"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ" "ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ, ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ;"  -ΣΑΤΑΝΑΣ


 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΕΚ ΤΑΟΥΣ

© πνευματικά δικαιώματα 2002 - 2021, Joy of Satan Ministries; Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσου Νούμερο: 12-16457

*Σημείωση: Τα περισσότερα κείμενα αυτού του ιστότοπου προστατεύονται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Ο συγγραφέας επιτρέπει την εκτύπωσή τους για προσωπική μελέτη αρκεί να μη παραλαχθούν

"Το σκότος είναι φως αντιστραμμένο μέσα έξω."  -Βeelzebub

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ - 9/Δεκεμβρίου/2021

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗ-ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΘΕΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΜΟ

ΚΑΝΤΕ ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ


Υπάρχουν πολλά είδη Σατανισμού. Το Ιερατείο του Joy of Satan αντιπροσωπεύει τον Πνευματικό Σατανισμό.

Ο Σατανισμός δεν είναι "Χριστιανικό εύρημα".

Ο Σατανισμός προηγείται χρονικά του Χριστιανισμού και όλων των άλλων θρησκειών.

Ο Σατανισμός δεν έχει να κάνει με φαντάσματα, γκόμπλιν, βρυκόλακες, τέρατα των αποκριών
και λοιπές οντότητες.

Ο Σατανισμός δεν έχει σχέση με το "κακό".

Ο Σατανισμός δεν είναι "Αντίδραση στον χριστιανισμό".

Ο Σατανισμός δεν έχει να κάνει με τον θάνατο.

Ο πραγματικός Σατανισμός έχει σκοπό την ανύψωση και την ενδυνάμωση της ανθρωπότητας,
που ήταν η πρόθεση του Πραγματικού Δημιουργού μας (του Σατανά).

Γνωρίζουμε ότι ο Σατανάς/Εωσφόρος είναι μια πραγματική ύπαρξη.

Γνωρίζουμε τον Σατανά ως τον Πραγματικό Πατέρα και Θεό Δημιουργό της ανθρωπότητας.

Γνωρίζουμε πως ο "Γιαχβέ/Ιεχωβάς" της βίβλου είναι μια πλασματική οντότητα και αυτοί που υποστηρίζουν αυτό το ψέμα είναι οι πραγματικοί απατεώνες και ψεύτες που εξαπατούν την ανθρωπότητα. Aυτό είναι εμφανές στις πολλές αντιφάσεις μέσα στην Ιουδαιο/Χριστιακική Βίβλο, αποκαλύπτοντας ότι αυτό το κείμενο είναι έργο ανθρώπων με απόκρυφες γνώσεις και το εμπότισαν με δύναμη για να το κάνουν πιστευτό και για να προκαλέσουν φόβο με σκοπό τον έλεγχο.

Eίμαστε νομοταγείς.

ΔΕΝ υποστηρίζουμε ούτε συμμετέχουμε σε αιματοθυσίες ή θυσίες ζωντανών όντων. Αυτές οι πράξεις είναι Ιουδαιο/Χριστιανικές, όπως δηλώνεται στην βίβλο τους - Δευτεροκανονικά 12:27: "Και θέλεις προσφέρει τα ολοκαυτώματά σου, το κρέας και το αίμα, επί του θυσιαστηρίου Κυρίου του Θεού σου· και το αίμα των θυσιών σου θέλει χυθή εις το θυσιαστήριον Κυρίου του Θεού σου, το δε κρέας θέλεις φάγει."

Ανακαλύψαμε πως ο Σατανισμός είναι η πρωτότυπη θρησκεία της ανθρωπότητας. Έχουμε κάνει τις έρευνές μας. Ο Σατανισμός είναι βασισμένος σε αρχαίες θρησκείες που προηγήθηκαν του Ιουδαισμού και του Χριστιανισμού για εκατοντάδες χιλίαδες χρόνια.

Ο Χριστιανισμός ήταν μια αντίδραση στις αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες, οι οποίες χαρακτηρίστικαν ως "Σατανισμός", που σημαίνει "εχθρός/αντίπαλος" στα Εβραικά. Αν διαβάσετε τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο, το αποδεικνύουμε.

Ο Χριστιανισμος εφευρέθηκε για να αφαιρέσει από τον λαό τις πνευματικές και απόκρυφες
γνώσεις (τις δυνάμεις του μυαλού) και για να συγκεντρώσει τη δύναμη σε μερικούς "επίλεγμένους", εις βάρος όλης της ανθρωπότητας. Οι δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής
είναι όντως πραγματικές. Όι άνθρωποι που δεν τις αντιλαμβάνονται ή δεν πιστεύουν σε αυτές τις δυνάμεις είναι εύκολο να ελεγχθούν και να χειραγωγηθούν από αυτούς που είναι ικανοί στο χειρισμό αυτών των ενεργειών.

