Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με τους Δαίμονες 


Εκτέλεσα την τελετή, αλλά ο Δαίμονας δεν εμφανίστηκε 
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                         
Έχω λάβει πολλά μηνύματα από ανθρώπους που μετά από πολλαπλές προσπάθειες επίκλησης, ο Δαίμονας τελικά εμφανίστηκε και μετά από αυτό, όλες οι προσπάθειες ήταν επιτυχείς. Συνήθως ο λόγος για αυτό είναι ότι το άτομο είναι αρχάριο και/ή δεν είναι πνευματικά δεκτικό για να διαισθανθεί την παρουσία του Δαίμονα. Με υπομονή και επιμονή έρχονται τα αποτελέσματα. Ο Σατανάς είναι πολύ δυνατός στην υπομονή. Με συνέπεια στους διαλογισμούς,  ασκήσεις αναπνοών, και αν μπορείτε, Χάθα Γιόγκα, θα καταφέρετε να διευρύνετε το μυαλό και την ψυχή σας.


Πως ξέρω εάν ο Δαίμονας άκουσε την επίκλησή μου; Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                     Και πάλι, αυτό πιθανότατα συμβαίνει επειδή είσαι αρχάριος. Παρατηρήστε τα ανεπαίσθητα σημάδια όπως την αύξηση της φωτιάς του κεριού ή του θυμιάματος ή τσιτσίρισμα κατά την τελετή. Κάποιες φορές εάν δεν είστε πνευματικά δεκτικοί, ο Δαίμονας θα σας αγγίξει σωματικά. Οι Δαίμονες συχνά περιμένουν να έρθουν στα όνειρά μας. Αντικείμενα μπορεί να κινηθούν, πόρτες μπορεί να ανοίξουν ή να κλέισουν [αυτό είναι πολύ σπάνιο, αλλά μπορεί να συμβεί], ρεύματα αέρα μπορεί να προκύψουν από το πουθενά- μπορεί να νιώσετε την ενέργεια του Δαίμονα ή να έχετε άλλες προσωπικές εμπειρίες που δεν καταγράφονται εδώ. Απλά να είστε δεκτικοί και παρατηρητικοί. Να έχετε το νου σας για συμπτώσεις.


Τι να κάνω εάν δεν μπορώ να βρω κεριά στο σωστό χρώμα;
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                   Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε ώστε να είστε πιο κοντά στο επιθυμητό χρώμα. Λόγω του χριστιανικού ελέγχου και καταπίεσης, μέρη που πωλούνται μαύρα κεριά και άλλα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε Σατανικές τελετές είναι σπάνια. Η επιθυμία και αυτό που έχετε στην καρδιά σας και την ψυχή σας είναι πολύ πιο σημαντικά από το χρώμα του κεριού. Κεριά κάθε είδους και χρώματος μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.


Μπορώ να επικαλεστώ τους Δαίμονες μόνο την νύχτα;
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                      Ιδανικά, την πρώτη φορά που επικαλείστε, θα πρέπει να γίνει νύχτα. Τη νύχτα συνήθως είναι ήσυχα και πολύ πιο αρμονικά για πνευματικές λειτουργίες. Οι ενέργειες την νύχτα είναι διαφορετικές από αυτές της ημέρας. Η δεξιά [πνευματική] πλευρά του εγκεφάλου είναι περισσότερο ενεργοποιημένη την νύχτα. Όταν ορίσετε τη σχέση σας με έναν Δαίμονα, μπορείτε να τον/την επικαλεστείτε τηλεπαθητικά οποιαδήποτε στιγμή μόνο και μόνο επικεντρώνοντας τη προσοχή σας, εκτός και εάν ο Δαίμονας νιώθει διαφορετικά. Εάν ισχύει κάτι τέτοιο θα σας το γνωστοποιήσει. Εάν ο Δαίμονας είναι απασχολημένος, που συνήθως αυτή είναι η περίπτωση, θα σας απαντήσει σε μια επόμενη στιγμή, συνήθως μέσα σε μια μέρα.


Κάθε φορά που θέλω να κάνω επίκληση ενός Δαίμονα, θα πρέπει να κάνω την πλήρη τελετουργία;
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                   Όχι. Αφού δημιουργηθεί μια σχέση, απλά επικεντρώνοντας την προσοχή σας και επικοινωνώντας μαζί του/της τηλεπαθητικά, με ή χωρίς την σφραγίδα του/τη θα είναι αρκετό για να εμφανιστεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε, δεδομένου ότι είστε εξαιρετικά ευσευείς και δεν είστε ποτέ απαιτητικοί. Κάποιες φορές ένας Δαίμονας δεν θα εμφανιστεί εάν έχει κάποιο λόγο, αλλά θα εμφανιστεί αργότερα.
*Όταν επικαλείστε έναν άγνωστο Δαίμονα, θα πρέπει πάντα να κάνετε την πλήρη τελετουργία.


Αφού κάνω την επίκληση σε ένα Δαίμονα και είχα κοντινή επαφή ή εσωτερική επίκληση, νιώθω μια ένταση, φαγούρα, πολύ ισχυρή ενέργεια κτλ.
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                      Οι Δαίμονες έχουν πολύ μεγαλύτερα ποσά βιοηλεκτρισμού- οι ψυχές τους είναι πολύ πιο ισχυρές από αυτές των ανθρωπίνων όντων. Συχνά η κοντινή επαφή έχει ως αποτέλεσμα ένα πλεόνασμα βιοηλεκτρισμού που μένει μαζί μας με τά την επαφή. Επειδή τα σώματά μας δεν έχουν συνηθίσει τέτοια ποσά, μπορεί να βιώσουμε υψηλά επίπεδα ενέργειας και σε κάποιες περιπτώσεις να νιώσουμε σωματικά άβολα αφού αποχωρήσει ο Δαίμονας. Όταν βελτιώνουμε την δική μας βιοηλεκτρικότητα, μπορούμε να χειριστούμε πιο έντονη και κοντινή επαφή με τους Δαίμονες και δεν θα νιώσουμε τίποτα ανησυχητικό. Η προσωπική μου εμπειρία ήταν το δέρμα μου να γίνεται ευαίσθητο, σαν να είχε καεί από τον ήλιο.

Δαίμονες και Βιοηλεκτρικότητα


Πίσω στην ενότητα Δαίμονες, οι Θεοί της Κόλασης

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457