Σατανικές Πληροφορίες για Άθεους & Άλλους Σκεπτικιστές


Εδώ είναι ένα σημαντικό μήνυμα για τους άθεους και όσους θεωρούν τον απόκρυφο, τον παραφυσικό και τον αστρικό κόσμο ως ανύπαρκτο και/ή απλώς ανοησία·
παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε αυτό:

Έχω λάβει πολλά προσωπικά e-mail από πρώην άθεους και άλλους σκεπτικιστές που πίστευαν ότι ο σατανισμός και ο αποκρυφισμός δεν ήταν άλλο παρά φαντασία, προϊόντα υπερδραστήριας φαντασίας ή/και μη ρεαλιστική ανοησία. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι μου έγραψαν γιατί κατάλαβαν προς έκπληξή τους ότι ο Σατανάς είναι *πολύ* αληθινός.

Έχω διαβάσει επίσης δημόσια άρθρα από διάφορες πηγές όπου κοσμικά άτομα προσπάθησαν να πειραματιστούν με τις τελετουργίες σε αυτόν τον ιστότοπο μόνο για την δοκιμή. Οι εμπειρίες τους ήταν κραυγαλέες αν μη τι άλλο.


Ο Σατανισμός δεν μοιάζει με τις γνωστές θρησκείες. Όσοι ανοίγουν το μυαλό τους στον Σατανά *θα* τον βιώσουν. Δυστυχώς, ο Χριστιανισμός έχει δώσει στους ανθρώπους την εντύπωση ότι ο πνευματικός/αστρικός κόσμος δεν είναι παρά φαντασία. Ελάχιστα ή τίποτα δεν συμβαίνει ποτέ πνευματικά με αυτές τις θρησκείες. Τα δόγματά τους βασίζονται όλα σε κλεμμένο υλικό [Κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην Έκθεση του Χριστιανισμού] από θρησκείες που προηγήθηκαν. Το υλικό αυτό επέπεσε σε τρομερή διαφθορά, με όλη την πνευματική γνώση να έχει αφαιρεθεί από αυτό, κ τη διαστρέβλωσή του ούτως ώστε να γίνει μέλος της ατζέντας των εχθρών για να σκλαβώσουν πνευματικά τον κόσμο: κρατώντας την πνευματική γνώση και τη δύναμη στα χέρια λίγων.


Ο Σατανισμός είναι πολύ διαφορετικός. Για την ακρίβεια, είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ της ανθρωπότητας. Ο Σατανισμός βασίζεται πάνω στις αρχαίες θρησκείες που προϋπάρχουν του Ιουδαισμού και του Χριστιανισμού για χιλιάδες χρόνια.                                                                                                                                 Επίσης, διαφέρει από τις υπόλοιπες μοντέρνες θρησκείες καθώς βασίζεται πάνω στην επιστήμη. Το κάθε τι μεταφυσικό μπορεί να εξηγηθεί επιστημονικά. Δυστυχώς, ο Ιουδαϊσμός / Χριστιανοσύνη έχουν κρατήσει επικίνδυνα πίσω την ανθρωπότητα  στους τομείς της επιστήμης, τεχνολογίας, κατανόησης της μεταφυσικής και γνώσης της ψυχής. Αγνώστως σε πολλούς, η Χριστιανοσύνη ήτανε πάντα τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο αφαίρεσης γνώσης ειδικά πνευματικής. Οι περιορισμένες γνώσεις μας πάνω στην κβαντική φυσική έχουν φανερώσει κάποια πράγματα για την ανθρώπινη ψυχή.


Η φωτογραφία Κίρλιαν αποκαλύπτει το γεγονός ότι έχουμε αύρα. Είναι μια εξειδικευμένη μορφή φωτογραφίας, που λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το πώς λειτουργεί η ακτινογραφία. Παρόλο που οι σκεπτικοί προσπαθούν να διαψεύσουν την ισχύ της Κίρλαν φωτογραφίας, υπάρχουν φωτογραφίες αύρας ατόμων πριν και μετά από ένα μάθημα Hatha Yoga [η οποία ενδυναμώνει τις δυνάμεις της ψυχής] και υπάρχει σαφής διαφορά, καθώς η αύρα είναι πολύ ισχυρότερη μετά το μάθημα και αυτό γίνεται γνωστό από τους συμμετέχοντες: η ενέργεια μετά το μάθημα καλύπτει ολόκληρο το σώμα. Η ψυχή λάμπει. Εάν έχετε αμφιβολίες… απλώς κάντε ένα μάθημα Hatha [φυσική γιόγκα] για ένα μήνα ή παραπάνω και απλώς δείτε εάν μπορείτε ή όχι να νιώσετε την ψυχή σας.


Ο Σατανισμός είναι μια θρησκεία του νου και της ψυχής. Η Αμερικάνικη κυβέρνηση και άλλες δυνάμεις του κόσμου είναι γνώστες της δυνατότητας αυτής των ανθρώπων και την πραγματικότητα ψυχικού πολέμου , αλλά κρατάνε πολλά από αυτά κρυμμένα από τον γενικό πληθυσμό. 

 

Ασχέτως του σαν έχουν μάθει να πιστεύετε ή τι έχετε φτάσει να θεωρείτε παράλογο : Ο Σατάνας και οι Δαίμονες/Δαιμόνισσες είναι πραγματικά όντα. Δεν είναι «κακοί» όπως λέει η Χριστιανική εκκλησία. Στην πραγματικότητα, ο Σατανάς δεν περιορίζεται στην Χριστιανική ή Δυτική άποψη για το κακό. Το καλό και το κακό είναι μόνο κοινωνικά θέματα ανάλογα την εκάστοτε κοινωνία: Ο Σατανάς είναι ανώτερος

 

Εάν δεν έχετε εμπειρία, έχετε αυτό κατά νού. Ασχέτως της επίσημης εκπαίδευσης που μπορεί να έχετε λάβει, βάλετε όλα αυτά στην άκρη και προχωρήστε με σεβασμό. Οι σοβαροί και εβλαβείς άνθρωποι λαμβάνουν την αντίστοιχη καλοσύνη και ανταπόκριση από τον Σατανά και τους Δαίμονες/Δαιμόνισσες του.

