Χρησιμοποιώντας και Ενισχύοντας ένα Μαύρο Καθρέπτη


Η κρυσταλλοσκοπία [scrying] είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να επικοινωνήσουμε με Δαίμονες και πνεύματα, να μαντέψουμε το μέλλον και να μάθουμε απαντήσεις σε ερωτήματα. Ένας μαύρος καθρέπτης είναι τέλειος για αυτούς τους σκοπούς. Παραδοσιακά το υλικό για την κατασκευή ενός μαύρου καθρέπτη ήταν ο οψιδιανός, αλλά η παρακάτω μέθοδος είναι το ίδιο αποτελεσματική.

 

Η περίοδος της πανσελήνου είναι η καλύτερη στιγμή για να δημιουργήσετε ένα μαύρο καθρέπτη, καθώς η σελήνη κυριαρχεί το τρίτο μάτι και την ψυχή. Οποιαδήποτε κορνίζα για φωτογραφίες μπορεί να λειτουργήσει σαν βάση για έναν μαύρο καθρέπτη. Βγάλτε το γυαλί από την κορνίζα και βάψτε τη μία μεριά του με μαύρο σμάλτο. Πιθανότατα να χρειαστείτε αρκετά χέρια μπογιάς. Το σμάλτο βασισμένο σε έλαιο κρατάνε περισσότερο, αλλά μπορεί να πάρουν πολύ ώρα για να στεγνώσουν. Βεβαιωθείτε ότι το γυαλί έχει στεγνώσει πριν το βάλετε και πάλι στην κορνίζα.

Υποκατάστατα για έναν μαύρο καθρέπτη περιλαμβάνουν ένα σκουρόχρωμο δοχείο με μαύρο υγρό ή ένα γυαλιστερό μαύρο αντικείμενο αρκετά μεγάλο ώστε να εστιάσετε σε αυτό. Υπάρχουν ακόμα και μαύρες κρυστάλλινες μπάλες. Έχω ανακαλύψει ότι επίσης λειτουργεί και ένας απλός συνηθισμένος καθρέπτης σε ένα σκοτεινό δωμάτιο [φωτισμένο μόνο με κεριά]. Η παρακάτω τελετουργία ενίσχυσης είναι για προχωρημένους και είναι πολύ αποτελεσματική. Εάν δεν είστε προχωρημένοι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά ένα μαύρο καθρέπτη (οι οδηγίες χρήσης ακολουθούν πιο κάτω) και να περιμένετε μέχρι να είστε περισσότερο έμπειροι για να εκτελέσετε την τελετουργία ενδυνάμωσης.

Τελετουργία Ενδυνάμωσης

Κατά την πανσέληνο, βγείτε έξω εάν είναι δυνατόν, σε ένα μέρος όπου θα είστε μόνοι. Μπείτε σε ελαφρά ύπνωση, εισπνεύστε ενέργεια από τη Σελήνη στο τρίτο μάτι σας και με την εκπνοή, δονήστε/ψάλτε «Ινάννα». Ι-Ι-Ι-Ι-Ν-Ν-Ν-Ν-Ν-Α-Α-Α-Α-Ν-Ν-Ν-Ν-Ν-Α-Α-Α-Α. Εστιάζοντας ώστε να νιώθετε τη δόνηση του ψαλμού στο τρίτο μάτι. Επαναλάβετε το παραπάνω 30 φορές και συμπυκνώστε την ενέργεια της Σελήνης στο τρίτο μάτι σας. Στη συνέχεια κυκλοφορήστε την ενέργεια από το τρίτο μάτι στο ηλιακό τσάκρα και ξανά πίσω στο τρίτο μάτι 9 φορές, καταλήγοντας και αποθηκεύοντας την ενέργεια στο ηλιακό τσάκρα. Τοποθετήστε ένα χαρτί με τη Σφραγίδα της Άσταρωθ στην επιφάνεια του μαύρου καθρέπτη και βάλτε τα και τα δύο πάνω στον βωμό σας, εάν έχετε. Η Άσταρωθ είναι η Θεά της προφητείας.

Γράψτε την παρακάτω προσευχή σε ένα καθαρό χαρτί:

«Άκουσέ με Αφέντη Σατανά, ζητώ στο όνομά σου, να εναποθέσεις τις δυνάμεις της προφητείας σου σε αυτόν τον καθρέπτη, ώστε να χρησιμοποιήσω αυτό το μαγικό μέσο για να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε Δαίμονα επιθυμώ να καλέσω, να προβλέπω την αποκάλυψη μυστικών και γνώση που είναι άγνωστη σε μένα.
Στο όνομα του Σατανά/Εωσφόρου, παρακαλώ την Άσταρωθ να εναποθέσει την ευλογία της προφητείας και όλες τις σχετικές δυνάμεις πάνω σε αυτόν τον καθρέπτη. Όλα αυτά τα ζητώ στο όνομά σου Αφέντη Σατανά. Κι έτσι να γίνει.»

Στο αποκορύφωμα της τελετής, απαγγείλετε την προσευχή και όταν τελειώστε βάλτε φωτιά στο χαρτί στη φλόγα ενός μαύρου κεριού στην αριστερή μεριά του βωμού σας. Τοποθετήστε το καιόμενο χαρτί σε ένα πυρίμαχο τελετουργικό δοχείο για να καεί.

