Καλώς Ήρθατε


Ο αληθινός Σατανισμός είναι πνευματική αλχημεία και προέρχεται από τις αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες που προϋπήρχαν του Χριστιανισμού, του Ισλάμ και της ρίζας τους, τον Ιουδαϊσμό, κατά δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ κλέψανε αλλεπάλληλα από τις αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες, αφαιρώντας όλη την πνευματικότητα και αντικαθιστώντας την με ψέματα και διαφθορά. Το Βατικανό της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας (η οποία είναι η αρχική χριστιανική Εκκλησία, όχι η Ορθόδοξη που προέκυψε 7 αιώνες μετά), έχει ενεργήσει ως αστυνομική δύναμη για να καταδιώξει, να βασανίσει και να δολοφονήσει τον καθέναν που είχε παγανιστικές πνευματικές ικανότητες ή γνώσεις (Ιερά Εξέταση). Οι εβραϊκές/χριστιανικές/ισλαμικές αυτοαποκαλούμενες "θρησκείες" έχουν ως μοναδικό σκοπό την παραπλάνηση των ανθρώπων πνευματικά και να την στέρηση της πνευματικής αλήθειας. Αυτά τα προγράμματα είναι βασισμένα στην λατρεία της διαφθοράς και εστιάζουν στον θάνατο.


Ο αληθινός Σατανισμός βασίζεται στην γνώση. Για να μάθεις την αλήθεια, πρέπει να μελετήσεις. Η αλήθεια δεν χρειάζεται να εξηγηθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, ούτε χρειάζεται να επιβάλλεται στους άλλους, σε αντίθεση με τα ψέματα. Η απλή αλήθεια είναι κάτι που μπορείς να δεις από μόνος σου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.


Για όλους εσάς που είστε εντελώς νέοι στον Σατανισμό, έχετε κατά νου ότι υπάρχουν μερικές υποκατηγορίες άλλων "Σατανιστών" ή ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται Σατανιστές, οι οποίοι συμμορφώνονται με τα χριστιανικά ψέματα περί Σατανισμού. Ο Αληθινός Σατανισμός με κανέναν τρόπο δεν συμμορφώνεται με τους ιουδαϊκους/χριστιανικούς/ισλαμικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι είναι, απλούστατα, εσφαλμένοι. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι παραπλανημένοι, άλλοι είναι κατάσκοποι και μερικοί είναι εχθροί μας. Να είστε πάντα ενήμεροι αυτού εάν είστε νέοι. Η Χαρά του Σατανά έχει υποστεί ισχυρές επιθέσεις για πολλά χρόνια επειδή εκθέτει τον εχθρό. Ο εχθρός έχει κλείσει επανειλημμένα πολλές από τις ιστοσελίδες μας, τα παλιά γκρουπ μας και τα Φόρουμ μας και έχει επιτεθεί στα μέλη μας στο Διαδίκτυο, ενώ μας έχει συκοφαντήσει αδίστακτα (δεν έχουν επιχειρήματα, οπότε το μόνο που κάνουν είναι να συκοφαντούν και να λένε ψέματα). Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει να μας καταστρέψουν εκ των έσω και ανεβάζουν μηνύματα-τρολλ στα Φόρουμ μας ανά τακτά διαστήματα.


Η Χαρά του Σατανά είναι μία τεράστια ιστοσελίδα αποτελούμενη από κυριολεκτικά χιλιάδες άρθρα και κηρύγματα. Το προσωπικό μας είναι ολιγομελές και δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε μία ροή με τον υπερβολικό όγκο της πληροφορίας που έχει προκύψει με έρευνα, μελέτη, προσωπικές εμπειρίες και τις εμπειρίες του τεράστιου πλήθους μελών που αριθμεί σε δεκάδες χιλιάδες, τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν άρθρα που, με το φως νέων γνώσεων, είναι πλέον απαρχαιωμένα. Προσπαθούμε όσο μπορούμε να ανανεώνουμε τα άρθρα μας, αλλά οι πιο πρόσφατες πληροφορίες αναρτώνται και γίνονται θέμα συζήτησης στα Φόρουμ μας.


