Πως να Επικαλείστε Δαίμονες


*Για όσους είχαν πρόβλημα να κάνουνε έναν Δαίμονα να εμφανιστεί, πατήστε στους συνδέσμους στο τέλος του άρθρου.

Σημείωση, 24 Φεβρουαρίου 2015:
Αυτό το άρθρο γράφτηκε πριν από 10 χρόνια και παραπάνω. Πολλά έχουν συμβεί από τότε. Από εκείνον τον καιρό, το
Joy of Satan έφερε χιλιάδες κόσμο στον Σατανά για να μάθει την αλήθεια και να εξελιχθεί σε πνευματική αντίληψη και ικανότητες. Όταν ήμουν νέα στον Σατανισμό και ξεκίνησα να γράφω άρθρα και κυρήγματα το 2002, οι περισσότεροι από το μικρό κοινό που είχαμε εκείνον τον καιρό ήταν ήδη Σατανιστές και μερικοί άλλοι που ήταν ήδη εξοικειωμένοι με τα απόκρυφα. Μετά από τόσα χρόνια, το κοινό έχει αλλάξει και άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα και με διαφορετικές προελεύσεις ο καθένας ήρθαν στον Σατανά μέσω του Ιερατείου του Joy of Satan.

Κάποιοι από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με τα παλαιά γροιμόρια και άλλα απόκρυφα κείμενα που ήταν και είναι μια ακραία βεβήλωση και βλασφημία στους Θεούς μας. Έχω αφήσει αυτό το άρθρο απαράλλαχτο, αλλά εάν είστε καινούριοι και/ή δεν έχετε εξοικείωση με τα παρακάτω περιεχόμενα, να έχετε στο νου σας ότι είχε αρχικά γραφεί για ένα ακροατήριο που είχε ήδη γνώσεις για όλο αυτό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παραπάνω, παρακαλώ διαβάστε το άρθρο για την κατάχρηση πνευμάτων.

— Αρχιέρεια Maxine Dietrich


Το πιο σημαντικό πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να ξεχάσετε οτιδήποτε έχετε διδαχτεί σχετικά με τους Δαίμονες από πηγές που είναι εχθρικές προς τον Σατανισμό.

Από τις εύκολα προσβάσιμα και τα πιο δημοφιλή κείμενα δεν έχουν τίποτα πέρα από παραπληροφόρηση. Ακολουθώντας τις οδηγίες γραμμένες στα περισσότερα γροιμόρια δεν είναι μόνο λάθος, αλλά μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο.

Από την προσωπική μου εμπειρία με τους διάφορους Δαίμονες είναι ότι είναι πολύ περήφανοι και είναι πολύ σημαντικό να τους συμπεριφέρεστε με σεβασμό.

[Τέλη 2002 μέχρι άνοιξη του 2003]
Αρκετοί Αρχιερείς και Αρχιέρειες κάναμε ενεργειακή λειτουργία σε πολλούς διαφορετικούς Δαίμονες, συμπεριλαμβανωμένων όλων των Δαιμόνων της Γοητείας [Goetia]. Όλοι οι 72 Δαίμονες της Γοητείας απελευθερώθηκαν όπως και πολλοί ακόμα. Ανακαλύψαμε τις ταυτότητες των περισσότερων από αυτούς τους Δαίμονες. Πολλοί έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικές ονομασίες για να αποφύγουν την βίαιη κακομεταχείρισή τους. Αυτοί οι Δαίμονες, αντίθετα με τις περιγραφές που έχουν στα παλαιότερα γροιμόρια, δεν είναι τέρατα. Είναι όμορφοι, δημοφιλής και σημαντικοί Θεοί.

Σημείωση: Ο πόλεμος στους περισσότερους άλλους κόσμους [ειδικά σε αυτούς που είναι εξελιγμένοι] είναι πνευματικός. Δεν γίνεται με όπλα, βόμβες και άλλες μεθόδους όπως γίνεται στον πλανήτη γη.

Ο ΑΣΜΟΔΑΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ:
«ΜΗ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, Η ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ».