Αυτοί που δεν λαμβάνουν όλα τα ανωτέρα σοβαρά προκαλούνε καταστροφή στη ζωή τους. Ο Σατανισμός είναι πολύ διαφορετικός από τις άλλες θρησκείες με την έννοια ότι μόλις ανοίξεις την πόρτα του μυαλού σου σε αυτόν, θα είναι μόνιμο. Είναι αναλογικά ένας μονόδρομος όπου μόνο μπορείς να πάς μπροστά: δεν υπάρχει επιστροφή. Όλα αυτά δεν τα γράφω για ανθρώπους που είναι εδώ μόνο για μελέτη. Πρέπει να γίνονται τελετές για έναν σατανιστή ή/και σκόπιμες δράσεις σε κάποιο βαθμό για να προσκαλέσετε τον ύψιστο πατέρα Σατανά και / ή τους Δαίμονες στη ζωή σας. Ο Σατανάς ΔΕΝ πιέζει τον εαυτό του σε κανέναν.

Το άρθρο αυτό σκοπό έχει να ενημερώσει τους αγνώστους/άθεους και άλλους σκεπτικούς για την αλήθεια γύρω από τον Σατανισμό. Να θυμάστε, χρησιμοποιήστε τη γνώμη που λαμβάνετε εδώ με σοβαρότητα και σεβασμό, και θα πάνε όλα καλά. Όσον αφορά τα e-mail που έλαβα από προηγούμενους σκεπτικιστές, ο σκοπός του άρθρου είναι επειδή ένα γκρουπ σκεπτικιστών προσπάθησαν να καλέσουν έναν Δαίμονα για την πλάκα τους και μου έγινε γνωστό. Μάθανε με το δύσκολο τρόπο ότι οι Σατανικές τελετές δεν είναι κάτι που μπορείς να το πάρεις ελαφρά ή να παίξεις μαζί. Εν κατακλείδι , οι Σατανιστές σέβονται την ελεύθερη βούληση και προσπαθούν για τον διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους. Δεν κάνουμε προσηλυτισμό, ούτε πιέζουμε τις γνώσεις μας ή τη θρησκεία μας σε κανέναν. Απλώς θέτω κάποια σημαντικά σημεία που έχουν σκοπό τους ανθρώπους που επέλεξαν να επισκεφτούν τη σελίδα μας.

- Αρχιέρεια Maxine Dietrich

Λίγες πληροφορίες για εμένα: Παρότι αναθράφηκα ως Χριστιανή, έγινα άθεη στα 20. Είχα ισχυρές αθειστικές αντιλήψεις για παραπάνω από δεκαπέντε χρόνια πριν να έρθω εις τον Σατανισμό. Δεν πίστευα στην ύπαρξη της ανθρώπινης ψυχής. Πήγα Πανεπιστήμιο, με εμβάθυνση στις φυσικές επιστήμες για ένα μεγάλο αριθμό χρόνων και ήμουν μέλος ενεργά της Αμερικανικής Μένσα.


Βιβλία για να διαβάσετε σχετικά με την γνώση της κυβερνήσης όσον αφορά επαγρύπνηση και ενασχόληση με τα μεταφυσικά.

•            Ψυχικός πόλεμος του David Moorehouse © 2000

•            Η έβδομη αίσθηση του Lyn Buchanan ©  2003


Τα ανωτέρω δύο βιβλία αποκαλύπτουν την πολεμική χρήση του Αμερικανικού στρατού των μεταφυσικών ιδιοτήτων και της αστρικής προβολής για κατασκοπία.  Στην έβδομη αίσθηση υπάρχει μία αναφορά στην “Κόλαση”. Αυτή η εμπειρία δεν έχει να κάνει με τον Σατανισμό, ασχέτως του τι σας έχουν μάθει να πιστεύετε. Για να μάθετε την αλήθεια για την “κόλαση”  κάντε κλικ εδώ

 

•            Μυστικό, μην το πείς : Η εγκυκλοπαίδεια του Υπνωτισμού από την Carla Emery 1998

•            Οι νέες μυστικές ψυχικές ανακαλύψεις των Henry Gris και William Dick 1978

Κείμενο από το ανωτέρω: ¨παρόλο που οι Αμερικανοί έχουν κερδίσει την κούρσα για το ταξίδι στο διάστημα, φοβόντουσαν ότι οι Ρώσοι μπορούσαν να κερδίσουν τον αγώνα για το εσωτερικό διάστημα, το μυαλό του ανθρώπου. Από CIA πράκτορες τοποθετημένοι στο Σιδηρούν Παραπέτασμα, ερχόντουσαν αναφορές ότι οι Ρώσοι ήταν ικανοί να επηρεάσουν τηλεπαθητικά τη συμπεριφορά των ανθρώπων, να αλλάξουν τα συναισθήματά τους ή την υγεία τους και ακόμη και να δολοφονήσουν χρησιμοποιώντας ψυχικές δυνάμεις. Αλλά ένα πράγμα ήταν σίγουρο : είχαμε βγάλει την παραψυχολογική μας έρευνα έγκαιρα, λίγο πριν πέσει το Σιδηρούν Παραπέτασμα, σφιχτά.