Σημαντικές Πληροφορίες για την Κουνταλίνι Γιόγκα [Γιόγκα του Όφη]Έχω διαβάσει πολλά και διαφορετικά βιβλία για τη γιόγκα, τον διαλογισμό και την ενέργεια κουνταλίνι [όφις]. Μεγάλο μέρος αυτής της γνώσης διατηρήθηκε στην Άπω Ανατολή όπως γνωρίζουμε. Η πραγματική προέλευση του Σατανισμού είναι στην Άπω Ανατολή, ΌΧΙ την Μέση Ανατολή ή την Μεσοποταμία, παρότι είναι εμφανές ότι οι Θεοί μας ήταν κάποια στιγμή σε αυτήν την περιοχή.

Οι Επτά πύργοι του Σατανά είναι τόσο μια αλληγορία για τα τσάκρας όσο και φυσικοί δείκτες σε όλη την επικράτεια που εκτείνεται από την Άπω Ανατολή εως τη Μέση Ανατολή, σηματοδοτώντας το οδοιπορικό της φυσικής μετανάστευσης από την Ανατολή προς τη Δύση.

Το νόημα αυτού του κηρύγματος είναι ότι μέσω του Σατανά, μπορούμε να αποκτήσουμε πολύ περισσότερη και ταχεία πρόοδο στους διαλογισμούς μας και στην ανύψωση του φιδιού μας. Τα περισσότερα κείμενα της γιόγκα και τα σχετικά με τον διαλογισμό θα αναφέρουν ότι μέσω σκληρής δουλειάς, συνεπούς διαλογισμού [πάνω από μία ώρα την ημέρα τουλάχιστον] και προχωρημένης πρακτικής της χάθα γιόγκα, ένας μη Σατανιστής μπορεί να είναι σε θέση να αναστήσει το φίδι του μετά από μια περίοδο 22 ετών. Τα περισσότερα από αυτά συνεπάγονται την απομόνωση του εαυτού του σε αυτό που είναι γνωστό ως «άσραμ», την άρνηση του φυσιολογικού σεξ, την καταστολή του οργασμού, την τήρηση μιας αυστηρής vegan [χωρίς κρέας, γαλακτοκομικά, αυγά ή οποιαδήποτε ζωικά προϊόντα] διατροφής και όλων των ειδών τους άλλους περιορισμούς.

Μέσω του Σατανά, κάποιοι από τους ανθρώπους μας κατάφεραν να σηκώσουν τον όφη σε μια πολύ σύντομη χρονική περίοδο.

Ο εχθρός = περιορισμοί. Δεν είναι άξιο απορίας που τόσοι πολλοί μη-Σατανιστές που είναι έντονοι ασκητές της γιόγκα και του διαλογισμού, που δεν έχουν την καθοδήγηση του Σατανά, συναντούν όλων των ειδών τα προβλήματα, τρομακτικές εμπειρίες και ένα αυστηρό πρόγραμμα κατά της ζωής που στην αλήθεια έχει σχεδιαστεί από τον εχθρό ώστε να αποθαρρύνει και να εμποδίσει οποιαδήποτε πραγματική πνευματική πρόοδο.


Στους αρχαίους καιρούς, προτού να εμφανιστεί ο χριστιανισμός, η προϋπόθεση για να γίνει κάποιος ιερέας ήταν ο ανυψωμένος όφις.

Ο στόχος μου είναι να υπενθυμίσω σε όλους- ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΥΨΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Αυτό είναι το πλήρες μήνυμα της γιόγκα, πέρα από τα διαστρεβλωμένα διδάγματα με τα οποία την έχει μολύνει ο εχθρός. Η χάθα [σωματική] γιόγκα έχει ως σκοπό να κάνει το σώμα πιο ευέλικτο και να ανοίξει τις αθρώσεις και άλλες περιοχές όπου η ενέργεια φυλακίζεται λόγω της πίεσης.

Φάτε όπως θέλετε, κάντε σεξ όπως θέλετε, αφεθείτε όπως θέλετε, να είστε ελεύθεροι.