Oι Πραγματικοί Θεοί [Δαίμονες] χαρακτηρίστικαν αδίκως ως τέρατα και στιγματίστηκαν ως "κακοί" για να αποτραπεί η ανθρωπότητα από την απόκτηση πνευματικής γνώσης. Λόγω αυτού, το ανθρώπινο γένος έχει δραστικά εκφυλιστεί και πνευματικά και διανοητικά.

O Πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει ένθερμα κάθε μορφή μάθησης, τη γνώση, την έρευνα και την ελεύθερη σκέψη.

Ο πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους. Οι Σατανιστές δεν ωθούν τον Σατανισμό σε άλλους ούτε προσηλυτίζουν.

Οι πνευματικοί Σατανιστές αναγνωρίζουν την επιστήμη και πιστεύουν ότι οτιδήποτε στα απόκρυφα/υπερφυσικά έχει μια λογική επιστημονική εξήγηση. Πιστεύουμε ότι η ανθρωπότητα έχει παρεμποδιστεί επικύνδυνα σε αυτό το πεδίο εξαιτίας της απάτης του Ιουδαιο/Χριστιανισμού και τις αμείληκτες επιθέσεις κατά της επιστήμης για αιώνες.

Εξασκούμαστε στον διαλογισμό ισχύος για να αναπτυχθούμε πνευματικά και να ανυψωθούμε.
Ο διαλογισμός ισχύος είναι τόσο ουσιώδης για την ανθρώπινη ψυχή, όσο ουσιώδης είναι και η τροφή για το σώμα. Ο όφις, ένα σύμβολο του Σατανά που αντιπροσωπεύει τη πύρινη ενέργεια κουνταλίνι συσπειρωμένη στην βάση της σπονδυλικής στήλης, ο οποίος με την ανέλιξή του, μεταμορφώνει το ανθρώπινο μυαλό και την ψυχή σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο αντίληψης και ικανότητας. Αυτό είναι το πραγματικό νόημα του "Αφυπνίστε τον Διάβολο". Ο όφις, σύμβολο του Σατανά, αντιπροσωπεύει επίσης την έλικα ζωής του DNA.

Δουλεύουμε απευθείας με τον Σατανά. Πιστεύουμε ότι κάθε άτομο που είναι πρόθυμο και σέβεται, μπορεί να έχει προσωπική σχέση με τον Σατανά. Δεν Υπάρχουν μεσολαβητές στον Σατανισμό· Το Ιερατείο βρίσκεται εδώ μόνο για καθοδήγηση και υποστήριξη.

Παίρνουμε τα αξιώματα και τις πρακτικές απευθείας από τον Σατανά. Για πάρα πολύ καιρό, οι εχθροί του Σατανά, όπως οι Χριστιανικές εκκλησίες, είχαν την ελευθερία να επιβάλλουν ψέμματα σχετικά με τον Σατανά και τον Σατανισμό. Αυτά τα ψέμματα αποτέλεσαν τα θεμέλια απόκρυφων εγκλημάτων και άλλων αποτρόπαιων πράξεων που έμμεσα προοθούν. Ο Πραγματικός Σατανισμός έχει κατασταλεί ενεργά και με ζήλο για αιώνες και πολλοί λόγω άγνοιας πιστεύουν ψέμματα για τον Σατανά και αντιδρούν ανάλογα.

Ο Πνευματικός Σατανισμός είναι μια θρησκεία που αγαπά την ζωή. Ο Σατανάς μας αποδέχεται όπως είμαστε, αλλά μας καθοδηγεί να βελτιώσουμε τον εαυτό μας για να εξελιχθούμε σε υψηλότερο επίπεδο. Οι Πνευματικοί Σατανιστές είναι ελεύθεροι να ζήσουν τη ζωή τους όπως επιλέξουν· υπευθυνότητα για τους υπεύθυνους. Ζούμε με βάση τους φυσικούς νόμους και προτρέπουμε τον καθένα να εξελιξει τον εαυτό του στο μέγιστο δυνατό.

