Οι Μαγικές Ιδιότητες των Χρωμάτων

Μαύρο
Το μαύρο απορροφά, καλύπτει και δημιουργεί σύγχυση και χάος, νέα ξεκινήματα, γνώση των απόκρυφων, το δοχείο του φωτός, ένα από τα πιο ισχυρά χρώματα. Χρησιμοποιήστε το μαύρο για αυτοέλεγχο, αντοχή και υπομονή. Το μαύρο είναι ένα καλό χρώμα να χρησιμοποιήσετε για να προκαλέσετε διχόνοια και σύγχυση στους εχθρούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προστασία, δέσμευση αρνητικών δυνάμεων, διάσπαση εμποδίων και φραγμών, αντιστροφή και διάσπαση αρνητικών σκεπτομορφών. Καλύτερο όταν εφαρμόζεται σε άλλους.

Το μαύρο κυριαρχεί στο τσάκρα της βάσης, τον πλανήτη Κρόνο, το στοιχείο της γης και στις αρχέτυπες θρησκείες σηματοδοτούσε τα νέα ξεκινήματα. Στη Σατανική αλχημεία, το μαύρο αναπαριστά το βήμα του κενού διαλογισμού και της μεταμόρφωσης.


Μαύρη Μαγεία: Δημιουργεί σύγχυση και χάος, για να φέρει διχόνοια και σύγχυση στους εχθρούς.


Μπλε

Αλήθειες, σοφία, προστασία, εσωτερική γαλήνη, αφοσίωση, απόκρυφες δυνάμεις και επέκταση. Ο Δίας κυβερνά το μπλε ρουά (βασιλικό μπλε), τύχη, επέκταση, αφθονία, ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, ανώτερη εκπαίδευση, νομικά ζητήματα, φόρους, (χρήση με το πράσινο) επενδύσεις, θεμέλια, ευημερία και ευκαιρίες. Πνευματικά, επίκληση Δαιμόνων, θεραπεία, έμπνευση, αφοσίωση, γαλήνη, ειλικρίνεια και αλήθεια, πιστότητα, εσωτερική ηρεμία, γνώση και σοφία, αρμονία στο σπίτι, απόκρυφες δυνάμεις και επέκταση. Το μπλε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαγικά, όταν το χρώμα εφαρμόζεται στους άλλους και κατευθύνεται για να προκαλέσει κατάθλιψη, λύπη, απελπισία, έλλειψη συμπόνιας, ψυχρότητα και μελαγχολία.

Το μπλε κυριαρχεί στο τσάκρα του λαιμού. Το μπλε είναι του στοιχείου του νερού.

Μαύρη Μαγεία: Για υποκίνηση κατάθλιψης, θλίψης, απελπισίας, έλλειψης συμπάθειας, ψυχρότητας και κατήφειας.


 

Καφέ
Επικοινωνία με τα πνεύματα της φύσης και για γείωση και κεντράρισμα του εαυτού. Το καφέ χρώμα χρησιμοποιείται σε ξόρκια για σταθερότητα, ουδετερότητα και πρακτικότητα. Για να δουλλέψετε με την καφέ ενέργεια, χρησιμοποιούνται τα τσάκρα των πελμάτων. Η ενέργεια πρέπει να απορροφάται από την γη μέσω των τσάκρα των πελμάτων.

Μαύρη Μαγεία: Η καφέ ενέργεια χρησιμοποιείται για να υποκινήσει αναποφασιστικότητα, διστακτικότητα, θλίψη, νωθρότητα, και αβεβαιότητα.Χρυσό

Μεγάλη τύχη, διαίσθηση, κατανόηση, μαντεία, γρήγορη επιτυχία, οικονομικά οφέλη (πιστεύω ότι το χρυσό ελκύει μεγάλα χρηματικά ποσά). Το χρυσό χρησιμοποιείται για θεραπεία, ευτυχία, εξουσία, φήμη, τιμή και προσωπική δύναμη. Χρησιμοποιείστε το χρυσό για αυτοπεποίθηση, φήμη, επιτυχία στο τζόγο, απόλαυση, εξασφάλιση γοητείας, βελτίωση υγείας και ζωτικότητας, θεραπεία, προστασία, επιτυχία και μαγικές δυνάμεις.

Το χρυσό είναι ένα από τα πιο ισχυρά χρώματα. Ο Σατανάς έχει χρυσή αύρα. Το χρυσό είναι το χρώμα του Ήλιου και είναι του στοιχείου της φωτιάς. Στη Σατανική αλχημεία, ο χρυσός αναπαριστά τη τελειότητα της ψυχής. Και το χρώμα του χρυσού και του λευκόχρυσου απεικονίζονται παντού στα ιερογλυφικά της Αρχαίας Αίγυπτου, στους ναούς και τις πυραμίδες. Το χρυσό είναι το χρώμα του πλούτου και της δύναμης.

