ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ, ΑΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Ενημέρωση 2018:

Ο αληθινός σατανισμός είναι πνευματική αλχημεία και προέρχεται από τις αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες, που προλαμβάνουν τη Χριστιανοσύνη, το Ισλάμ και τη ρίζα των στον Ιουδαϊσμό για εκατοντάδες έως χιλιάδες χρόνια. Ο Ιουδαϊσμός, η Χριστιανοσύνη και το Ισλάμ κλέψανε αλλεπάλληλα από τις αρχαίες Παγανιστικές θρησκείες, αφαιρώντας όλη την πνευματικότητα και αντικαθιστώντας την με ψέματα και διαφθορά. Το Βατικανό της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίες [την αρχική χριστιανική εκκλησία], έχει ενεργήσει ως μία αστυνομική δύναμη για να καταδιώξει, να βασανίσει και να δολοφονήσει τον καθέναν που είχε παγανιστική πνευματική δυνατότητα, ή γνώση [Δείτε "Εξέταση"]. Οι εβραϊκές/χριστιανικές/Ισλαμικές αυτοαποκαλούμενες «θρησκείες» έχουν μοναδικό σκοπό να παραπλανήσουν τους ανθρώπους πνευματικά και να τους αρνηθούν την πνευματική αλήθεια. Αυτά τα προγράμματα είναι βασισμένα πάνω στη λατρεία της διαφθοράς και εστιάζουν στο θάνατο.

Ο αληθινός Σατανισμός βασίζεται πάνω στην γνώση. Για να μάθεις την αλήθεια, πρέπει να μελετήσεις. Η αλήθεια δεν χρειάζεται να εξηγηθεί με ένα συγκεκριμένο μοτίβο, ούτε πρέπει να βιάζεται στους άλλους, σε αντίθεση με τα ψέματα. Η απλή αλήθεια είναι κάτι που μπορείς να την δείς από μόνος σου. ΔΕΝ υπάρχουν μεσολαβητές στον Σατανισμό.

Για όλους εσάς που είστε εντελώς νέοι στον Σατανισμό, έχετε κατά νου ότι υπάρχουν μερικές σέκτες άλλων Σατανιστών ή ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται Σατανιστές, οι οποίοι συμμορφώνονται με τα Χριστιανικά ψέματα του τι πιστεύεται για τον Σατανισμό. Ο Αληθινός Σατανισμός με κανένα τρόπο δεν συμμορφώνεται με τους Ιουδαϊκους/Χριστιανικούς/Ισλαμικούς ισχυρισμούς, οι οποίοι είναι απλά, όλοι λάθος. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι παραπλανημένοι, άλλοι είναι κατάσκοποι και μερικοί είναι εχθροί μας. Να είστε πάντα ενήμεροι αυτού εάν είστε νέοι. Η Joy of Satan έχει υποστεί ισχυρές επιθέσεις για πολλά χρόνια καθότι ξεσκεπάζει τον εχθρό. Ο εχθρός έχει κλείσει πολλές από τις ιστοσελίδες μας, γκρουπ και φόρουμ επανειλημμένα και έχει επιτεθεί στα μέλη μας ιντερνετικά, και συκοφάντησε αδίστακτα εμάς [δεν έχουν επιχειρήματα, οπότε το μόνο που κάνουν είναι να συκοφαντούν, να δημιουργούν ψέματα] και έχουν διεισδύσει και τρολάρει τα φόρουμ μας και τα e-groups για χρόνια.

Η Joy of Satan είναι μία μαζική ιστιοσελίδα αποτελούμενη από κυριολεκτικά χιλιάδες άρθρα και κηρύγματα. Το προσωπικό μας είναι λίγο και δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε μία ροή με το υπερβολικό όγκο της πληροφορίας που έχει εμφανισθεί με έρευνα, μελέτη, προσωπικές εμπειρίες και τις εμπειρίες του τεραστίου πλήθος μελών που αριθμεί σε δεκάδες χιλιάδες, τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν άρθρα εδώ που με το φώς νέων γνώσεων είναι απαρχαιωμένα. Προσπαθούμε το κατά δύναμιν πάντα να προφταίνουμε και να προλαβαίνουμε αυτή την γνώσιν αλλά η περισσότερη εντυπώνεται στα e-groups και στο site μας, το Ancient forums.

Πατήστε εδώ για την σελίδα των γκρουπ και του φόρουμ μας.

