Εσωτερική και Εξωτερική Μαγική Επίκληση


Βασικά, υπάρχουν δύο τρόποι επίκλησης μιας οντότητας ή συγκέντρωσης ενέργειας: «Εσωτερική» και «Εξωτερική». Η πνευματική εξωτερική επίκληση είναι όταν φωνάζουμε μια οντότητα είτε πρόκειται για Δαίμονα, πνεύμα, πεθαμένους ανθρώπους, στοιχειακό ή ενέργεια και το ον εμφανίζεται εξωτερικά από τον χειριστή. Όταν χρησιμοποιούμε ενέργεια, η ενέργεια είναι πάντα εξωτερικά από το σώμα του χειριστή και ποτέ στο εσωτερικό του σώματός του. Με την εξωτερική επίκληση, δεν υπάρχει κάποιος απευθείας σύνδεσμος ή επαφή.

Η εσωτερική επίκληση είναι η συγκέντρωση του πνεύματος μέσα στον εαυτό. Το ον βασικά μπαίνει μέσα στο σώμα του χειριστή. Ένα παράδειγμα είναι η εσωτερική επίκληση ενός Δαίμονα και ο Δαίμονας μιλάει μέσω του χειριστή χρησιμοποιώντας την φωνή του/της για να επικοινωνήσει. Όταν συμβαίνει αυτό, η φωνή του χειριστή μπορεί να αλλάξει και να γίνει πιο μπάσα, βραχνή ή διαφορετική με κάποιον τρόπο. Στις σεάνς, το μέντιουμ μπορεί να δημιουργήσει μια ουσία που λέγεται «εκτόπλασμα» για να προμηθεύσει το πνεύμα με ένα φωσφορίζον υλικό ώστε να υλοποιηθεί και να είναι ορατό. Αυτή είναι μια μορφή εσωτερικής επίκλησης όπου υπάρχει μια απευθείας σύνδεση μεταξύ του πνεύματος και του μέντιουμ.

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά όντα. Ένα πράγμα που έμαθα είναι ότι με τους Δαίμονες του Σατανά, όταν μπαίνουν μέσα μας, δεν μας βλάπτουν με κανένα τρόπο. Έχουμε πάντα τις αισθήσεις μας και έχουμε πλήρη επίγνωση. Όταν μιλούν μέσα από εμάς, γνωρίζουμε τι λένε και τίποτα δεν γίνεται βεβιασμένα. Το άτομο δεν βιώνει κενά ή «χαμένο χρόνο» όπως αυτοί που επικαλούνται αγγελικά όντα. Οι άγγελοι συχνά προσποιούνται ότι είναι Δαίμονες. Υπάρχουν οντότητες που ΔΕΝ είναι του Σατανά [συνήθως είναι άγγελοι και τα παρόμοιά τους] και όταν προσκαλούνται μέσα στο σώμα, θα λάβουν τον έλεγχο και θα βλάψουν το άτομο που τα επικαλέστηκε με το άτομο να μην έχει καμία ανάμνηση για το γεγονός. Θα βιώσουν απώλεια χρόνου και το πιο πιθανό είναι να έχουν διάφορα άλλα παρατεταμένα προβλήματα.

Ο Σατανάς είναι ο φέρων της γνώσης. Δεν έχει κανένα λόγο να προκαλέσει σε κάποιον να ξεχάσει κάτι ή να του προκαλέσει απώλεια μνήμης για να αποκρύψει κάτι. Τα άτομα που συναναστρέφονται με αγγέλους και άλλες αστρικές οντότητες με τις οποίες δεν είναι εξοικειωμένοι μπορεί να βιώσουν αυτά τα προβλήματα. Και φυσικά, λόγω της άγνοιας και της ανοησίας κατηγορούν τον «Διάβολο».

Μερικοί Δαίμονες έρχονται και τους αρέσει να παίζουν. Μια φορά ήμουν στη δουλειά, ένας συνάδελφος μου έδειξε τη φωτογραφία από τη κοπέλα του. Ένιωσα έναν Δαίμονα να συνδέεται μαζί μου και μου είπε «πάμε». Ξεκίνησα να διαβάζω την εικόνα της [ψυχομετρία]. Ο συνάδελφος εντυπωσιάστηκε από την ακρίβειά μου. Φυσικά, αυτός ήταν ο φίλος Δαίμονας που μιλούσε μέσω εμού.

