"ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ."
-ΣΑΤΑΝΑΣ

Τελευταίες δημοσιεύσεις στα Φόρουμ μας

"Το σκότος είναι αντεστραμμένο φως" - Ζευς

Πνευματικός Σατανισμός

Καλώς Ήρθατε
Σατανάς
Πνευματικός Σατανισμός
Ρίζες του Σατανισμού
Αφιέρωση στον Σατανά
Δαίμονες: Οι Αρχαίοι Θεοί μας
Διαλογισμοί
Σατανική Μαγεία
Σατανικές Διδαχές
Κηρύγματα του Σατανά
Σατανική Ηθική
Εκθέτοντας τον Χριστιανισμό
Θάνατος & Μεταθανάτια Ζωή
Σατανικά Σύμβολα
Σατανικές Εορτές
Βιβλιοθήκη του Σατανά
Υπάρχουν πολλά είδη Σατανισμού. Η Διακονία της Χαράς του Σατανά εκπροσωπεί τον Πνευματικό Σατανισμό.

Ο Σατανισμός δεν είναι "Χριστιανική εφεύρεση".

Ο Σατανισμός προηγείται χρονολογικά του Χριστιανισμού και όλων των άλλων θρησκειών.

Ο Σατανισμός δεν έχει να κάνει με φαντάσματα, γκόμπλιν, βρυκόλακες, τέρατα του Χάλογουιν και λοιπές οντότητες.

Ο Σατανισμός δεν έχει σχέση με το "κακό".

Ο Σατανισμός δεν είναι "αντίδραση στον Χριστιανισμό".

Ο Σατανισμός δεν έχει να κάνει με τον θάνατο.

Ο πραγματικός Σατανισμός έχει σκοπό την ανύψωση και την ενδυνάμωση της ανθρωπότητας, που ήταν η πρόθεση του Αληθινού Δημιουργού μας, του Σατανά.

Γνωρίζουμε ότι ο Σατανάς/Εωσφόρος είναι πραγματικό ον.

Γνωρίζουμε τον Σατανά ως τον Πραγματικό Πατέρα και Θεό Δημιουργό της ανθρωπότητας.