Μάθαμε μετά από πολλά χρόνια έρευνας ότι ο Ιουδαϊσμός και η χριστιανοσύνη και το Ισλάμ, είναι συνομωσίες και απάτες τεραστίων καταστροφικών διαστάσεων. Η Βίβλος δεν είναι ο λόγος του  «Θεού» αλλά δημιουργήθηκε και ισχυροποιήθηκε από ανθρώπους που σφετερίστηκαν την αρχαία πνευματική γνώση [γι’ αυτό και η Βίβλος έχει αριθμούς], και χρησιμοποίησαν αυτή την γνώση για να γίνουν σαν θεοί και να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα. Άγνωστο στους περισσότερους ανθρώπους , ο παγκόσμιος πληθυσμός ήταν κάτω από ένα έντονο αυτό – διαιωνιστικό ξόρκι για αιώνες.  Ο Σατανάς είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και η Αλήθεια Θα Σε Απελευθερώσει.

«[Ο Σατανισμός είναι] η αυθεντική θρησκεία της ανθρωπότητας.»                                                                                                                                           - Σατανάς


Η Joy of Satan Ministries έχει σκοπό την επανασυγκρότηση του Αληθινού Σατανισμού.Ο Σατανισμός (ως η σημέρινη ονομασία της θρησκείας που εγκαθύδρισε ο ίδιος Ο Σατανάς) βασίζεται σε αυτόν. Για πολύ καιρό, εχθροί και εξωτερικοί της θρησκείας ήταν ελεύθεροι να βάζουν τον Εωσφόρο και τον Σατανισμό, μετα δικά τους στανταρ, και με την δική τους ατζέντα. Ο Σατανάς σπάνια είχε την "άδεια" να μιλήσει για τον εαυτό του,και να αποκαλύψει ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι, και τι αντιπροσωπεύει.Ο Σατανάς είναι πραγματική οντότητα. Έχει συνομιλήσει με πολλούς τα τελευταία χιλιάδες χρόνια,και έχει αφήσει έγγραφα όπως το Al-Jilwah, το Qu'ret Al Yezid και κάποια άλλα. 

Ο Σατανάς με καμία φαντασιά δεν χωραέι στις ιουδαιο/χριστιανικές περιγραφές ή στις μουσουλμανικές περιγραφές, που λανθασμένα και αντίθετα τον αντιπροσώπευαν για τόσο καιρό,όπως βέβαια και δεν ταιριάζει σε ό,τι λέει ο Άντον ΛαΒει για αυτόν (Σατανική Βίβλος). Για να γνωρίσεις πραγματικά τον Σατανά, πρέπει να τον πλησιάσεις σαν άτομο, χωρίς προκατάληψη και χωρίς προσδοκίες. Σίγουρα αν γνωρίσετε τον Σατανά αυτοπροσώπως, θα καταλάβετε πως είναι απεριγράπτος, και πόσο μάλλον δεν είναι "Κακός", όπως ηλίθια και απο άγνοια, οι εχθροί του τον περιγράφουν για Αιώνες.

Ο Πραγματικός Σατανισμός είναι ο προ-Ιουδαϊκός Παγανισμός. Τα γεγονότα είναι πως ο Ιουδαϊσμός, ο Χριστιανισμός και το Ισλάμ ήρθαν μετέπειτα και είναι μία αντίδραση ενάντια στον Αρχαίο Παγανισμό, ο οποίος προϋπήρχε και από τα τρία από αυτά τα προγράμματα για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Δυστυχώς, ψάχνοντας για απαντήσεις σχετικά με τον Σατανισμό, από εξω-Σατανικές πηγές, είναι και ήταν πολύ συνιθισμένο, διότι η χριστιανική εκκλησία έχει καταστρέψει πολλές γνώσεις, όπως επίσης και την έχει αφαιρέσει απο την ανθρωπότητα. Η χριστιανική εκκλησία, επινόησε μια ψεύτικη ιστορία για να συμπεριλάβει τις πεποιθήσεις τους και την ατζέντα τους,που έχει να κάνει με την κράτηση πνευματικής γνώσης στα χέρια των εκλεκτών,οι οποίοι αποφασίζουν κατα που πάει η ανθρωπότητα.