Ο σεξουαλικός οργασμός ανοίγει τα τσάκρα. Όπως έγραψα και πιο πριν, πολλοί συγγραφείς βιβλίων διαλογισμών προτείνουν την κατακράτηση σπέρματος και παρόμοια. Οι περισσότεροι τώρα είναι νεκροί και κανένας δεν κατάφερε να ζήσει σε μεγάλη ηλικία. Υπάρχουν ασκήσεις που κάποιος μπορεί να κάνει το παραπάνω, αλλά αυτές δεν πρέπει να γίνονται συνεχώς, όπως ισχυρίζονται αυτά τα βιβλία. Ο οργασμός είναι απαραίτητος και για την σωματική και για την ψυχολογική και για την συναισθηματική υγεία.

Ο Αγαπητός Πατέρας Σατανάς μας καθοδηγεί στην αλήθεια και μας δίνει γνώση και ικανότητες που ξεπερνούν κατά πολύ αυτών που δεν έχουν καθοδήγηση, ανεξάρτητα από το πόσο αφοσιωμένοι είναι αυτοί οι άνθρωποι στα προγράμματά τους.

Όπως έγραψα προηγουμένως, ο εχθρός προωθεί οτιδήποτε είναι αφύσικο και κατά της ζωής . Η σεξουαλικότητα καταδικάζεται και καταπιέζεται και γίνετε καταραμένη εξασφαλιζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι κανείς δεν θα υψώσει το φίδι του ή δεν θα βιώσει κάποια πνευματική πρόοδο. Να το θυμάστε αυτό όταν διαβάζετε ή μελετάτε για τον εαυτό σας από οποιαδήποτε ανατολική διδασκαλία, κείμενα διαλογισμού ή γιόγκα. Ο λαός μας προοδεύει σε ανήκουστα μικρά χρονικά διαστήματα μέσω του Σατανά, με ασφαλή και υγιή τρόπο.

Καθώς ο όφις ενδυναμώνεται και αρχίζει να ανελίσσεται [συχνά υποχωρεί πίσω στο βασικό τσάκρα μέχρι να ανέλθει πάνω από το ηλιακό τσάκρα], τα κολλήματα του παρελθόντος [όποια και αν είναι αυτά] και οποιαδήποτε ψυχολογικά ζητήματα έρχονται στη συνείδηση, ώστε να μπορούν να αντιμετωπιστούν και να εξαλειφθούν. Το φίδι καθαρίζει επίσης την ψυχή μέσω του αστρικού στοιχείου της φωτιάς.

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ = ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Κήρυγμα στις 21 Νοε 2010

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσω εδώ. Δεν υπάρχουν περιορισμοί διατροφής στον Σατανισμό. Το τι τρώτε και το πως τρώτε είναι δική σας υπόθεση. Βίντεο και ντοκυμαντέρ που εκθέτουν αυτό που είναι γνωστό ως ‘Βιομηχανική Κτηνοτροφία’ είναι αρκετά για να κάνουν τον οποιονδήποτε να αναλογιστεί τη φυτοφαγία.

Για όσους από εσάς που είστε φυτοφάγοι, εάν λειτουργεί για εσάς και εάν είστε ευτυχισμένοι με αυτό, τότε τέλεια και είστε άξιοι συγχαρτηρηρίων.

Πριν από πολλά χρόνια, αφού είδα ένα ντοκυμαντέρ για τη Βιομηχανική Κτηνοτροφία, δοκίμασα την χορτοφαγία και άντεξα μόνο ένα μήνα. Δεν μου ταίριαξε καθώς ασχολούμουν με άρση βαρών, ενόργανη, πολεμικές τέχνες, έτρεχα πάνω από 30χλμ τη βδομάδα και έκανα χειρονακτική εργασία ως μάγειρας. Τελικά αρρώστησα.

Το επιχείρημά μου είναι ότι οι άνθρωποι είναι παμφάγα [σχεδιασμένοι για να τρώνε και κρέας και φυτά]. Ανεξάρτητα από το τι τρώμε, πρέπει να σκοτώσουμε για να φάμε. Λιοντάρια, λύκοι και άλλα σαρκοβόρα σκοτώνουν για να φάνε. Κάθε ζωντανό ον σε αυτή τη γη πρέπει να σκοτώσει για να φάει. Μη ξεχνάτε ότι και τα φυτά είναι ζωντανοί οργανισμοί. Το όλο θέμα είναι ο ΤΡΟΠΟΣ με τον οποίο γίνεται.