Οι Δαίμονες είναι αθάνατοι. Μια «εποχή» είναι μερικές χιλιάδες έτη για αυτούς. Ο χριστιανικός «Θεός» χάνει δύναμη. Ο Πατέρας Σατανάς με πληροφόρησε ότι η πλευρά μας έχει νικήσει. Προειδοποιούμε τους πάντες: χρησιμοποιώντας τις πνευματικά καταχρηστικές μεθόδους των παλαιών γροιμόριων δεν είναι μόνο ανόητο, αλλά θα καταλήξει αναπόφευκτα σε προσωπική καταστροφή. Οι Δαίμονες θα πρέπει πάντα να προσεγγίζονται με εξαιρετική ειλικρίνια και σεβασμό. Οι ημέρες της χρήσης του ονόματος του εχθρικού «Θεού», των αγγέλων, των μαγικών κύκλων, των απειλών και άλλων καταστροφικών και καταχρηστικών μεθόδων έχουν τελειώσει. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε…

Όταν είμαστε αρχάριοι, οι περισσότεροι Δαίμονες είναι πρόθυμοι να μας βοηθήσουν. Ο στόχος του Σατανισμού είναι να γίνουμε θεοί. Αυτό σημαίνει αυτό-ενδυνάμωση μέσω τακτικών διαλογισμών και χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού μας και της ψυχής μας για να επιτύχουμε τους στόχους και τις προσωπικές μας επιθυμίες.

Καθώς εξελισσόμαστε μέσω των δικών μας προσπαθειών, γινόμαστε ολοένα και περισσότερο έμπειροι. Θα πρέπει να μπορούμε να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις και όχι στις δυνάμεις των άλλων έξω από εμάς. Οι Δαίμονες είναι οι καλύτεροι όσο αναφορά την παραχώρηση γνώσεων και σοφίας, ώστε να μάθουμε και να εξελίξουμε τις δικές μας δυνάμεις.

Καθώς προχωράμε, θα πρέπει να είμαστε ικανοί σε όλες τις πτυχές της μαγείας και να μπορούμε να επηρεάσουμε τους άλλους και το περιβάλλον μας μόνοι μας, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια. Παρότι, ακόμα και κάποιος έμπειρος, μπορεί να υπάρχουν καταστάσεις όπου μερικά θέματα μπορεί να είναι αφόρητα όπου χρειάζεται η βοήθεια ενός Δαίμονα. Για πνευματική καθοδήγηση, οι Δαίμονες είναι εδώ για εμάς σε όλα τα επίπεδα, από αυτούς που είναι αρχάριοι μέχρι αυτούς που είναι προχωρημένοι.

Από τις προσωπικές μου εμπειρίες, θα πρότεινα σε αυτούς από εσάς που είστε σοβαροί στο να εξελιχθείτε πνευματικά, να δημιουργήσετε μια στενή και δυνατή σχέση με έναν Δαίμονα που θέλει να δουλέψει μαζί σας και να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι της αριστερής ατραπού. Αυτή μπορούμε να πούμε ότι θα είναι μια πολύ ανταποδοτική εμπειρία τουλάχιστον. Παρακαλώ έχετε στο νου σας ότι όλοι μας ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο με διαφορετικά επίπεδα πνευματικής ικανότητας που έχουμε κληρονομήσει από περασμένες ζωές. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μην είστε αρκετά δεκτικοί ώστε να διαισθανθείτε έναν Δαίμονα. Παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, δεκτικοί και με τον καιρό, με τακτικούς διαλογισμούς, η ψυχή σας θα γίνει δεκτική.

Επίσης ανακάλυψα από προσωπική εμπειρία ότι η προφορική τηλεπαθητική επικοινωνία μπορεί να μην είναι ακριβής. Υπόκειται σε άλλες ανεπιθύμητες επιρροές από το αστρικό επίπεδο και μπορει να επηρρεαστεί από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Συγκεκριμένα δυνατά προαισθήματα για πράγματα [συναισθήματα], ιδέες που έρχονται στο μυαλό μας [ειδικά αυτά που μας βοηθούν] και τάσεις που μας βοηθούν να δράσουμε σε κάτι που θα επιλύσει ένα πρόβλημα και διάφορες ευκαιρίες είναι συνήθως αποτέλεσμα ενός Δαίμονα που μας προστατεύει. Οι Δαίμονες, αντίθετα με τα εχθρικά πνεύματα, δεν δίνουν ποτέ αρνητικές προφητείες. Να το θυμάστε πάντα αυτό.


Πως να κάνετε Επίκληση

Πάντα να συμπεριφέρεστε στους Δαίμονες με ειλικρίνια και σεβασμό. Ποτέ να μη διατάσσετε, απαιτείτε ήταν προσπαθήσετε να τους ξεγελάσετε με τον οποιονδήποτε τρόπο.