Μάθαμε μετά από πολλά χρόνια έρευνας, ότι ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ, είναι συνομωσίες και απάτες τεραστίων και καταστροφικών διαστάσεων. Η Βίβλος δεν είναι ο λόγος του "θεού", αλλά δημιουργήθηκε και ισχυροποιήθηκε από ανθρώπους που σφετερίστηκαν την αρχαία πνευματική γνώση (γι'αυτό η Βίβλος έχει αριθμούς) και χρησιμοποίησαν την γνώση αυτή για να γίνουν σαν θεοί και να υποδουλώσουν την ανθρωπότητα. Άγνωστο στους περισσότερους ανθρώπους, ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν κάτω από ένα έντονο αυτό – διαιωνιστικό ξόρκι για αιώνες. Ο Σατανάς είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Αλήθεια απελευθερώνει.


"Ο Σατανισμός είναι η αυθεντική θρησκεία της ανθρωπότητας."

-Σατανάς


Η Διακονία της Χαράς του Σατανά έχει σκοπό την επανασυγκρότηση του Αληθινού Σατανισμού. Ο Σατανισμός (η σημέρινη ονομασία της θρησκείας που εγκαθύδρισε ο ίδιος ο Σατανάς) βασίζεται σε αυτόν τον σκοπό. Για πολύ καιρό, εχθροί και εξωτερικοί παράγοντες ήταν ελεύθεροι να ταυτίζουν τον Εωσφόρο και τον Σατανισμό, με το δικό τους σύστημα "αξιών" και με την δική τους ατζέντα. Ο Σατανάς σπάνια είχε την "άδεια" να μιλήσει για τον εαυτό του και να αποκαλύψει ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι και τι αντιπροσωπεύει. Ο Σατανάς είναι πραγματική οντότητα. Έχει συνομιλήσει με πολλούς τα τελευταία χιλιάδες χρόνια και έχει αφήσει έγγραφα όπως το Αλ-Τζιλβάχ, το Κερέτ Αλ-Γεζίντ και κάποια άλλα.


Ο Σατανάς με καμία φαντασιά δεν χωραέι στις ιουδαιο/χριστιανικές ή στις μουσουλμανικές περιγραφές, που τον αντιπροσώπευαν μεέσα από ένα εσφαλμένο και εχθρικό πρίσμα για τόσους αιώνες, όπως βέβαια και δεν ταιριάζει σε ό,τι λέει ο Αντόν ΛαΒέι για αυτόν (Σατανική Βίβλος). Για να γνωρίσεις πραγματικά τον Σατανά, πρέπει να τον πλησιάσεις σαν άτομο, χωρίς προκατάληψη και χωρίς προσδοκίες. Σίγουρα αν γνωρίσετε τον Σατανά αυτοπροσώπως, θα καταλάβετε πως είναι απεριγράπτος, και πόσο μάλλον δεν είναι "κακός", όπως εξ αγνοίας και μίσους τον περιγράφουν οι εχθροί του επί αιώνες.


Ο Πραγματικός Σατανισμός είναι ο προ-Ιουδαϊκός Παγανισμός. Η πραγματικότητα είναι πως ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ ήρθαν αργότερα και αποτελούν αντίδραση ενάντια στον Αρχαίο Παγανισμό, ο οποίος προϋπήρχε και των τριών αυτών προγραμμάτων για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.


Δυστυχώς, ψάχνοντας για απαντήσεις σχετικά με τον Σατανισμό από μη Σατανικές πηγές, είναι και ήταν πολύ συνιθισμένο, διότι η χριστιανική εκκλησία έχει καταστρέψει πολλές γνώσεις, όπως επίσης και την έχει αφαιρέσει απο την ανθρωπότητα. Η χριστιανική εκκλησία επινόησε μια ψεύτικη ιστορία για να συμπεριλάβει τις πεποιθήσεις της και την ατζέντα της, που έχει να κάνει με την φύλαξη πνευματικής γνώσης στα χέρια των "εκλεκτών του θεού", οι οποίοι αποφασίζουν κατά που πάει η ανθρωπότητα.