Η βιομηχανική κτηνοτροφία είναι αποτρόπαια. Δεν είναι φυσιολογική. Είναι βασανισμός ζώων, εκμετάλλευση και κατάχρηση σε ακραίο βαθμό. Αυτό περνάει στην τροφική αλυσίδα και στην όλη ποιότητα του φαγητού που καταναλώνουμε, όπως και στη κοινωνία γενικότερα. Η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι ανθυγειηνή [ειδικά στη δύση] με τόσους πολλούς τρόπους που πολλοί είναι εξαρτημένοι στα φάρμακα. Επιπροσθέτως, πολλές αφύσικες και βλαβερές μέθοδοι χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη και τη συγκομιδή των φυτών/λαχανικών που επηρεάζουν την υγεία των καταναλωτών προς το χειρότερο. Αυτό συμβαίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό [δεκαετίες].

Για όσους από εμάς τρώμε κρέας, υπάρουν συγκεκριμένες εταιρείες πλέον που πουλάνε κρέας ελευθέρας βοσκής. Έχω βρει κάποια από αυτά τα κρέατα να είναι ακόμα πιο φθηνά από αυτά στα σουπερμάρκετ σε σχέση με τις κύριες εταιρείες βιομηχανικής κτηνοτροφίας. Σε μεγάλες πόλεις, υπάρχουν αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής. Όσο πιο πολύ συνειδητοποιεί ο κόσμος για τη βάναυση εκμετάλλευση των ζώων, τόσο περισσότερες αλλαγές θα γίνουν προς το καλύτερο.

Για όσους από εσάς που επιλέγετε να είστε φυτοφάγοι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ΠΩΣ να τρώτε για να έχετε μια υγιή δίαιτα. Οι άνθρωποι παίρνουν συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες μέσω των ζωικών προτεΐνων, όπως η βιταμίνη Β-12 και η ταυρίνη. Σκύλοι και γάτες που δεν λαμβάνουν ταυρίνη στη δίαιτά τους μπορεί να τυφλωθούν. Και τα δύο είναι φυσικά σαρκοβόρα, σχεδιασμένα να τρώνε κρέας. Είναι σημαντικό να έχετε γνώση σχετικά με τη διατροφή και να έχετε μια ισορροπημένη δίαιτα και να πάρετε συμπληρώματα διατροφής εάν χρειάζονται. Τα παραπάνω τα γράφω για τους εφήβους. Εάν επιλέξετε να είστε φυτοφάγοι, είναι σημαντικό να διαβάσετε για αυτό και να σιγουρέψετε ότι παίρνετε όλες τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες. Τα φυτά και τα όσπρια μπορούν να μας δώσουν σχεδόν όλες τις θρεπτικές ουσίες που χρειαζόμαστε, αλλά υπάρχουν μερικές λίγες που χρειάζεται να γνωρίζετε για να έχετε μια ισορροπημένη δίαιτα και να τις παίρνετε με συμπληρώματα.

Ο Σατανισμός είναι αρμονικός με τη φύση και τον φυσικό νόμο. Επαναλαμβάνω- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ διατροφικοί περιορισμοί στον Σατανισμό. Το τι και πως τρώτε είναι προσωπικό σας θέμα. Ο Σατανάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ στο να σεβόμαστε τα ζώα και το περιβάλλον. Ο Σατανάς είναι ο Άρχοντας της Γης. Εμείς οι Σατανιστές θα πρέπει να φροντίζουμε και να σεβόμαστε τη γη.


Από τότε που ήρθα στο δρόμο του Σατανά και με την ανάπτυξη μέσω διαλογισμού και λαμβάνοντας υπόψη τις εμπειρίες από τους Αδερφούς και Αδερφές Σατανιστές, είναι ολοφάνερο ότι οτιδήποτε είναι διαθέσιμο στα κύρια βιβλιοπωλεία για τη Γιόγκα, ειδικά για την Κουνταλίνι [όφις] Γιόγκα, είναι σχεδιασμένα ώστε να ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ το άτομο από το να αναπτύξει τις πνευματικές δυνάμεις και την ανέλιξη του όφη.