Eίμαστε νομοταγείς. 
Γνωρίζουμε πως ο "Γιαχβέ/Ιεχωβάς" της Βίβλου είναι μια πλαστή οντότητα και αυτοί που υποστηρίζουν αυτό το ψέμα είναι οι πραγματικοί απατεώνες και ψεύτες που εξαπατούν την ανθρωπότητα. Aυτό είναι εμφανές στις πολλές αντιφάσεις μέσα στην Ιουδαιο/Χριστιανική Βίβλο, αποκαλύπτοντας ότι αυτό το κείμενο είναι έργο ανθρώπων με απόκρυφες γνώσεις, το οποίο εμπότισαν με πνευματική ισχύ για να το κάνουν πιστευτό και να προκαλέσουν φόβο, με σκοπό τον έλεγχο.
ΔΕΝ υποστηρίζουμε, ούτε συμμετέχουμε σε αιματοθυσίες ή θυσίες ζωντανών όντων. Αυτές οι πράξεις είναι Ιουδαιο/Χριστιανικές, όπως δηλώνεται στην Βίβλο τους - Δευτεροκανονικά 12:27:
"Και θέλεις προσφέρει τα ολοκαυτώματά σου, το κρέας και το αίμα, επί του θυσιαστηρίου Κυρίου του Θεού σου· και το αίμα των θυσιών σου θέλει χυθή εις το θυσιαστήριον Κυρίου του Θεού σου, το δε κρέας θέλεις φάγει."
Ανακαλύψαμε πως ο Σατανισμός είναι η πρωτότυπη θρησκεία της ανθρωπότητας. Έχουμε κάνει την έρευνά μας. Ο Σατανισμός είναι βασισμένος σε αρχαίες θρησκείες που προηγήθηκαν του Ιουδαϊσμού και του Χριστιανισμού για εκατοντάδες χιλίαδες χρόνια.
Ο Χριστιανισμός είναι αντίδραση στις αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες, οι οποίες αποτελούν τον αληθινό "Σατανισμό". Η λέξη "Σατάν" σημαίνει "εχθρός/αντίπαλος" στα Εβραϊκά. Αν διαβάσετε τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο, το αποδεικνύουμε.
Ο Χριστιανισμός εφευρέθηκε για να αφαιρέσει από τον λαό τις πνευματικές και απόκρυφες γνώσεις (τις δυνάμεις του νου) και για να συγκεντρώσει τη δύναμη σε μερικούς "εκλεκτούς", εις βάρος όλης της ανθρωπότητας. Οι δυνάμεις του νου και της ψυχής είναι όντως πραγματικές. Όι άνθρωποι που δεν τις αντιλαμβάνονται ή δεν πιστεύουν σε αυτές τις δυνάμεις είναι εύκολο να ελεγχθούν και να χειραγωγηθούν από αυτούς που είναι ειδήμονες στον χειρισμό αυτών των ενεργειών.
Oι Πραγματικοί Θεοί (Δαίμονες) χαρακτηρίστηκαν αδίκως ως τέρατα και στιγματίστηκαν ως "κακοί" για να αποτραπεί η ανθρωπότητα από την απόκτηση πνευματικής γνώσης. Λόγω αυτού, το ανθρώπινο γένος έχει δραστικά εκφυλιστεί, πνευματικά και διανοητικά.
O Πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει ένθερμα κάθε μορφή μάθησης, την γνώση, την έρευνα και την ελεύθερη σκέψη.
Ο Πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους. Οι Σατανιστές δεν επιβάλλουν τον Σατανισμό σε άλλους, ούτε προσηλυτίζουν.
Οι Πνευματικοί Σατανιστές αναγνωρίζουν την επιστήμη και πιστεύουν ότι οτιδήποτε στα απόκρυφα/υπερφυσικά έχει μια λογική επιστημονική εξήγηση. Πιστεύουμε ότι η ανθρωπότητα έχει παρεμποδιστεί επικίνδυνα σε αυτό το πεδίο εξαιτίας της απάτης του Ιουδαιο/Χριστιανισμού και τις αμείληκτες επιθέσεις κατά της επιστήμης επί αιώνες.
Εξασκούμαστε στον διαλογισμό ισχύος για να αναπτυχθούμε πνευματικά και να ανυψωθούμε. Ο διαλογισμός ισχύος είναι τόσο ουσιώδης για την ανθρώπινη ψυχή, όσο είναι η τροφή για το σώμα. Ο όφις είναι σύμβολο του Σατανά που αντιπροσωπεύει την πύρινη ενέργεια κουνταλίνι συσπειρωμένη στην βάση της σπονδυλικής στήλης, ο οποίος με την ανέλιξή του, μεταμορφώνει τον ανθρώπινο νου και την ψυχή σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο αντίληψης και ικανότητας. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του "Αφυπνίστε τον Διάβολο". Ο όφις, σύμβολο του Σατανά, αντιπροσωπεύει επίσης την έλικα ζωής του DNA.
Δουλεύουμε απευθείας με τον Σατανά. Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο που είναι πρόθυμο και σέβεται, μπορεί να έχει προσωπική σχέση με τον Σατανά. Δεν υπάρχουν μεσολαβητές στον Σατανισμό· Η Διακονία βρίσκεται εδώ μόνο για καθοδήγηση και υποστήριξη.
Παίρνουμε τα αξιώματα και τις πρακτικές απευθείας από τον Σατανά. Για πάρα πολύ καιρό, οι εχθροί του Σατανά, όπως οι Χριστιανικές εκκλησίες, είχαν την ελευθερία να επιβάλλουν ψέματα σχετικά με τον Σατανά και τον Σατανισμό. Αυτά τα ψέματα αποτέλεσαν τα θεμέλια απόκρυφων εγκλημάτων και άλλων αποτρόπαιων πράξεων που έμμεσα προωθούν. Ο Πραγματικός Σατανισμός έχει κατασταλεί ενεργά και με ζήλο για αιώνες και πολλοί λόγω άγνοιας πιστεύουν ψέματα για τον Σατανά και αντιδρούν ανάλογα.
