Ο Σατανισμός και ο Όφις Κουνταλίνι

Η βιοηλεκτρικότητα, τι είναι και τι κάνει:

Η βιοηλεκτρικότητα είναι γνωστή και ως ζωτική ενέργεια, το τσι, το ηλεκτρικό σώμα, η πράνα, η αύρα, το πνεύμα κλπ.Υπάρχουν πολλά ονόματα για την συγκεκριμένη ενέργεια.

Τα σώματα μας λειτουργούν με βιοηλεκτρικότητα. Οι Σκέψεις είναι ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο. Ο Εγκέφαλος δουλεύει με βιοηλεκτρικότητα. Όταν η βιοηλεκτρικότητα βγαίνει εκτός ισσοροπίας, έχουμε εγκεφαλικά επεισόδια όπως ζαλάδες.

Η ποσότητα βιοηλεκτρικότητας που έχει κάποιο άτομο,καθορίζει την ψυχολογική,πνευματική και σωματική υγεία του ατόμου. Άνθρωποι που είναι άρρωστοι ή καταθλιπτικοί έχουν χαμηλά ποσοστά βιοηλεκτρικότητας. Η κατάθλιψη είναι απο μόνη της ένα σύμπτωμα χαμηλής βιοηλεκτρικότητας.

Η βιοηλεκτρικότητα αυξάνει τις ενέργειες μας, το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το χάρισμά μας, μας δίνει θετική θωριά και δυναμώνει τις σκέψεις μας. Με αυξημένη βιοηλεκτρικότητα, οι σκέψεις μας (ηλεκτρικά σήματα) γίνονται δυνατότερες και είναι πιο εύκολο να γινουν πραγματικότητα.

Μερικά παραδείγματα βιοηλεκτρικότητας είναι:

Η δύναμη της βιοηλεκτρικότητας κάποιου είναι η πηγή κάθε μαγικής επιτυχίας. Οι παλιές τεχνικές μαγείας είναι παντελώς διαφορετικές με την χρήση και την κατεύθυνση της βιοηλεκτρικότητας, διαμέσω ενός δυνατού μυαλού και μιας αύρας (το βιοηλεκτρικό πεδίο) που με σωστή καθοδήγηση και προσανατολισμό, μπορούν να επηρεάσουν το περιβάλλον κάποιου και τους άλλους ανθρώπους.

Τα όντα γνωστά ως Θεοί (Πολύ δυνατοί και εξελιγμένοι εξωγήινοι,που επηρέασαν το DNA τους ώστε να μην γερνούν ποτέ), έχουν τεράστια ποσά αυτής της ενέργειας. Ο Εωσφόρος είναι γνωστός ως ο «Φωτεινός». Πολλοί απο τους Θεούς που σήμερα είναι γνωστοί ως «Δαίνομες» λάμπουν με αυτήν την ενέργεια. Τα ιερογλυφικά στους τοίχους των αιγυπτιακών ναών, κατακόμβων και μέσα στις Αιγυπτιακές πυραμίδες δίνουν έμφαση στο πόσο σημαντική είναι αυτή η ενέργεια στο να γίνει κάποιος Θεός.

Το να φτάσει κάποιος στην πραγματική Θέωση είναι πολύ δύσκολο και απαιτεί συνεχή σκληρή δουλειά. Ο έλεγχος του μυαλού είναι το Α και το Ω.Το πνεύμα,όσο είμαστε ζωντανοί, είναι κομμάτι του υλικού μας εαυτού. Ναι, πολλοί απο εμάς μπορούν να κάνουν αστρική προβολή (να βγούμε απο τα σώματα μας με την θέληση μας), ΑΛΛΑ, ο υλικός εαυτός μας υπάρχει για να βοηθάει στην ανάπτυξη της ψυχής όσο είμαστε ζωντανοί.Η εμπειρία μου δείχνει πως ο νεκρός είναι αυτός που δεν αυξάνει την δύναμη του καθόλου παραπάνω, πέρα απο αυτή την δύναμη που είχαν όσο ζούσαν. Με δυνατή ενέργεια της ψυχής (Δυνατή βιοηλεκτρικότητα), κάποιος μπορεί να φτάσει στην Θέωση.

Το Κουνταλίνι και τα τσάκρα:

Το Κουνταλίνι είναι η υψηλότερη μορφή Yoga. Είναι Θεικό. Όλα τα παρακλάδια της Yoga, Βουδισμού, Ινδουισμού, κλπ, και οι δυτικές θρησκείες κυρρήτουν το πως να είσαι αβοήθητος,το απόλυτο θύμα, και σιγουρεύουν πως ότι δύναμη θα πάρεις απο τις ασκήσεις τους, θα είναι ελεγχόμενες υπο ασφυκτικά μέτρα (Αν πάρεις τίποτα). Τα Ιερά γραπτά (Ιερό, Σημαίνει ΙΕΡΟ, και γλυφικά σημαίνει σύμβολα σε πέτρα) μας τα άφησαν οι Θεοί στην Αίγυπτο (σε μια περιοχή του Πραγματικού Σατανισμού) είναι οδηγίες για την Θέωση.