Γνωρίζουμε ότι εμείς οι ίδιοι 'σώζουμε' τη ψυχή μας, αντίθετα με τους ισχυρισμούς ότι ο Ναζωραίος σώζει οποιονδήποτε. Ο Σατανισμός βασίζεται στην πραγματική μεταμόρφωση της ψυχής μέσω του διαλογισμού ισχύος. Ο Ναζωραίος είναι μια πλασματική οντότητα, η ταυτότητα του οποίου έχει κλαπεί από 18+ σταυρωμένους Παγανιστικούς Θεούς, όπως ο Όντιν που κρεμάστηκε απο ένα δέντρο, και δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ένα μέσο για να κρατήσει την ανθρωπότητα υπό τον έλεγχο μερικών επίλεκτων. Ο Ναζωραίος έχει χρησημοποιηθεί στις Χριστιανικές λειτουργίες και τελετές ως ένα υποκατάστατο της ζωντανής ανθρώπινης αιματοθυσίας, αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τους σκοπό.

Η Ιουδαιο/Χριστιανική θρησκεία είναι μια φαύλη απάτη για την ανρθωπότητα που έχει πάρει καταστροφικές διαστάσεις. Για να επιτύχει μια απάτη, θα πρέπει να υπάρχει άγνοια απο τη μεριά του θύματος. Η Χριστιανική θρησκεία και οι ακόλουθοί της δουλεύουν ενεργά για να καταστείλουν τη γνώση και την ελεύθερη σκέψη, ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι δούλοι και δεν υποστηρίζει ούτε διδάσκει τίποτα για τη βελτίωση ή την ανέλιξη της ανθρωπότητας. Σε αντιδιαστολή με τις ιστορίες που ο Ναζωραίος θεράπευε ανθρώπους, ο Σατανάς μας δείχνει πως να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και πως να κάνουμε τα λεγόμενα θαύματα, χρησιμοποιώντας το μυαλό μας και τις δυνάμεις της ψυχής μας.

Με την ενδυνάμωση του εαυτού μας, αποκτάμε αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό και επιτυγχάνουμε πνευματική ανάπτυξη και ανεξαρτησία.

Ο Πνευματικός Σατανισμός δεν θέτει όρια στην ανάπτυξη των δυνάμεων του μυαλού· γνωστές ως "μαγεία". Πιστεύουμε στην δικαιοσύνη και όπως ακριβώς οι ασκούμενοι των πολεμικών τεχνών είναι έμπειροι στη χρήση των σημείων πίεσης (Dim Mak) και άλλες πτυχές της μάχης σώμα με σώμα, έτσι και οι Πνευματικοί Σατανιστές είναι έμπεροι στις Απόκρυφες Τέχνες της "μαγείας", αν ποτέ τις χρειαστούν. Οι άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται αυτές τις δυνάμεις, είναι ανυπεράσπιστοι ενάντια σε αυτές και οι ποικίλες δυνάμεις που υπάρχουν το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Ο Σατανάς δεν ανέχεται την αδικία.

Ο Πνευματικός Σατανισμός δε συγχωρεί με κανένα τρόπο τη κακοποίηση πνευμάτων όπως
διδάσκεται στα κλασσικά γριμόρια. Οι Δαίμονες που δεσμεύθηκαν και υποχρεώθηκαν να εκτελέσουν τα προστάγματα των μάγων τώρα είναι ελεύθεροι και όποιος χρησιμοποιήσει τις μεθόδους μαγικών κύκλων και το όνομα του "Ιεχωβά", προσκαλεί τη προσωπική του καταδίκη.
Οι Δαίμονες είναι φίλοι μας και με σεβασμό και ευλάβεια τους καλούμε μέσω του Σατανά, επιδιώκοντας να αναπτύξουμε αμοιβαία επωφελείς σχέσεις μαζί τους.

Ο Πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει την ατομικότητα, την ελευθερία και την ανεξαρτησία

Είναι προφανές ότι ο Σατανάς δεν είναι ο "εξαπατητής της ανθρωπότητας". Οι ακόλουθοί του
ήταν λίγοι σε αριθμό και δεν χρειάζεται άφθονες ποσότητες χρημάτων, δύναμης και ελέγχου
για να διατηρήσει τους ακόλουθούς του.


Our Past is Being
Systematically Destroyed
To Keep the LIE
of Christianity Going.
Expose the Conspiracy!!
Click Here!!THE JOY OF SATAN FORUMS:

CLICK ON "HAIL SATAN" BELOW TO VISIT OUR INTERNET FORUMS, WHERE YOU CAN LEARN MORE ABOUT SPIRITUAL SATANISM.

The xian churches have billions and billions of dollars. In order for Satanism to advance, money is needed. Joy of Satan Ministries can do much more with resources. Make a donation for the promotion and advancement of Satanism today!