Αυτά τα βιβλία και οι πηγές ΠΡΟΩΘΟΥΝ αγαμία, διατροφικούς και άλλους περιορισμούς- ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ *ΕΝΑΝΤΙΑ* ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Δεδομένης της εκτενής έρευνας [που έχω κάνει διαβάζοντας πολλά διαφορετικά βιβλία σε όλα τα είδη Γιόγκα], οι λεγόμενοι ‘Διδάσκαλοι’ έκαναν δεκαετίες και παραπάν για να ανελίξουν την ενέργεια κουνταλίνι [όφις]. Ένα βιβλίο δήλωνε ότι ο μέσος άνθρωπος χρειαζόταν ‘πάνω από 20 χρόνια’ και αυτό περιελάμβανε τη διαμονή για τόσα χρόνια σε μοναστήρι/άσραμ, όπου εστίαζαν πλήρως σε καθημερινό διαλογισμό και καθημερινές ασκήσεις γιόγκα. Μέσω του Σατανά, υπάρχουν αρκετοί από εσάς, μαζί με τον Αρχιερέα Vovim, που έχετε ανελίξει επιτυχώς τον όφη σε λιγότερο από 2ο έτη. Αυτό, ταυτόχρονα με δουλειά πλήρης απασχόλησης και άλλα πράγματα στις ζωές σας. Αυτοί τους οποίους γνωρίζω το πέτυχαν τρώγοντας κρέας, είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή και ζούσαν τη ζωή τους όπως επέλεγαν- ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

Προσωπικά, τρώω κρέας κάθε μέρα και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με το να αναπτυχθώ πνευματικά. Το θέμα μου είναι το πως αυτά τα βιβλία και οι πηγές ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ τη φυτοφαγία [ουτε κρέας, ούτε ζωικά προϊόντα]. Όταν ήμουν παιδί με είχαν μεγαλώσει Καθολική και θυμάμαι τους περιορισμούς στο κρέας, όπως αυτή η ηλίθια ‘σαρακοστή’ και η μαλακία του ‘δεν τρώμε κρέας την Παρασκευή’. Το να φας κρέας ήταν αμαρτία και έπρεπε να το εξομολογήσεις σε έναν μαλάκα παιδόφιλο παπά. Τώρα, όλοι μας γνωρίζουμε ότι το πρόγραμμα του χριστιανισμού δημιουργήθηκε και επιβλήθηκε για να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την πνευματικότητα.

Επίσης, τυχαίνει να γνωρίζω ότι ο οργασμός και η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι απαραίτητα στην πνευματική ανάπτυξη. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι χριστιανικές εκκλησίες επιτίθενται ορμητικά στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα- κυρίως τη σεξουαλική απόλαυση. Ο οργασμός λειτουργεί στο να ανοίξει τα τσάκρα και να ενεργοποιήσει τον Όφη Κουνταλίνι.

Η Χάθα [σωματική] Γιόγκα χειρίζεται το σώμα, ειδικά την σπονδυλική στήλη, ώστε το σώμα να μπορεί να είναι ελεύθερο ώστε να ανελιχθεί ο Όφης χωρίς εμπόδιο και η ενέργεια της ψυχής να κυκλοφορεί ελεύθερα. Οι περιορισμοί λειτουργούν ώστε να δημιουργήσουν σημαντικά εμπόδια, είτε σωματικά είτε ψυχολογικά. Το πλήθος των ψυχολογικών προβλημάτων που έχει ένας μέσος χριστιανός είναι αρκετά ώστε να τον εμποδίσουν να αναπτυχθεί πνευματικά. Τα κωλύματα του σεξ είναι τα χειρότερα, καθως αυτά διατηρούν τον Όφη κλειδωμένο και αδρανή στο τσάκρα της βάσης.

Οι διαλογισμοί λειτουργούν στο μυαλό ώστε να αφαιρέσουν τα ψυχολογικά προβλήματα και θέματα, ώστε ο Όφις Κουνταλίνι να ανελιχθεί ελεύθερα.

Ολοκληρώνοντας, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ- οι σωματικές ασκήσεις στη Χάθα και Κουνταλίνι Γιόγκα ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ, όπως οι ασκήσεις αναπνοών, οι διατάσεις και ούτω καθεξής. Πολλές από τιε λεγόμενες πνευματικές συμβουλές στα βιβλία και τις πηγές ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και αυτό είναι σκόπιμο, με τον ίδιο τρόπο που ο χριστιανισμός σας ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ από οποιαδήποτε πνευματική ανάπτυξη. Να το θυμάστε αυτό.

 

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥSATANISM MAIN PAGE

 

© Copyright 2010, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457