H Χαρά του Σατανά δεν αναγνωρίζει τον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ ως πραγματικές θρησκείες. Αυτά, για την ακρίβεια, είναι προγράμματα για την αντικατάσταση της πνευματικής γνώσης με ψέματα και παραμύθια, καθώς προσκομίζουν τρισεκατομμύρια και ογκώδη ποσότητα ψυχικής ενέργειας, σαφώς εκμεταλλευόμενα την ανθρώπινη μιζέρια, με αποτέλεσμα η γνώση να μένει στα χέρια λίγων και "εκλεκτών". Ο Ιουδαϊσμός και ο Χριστιανισμός είναι συγκριτικά νέες θρησκείες, παρόλο που ισχυρίζονται το αντίθετο, ενώ το Ισλάμ αποτελεί το τρίτο δόγμα των Αβρααμικών θρησκειών. Ο κομμουνισμός δεν είναι παρά η τέταρτη Αβρααμική θρησκεία.


Ανακαλύψαμε ότι αυτά τα προγράμματα έχουν χτισθεί πάνω σε κλεμμένες και παραχαραγμένες γνώσεις και διδάγματα, τίποτα εκ των οποίων δεν είναι πραγματικά δικό τους. Το ίδιο ισχύει και με την Wicca (Γουίκα) και τον "Νεο-Παγανισμό". Και τα δύο ξεφύτρωσαν πρόσφατα και είναι διεφθαρμένες εκδοχές άλλων, αρχέτυπων θρησκειών, οι οποίες συμβάλλουν επίσης στην Ιουδαιο/χριστιανική ατζέντα υποδούλωσης της ανθρωπότητας (διαμέσου αφαίρεσης της πνευματικής γνώσης).

Η αποστολή μας είναι να Φωτίσουμε τους ανθρώπους σχετικά με την Αλήθεια και να βγάλουμε τα ψέματα των "θρησκειών" αυτών στην φόρα, καθώς και τα ψέματα σχετικά με τον Σατανά, τον Σατανισμό και τους Σατανιστές ως άτομα.

Δεν αναγνωρίζουμε ως Σατανιστές αυτούς που χαρακτηρίζουν τον Σατανά ή τον Σατανισμό βάσει των Ιουδαιο/χριστιανικών αντιλήψεων, ή αυτούς που είναι όπως τα νέα μέλη της Εκκλησίας του Σατανά (Αντόν ΛαΒέι), που δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξή Του ως Πραγματικό Ον.


Δεν αναγνωρίζουμε κανέναν οργανισμό που ισχυρίζεται ότι ασπάζεται τον Σατανισμό, ενώ παράλληλα αντλεί τον υποτιθέμενο "Σατανισμό" του κατευθείαν από την Ιουδαιο/χριστιανική Βίβλο και που προσαρμόζεται στην Ιουδαιο/Χριστιανική απεικόνιση του Σατανά, των Δαιμόνων (των Αρχαίων Παγανιστικών Θεών), ή του Σατανισμού. Ο αληθινός Σατανισμός υπήρχε πολύ πριν από την Ιουδαιο/χριστιανική Βίβλο. Αυτά τα άτομα δεν είναι Σατανιστές, είναι αντίστροφοι Χριστιανοί ή Εβραίοι.


Oι πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας είναι αποτέλεσματα και ευρήματα μεγάλου όγκου αναζήτησης και έρευνας, αλλά και από προσωπικές διδαχές απο Δαίμονες, όπως βέβαια και από τον ίδιο τον Σατανά προς τους μαθητές του, τους οποίους οδήγησε και δίδαξε την αλήθεια σχετικά με τις ρίζες του Πραγματικού Σατανισμού. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τα πάντα με ανοιχτό μυαλό και ελεύθεροι. Mόνο ο ελεύθερος νους μπορεί να δεχθεί την φώτιση και να γίνει "εστία" της αλήθειας. Η πραγματική γνώση προαπαιτεί την ελευθερία.

Σατανικές Πληροφορίες για Άθεους & άλλους Σκεπτικιστές

Για τους Καινούριους στον Πνευματικό Σατανισμό

Εκθέτοντας τον Χριστιανισμό