Οι Ρίζες του Σατανισμού στην Άπω Ανατολή Μέσα από χρόνια έρευνας και καθοδήγησης από τον Αγαπημένο μας Πατέρα Σατανά, έχουμε ανακαλύψει τις πραγματικές ρίζες του Σατανισμού. Έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα,  γνωρίζοντας ότι ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ είναι απαράμιλλα και μοχθηρά ψέματα κατά της ανθρωπότητας, ότι οι ισχυρισμοί που κάνουν αυτά τα προγράμματα σε ό,τι αφορά την προέλευση της ανθρωπότητας από τη Μέση Ανατολή είναι ψέματα και συγκαλύψεις για να μπερδέψουν περαιτέρω τους ανθρώπους ως προς την αλήθεια. Οι πνευματικές γνώσεις και οι διδασκαλίες ήρθαν στην Αίγυπτο και τη Μεσοποταμία από την Άπω Ανατολή.

Η Άπω Ανατολή είναι, επίσης, το μέρος όπου ο Ιουδαϊσμός και ο Χριστιανισμός ΈΚΛΕΨΑΝ τα δόγματα τους, αφού τα διέφθειραν και τα αντικατάστησαν με βρωμερές κακοβουλίες, με στόχο να απομακρύνουν όλη τη πνευματική γνώση από τον κόσμο. Το μονοπάτι των ψεμάτων τους είναι γεμάτο με την δολοφονία, το βασανισμό, τον καταδικάσιμο και τον πνευματικό εκφυλισμό της ανθρωπότητας. Όλο και περισσότερα ψέματα είναι απαραίτητα σε αυτά τα προγράμματα για να καλύψουν τα βρωμερά θεμέλια τους που είναι γεμάτα από πτώματα,  κατεστραμμένα ιστορικά κειμήλια, και φρικτές διαφθορές.

Όταν κάνετε οποιαδήποτε προσωπική έρευνα/μελέτη μόνοι σας σχετικά με τους κλάδους της Άπω Ανατολής, είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι, δυστυχώς, αυτά έχουν σε μεγάλο βαθμό μολυνθεί με χριστιανική βρωμιά και ψέματα, όπως σχεδόν οτιδήποτε άλλο. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ στόχος του Σατανισμού [η ρίζα της λέξης/ονόματος «ΣΑΤ» όλων των ονομάτων του Σατανά και τις παραλλαγές τους σημαίνει «ΑΛΉΘΕΙΑ» στα Σανσκριτικά, η οποία είναι μία από τις αρχαιότερες γλώσσες του κόσμου], είναι να προοδεύσουμε τη ψυχή μας και να ενδυναμώσουμε τους εαυτούς μας. Ανόητες αηδίες όπως οι αναφορές σε ορισμένη «ηθική» και σε «προσωπική συμπεριφορά» θα πρέπει να ξεριζωθούν σαν παραφυάδες. Στην πραγματικότητα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την απόκτηση δυνάμεων του μυαλού και της ψυχής. Η γνώση και η εφαρμογή αυτής της γνώσης είναι το μόνο κλειδί.

"Μέχρι τον δέκατο-τρίτο αιώνα, οι πρακτικές Γιάντρα-Τάντρα άνθισαν σε ευρεία βάση σε όλη την Ανατολική Ινδία. Τον δέκατο-τρίτο αιώνα, οι μουσουλμάνοι εισβολείς κατέστρεψαν τα φημισμένα πανεπιστήμια και κέντρα εκμάθησης της Γιάντρα-Τάντρα και αφάνισαν χιλιάδες τόμους της λογοτεχνίας σε μορφή βιβλίων, χειρογράφων και εικονισμάτων. Οι άνθρωποι που ασκούσαν την τέχνη της Γιάντρα-Τάντρα σφαγιάστηκαν και όσοι κατάφεραν να σώσουν τη ζωή τους διέφυγαν στη Νότια Ινδία, στο Ασσάμ και σε χώρες όπως το Νεπάλ, το Θιβέτ, τη Βιρμανία, τη Κεϋλάνη και τη Τζάβα. Στις πιο σύγχρονες εποχές, οι Κινέζοι εισβολείς που λεηλάτησαν το Θιβέτ, κατέστρεψαν περαιτέρω τα μοναστήρια και τη λογοτεχνία του Γιάντρα-Τάντρα."
Παραπομπή: Power of Mantra and Yantra από τον P. Khurrana

Όπως μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε από το παραπάνω απόσπασμα, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ δεν είναι τίποτα περισσότερο από δεινά εργαλεία για να καταστρέψουν όλη τη πραγματική πνευματικότητα και να την αντικαταστήσουν με ψευδείς κακοβουλίες και διαφθορές. Πολλά έχουν καταστραφεί. Ο Σατανάς μας οδηγεί στην αλήθεια μέσα από τη προσωπική μας μελέτη και μέσα από το άνοιγμα της ψυχής και του μυαλού μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΙΣ. ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΘΑ ΚΑΙ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ, ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΤΛ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΜΑΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΒΡΙΛ, ΤΣΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ.

Οι Ρίζες του Σατανισμού στην Άπω Ανατολή
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ
Astaroth's Eight-Fold Path of Advanced Empowerment - Updated 10/15/09
Πνευματικές Λέξεις-Κλειδιά
Πηγές [Βιβλιία, DVD, Βιβλιογραφία]-Ενημερωμένο 10/15/09
11/21/10: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ (ΟΦΗ) ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΓΚΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΙΟΓΚΑ 

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457