμα σε αυτό το σημείο και δεν πονάει σχεδόν καθόλου).

5) Περάστε την μύτη του άδειου στυλό από το σημείο που βγαίνει το αίμα. Φανταστείτε το σαν πινέλο.

5) Υπογράψτε με το όνομά σας, γραμμένο με το αίμα σας.

6) Απαγγείλτε την προσευχή, είτε απ'έξω είτε από μέσα σας.

7) Διπλώστε το χαρτί και αφήστε το να καεί στην φωτιά του κεριού. Πολλοί απο εμάς παραμείναμε και κάναμε διαλογισμό μέχρι να καεί όλο το κερί. Αν δείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να πιάσει φωτιά ο χώρος, σβήστε το κερί αμέσως.

8) Στο τέλος της τελετής, κλείστε με την πρόταση "Ούτως γενέσθω... ΧΑΙΡΕ ΣΑΤΑΝΑ!"

 


 

Συχνές Ερωτήσεις/Ανησυχίες:


Μπορώ να κάνω την τελετή παραπάνω απο μια φορά;

ΟΧΙ! Οι Σατανικές τελετές είναι πραγματικές και δεσμευτικές. Η τελετή θα πρέπει να γίνει μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ!


Έκανα την τελετή. Ίσα-ίσα που κατάφερα να βάλω λίγο αίμα στο χαρτί, παραμένει έγκυρη η τελετή;

ΝΑΙ! Η ποσότητα του αίματος δεν έχει σημασία, είναι απλά ενδεικτική. Αυτό που έχουμε στην καρδιά μας και οι προθέσεις που έχουμε, είναι πολύ πιο σημαντικό από τη ποσότητα του αίματος στην υπογραφή μας.


Μπορώ να αντιστρέψω την τελετή στο μέλλον;

Οι Σατανικές τελετές, αντίθετα με τις τελετές των άλλων θρησκειών, είναι πραγματικές και μόνιμες. Έλαβα έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων που ήταν σε σύγχυση και παρενοχλούνταν απο χριστιανούς. Ένα άτομο έκανε μια αντίστροφη τελετή και ο Σατανάς τον εγκατέλειψε. Πλήρως. Ο Σατανάς δεν ζορίζει κανέναν.

Οι χριστιανοί εξαπατούνται. Πιστεύουν ότι ο "θεός" τους "αγαπά" και "συγχωρεί". Στην πραγματικότητα, αυτό το τέρας είναι ένας μοχθηρός, γεμάτος μίσος εχθρός της ανρθωπότητας. Όταν κάποιος είναι με τον Σατανά, βρίσκεται πάντα υπό την προστασία του. Προσέχει για εμάς και μπαίνουμε σε μια νέα ζωή όπου δεν έχουμε τις ανησυχίες που υπομένουν οι άλλοι. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια, αλλά είναι πάντα πολύ καλύτερα. Ο Σατανάς δεν τιμωρεί τους ανθρώπους που τον απορρίπτουν, απλά τους παρατάει και αυτοί μένουν μόνοι τους να υποστούν τα βασανιστήρια του εχθρού.

Αυτοί οι άνθρωποι μου έγραψαν μετά από μερικούς μήνες και παρακαλούσαν τον Σατανά τους ξαναδεχτεί. Ο εχθρός δεν έκανε απολύτως τίποτα για αυτούς. Όλοι τους ήταν ήθελαν να επιστρέψουν.


Είμαι ανήλικος/η και οι γονείς μου θα μου προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα αν με πιάσουν να κάνω μια Σατανική Τελετή.

Αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να κάνετε την τελετή χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, μπορείτε να την κάνετε στον Αστρικό Ναό σας. Μπορείτε να κάνετε την παραπάνω τελετή όταν είστε μεγαλύτεροι. Κάνοντας την αφοσίωση στο αστρικό πεδίο είναι εξίσου έγκυρο με το φυσικό πεδίο. Ο Σατανάς δείχνει κατανόηση προς τους εβήβους που εξαναγκάζονται να αποδεχτούν τον Χριστιανισμό ενόσω ζουν στο σπίτι και είναι ανήλικοι.


Είμαι ανήλικος/η, ζω σε χριστιανικό σπίτι και οι γονείς μου με αναγκάζουν να πηγαίνω στην εκκλησία και να λαμβάνω μέρος στα χριστιανικά μυστήρια. Μπορώ ακόμα να κάνω την αφοσίωση; Θα νευριάσει μαζί μου ο Σατανάς;

Ναι, μπορείτε ακόμη να κάνετε την τελετή. Ο Σατανάς κατανοεί. Εφόσον του είστε πιστός με την καρδιά σας, δεν θα είναι ποτέ νευριασμένος μαζί σας. Όσοι είστε κάτω των 18 δεν είστε ελεύθεροι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αποκαλύψετε σε κανένα τη πίστη σας στο Σατανά. Αυτό που έχετε στην καρδιά σας είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο Σατανάς μας συμβουλέυει στο βιβλίο Αλ-Τζιλβαχ να μην αποκαλύπτουμε τη θρησκεία μας στους άλλους αν θα μας προκαλέσει κακό με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους εφήβους. Απλώς αποκηρύξτε τον χριστιανικό «Θεο» στο μυαλό σας αν σας αναγκάσουν να λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε τελετή. Ο Σατανάς κατανοεί πως το να αποκαλύψουν τη πίστη τους σε αυτόν μπορεί να είναι άκρως επικίνδυνο, και σε κάποιες περιπτώσεις ακομά και απειλητικό για τη ζωή των εφήβων που ζουν σε χριστιανικα σπίτια.