H Joy of Satan Ministries δεν αναγνωρίζει τον Ιουδαισμό, Χριστιανισμό ή το Ισλάμ σαν πραγματικές θρησκείες. Αυτά για την ακρίβεια είναι προγράμματα για να αντικαταστήσουν την πνευματική γνώση με ψέμματα και παραμύθια,καθώς εξάγουν τρισεκατομμύρια δολάρια,ψυχική ενέργεια, και σαφώς εκμεταλλεύοντας την ανθρώπινη μιζέρια, μαζεύονται τεράστια ποσά πλούτου, με αποτέλεσμα των παραπάνω η γνώση να κρατιέται στα χέρια λίγων και "εκλεκτών".                                                                                                                                                                                                                     Ο Ιουδαϊσμός και επίσης ο Χριστιανισμός είναι εξαιρετικά νέες θρησκείες, παρόλο που προσπαθούν να ισχυριστούν το αντίθετο, με την νεότερη μεγαλό-θρησκεία να είναι το Ισλάμ,το οποίο ιδρύθηκε λιγότερο απο 1000 χρόνια πρίν.

Ανακαλύψαμε πως αυτά τα προγράμματα έχουν χτισθεί επάνω σε κλεμμένες,και παραχαραγμένες γνώσεις και διδάγματα,και τίποτα απο αυτα που πρεσβέβουν δεν είναι πραγματικα δικό τους. Παίρνουμε ως το ίδιο με τα παραπάνω την Wicca (Γουίκα) και τον Νεο-Παγανισμό. Και οι δύο απο αυτούς τους δύο που ξεφύτρωσαν τώρα (και οι 2 τον 20ο αιώνα) είναι διελυμμένες βερσιόν άλλων, αρχέτυπων θρησκειών, οι οποίες συμβάλλουν επίσης στην Ιουδαιο/χριστιανική ατζέντα υποδούλωσης της ανθρωπότητας (διαμέσου αφαίρεσης της πνευματικής γνώσης).

Η αποστολή μας είναι να Φωτίσουμε τους ανθρώπους σχετικά με την αλήθεια, και να βγάλουμε τα ψέμματα των αυτο αποκαλούμενων "θρησκειών" στη φόρα, ψεμμάτων που αφορούν τον Σατανά, τον Σατανισμό, και τους Σατανιστές σαν άτομα.


Δεν αναγνωρίζουμε ως Σατανιστές αυτούς που χαρακτηρίζουν τον Σατανά ή τον Σατανισμό βάση των Ιουδαιο/χριστιανικών αντιλήψεων, ή αυτούς που είναι όπως τα νέα μέλη της Εκκλησίας του Σατανά (Αντον ΛαΒει), που δεν αναγνωρίζουν την ύπαρξη Του ως Πραγματικό Ών.


Δεν αναγνωρίζουμε κανέναν οργανισμό, εκκλησία κλπ. που υποστηρίζει πως είναι Σατανιστής, ενώ την ίδια στιγμή παίρανουν τον υποτιθέμενο "Σατανισμό" κατευθείαν από την Ιουδεο/Χριστιανική Βίβλο, και προσαρμόζονται στις Ιουδεο/Χριστιανικές έννοιες σχετικά με τον Σατανά, τους Δαίμονες [τους Αρχαίους Παγανιστικούς Θεούς], ή τον Σατανισμό. Ο αληθινός Σατανισμός υπήρχε πολύ πριν από κάθε Ιδουεο/Χριστιανική Βίβλο και διδάγματα. Αυτά τα άτομα δεν είναι Σατανιστές, είναι αντίστροφοι Χριστιανοί ή Εβραίοι.

Oι πληροφορίες στην ιστοσελίδα είναι αποτέλεσματα και ευρήματα μεγάλου όγκου αναζήτησης και έρευνας, και απο προσωπικές διδαχές απο Δαίμονες, όπως βέβαια και τον ίδιο τον Σατανά, προς τους μαθητές του, τους οποίους οδήγησε και δίδαξε την αλήθεια σχετικά με τις ρίζες του Πραγματικού Σατανισμού. Σας ενθαρύνουμε να διαβάσετε τα πάντα με ανοιχτό μυαλό, και ελεύθεροι. Mόνο όταν ένα μυαλό είναι ελεύθερο και αποπρογραμματισμένο μπορεί να δεχθεί την φώτιση, και να γίνει σπίτι της αλήθειας. Η πραγματική γνώση έρχεται απο την ελευθερία.


Οι Ρίζες και η Προέλευση του Πραγματικού Σατανισμού

Εκθέτοντας τον Χριστιανισμό

 

© Copyright 2003, 2004, 2005, 2006, [Updated 2018] Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457