Δημιουργώντας μια Σκεπτομορφή


Οι παρακάτω οδηγίες είναι για τη δημιουργία μιας σκεπτομορφής για λευκή μαγεία. Για μαύρη μαγεία, δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να συνδεθείτε με κάποιο τρόπο με αυτή την ενέργεια για προφανείς λόγους! Παρακαλώ διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με την επίκληση πριν προχωρήσετε. Για μαύρη μαγεία, αντί να συγκεντρώσετε την ενέργεια εσωτερικά στο σώμα σας, αντλείτε την ενέργεια έξω από το σώμα σας και την αντλείτε από πηγές που δεν έχουν καμία σύνδεση μαζί σας. Η έλλειψη γνώσης είναι ο λόγος που πολλά μαγικά υποτίθεται ότι "στρέφονται εναντίον μας".

Να προσθέσω κάτι από την εμπειρία μου, μια σκεπτομορφή δεν είναι αναγκαίο να καταστρέφεται πάντα. Οι μάγισσες για αιώνες διατηρούσαν έναν έμπιστο μαγικό βοηθό. Πολλοί μάγοι έχουν περάσει αρκετές ζωές με τον ίδιο βοηθό. Ο μαγικός βοηθός θα πρέπει να "ενισχύεται" τακτικά. Με το να "ενισχύεται" εννοούμε να τον τροφοδοτούμε με ενέργεια και να τον προγραμματίζουμε. Η καταστροφή ενός έμπιστου και αξιόπιστου υπηρέτη είναι ανόητη.

Μια σκεπτομορφή είναι ένα μικρό πακέτο συμπυκνωμένης πνευματικής ενέργειας. Όπως κάθε μορφή ενέργειας, η σκεπτομορφή μπορεί να προγραμματιστεί να εκτελέσει συγκεκριμένες εργασίες και/ή να μετακινηθεί σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Η επιτυχία της σκεπτομορφής εξαρτάται από τη δύναμη του μυαλού και την αύρα του δημιουργού της. Μια ασθενής σκεπτομορφή θα εξασθενήσει γρήγορα χωρίς να επιτύχει τον σκοπό της.

Οι πανίσχυρες σκεπτομορφές, όταν παραμελούνται μπορεί να προκαλέσουν χάος. Η ενέργεια τρέφεται με ενέργεια και μια σκεπτομορφή που έχει ηλικία μερικών βδομάδων θα έχει συσσωρεύσει όλα τα είδη από διαφορετικές επιρροές, συναισθήματα και άλλες ενέργειες από το περιβάλλον της. Αυτό μπορεί να φαίνεται διασκεδαστικό σε κάποιους, αλλά η μεταλλαγμένη σκεπτομορφή συχνά αναφέρεται ότι εμφανίζεται ξανά στη περιοχή του δημιουργού της, μόνο για να σκορπίσει χάος, εξαιτίας των εξωτερικών ενεργειών που έχει συγκεντρώσει.

Για να δημιουργήσετε μια σκεπτομορφή:


1. Καθίστε άνετα.

2. Μπείτε σε κατάσταση ύπνωσης.

3. Κρατήστε τα μάτια σας κλειστά κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος. Όταν χαλαρώσετε πλήρως και δεν μπορείτε να αισθανθείτε το σώμα σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

4. Τώρα, οραματιστείτε μια ακτίνα φωτός να μπαίνει στο σώμα σας μέσω του τσάκρα της κορώνας και να γεμίζει την αύρα σας. Το χρώμα του φωτός θα πρέπει να αντιστοιχεί με το σκοπό της σκεπτομορφής. Εμποτίστε όλη σας την ύπαρξη με αυτή τη χρωματιστή ενέργεια μέχρι να δονείστε μαζί με αυτήν.

