Η Επιστήμη της Ψυχής


Υπάρχει ένα υποατομικό σωματίδιο, που ανακαλύφθηκε το 1956, που λέγεται νετρίνο. Αυτό το σωματίδιο, λόγω του πολύ μικρού του μεγέθους και της άπιαστης συμπεριφοράς του, είναι δύσκολο για τους επιστήμονες να μελετήσουν. Το άγνωστο 90% του σύμπαντος λένε ότι αποτελείται από νετρίνα και σωματίδια σαν το νετρίνο. Παρότι τα νετρίνα έχουν μάζα, διαπερνούν πλήρως την ύλη. Έχει εκτιμηθεί ότι ένα νετρίνο από τον ήλιο έχει καλές πιθανότητες να διαπεράσει ένα κομμάτι μόλυβδο πάχους από τη Γη μέχρι το κοντινότερο αστέρι χωρίς να συγκρουστεί με τίποτα.

Πρόσφατες εξελίξεις στη φυσική, αστρονομία και νευρολογία δίνουν μια αναπάντεχη εξέλιξη στο να κατανοήσουμε πνευματικά και μεταφυσικά φαινόμενα. Τα άτομα των υλικών σωμάτων μας περιέχουν τα πολύ λεπτά νετρίνα που δονούνται γρήγορα και σωματίδια σαν τα νετρίνα. Αυτά τα λεπτά και γρήγορα δονούμενα σωματίδια συντελούν την ουσία της ψυχής, που είναι συνδεδεμένη με το υλικό μας σώμα μέσω ενός μαγνητικού νήματος που σπάει τη στιγμή του θανάτου. Η ψυχή αποχωρίζεται από το σώμα όταν το σώμα δεν μπορεί να λειτουργήσει ως σπίτι για αυτήν.

Οταν κάποιος ασχολείται συστηματικά με τους διαλογισμούς ισχύος, τα τσάκρα του δονούνται με μεγαλύτερες ταχύτητες. Αυτό απαιτεί εκπαίδευση, προετοιμασία και ετοιμότητα, αλλά μέσω των υψηλότερων ταχυτήτων που πλησιάζουν τη ταχύτητα του φωτός, το άτομο μπορεί να προσπελάσει άλλες διαστάσεις κατά βούληση.

Η ανθρωπότητα αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε μια χαμηλότερη διάσταση. Αυτό έχει να κάνει με τη θέση της γης και τη θέση της στο διάστημα. Σε υψηλότερες διαστάσεις τα χρώματα, τα σχήματα, οι ήχοι και οι σκέψεις είναι περισσότερο έντονες. Το άτομο μπορεί να δει μέσα από τοίχους και να έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται παντού. Η τηλεπάθεια είναι εξαιρετικά αυξημένη και οι υπόλοιπες αισθήσεις δυναμώνουν και είναι πιο ανοιχτές από οτιδήποτε έχουν βιώσει οι περισσότεροι άνθρωποι.


Πίσω στις Πληροφορίες Σχετικά με το Μυαλό

 

© Copyright 2003, 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457