 

Πράσινο

Χρήματα, γονιμότητα, αφθονία, υλικό κέρδος, πλούτος, θεραπεία, επικοινωνία με τα στοιχεία της φύσης, αντιφλεγμονώδες. Η Αφροδίτη κυριαρχεί το πράσινο, αγάπη, έρωτας (με συναίσθημα, το κόκκινο είναι για το σεξ με πάθος), εμπιστοσύνη, συμφιλίωση, ομορφιά, νεότητα, φιλία, θέλγητρο, αρμονία, οικονομικά οφέλη, αύξηση εσόδων, κοινωνική λειτουργία, κτήσεις, πλούτος, ικανοποίηση, απόλαυση. Καλό για ξεκινήματα και ανάπτυξη. Η Αφροδίτη κυριαρχεί το πράσινο, αφθονία, γονιμότητα, επιτυχία, καλή τύχη, αρμονία, αθανασία, γενναιοδωρία, υλικό κέρδος, ανανέωση, γάμος, ισορροπία και θεραπεία. Το πράσινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει ζήλεια, απληστία, υποψία, απέχθεια, αρρώστια, ασθένεια και δυσαρμονία όταν κατευθύνεται και εφαρμόζεται σε άλλους. Το πράσινο κυριαρχεί το τσάκρα της καρδιάς.

 

Λουλακί / Μωβ-βιολετί

Διαλογισμός, πνευματικές ικανότητες, τηλεπάθεια, διάβασμα σκέψεων, πνευματική επικοινωνία, απόκτηση γνώσης τηλεπαθητικά. Η Σελήνη κυριαρχεί στο λουλάκι. Το λουλακί είναι από το στοιχείο της πεμπτουσίας/αιθέρας/πνεύμα. Το λουλακί κυριαρχεί στο τρίτο μάτι, μαζί με τα χρώματα του ασημένιου και λευκού, και το έκτο τσάκρα.

 

Πορτοκαλί

Δημιουργικότητα, ενθουσιασμός, ενέργεια, αντοχή και ένα ισχυρό χρώμα για μεγάλες αλλαγές. Το πορτοκαλί βοηθά με την προσαρμοστικότητα, την έλξη, τις ξαφνικές αλλαγές, τη διέγερση, τον ενθουσιασμό, δημιουργικότητα, την ενέργεια, την απόκτηση ελέγχου, την αλλαγή τύχης και την υποκίνηση της δικαιοσύνης. Ο Ήλιος κυβερνά το πορτοκαλί. Το πορτοκαλί κυβερνά το δημιουργικό/σεξουαλικό τσάκρα (2ο) και ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς.

 

Μωβ

Πνευματικές ικανότητες, σοφία, μαντεία, άρση κατάρων, θεραπεία, πνευματική εργασία/λειτουργία, επιχειρηματική επιτυχία, επιρροή ανθρώπων στην εξουσία. Πανίσχυρο χρώμα με ενέργειες που μπορεί να είναι δύσκολες να ελεγχθούν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν εφαρμόζεται σε άλλους για να προκαλέσει ιδεαλισμό  και επιρροή ανθρώπων που έχουν εξουσία πάνω σας. Ο Δίας κυβερνά το μωβ. Το μωβ κυβερνά το τσάκρα της κορώνας.


Μαύρη Μαγεία: Υποκίνηση θλίψης και προδοσίας στους άλλους, υποκίνηση της τυραννίας, κατάχρηση εξουσίας

 

Κόκκινο

Ενέργεια, πάθος, θυμός, φλεγμονή, λαγνεία, δύναμη, προστατεύει από ψυχικές/πνευματικές επιθέσεις. Ο Άρης κυβερνά το κόκκινο, εκδίκηση, θυμός, καθαρή  σεξουαλική λαγνεία και υλική ικανοποίηση, κουράγιο, αποφασιστικότητα, αντιμετώπιση εχθρών. Το κόκκινο χρησιμοποιείται για τη πρόκληση ατυχημάτων, πυρκαγιών και τραυματισμών. Το κόκκινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοπεποίθηση, αθλητισμό, δύναμη, δημιουργία μαγικής ενέργειας για μαύρη μαγεία (καλό για αυτό-ενδυνάμωση πριν τη τέλεση μαύρης μαγείας) και προκαλώντας ένταση.
Προκαλεί λαγνεία, ενέργεια, δύναμη, σεξουαλική ενέργεια, δυναμισμό, έρωτα με πάθος, σωματική έλξη, κουράγιο, δύναμη θέλησης, αθλητισμό (ειδικά ανταγωνιστικό) και ζωτικότητα. Όταν χρησιμοποιείται στη μαύρη μαγεία, το κόκκινο αντίθετα με το μαύρο, προκαλεί ξαφνικές επιθέσεις, ατυχήματα, αιματοχυσία, βία και μίσος. Το κόκκινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την υποκίνηση πολέμων, αναρχία και σκληρότητα. Ο Άρης κυβερνά το κόκκινο. Το κόκκινο είναι του στοιχείου της φωτιάς. Και το χρώμα του κόκκινου και του μαύρου κυριαρχούν το τσάκρα της βάσης.