Οι σωστές μέθοδοι για την επίκληση ενός Δαίμονα:

 1. Να γνωρίζετε τον Δαίμονα που σκοπεύετε να επικληθείτε. Αυτός ο ιστότοπος καταγράφει τα χαρακτηριστικά και οποιαδήποτε διαθέσιμη γνώση υπάρχει για τους Δαίμονες. Όλοι οι Δαίμονες της Γοητείας είναι φιλικοί προς τους ανθρώπους, όπως γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία.
 2. Είναι σημαντικό να έχετε έναν συγκεκριμένο σκοπό. Να ξέρετε επακριβώς *γιατί* επικαλείστε έναν συγκεκριμένο Δαίμονα.
 3. Όταν ζητάτε βοήθεια από έναν Δαίμονα, είναι συνήθως κατάλληλο να προσφέρετε κάτι σε αντάλλαγμα. Να είστε προετοιμασμένοι να δώσετε κάτι σε αντάλλαγμα. Αυτό είναι κάτι στο οποίο και εσείς και ο Δαίμονας θα πρέπει να συμφωνήσετε. Να θυμάστε ότι οι Παλαιοί Θεοί τιμούν τον λόγο κάποιου, την ειλικρίνια, την ακεραιότητα και την τιμή κάποιου με την ύψιστη σημασία. ΠΟΤΕ να μην συμφωνήσετε σε κάτι που ξέρες ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Το αντάλλαγμα συνήθως σχετίζεται με το να πολεμήσετε με κάποιον τρόπο ενάντια στον εχθρό.

Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για την επίκληση ενός Δαίμονα με τον οποίο δεν είστε εξοικειωμένοι είναι να τον επικληθείτε μέσω του Σατανά. Οι λόγοι για αυτό είναι πολύ σοβαροί. Δεν είναι όλοι οι Δαίμονες φιλικοί προς τους ανθρώπους, ούτε είναι όλοι του Σατανά. Ο Σατανάς έχει εξουσία στους Δαίμονες της Γοητείας. Οι περισσότεροι Δαίμονες είναι φιλικοί όταν τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό και οι αλληλεπιδράσεις καταλήγουν σε μια θετική εμπειρία. Ανακάλυψα ότι πολλοί Δαίμονες που έχουν προκαλέσει προβλήματα σε αμύητους, είναι συνήθως φιλικοί σε έναν επιβεβαιωμένο Σατανιστή.

Έμαθα πολλά μέσω προσωπικής αλληλεπίδρασης με τους Δαίμονες και μέσω των εμπειριών των άλλων, και μέλη του Joy of Satan και του Ιερατείου. Η εμπειρία, όπως πάντα, είναι ο καλύτερος δάσκαλος.

Υπάρχουν διάφορα επίπεδα εμπειρίας όταν κάποιος έρχεται σε επαφή με έναν Δαίμονα:

 1. Ο Δαίμονας μιλά μέσω των σκέψεών μας [τηλεπάθεια]. Με την τηλεπάθεια, οι λέξεις του Δαίμονα έρχονται μέσω των σκέψεών μας. Στην αρχή είναι πολύ δύσκολο για αυτούς που δεν είναι αρκετά ευαίσθητοι ή δεν έχουν αρκετή πνευματική ικανότητα ώστε να ξεχωρίσουν την επικοινωνία από μια άλλη οντότητα και τις ίδιες τους τις σκέψεις. Με διαλογισμούς ισχύος και εμπειρία, αυτό γίνεται ευκολότερο με το πέρασμα του χρόνου.
 2. Βλέπουμε και ακούμε τον Δαίμονα. Αυτό συμβαίνει με τους ανθρώπους που είναι περισσότερο πνευματικοί και δεκτικοί.
 3. Επικαλούμαστε εσωτερικά την ενέργεια του Δαίμονα. Αυτό είναι πανίσχυρο και μας ηλεκτρίζει. Περιτρυγιριζόμαστε από μια πολύ ισχυρή αύρα. Σε αυτή την στιγμή, συνήθως θα ακούμε τον Δαίμονα να μας μιλάει και μπορεί επιπροσθέτως να βλέπουμε τον Δαίμονα.
 4. Κατά τη διάρκεια μιας επίκλησης, ο Δαίμονας εμφανίζεται και μας μιλά μέσω κρυσταλλοσκοπίας [scrying] σε έναν καθρέπτη, στον καπνό θυμιάματος, ή με κάποιον άλλο τρόπο. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για τους αρχάριους. Με την κρυσταλλοσκοπία, εάν είμαστε ευαίσθητοι αρκετά, μπορούμε να νιώσουμε τον Δαίμονα να μας αγγίζει εάν το επιλέξει να το κάνει.
 5. Απτή επαφή: αντικείμενα στο δωμάτιό σας κινούνται, υπάρχουν φυσικά στοιχεία ότι ένας Δαίμονας είναι παρών/παρούσα.
 6. [Από την προσωπική μου εμπειρία, αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο. Υπάρχουν μαρτυρίες για αυτό σε βιβλία και σχετικά κείμενα. Για τα τελευταία 14 έτη, είμαι σε στενή τηλεπαθητική επικοινωνία με τον Σατανά, τη Λίλιθ, τον Άζαζελ και άλλους Δαίμονες, καθώς εργάζομαι για αυτούς. Τέτοιου είδους εμπειρία είχα σπάνια, ειδικά όταν ήμουν νέα στον Σατανισμό].
 Υπάρχουν μαρτυρίες σε διάσημα βιβλία σχετικά με εξαιρετικά ισχυρές ενέργειες που βιώνονται όταν επικαλούμαστε έναν Δαίμονα. Με βάση τα όσα γνωρίζω, κανένας από όσους έχουν χρησιμοποιήσει τις μεθόδους που περιγράφονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είχε καμία αρνητική ή αφόρητη εμπειρία. Έχω κάνει εσωτερική επίκληση Δαιμόνων πολλές φορές