Τα περισσότερα διαθέσιμα κείμενα για ξόρκια και μαγικά, λόγω της έλλειψης γνώσης [όλη η πνευματική και μαγική γνώση αφαιρέθηκε και καταστράφηκε από τη χριστιανική εκκλησία], όχι μόνο δίνουν λανθασμένες οδηγίες, αλλά οι οδηγίες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες όταν εκτελείται μαύρη μαγεία, όπως η χρήση νεκρικής ενέργειας και άλλες καταστροφικές δυνάμεις για να εκδικηθούμε σε αδικίες.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην εσωτερική και εξωτερική επίκληςη. Όταν επικαλούμαστε εσωτερικά την ενέργεια ή τα πνεύματα, δημιουργούμε έναν σύνδεσμο ανάμεσα στην ενέργεια/πνεύμα με τον εαυτό μας. Προφανώς, εάν κάποιος χρησιμοποιεί καταστροφική ή νεκρική ενέργεια, αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Η εσωτερική επίκληση περιλαμβάνει επίσης και όταν κάποιος συγκεντρώνει ενέργεια μέσα του και στη συνέχεια την κατευθύνει μέσω της αύρας και/ή των τσάκρα του. Αυτό δημιουργεί μια σύνδεση με το θύμα.

Τα περισσότερα ξόρκια μαύρης μαγείας μπορεί να πάνε στραβά λόγων λαθών που μπορεί να κάνει ο μάγος. Υπάρχουν άλλοι λόγοι για να πάει στραβά μια λειτουργία μαύρης μαγείας, όπως όταν το θύμα έχιε πολύ ισχυρή αύρα και μπορεί να ανιχνεύσει την αρνητική ενέργεια- όταν το θύμα έχει πολύ ισχυρή πνευματική προστασία [όταν κάποιος είναι υπό τη προστασία του Σατανά, τίποτα δεν μπορεί να τον ακουμπήσει] ή κακός χρονικός προγραμματισμός από τη μεριά του μάγου. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά τα παραπάνω είναι τα πιο συνήθη.

Ακόμα και η λευκή μαγεία που χρησιμοποιείται για θεραπεία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον μάγο που επικαλείται εσωτερικά την ενέργεια πριν την εφαρμόσει. Κάθε φορά που επικαλείται εσωτερικά ενέργεια, μια πολύ ισχυρή σύνδεση δημιουργείται. Προφανώς, κάποιος λογικός άνθρωπος δεν θέλει να συνδεθεί με μια ασθένεια.

Εάν ο μάγος κάνει μια λειτουργία για χρήματα, προσωπική δύναμη ή κάποια άλλη θετική εφαρμογή της ενέργειας, τότε η εσωτερική επίκληση είναι επιθυμητή. Το ίδιο ισχύει και για ξόρκια αγάπης ή τελετουργίες λαγνείας.

Το άτομο θα πρέπει να ξέρει τη διαφορά όταν εκτελεί ένα ξόρκι, καθώς η άγνοια ή κακή χρήση των παραπάνω μπορεί να συντελέσει στο να προκύψουν ανεπιθύμητα ή δυσάρεστα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα στην Εξωτερική Επίκληση Νεκρικής Ενέργειας: Ο προχωρημένος μάγος θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με αυτή την ενέργεια. Η νεκρική ενέργεια είναι άφθονη στα νεκροτομεία, στα κοιμητήρια, μέρη όπου έγιναν πόλεμοι, σημεία που έγιναν σφαγές και άλλα μέρη θανάτου. Η ενέργεια είναι γκρίζα, ζοφερή και καταθλιπτική. Ο μάγος θα πρέπει να μπει σε κατάσταση ύπνωσης και να περιβάλλει τον εαυτό του με αυτή την ενέργεια, αλλά ΟΧΙ μέσα στο σώμα του. Ο μάγος θα πρέπει να κατευθύνει την ενέργεια χρησιμοποιώντας τη θέλησή του και με οραματισμό να τη συγκεντρώσει σε μια σφαίρα ή άλλη μορφή. Η ενέργεια θα πρέπει να συμπιεστεί ολοένα και περισσότερο στη σφαίρα ή στην όποια μορφή για περισσότερη ισχύ. Η μορφοποιημένη ενέργεια μπορεί να συμπιεστεί ή να αποσυμπιεστεί, ανάλογα με τον τρόπο που σκοπεύει ο μάγος να τη διοχετεύσει στο θύμα. Εάν σκοπεύει να τη κατευθύνει στα τσάκρα του θύματος, η ενέργεια θα πρέπει να είναι πολύ συμπιεσμένη και εκρηκτικά να αποσυμπιεστεί μπαίνοντας στο σώμα του θύματος. Εάν η ενέργεια είναι για να συγκεντρωθεί και να κολλήσει στην αύρα του θύματος, τότε η ενέργεια θα πρέπει να διευρυνθεί ώστε να περιβάλλει όλη την αύρα του θύματος. Διάφορες τροποποιήσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

 

© Copyright 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457