Χρήση Σκεπτομορφών


Υπάρχουν στιγμές που θέλουμε να επηρεάσουμε πολλούς ανθρώπους ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να γίνει με μια σκεπτομορφή που προγραμματίζεται και τοποθετείται σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο ή μια περιοχή. Όλοι γνωρίζουμε ότι κάποια μέρη μπορεί να γίνουν στοιχειωμένα ή έχουν συγκεκριμένες ενέργειες. Αυτό συνήθως γίνεται από κάποιο συμβάν που προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα που άφησαν πίσω τους οι ζωντανοί άνθρωποι.

Όταν είμαστε αρκετά ισχυροί, μέσω έντονης συγκέντρωσης, μπορούμε να συγκεντρώσουμε ενέργεια στα χέρια μας και να τη σχηματίσουμε σε μορφή σφαίρας [θα μπορούμε να το νιώσουμε εάν είναι αρκετά ισχυρή για λειτουργία] ή να κατευθύνουμε ενέργεια σε μια σφαίρα από τα τσάκρα μας. Η ενεργειακή σφαίρα μπορεί να τοποθετηθεί σε μια περιοχή όπου θα παραμείνει ανενόχλητη, για να δουλέψουμε ξανά σε αυτή και να την ενισχύσουμε με περισσότερη ενέργεια ώστε να την κάνουμε πιο ισχυρή. Όταν κατευθύνουμε ενέργεια, θα πρέπει να είναι στο χρώμα της επίδρασης που θέλουμε να εμφανιστεί. Για παράδειγμα, χρυσό-κίτρινο για φιλία, ροζ για ρομαντική αγάπη, κόκκινο για μίσος, απέχθεια και ατυχήματα. Το χρυσό και το πράσινο χρησιμοποιούνται για την έλξη χρημάτων και υλικού πλούτου.

Καθώς κατευθύνουμε ενέργεια και χρώμα, θα πρέπει πρέπει να προγραμματίσουμε τη σκεπτομορφή με συγκέντρωση και ένταση. Όταν η σκεπτομορφή είναι έτοιμη, τη διατάζουμε να πάει στην περιοχή που θέλουμε να επηρεάσει χρησιμοποιώντας τη φαντασία μας. Μπορούμε να βάλουμε παραπάνω από μια σε μια μεγάλες περιοχές, όπως σε ένα αμφιθέατρο, σε έναν χώρο εργασίας, σε ένα σχολείο κτλ. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να τις αντικαταστήσουμε, καθώς θα αρχίσουν να εξασθενούν όσο θα επηρεάζουν ανθρώπους. Μια καλοφτιαγμένη σκεπτομορφή μπορεί να επηρεάσει ταυτόχρονα μέχρι και 100 ανθρώπους ή περισσότερους.

Δημιουργώντας μια Σκεπτομορφή


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457