Το πιο σημαντικό πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να ξεχάσετε οτιδήποτε έχετε διδαχτεί σχετικά με τους Δαίμονες από πηγές που είναι εχθρικές προς τον Σατανισμό.

Από τις εύκολα προσβάσιμα και τα πιο δημοφιλή κείμενα δεν έχουν τίποτα πέρα από παραπληροφόρηση. Ακολουθώντας τις οδηγίες γραμμένες στα περισσότερα γροιμόρια δεν είναι μόνο λάθος, αλλά μπορεί να είναι και πολύ επικίνδυνο. Από την προσωπική μου εμπειρία με τους διάφορους Δαίμονες είναι ότι είναι πολύ περήφανοι και είναι πολύ σημαντικό να τους συμπεριφέρεστε με σεβασμό.  [δείτε Μαγική Εωτερική και Εξωτερική Επίκληση] και η ενέργεια δεν ξεπερνούσε ποτέ τα όριά μου, ούτε ήταν με κάποιον τρόπο δυσφόρητη.


Επίσημες Μέθοδοι Επίκλησης

Αντιγράψτε, εκτυπώστε ή σχεδιάστε την σφραγίδα του Δαίμονα που επιθυμείτε να επικαλεσθείτε σε ένα καθαρό χαρτί. Είναι πολύ σημαντικό να είστε μόνοι και να μην σας ενοχλήσουνε με κάποιον τρόπο. Κλείστε τα μάτια σας και οραματιστείτε την σφραγίδα στο μυαλό σας όσο καλύτερα μπορείτε. Δεν υπάρχει πρόβλημα να τα ανοίξετε και να κοιτάξετε την σφραγίδα ξανά [όσες φορές χρειάζεται] για να αποκτήσετε μια ξεκάθαρη εικόνα. Καθώς οραματίζεστε, προφέρετε ή ψάλτε το όνομα του Δαίμονα επαναλαμβανόμενα είτε δυνατά, είτε από μέσα σας.

Απαγγείλετε την παρακάτω προσευχή:

Άρχοντα Σατανά, με τη χάρη σου και την εύνοιά σου, προσεύχομαι σε σένα για τη δύναμη να συλλάβω στο μυαλό μου και να εκτελέσω αυτό που επιθυμώ να κάνω, τον σκοπό που θα επιτύχω με την βοήθεια σου. Ω πανίσχυρε Σατανά, ο μόνος Αληθινός Θεός που ζει και βασιλεύει για πάντα και διαρκώς. Σε ικετεύω να εμπνεύσεις τον/την [όνομα του Δαίμονα] για να εμφανιστεί ενώπιόν μου ώστε να μου δώσει αληθινές και έμπιστες απάντησεις, έτσι ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω τον επιθυμητό στόχο μου, με την προϋπόθεση ότι είναι κατάλληλο στην αρμοδιότητά του / της. Αυτό ζητώ στο Όνομά Σου με σεβασμό και ταπεινότητα, Άρχοντα Σατανά. Είθε να με κρίνεις άξιο, Πατέρα.