Ο Πνευματικός Σατανισμός είναι μια θρησκεία που αγαπά την ζωή. Ο Σατανάς μας αποδέχεται όπως είμαστε, αλλά μας καθοδηγεί να βελτιώσουμε τον εαυτό μας για να εξελιχθούμε σε υψηλότερο επίπεδο. Οι Πνευματικοί Σατανιστές είναι ελεύθεροι να ζήσουν την ζωή τους όπως εκείνοι θέλουν· υπευθυνότητα για τους υπεύθυνους. Ζούμε με βάση τους φυσικούς νόμους και προτρέπουμε τον καθένα να εξελιξει τον εαυτό του στο μέγιστο δυνατό.
Γνωρίζουμε ότι εμείς οι ίδιοι "σώζουμε" τη ψυχή μας, αντίθετα με τους ισχυρισμούς ότι ο Ναζωραίος σώζει οποιονδήποτε. Ο Σατανισμός βασίζεται στην πραγματική μεταμόρφωση της ψυχής μέσω του διαλογισμού ισχύος. Ο Ναζωραίος είναι μια πλασματική οντότητα, η ταυτότητα του οποίου έχει κλαπεί από τουλάχιστον 18 σταυρωμένους Παγανιστικούς Θεούς, όπως ο Όντιν που κρεμάστηκε απο ένα δέντρο, και δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα μέσο για να κρατήσει την ανθρωπότητα υπό τον έλεγχο μερικών "εκλεκτών". Ο Ναζωραίος έχει χρησιμοποιηθεί στις Χριστιανικές λειτουργίες και τελετές ως υποκατάστατο της αιματοθυσίας ζωντανού ανθρώπου, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τους σκοπό.
Η Ιουδαιο/Χριστιανική θρησκεία είναι μια φαύλη απάτη για την ανρθωπότητα που έχει πάρει καταστροφικές διαστάσεις. Για να πετύχει μια απάτη, θα πρέπει να υπάρχει άγνοια απο τη μεριά του θύματος. Η Χριστιανική θρησκεία και οι ακόλουθοί της δουλεύουν ενεργά για να καταστείλουν την γνώση και την ελεύθερη σκέψη, ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να είναι δούλοι και δεν υποστηρίζουν ούτε διδάσκουν τίποτα για τη βελτίωση ή την ανέλιξη της ανθρωπότητας. Σε αντιδιαστολή με τις ιστορίες που ο Ναζωραίος θεράπευε ανθρώπους, ο Σατανάς μας δείχνει πώς να θεραπεύουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας και πώς να κάνουμε τα λεγόμενα θαύματα, χρησιμοποιώντας τον νου μας και τις δυνάμεις της ψυχής μας.
Με την ενδυνάμωση του εαυτού μας, αποκτάμε αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό και επιτυγχάνουμε πνευματική ανάπτυξη και ανεξαρτησία.
Ο Πνευματικός Σατανισμός δεν θέτει όρια στην ανάπτυξη των δυνάμεων του νου γνωστές ως "μαγεία". Πιστεύουμε στην δικαιοσύνη και, όπως ακριβώς οι ασκούμενοι των πολεμικών τεχνών είναι έμπειροι στη χρήση των σημείων πίεσης (Dim Mak) και σε άλλες πτυχές της μάχης σώμα με σώμα, έτσι και οι Πνευματικοί Σατανιστές είναι έμπεροι στις Απόκρυφες Τέχνες της "μαγείας", αν ποτέ τις χρειαστούν. Οι άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται αυτές τις δυνάμεις, είναι ανυπεράσπιστοι ενάντια σε αυτές και οι ποικίλες δυνάμεις που υπάρχουν το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Ο Σατανάς δεν ανέχεται την αδικία.
Ο Πνευματικός Σατανισμός δεν συγχωρεί με κανένα τρόπο την κακοποίηση πνευμάτων όπως διδάσκεται στα κλασσικά γριμόρια. Οι Δαίμονες που δεσμεύθηκαν και υποχρεώθηκαν να εκτελέσουν τα προστάγματα των μάγων, είναι πλέον ελεύθεροι και όποιος χρησιμοποιήσει τις μεθόδους μαγικών κύκλων και το όνομα του "Ιεχωβά", προσκαλεί την προσωπική του καταδίκη. Οι Δαίμονες είναι φίλοι μας και με σεβασμό και ευλάβεια τους καλούμε μέσω του Σατανά, επιδιώκοντας να αναπτύξουμε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις μαζί τους.
Ο Πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει την ατομικότητα, την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
Είναι προφανές ότι ο Σατανάς δεν είναι ο "εξαπατητής της ανθρωπότητας". Οι ακόλουθοί του είναι λίγοι και δεν χρειάζεται άφθονες ποσότητες χρημάτων, δύναμης και ελέγχου για να τους διατηρήσει.
Σύνδεσμοι Φόρουμ
Διακονία
Για τους Καινούριους
Έφηβοι για τον Σατανά
Προχωρημένος Σατανισμός
Στρατός της Κολάσεως
Τελετουργίες
Συνάξεις Υλικό από Μέλη
Βίντεο
Αστρικές Τέχνες των Θεών

Οι Χριστιανικές εκκλησίες έχουν άφθονο πλούτο. Για να προοδεύσει ο Σατανισμός, χρειαζόμαστε χρήματα.

Η Διακονία της Χαράς του Σατανά μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα με τους κατάλληλους πόρους.

Κάντε μια δωρεά σήμερα για την πρόοδο του Σατανισμού!ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