Μαύρη Μαγεία: Εκδίκηση, θυμός, υποκίνηση ατυχημάτων, πυρκαγιών και τραυματισμών. Το κόκκινο σε αντίθεση με το μαύρο προκαλεί ξαφνικές επιθέσεις, ατυχήματα, αιματοχυσία, βία και μίσος. Το κόκκινο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να υποκινήσει πολέμους, αναρχία και σκληρότητα.Ασημί

Αναπτύσσει πνευματικές ικανότητες, εξουδετερώνει καταστάσεις, απωθεί καταστροφικές δυνάμεις, λειτουργεί με θηλυκές θεϊκές δυνάμεις. Η Σελήνη κυριαρχεί το χρώμα ασημί, το σπίτι και το άμεσο περιβάλλον, φαντασία, μνήμη, πνευματική συνείδηση/όνειρα, πνευματικότητα, διαλογισμός. Σε σχέση με πνευματικά, στοχαστικά/υπνωτικά. Η Σελήνη κυβερνά το ασημί. Το ασημί κυβερνά το τρίτο μάτι.

 

Λευκό

Για όλους τους σκοπούς, εξισορροπεί την αύρα καθώς όλα τα χρώματα πηγάζουν από το λευκό φως. Ενεργοποιεί, προστατεύει, διεγείρει, εμπνέει, καταστρέφει καταστροφικές ενέργειες, καθαρίζει την αύρα. Παρέχει προστασία όταν κατευθύνεται και εφαρμόζεται σε άλλους. Η Σελήνη κυβερνά το λευκό. Το λευκό κυβερνά το τρίτο μάτι, μαζί με το λουλακί και το ασημί.


Μαύρη Μαγεία: Το λευκό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να υποκινήσει τη διαφθορά, να φέρει ανικανότητα και να καταστρέψει τη σεξουαλική ορμή. Το λευκό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει αδυναμία, νεύρωση και φόβο.


Κίτρινο

Το κίτρινο είναι το χρώμα της διάνοιας, των υπολογιστών, επικοινωνίας, ήχου, βίντεο, τηλεόρασης, ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, βιβλίων και λογοτεχνίας. Το κίτρινο κυριαρχεί το ηλιακό τσάκρα που είναι της δύναμης θέλησης. Κυριαρχείται από τον πλανήτη Ερμή. Το κίτρινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περάσετε εξετάσεις, βελτίωση του νου, βαθύτερη συγκέντρωση, νοητική δύναμη, μαθητικές ικανότητες, ομιλία, γραφή, έκδοση, μέριμνα μαζικής ενημέρωσης, συζητήσεις, συκοφαντίες, συνεντεύξεις, αδέλφια, γείτονες, φήμες, κλοπές, όλα τα επίπεδα μελέτης και επικοινωνίας, επίσης την αστρική προβολή, κατανίκηση εθισμών και διακόπτοντας συνήθειες. Καλό για τη φιλία, φαντασία, δημιουργικότητα (το πορτοκαλί είναι πιο ισχυρό για τη δημιουργικότητα), έμπνευση και γοητεία. Το κίτρινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει απιστία, δείλια, παρακμή, ασθένεια, θάνατο, τρέλα και ασυνέπεια στους άλλους.

Το κίτρινο είναι του στοιχείου του αέρα. Το κίτρινο κυριαρχεί στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος.


Μαύρη Μαγεία: κουτσομπολιά, συκοφαντία, κλοπή. Χρησιμοποιείται για να υποκινήσει την απιστία, τη δειλία, τη φθορά, την ασθένεια, τον θάνατο, την παραφροσύνη και την ασυνέπεια σε άλλους.

 

Γκρι

ΠΟΤΕ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΚΡΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! Το γκρι είναι το χρώμα της ασθένειας και της κακής ενέργειας.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει θάνατο, ασθένεια ή/και για να υποκινήσει το πένθος και τη θλίψη.  Το γκρι, όταν εφαρμόζεται επαναλαμβανόμενα στην αύρα ενός μισητού ατόμου, μπορεί να προκαλέσει έναν αργό θάνατο, εάν προγραμματιστεί στο να κάνει αυτό.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457