Ο Δαίμονας μπορεί να εμφανιστεί με διαφορετικούς τρόπους.Προετοιμάστε την περιοχή σας. Οι πρώτες τελετές επίκλησης θα πρέπει να πραγματοποιούνται νύχτα. Οι λόγοι είναι ότι οι ενέργειες της νύχτας είναι διαφορετικές από τις ενέργειες της ημέρας και είναι ευκολότερο να είστε μόνοι χωρίς παρεμβολές. Όταν κάποιος έχει αναπτύξει σχέση με ορισμένους Δαίμονες, δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιείτε επίσημες τελετές επίκλησης. Ο Δαίμονας μπορεί να εμφανιστεί σε εμάς ημέρα ή νύχτα και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε σε αυτούς τηλεπαθητικά. Αυτό γίνεται οραματίζοντας τον Δαίμονα [εάν μπορείτε] και/ή εστιάζοντας πάνω του/της και καλώντας το όνομά του/της στο μυαλό σας.

Θα χρειαστείτε:

 • Ένα ήσυχο μέρος όπου δεν θα σας ενοχλήσουν.
 • Ποιοτικό θυμίαμα με ένα ευχάριστο άρωμα. Σας προτείνω όταν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε νέο θυμίαμα να το δοκιμάσετε πριν την τελετή ή την επίκληση καθώς φτηνό θυμίαμα που βρωμάει είναι ιδιαίτερα προσβλητικό στα πνεύματα και μπορεί να είναι στενάχωρο σε μια τελετουργία. Δείτε  Θυμιάματα

Όταν τελειώσετε με τη σφραγίδα, βρείτε ένα ασφαλές μέρος να την αποθηκεύσετε, κατά προτίμηση στο δικό σας μαύρο βιβλίο ή ημερολόγιο. ΠΑΝΤΑ να φροντιζετε αυτό το χαρτί/σφραγίδα με εξαιρετικό σεβασμό και ΠΟΤΕ να μην το καίτε! Η σφραγίδα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Δεν υπάρχει ανάγκη για μαγικούς κύκλους ή τρίγωνα. Οι Δαίμονες *μισούν* τους μαγικούς κύκλους και δεν υπάρχει η ανάγκη να τους «δώσετε άδεια να αποχωρήσουν» καθώς και τα δύο είναι πολύ επιθετικά και προσβλητικά.

Μετά την αίτηση στον Σατανά, θα πρέπει να νιώσετε τη θετική του ενέργεια. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι και μια επιβεβαίωση. Εάν για κάποιο λόγο ο Δαίμονας δεν απαντήσει, προσπαθήστε μια άλλη φορά. Πολλές φορές ο Δαίμονας όντως εμφανίζεται, αλλά αυτοί που είναι αρχάριοι στην επίκληση δεν είναι πνευματικά δεκτικοί ή έμπειροι ώστε να τον/την διαισθανθούν. Πολλοί άνθρωποι έπρεπε να κάνουν την τελετουργία επίκλησης παραπάνω από μία φορά ώστε να εμφανιστεί ο Δαίμονας.

Συχνά, ο Δαίμονας όντως απαντάει, αλλά πολλοί δεν έχουν αντίληψη. Παρατηρήστε για θετικές συμπτώσεις και πράγματα που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο. Η συνειδητότητα είναι το κλειδί για τα πάντα.

Πάντα να προσφέρετε ένα δείγμα της εκτίμησής σας και της ευγνωμοσύνης σας σε αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες του/της. Κάποιες ιδέες είναι να προσφέρετε δημοσιότητα για τον Δαίμονα, να δουλέψετε ενάντια στον εχθρό, να δουλέψετε για να προωθήσετε τον Σατανισμό ή οποιαδήποτε υπηρεσία μπορείτε να συμφωνήσετε και οι δύο μεταξύ σας.

Παρακαλώ διαβάστε την ενότητα ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ εάν είστε αρχάριοι.                                                                                                                                                                                                                          Ο κόσμος ρωτάει τις ίδιες ερωτήσεις ξανά και ξανά στα φόρουμ. Οι περισσότερες ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί. Πατήστε τον παραπάνω σύνδεσμο και αφιερώστε τον χρόνο ώστε να διαβάσετε τις πληροφορίες.

Εάν έχετε προβλήματα στο να κάνετε έναν Δαίμονα να εμφανιστεί παρά τις πολλές προσπάθειες επίκλησης, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Σχετικά με την κατάχρηση πνευμάτων.


Πίσω στην ενότητα Δαίμονες, οι Θεοί της Κόλασης

 

© Copyright 2002, 2003, 2004, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457