Τώρα, πάρτε την ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στο τσάκρα της καρδιάς και διοχετεύστε την στον καθρέπτη εκπνέοντας και ψέλνοντας ΓΚ-ΓΚ-ΓΚ-Ε-Ε-Ε-Ε-Ε. Η δόνηση θα πρέπει να γίνεται με τη γλώσσα να βρίσκεται όσο πιο πίσω γίνεται μέσα στο στόμα, όπως όταν δονείτε τον ρούνο ΓΚΕΜΠΟ.

Ο ρούνος ΓΚΕΜΠΟ είναι της Άσταρωθ και χρησιμοποιείται για λειτουργίες που περιλαμβάνουν το τσάκρα της καρδιάς. Το τσάκρα της καρδιάς έχει σχήμα σαν γιόνι (αιδίο) και είναι ουδέτερο ενεργειακά και συνδετικό τσάκρα. Με κάθε εκπνοή, δονήστε την ενέργεια στον καθρέπτη σας. Οραματιστείτε την ενέργεια να μπαίνει στον καθρέπτη. Θα πρέπει να είναι λουλακί [μπλε-μωβ] στο χρώμα [και μπορεί να έχει μερικούς πράσσινους στρόβιλους ενέργειας] και να μεγαλώνει σε ένταση με κάθε εκπνοή. Θα πρέπει να μπορείτε να κρίνετε πότε ο καθρέπτης έχει ενδυναμωθεί πλήρως και να μπορείτε να νιώθετε την ενέργεια να φεύγει από μέσα σας.


Χρήση Καθρέπτη

Τοποθετήστε τον καθρέπτη σε ένα βολικό ύψος. Θα πρέπει να μπορείτε να κάθεστε άνετα όταν κάνετε κρυσταλλοσκοπία. Το δωμάτιο θα πρέπει να είναι ήσυχο και με χαμηλό φωτισμό. Κατά προτίμηση υπό το φως κεριών. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν εξωτερικές ενοχλήσεις.

Για να ξεκινήσετε τη κρυσταλλοσκοπία, μπείτε σε κατάσταση ύπνωσης και φανταστείτε ότι ο καθρέπτης είναι σαν μαύρο υγρό. Εστιάστε πάνω στον καθρέπτη. Ο καθρέπτης σταδιακά θα αρχίσει να φωτίζει σε χρώμα γκρίζο και θα αρχίσουν να φαίνονται εικόνες από σύννεφα. Να είστε υπομονετικοί καθώς η ικανότητα για να βλέπετε εικόνες από πνεύματα και γεγονότα θα έρθει με την εξάσκηση.

Το καλύτερο είναι να εξοικειωθείτε με τον καθρέπτη σας πριν επικαλεστείτε οποιονδήποτε Δαίμονα ή πνεύμα ή να τον χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε σημαντική μαντεία. Στην αρχή, σχεδόν όλοι βλέπουν σύννεφα. Αυτό είναι φυσιολογικό και είναι ένα θετικό δείγμα. Με την εμπειρία και με επιμονή, το άτομο θα μπορέσει να βλέπει οράματα που θα προκαλούνται τυχαία. Αυτά τα οράματα δεν θα είναι ελεγχόμενα.

Με την εμπειρία, το άτομο θα μπορέσει να επικαλείτε οράματα με τη θέλησή του. Ένας έμπειρος μπορεί να βιώσει οράματα που περιλαμβάνουν όλες τις αισθήσεις όταν κάνει κρυσταλλοσκοπία στον καθρέπτη. Αυτό θα απαιτήσει χρόνο, επιμονή και εξάσκηση. Οι Δαίμονες μπορεί να αγγίξουν τον μάντη, να κάνουν εκτενείς συζητήσεις και να αλληλεπιδράσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Τα οράματα μπορεί να ξεκινήσουν να εμφανίζονται και έξω από τον καθρέπτη και σε όλες τις μεριές γύρω από τον μάντη.

Όταν ο καθρέπτης δεν χρησιμοποιείται, θα πρέπει να παραμένει τυλιγμένος με ένα μεταξωτό ύφασμα για να μην φεύγει η ενέργεια από αυτόν. Θα πρέπει να διατηρείται σε ένα ασφαλές μέρος όπου οι άλλοι δεν θα το πειράζουν. Η ενέργειά του θα πρέπει να αναπληρώνεται σε τακτικά διαστήματα. Θα πρέπει να τοποθετείτε τον καθρέπτη σας σε ένα παράθυρο ή σε εξωτερικό χώρο κατά την πανσέληνο ώστε να απορροφήσει τις ενέργειες της Σελήνης. Για να το κάνετε αυτό, εισπνεύστε ενέργεια από τη Σελήνη στο τσάκρα της καρδιάς σας ή το τρίτο μάτι και εκπνεύστε την στον καθρέπτη μέσω των χεριών σας. Εάν είστε ανοιχτοί, θα δείτε με το τρίτο μάτι σας και θα νιώσετε όταν ο καθρέπτης έχει ενδυναμωθεί πλήρως και θα μπορείτε να νιώσετε πότε θα πρέπει να τον φορτίσετε με ενέργεια.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2002, 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457