Σατανικές Πληροφορίες για Άθεους & άλλους Σκεπτικιστές


Εδώ παραθέτω ένα σημαντικό μήνυμα για τους άθεους και όσους θεωρούν τον αποκρυφισμό, το παραφυσικό και τον αστρικό κόσμο ανοησίες:

Έχω λάβει πολλά mail από πρώην άθεους και άλλους σκεπτικιστές που πίστευαν ότι ο Σατανισμός και ο αποκρυφισμός δεν ήταν τίποτα άλλο παρά προϊόντα σκέτης φαντασίας, και σουρρεαλιστικές ανοησίες. Όλοι αυτοί μου έγραψαν γιατί κατάλαβαν πλέον, προς έκπληξή τους, ότι ο Σατανάς είναι αληθινός.

Έχω διαβάσει επίσης δημόσια άρθρα από διάφορες πηγές όπου ορισμένα άτομα προσπάθησαν να πειραματιστούν με τις τελετουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο, έτσι για να τις δοκιμάσουν. Οι εμπειρίες τους ήταν κραυγαλέες αν μη τι άλλο.

Ο Σατανισμός δεν είναι σαν τις με τις επικρατούσες θρησκείες. Όσοι ανοίγουν το μυαλό τους στον Σατανά θα τον βιώσουν. Δυστυχώς, ο Χριστιανισμός έχει δώσει στους ανθρώπους την εντύπωση ότι ο πνευματικός/αστρικός κόσμος δεν είναι παρά μόνο φαντασία. Οι θρησκείες αυτές δεν παρέχουν καμία πνευματική εμπειρία. Τα δόγματά τους βασίζονται όλα σε κλεμμένο υλικό από Παγανιστικές θρησκείες που προηγούνταν χρονολογικά. Το υλικό αυτό υπέστη τρομερή διαφθορά, ενώ η πνευματική γνώση αφαιρέθηκε ή/και διαστρεβλώθηκε, ούτως ώστε να προσαρμοστεί στην ατζέντα των εχθρών περί παγκόσμιας σωματικής, νοητικής και πνευματικής υποδούλωσης. Η πνευματική γνώση και ισχύς έμεινε στα χέρια των "εκλεκτών του θεού".

Ο Σατανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Για την ακρίβεια, είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ της ανθρωπότητας. Ο Σατανισμός βασίζεται στις αρχαίες Παγανιστικές Θρησκείες που προϋπήρχαν του Ιουδαισμού και του Χριστιανισμού για δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Επίσης διαφέρει από τις σύγχρονες θρησκείες, λόγω της επιστημονικής του βάσης. Το κάθε μεταφυσικό φαινόμενο μπορεί να ερμηνευτεί επιστημονικά. Δυστυχώς, ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ έχουν περιορίσει επικίνδυνα την ανθρωπότητα στους τομείς της επιστήμης, της τεχνολογίας, της κατανόησης της μεταφυσικής και της γνώσης της ψυχής. Άγνωστο σε πολλούς είναι ότι ο Χριστιανισμός ήταν ανέκαθεν εργαλείο αφαίρεσης γνώσεων, ειδικά πνευματικών. Οι (περιορισμένες) γνώσεις μας στην κβαντική φυσική έχουν αποκαλύψει κάποιες αλήθειες για την ανθρώπινη ψυχή.

Η φωτογραφία Κίρλιαν αποκαλύπτει το γεγονός ότι έχουμε αύρα. Είναι μια εξειδικευμένη μορφή φωτογραφίας που λειτουργεί παρόμοια με μια ακτινογραφία. Παρόλο που οι σκεπτικιστές προσπαθούν να διαψεύσουν την ισχύ της φωτογραφίας Κίρλιαν, υπάρχουν φωτογραφίες αύρας ατόμων πριν και μετά από ένα μάθημα Hatha Yoga (η οποία ενδυναμώνει τις δυνάμεις της ψυχής) και υπάρχει σαφής διαφορά, καθώς η αύρα είναι πολύ ισχυρότερη μετά το μάθημα και αυτό γίνεται γνωστό από τους συμμετέχοντες: η ενέργεια μετά το μάθημα καλύπτει ολόκληρο το σώμα. Η ψυχή λάμπει. Εάν έχετε αμφιβολίες… απλώς κάντε ένα μάθημα Hatha (σωματική γιόγκα) για έναν μήνα ή παραπάνω και απλώς δείτε εάν μπορείτε ή όχι να νιώσετε την ψυχή σας.

Ο Σατανισμός είναι η θρησκεία του νου και της ψυχής. Η Αμερικανική κυβέρνηση και άλλες μεγάλες δυνάμεις είναι γνώστες των πνευματικών δυνατοτήτων των ανθρώπων και της πραγματικότητας του ψυχικού πολέμου, αλλά τις κρατούν μυστικές.


Ασχέτως του τι σας έχουν μάθει να πιστεύετε ή τι έχετε φτάσει να θεωρείτε παράλογο, ο Σατάνας και οι Δαίμονες/Δαιμόνισσες είναι πραγματικά όντα. Δεν είναι "κακοί" όπως λέει η χριστιανική εκκλησία. Στην πραγματικότητα, ο Σατανάς δεν περιορίζεται στην χριστιανική εκδοχή του "κακού". Ο Σατανάς είναι πολύ ανώτερος από αυτό.