5. Δεδομένης της φύσης της λειτουργίας, επιλέξτε ένα αντίστοιχο τσάκρα (σύμφωνα με το χρώμα) από όπου θα απελευθερώσετε την ενέργεια. Διατηρώντας τα μάτια σας κλειστά, οραματιστείτε την ενέργεια να ρέει από το τσάκρα και να σχηματίζει μια σφαίρα μπροστά σας. Για λειτουργίες που αφορούν το τσάκρα της βάσης (συνήθως μαύρη μαγεία), θα πρέπει να φανταστείτε την ενέργεια να φεύγει από το τσάκρα της βάσης και τη σφαίρα ενέργειας να μαζεύεται ανάμεσα στα πόδια σας. Για λειτουργίες που αφορούν το τσάκρα της κορώνας, συγκεντρώστε την ενέργεια ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας. Είναι σημαντικό η ενέργεια να απελευθερωθεί σε ευθεία γραμμή. Συνεχίστε να συγκεντρώνετε την ενέργεια μέχρι να γίνει περισσότερο και περισσότερο συμπαγής.

6. Όταν η ενέργεια γίνει αρκετά ισχυρή, μπορείτε να αρχίσετε να της δώσετε οτιδήποτε μορφή σας εξυπηρετεί. Οραματιστείτε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνει αυτό το όν και εμποτίστε το με αυτό. Διατηρήστε το απλό. Πολύπλοκες και λεπτομερείς οδηγίες δεν θα λειτουργήσουν με τις σκεπτομορφές.

7. Χρησιμοποιώντας μια σύντομη φράση, 1-5 λέξεις, σιωπηλά ή φωναχτά, διατηρώντας τα μάτια σας κλειστά, διατάξτε το ον και μετά απελευθερώστε το σαν έναν πυροβολισμό στο κενό.

Το ον θα τραφεί με τα συναισθήματα αυτού στον οποίο θα σταλεί. Μπορείτε να το προγραμματίσετε να συνδεθεί με την αύρα ενός άλλου ατόμου.

Για παράδειγμα:
Στη περίπτωση της πρόκλησης έρωτα/λαγνείας, μπορείτε να αυνανιστείτε και να οδηγήσετε την ενέργεια στο ον τη στιγμή του προγραμματισμού. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια από το τσάκρα της βάσης και ταυτόχρονα από το τσάκρα ιερού οστού για να υποκινήσετε τη λαγνεία. Για πρόκληση αγάπης, χρησιμοποιήστε το τσάκρα της καρδιάς. Για πρόκληση σεξουαλικού έρωτα, χρησιμοποιήστε το τσάκρα της καρδιάς και το δεύτερο τσάκρα. Το κύριο χρώμα της ενέργειας θα είναι η βάση της λειτουργίας. Ας πούμε ότι θέλετε πολύ αγάπη, αλλά και λίγη λαγνεία επίσης, τότε φανταστείτε την ενέργεια πράσινη με μια πορτοκαλί σκόνη. Συγκεκριμένα χρώματα μπορεί να συνδυάζονται, αλλά αυτά που δημιουργούν ένα εντελώς καινούριο χρώμα όπως με το πράσινο και το πορτοκαλί = καφέ, η ενέργεια δεν θα είναι αρμονική με τη λειτουργία. Σε αυτή τη περίπτωση για τη προσταγή χρειάζεστε το όνομα του ατόμου στο οποίο θέλετε να συνδεθεί. Ιδανικά θα πρέπει να διατάξετε τη σκεπτομορφή να συνδεθεί στο κατάλληλο τσάκρα για τη λειτουργία πχ. για λαγνεία στο δεύτερο τσάκρα.

Οι σκεπτομορφές μπορούν να συνδεθούν και σε υλικά αντικείμενα επίσης. Μπορεί να προστατεύουν ή να προκαλούν ζημιά.

 

Για να καταστρέψετε μια σκεπτομορφή:


1. Καλέστε την κατά τη διάρκεια της χάσης του Φεγγαριού. Όσο πιο κοντά στην Νέα Σελήνη, τόσο το καλύτερο. Αυτό είναι καλύτερο να γίνει σε εξωτερικό χώρο. Οραματιστείτε ότι έρχεται σε σας και αιωρείται μπροστά σας.

2. Συγκεντρωθείτε και οραματιστείτε την ενέργεια να διασκορπίζεται σαν καπνό στον αέρα. Πείτε κάτι σαν "πάψε να υπάρχεις!" Αυτό μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε πολλές φορές.