Σχετικά με την Κουνταλίνι Γιόγκα [Kundalini Yoga]


Ο Σατανάς ήθελε να γράψω αυτό το άρθρο και να βεβαιωθώ ότι όλοι το γνωρίζουν και να το δημοσιεύσω και στις ομάδες. Θα μπω στο θέμα. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν για το πώς ο εχθρός εργάζεται μέσω της διείσδυσης για να καταστρέψει και να διαφθείρει την πνευματική γνώση. Οι ρίζες και τα θεμέλια του αληθινού Σατανισμού μπορούν να βρεθούν στην Κουνταλίνι [φίδι] Γιόγκα. Δυστυχώς, πολλές από τις διδασκαλίες έχουν μολυνθεί με διαδικασίες και πρακτικές που έχουν σχεδιαστεί για να φέρνουν κατάρες και το σίγουρο είναι ότι όποιος τις ακολουθεί θα του αφαιρεθούν όλες προσωπικές δυνάμεις. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι οι πολυάριθμοι ασκούμενοι της γιόγκα που έχουν κατηχηθεί με ψέματα, πολλοί δηλαδή στην Ινδία, οι οποίοι δεν κατέχουν τίποτα, ζουν σε ένα καταφύγιο που δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα ωραίο σκυλόσπιτο, καλύπτονται με στάχτες από νεκρούς, φορούν μόνο ένα «χριστιανικό πανί» και ζουν μια ύπαρξη σαν να είναι νεκροί. Οι τουρίστες, που επισκέπτονται τα άσραμ και τους ναούς, για λίγα σεντς που δίνουν σε αυτούς τους αξιολύπητους ζητιάνους, λαμβάνουν τις «ευλογίες» τους, που είναι η προσφορά της δικής τους ζωτικής δύναμης και ενέργειας. Αυτές οι φτωχές ψυχές είναι γεμάτες με πολλή πνευματική δύναμη, αλλά δεν έχουν ιδέα με ποιόν τρόπο μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν, λόγω των εχθρικών διδασκαλιών που τους παραπλανούν σκόπιμα.

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν κανόνες για την απόκτηση προσωπικής δύναμης, εκτός από τους συνεπείς διαλογισμούς και την εκτέλεση της απαραίτητης εργασίας για την πνευματική πρόοδο του εαυτού μας.

Οι διεφθαρμένες από τον εχθρό αηδίες είναι κραυγαλέες. Βρίσκονται στα περισσότερα βιβλία που κυκλοφορούν σήμερα για τη γιόγκα. Αυτά τα σκουπίδια είναι ΑΡΡΩΣΤΑ και δεν έχουν καμία σχέση με την απόκτηση της θεότητας. Ακολουθώντας αυτές τις εχθρικές διαφθορές το μόνο που θα καταφέρετε είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε δυνάμεις και ότι δεν αποτελείτε απειλή για την ατζέντα τους η οποία χρησιμοποιεί αποκρυφιστικές δυνάμεις για να υποδουλώσει τον κόσμο.

Το χειρότερο είναι ο αυτόακρωτηριασμός και οι πρακτικές, οι οποίες δεν είναι μόνο παράλογες αλλά και δυνητικά θανατηφόρες. Η μόνη «ΑΜΑΡΤΙΑ» στον σατανισμό είναι αυτή της ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ!!!                                       Πολλά από αυτά που έχουμε εύκολα διαθέσιμα σήμερα στον τομέα της πνευματικότητας έχουν τρομερά αλλοιωθεί. Το κοινό έχει σκόπιμα παραπλανηθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν θα προχωρήσει σε σημείο που να αποτελεί απειλή για τις εχθρικές δυνάμεις που γνωρίζουν την αλήθεια και χρησιμοποιούν αποκρυφιστικές δυνάμεις για να υποδουλώσουν τον κόσμο.

Κλείνοντας, πολύ σύντομα θα υπάρξουν πολύ περισσότερες γνώσεις. Η Γιόγκα της Κουνταλίνι [του φιδιού], αν γίνει σωστά, είναι το μονοπάτι προς τη θεότητα και αποτελεί το θεμέλιο του αληθινού Σατανισμού. Η κόμπρα με την κουκούλα της φουσκωμένη, όπως μπορεί να δει κανείς σε πολλές περιοχές του κόσμου σε αρχαίες γκραβούρες και άλλα τέτοια παρόμοια, συμβολίζει τη διευρυμένη συνείδηση της διαφώτισης μόλις ενεργοποιηθεί η ενέργεια του φιδιού. Αυτό εκδηλώνεται ως όλο και μεγαλύτερη συνειδητοποίηση.

 

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσου: 12-16457