Ο σκοπός των μεγαλοθρησκειών, δυτικών και ανατολικών,είναι να κρατηθεί η ανθρωπότητα σκλαβωμένη και αδύναμη. Οι θρησκείες είναι φοβοκρατικά καθεστώτα. «Καρμα» αυτό, «Κάρμα» εκείνο. Ο Σατανισμός δεν κυρήττει το να είσαι αβοήθητος.Ο Σατανάς είναι πανέξυπνος, υπέρμετρα δυνατός,και ανυπάκουος σε τέτοιες σάπιες έννοιες.

Τα Τσάκρα

Υπάρχουν επτά τσάκρα στην εκτασή της σπονδυλικής στήλης. Αυτές είναι οι «επτα φιάλες», που γράφει η χριστιανική ιστοριούλα «Αποκάλυψη».Αυτά είναι τα «οι επτά φωτιές μπροστά απο τον θρόνο του Θεού». Αναφέρονται ως «σφραγίδες»,επειδή οι εχθροί της ανθρωπότητας τα σφράγισαν στην ανθρωπότητα για να μας εμποδίσουν στην πνευματική μας ανάπτυξη και απόκτηση Θεικών δυνάμεων. Αποκοπήκαμε απο τον πνευματισμό και απο τον Αστρικό κόσμο.Χιλλιάδες χρόνια πριν, είμασταν όπως οι Θεοί,μέχρι που έγινε επίθεση στον πλανήτη,και υπήρξε «πόλεμος στον Ουρανό». Η μπλοκαρισμένες μας δυνάμεις μας ώθησαν στην υποεξέλιξη.Ανισσοροπίες στις ενέργειες,και εμπόδια,μαζί με τρύπες στην αύρα μας απο τα ναρκωτικά,το αλκοόλ,την κατάθλιψη,και την έλλειψη ενδιαφέροντος για τα συναισθήματα των άλλων – μορφών ζωής και ανθρώπων – , καταστροφικές συμπεριφορές, και άλλα πολλά πράγματα δηλητηριάζουν την ανρθωπότητα λόγω της πνευματικής ανισσοροπίας.

Κουνταλίνι

Ο ΌΦΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ είναι το σύμβολο του κουνταλίνι. Υπάρχει απενεργοποιημένο,στην βάση της σπονδυλικής στήλης,κάτω απο το τσάκρα Μανιπούρα (Δεύτερο Τσάκρα). Ο Σκοπός είναι να σηκωθεί ο όφης (Κέντρο των ενεργειών) απο την βάση της σπονδυλικής στήλης, διαμέσου όλων των επτά τσάκρα, και να βγεί απο το τσάκρα της κορυφής, στη κορυφή της κεφαλής.Για να γίνει αυτό με ασφάλεια, όλα τα επτά τσάκρα πρέπει να είναι ορθάνοιχτα, και ανεμπόδιστα.

Για να μπορέσουμε να ελέγξουμε περισσότερη βιοηλεκτρικότητα,τα σώματα μας πρέπει να είναι δυνατά, και τα τσάκρα μας πλήρως ανοιχτά.

Το Κουνταλίνι είναι η ζωτική ενέργεια και είναι πολύ σεξουαλικό στη φύση του. Αυτός είναι ο λόγος που οι χριστιανικές και οι άλλες θρησκείες αποαγορεύουν τον αυνανισμό και όλες τις μορφές σεξ. Το Σεξ είναι η δημιουργική δύναμη – η χρήση της ζωτικής μας ενέργειας για την δημιουργία ενός άλλου ανθρώπινου όντος.Όταν κάποιος είναι ικανός, αυτή η δύναμη μπορεί να χρησημοποιηθεί σε πολλούς άλλους σκοπούς.

Hatha (Σωματική) yoga είναι τεράστια βοήθεια στο να ανοίξουμε και να ερεθίσουμε τα τσάκρα, και σας την προτείνουμε. Με το να ανεβάζουμε την ελαστικότητα μας, η ζωτική ενέργεια κυλά ελεύθερα.Κάποιος καταλαβαίνει τι σκοπό έχει αυτό,αν κοιτάξει την ακαμψία των γηρατείων, και των ασθενιών που τα περικλύουν, τα γεράματα φέρνουν τον θάνατο.

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να ξυπνήσει αυτή η δύναμη.Μερικοί είναι οι εξής.:

 

Υψηλή βιοηλεκτρικότητα:

ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.


Πίσω στις Σημαντικές Πληροφορίες Σχετικά με τον Διαλογισμό

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457