Εάν δεν έχετε εμπειρία, έχετε αυτό κατά νου. Ασχέτως της επίσημης εκπαίδευσης που μπορεί να έχετε λάβει, βάλτε όλα αυτά στην άκρη και προχωρήστε με σεβασμό. Οι σοβαροί και εβλαβείς άνθρωποι λαμβάνουν την αντίστοιχη καλοσύνη και ανταπόκριση από τον Σατανά και τους Δαίμονες / τις Δαιμόνισσες του.


Αυτοί που δεν παίρνουν στα σοβαρά όλα τα παραπάνω, προκαλούν καταστροφή στην ζωή τους. Ο Σατανισμός είναι πολύ διαφορετικός από τις άλλες θρησκείες με την έννοια ότι ,μόλις ανοίξεις την πόρτα του νου σου, η αλλαγή αυτή θα είναι μόνιμη. Είναι μονοπάτι που μπορείς να διασχίσεις μόνο προς τα εμπρός. Δεν υπάρχει επιστροφή. Όλα αυτά δεν τα γράφω για ανθρώπους που είναι εδώ μόνο για μελέτη. Πρέπει να γίνονται τελετουργίες και σκόπιμες δράσεις σε κάποιον βαθμό για να προσκαλέσετε τον Ύψιστο ατέρα Σατανά ή/και τους Δαίμονες στην ζωή σας. Ο Σατανάς ΔΕΝ επιβάλλεται σε κανέναν.

Το άρθρο αυτό έχει ως σκοπό να ενημερώσει τους άθεους και άλλους σκεπτικιστές για την αλήθεια σχετικά με Σατανισμό. Να θυμάστε, χρησιμοποιήστε την γνώση που λαμβάνετε εδώ με σοβαρότητα και σεβασμό και όλα θα πάνε καλά. Όσον αφορά τα e-mail που έλαβα από πρώην σκεπτικιστές, αποτέλεσαν αφορμή για την συγγραφή αυτού του άρθρου, μιας ένα γκρουπ σκεπτικιστών προσπάθησαν να καλέσουν έναν Δαίμονα για πλάκα και μου έγινε γνωστό. Μάθανε με τον δύσκολο τρόπο ότι οι Σατανικές τελετές δεν είναι παιχνίδι. Εν κατακλείδι, οι Σατανιστές σέβονται την ελεύθερη βούληση και αγωνίζονται για τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους. Δεν κάνουμε προσηλυτισμό, ούτε πιέζουμε τις γνώσεις μας ή τη θρησκεία μας σε κανέναν. Απλώς θέτω κάποια σημαντικά σημεία που αφορούν όσους επέλεξαν να επισκεφτούν την σελίδα μας.

-Αρχιερέας Maxine Dietrich


Λίγες πληροφορίες για εμένα: Παρόλο που μεγάλωσα χριστιανή, έγινα άθεη στα 20. Είχα ισχυρές αθεϊστικές αντιλήψεις για παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια πριν να έρθω στον Σατανισμό. Δεν πίστευα στην ύπαρξη της ανθρώπινης ψυχής. Πήγα πανεπιστήμιο, με εμβάθυνση στις φυσικές επιστήμες για πολλά χρόνια και ήμουν ενεργό μέλος της Αμερικανικής Mensa.

Βιβλία για να διαβάσετε σχετικά με την γνώση της κυβερνήσης όσον αφορά επαγρύπνηση και ενασχόληση με τα μεταφυσικά.

•            Ψυχικός πόλεμος του David Moorehouse ©2000

•            Η έβδομη αίσθηση του Lyn Buchanan ©2003


Τα δύο παραπάνω βιβλία αποκαλύπτουν την πολεμική χρήση του Αμερικανικού στρατού των μεταφυσικών ιδιοτήτων και της αστρικής προβολής για κατασκοπία. Στην έβδομη αίσθηση γίνεται αναφορά στην Κόλαση. Αυτή η εμπειρία δεν έχει να κάνει με τον Σατανισμό, ασχέτως του τι σας έχουν μάθει να πιστεύετε.

 

•            Μυστικό, μην το πείς: Η εγκυκλοπαίδεια του Υπνωτισμού από την Carla Emery 1998

•            Οι νέες μυστικές ψυχικές ανακαλύψεις των Henry Gris και William Dick 1978


Χωρίο από το ανωτέρω:

"Παρόλο που οι Αμερικανοί έχουν κερδίσει τον αγώνα για το ταξίδι στο διάστημα, φοβούνταν ότι οι Ρώσοι μπορούσαν να κερδίσουν τον αγώνα για το εσωτερικό διάστημα, το μυαλό του ανθρώπου. Από πράκτορες της CIA που είχαν τοποθετηθεί στο Σιδηρούν Παραπέτασμα, έρχονταν αναφορές ότι οι Ρώσοι ήταν ικανοί να επηρεάσουν τηλεπαθητικά την συμπεριφορά των ανθρώπων, να αλλάξουν τα συναισθήματά τους ή την υγεία τους και ακόμη και να δολοφονήσουν χρησιμοποιώντας ψυχικές δυνάμεις. Όμως ένα πράγμα ήταν σίγουρο: είχαμε κάνει την παραψυχολογική μας έρευνα έγκαιρα, λίγο πριν πέσει το Σιδηρούν Παραπέτασμα, προσεκτικά."