Η Αύρα

Τα πάντα έχουν αύρα, είτε είναι έμψυχα είτε είναι άψυχα. Η αύρα είναι ένα ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται από τα δονούμενα άτομα και μόρια που συντελούν όλη την ύλη. Το σύμπαν το ίδιο δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα και η βαρύτητα που συγκρατεί τα πάντα μαζί έχει ηλεκτρομαγνητική φύση.

Η αύρα του καθενός είναι μοναδική όπως είναι τα δακτυλικά αποτυπώματα. Καμία αύρα δεν είναι ίδια με μια άλλη. Η αύρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προστατέψει, να ελκύσει, να επηρεάσει, να βλάψει, ακόμα και να σκοτώσει. Αυτό το πεδίο βιοηλεκτρισμού που περιβάλλει τα έμβια όντα μπορεί να προγραμματιστεί με τις δυνάμεις του μυαλού μας.Αυτοί που είναι εκπαιδευμένοι και έχουν ένα ενεργό τρίτο μάτι, μπορούν να δουν αύρες ξεκάθαρα και να διακρίνουν πολλές προσωπικές πληροφορίες απλά διαβάζοντας το χρώμα, τη δύναμη, το μέγεθος και το σχήμα της αύρας κάποιου ατόμου.

Για να δείτε τη δική σας αύρα, θα πρέπει να ξεκινήσετε μπαίνοντας σε μια ήπια κατάσταση ύπνωσης. Θα πρέπει να έχετε ήδη ανοίξει το τρίτο μάτι σας. Κρατήστε το χέρι σας μπροστά σας, κατά προτίμηση μπροστά σε ένα σκούρο φόντο. Στην αρχή θα μπορείτε να δείτε κάποιες αμυδρές γραμμές να περιβάλλουν το χέρι σας και τα δάκτυλά σας. Όπως με οτιδήποτε άλλο, όσο περισσότερο συντονίζεστε σε αυτό, τόσο καλύτεροι θα γίνεστε [η εξάσκηση και η επιμονή είναι απαραίτητες εδώ]. Όσο καλύτεροι γίνεστε στο να βλέπετε την αύρα σας, τόσο πιο εύκολα θα μπορείτε να δείτε τις αύρες των άλλων, απλά με το να συντονίζεστε μαζί τους. Αργότερα, θα μπορείτε να βλέπετε χρώματα, επίπεδα και σχήματα.

Το να νιώθετε την αύρα είναι πολύ πιο εύκολο από το να τη βλέπετε. Όταν κάνετε Διαλογισμούς Ισχύος συστηματικά, η ευαισθησία σας στην ενέργεια αυξάνεται. Ο χειρισμός της ενέργειας είναι απαραίτητος στα μαγικά και τις λειτουργίες μαγείας. Για να νιώσετε την αύρα σας, περάστε ένα από τα χέρια σας πάνω από το άλλο ή πάνω από τον βραχίονά σας. Θα πρέπει να νιώθετε την ενέργεια. Μπορείτε επίσης να κάνετε εξάσκηση νιώθοντας τις αύρες των φίλων και της οικογένειάς σας εάν τους ενδιαφέρει να σας επιτρέψουν να το κάνετε. Αυτό θα βελτιώσει την αίσθηση της αφής σας.

Για να δυναμώσετε και να ενισχύσετε την αύρα σας, θα πρέπει να συγκεντρώσετε μέσα σας ενέργεια. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω διαλογισμών ισχύος. Ο Διαλογισμός Ενέργειας είναι ιδανικός για τη φόρτιση της αύρας σας. Η Χάθα [σωματική] Γιόγκα και το Τάι Τσι [Tai Chi] επίσης βοηθούν στο να ενδυναμώσουν και να ενισχύσουν την αύρα. Επίσης και οι δύο πρακτικές τείνουν να εξισορροπήσουν τις ενέργειες της αύρας.

Ο Καθαρισμός της αύρας είναι πολύ σημαντικός. Μια καθαρή και υγιής αύρα ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και εμποδίζει βλαβερές ενέργειες από το να εισβάλουν στο σώμα μας. Σχεδόν όλες οι βλαβερές οντότητες είναι αόρατες στο γυμνό μάτι. Οι ενέργειες, όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι φυσικοί, μπορούν να διασπαστούν σε υποατομικά σωματίδια. Για παράδειγμα, το φως μπορεί να διασπαστεί σε φωτόνια. Η ενέργεια που ακτινοβολείται από μια ισχυρή αύρα θα κάψει αυτές τις βλαβερές ενέργειες και οντότητες πολύ πριν καταφέρουν να κάνουν οτιδήποτε βλαβερό.

Ο καθαρισμός της αύρας [με πανίσχυρο λευκόχρυσο φως] είναι απαραίτητο μετά από οποιεσδήποτε τελετές που περιλαμβάνουν τη χρήση μαύρης μαγείας, κατάρες, ανεξάρτητα από το πόσο μικρές ή πόσο σύντομες ήταν, ή οποιαδήποτε άσκηση που περιλαμβάνει τη χρήση αρνητικών ή καταστροφικών ενεργειών. Τα τσάκρα μας θα πρέπει επίσης να καθαρίζονται και να ενδυναμώνονται. Αυτό γίνεται με την εφαρμογή ενός ισχυρού και έντονου λευκού φωτός σε κάθε τσάκρα. Αυτό χρειάζεται για να απαλλαγεί κάποιος από τις αρνητικές ενέργειες που έχουν απομείνει οι οποίες υπό άλλες συνθήκες θα ήταν βλαβερές. Αυτό επίσης εμποδίζει την αντανάκλαση ενεργειών. Πάντα να αφιερώνετε όσο χρόνο χρειάζεται. Μην βιάζεστε. Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από το να πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα αργότερα.

Μια ισχυρή αύρα δίνει υγεία, ευτυχία, γοητεία και ενέργεια. Οι άνθρωποι με αδύναμη αύρα είναι συνήθως ασθενείς και με κατάθλιψη. Οι προσωπικές μας ενέργειες λειτουργούν στο περιβάλλον μας και κατευθύνουν τη μοίρα μας. Οι άνθρωποι που έχουν αδύναμη αύρα είναι συνήθως επιρρεπείς στην κακοτυχία.

Η αύρα μπορεί να προγραμματιστεί με ύπνωση. Διαβάστε τη σελίδα σχετικά με την ύπνωση για να αξιοποιήσετε πλήρως τις ακόλουθες λειτουργίες. Τώρα, για την ασχολία με την αύρα και το υποσυνείδητο, το άτομο θα πρέπει να είναι 100% ξεκάθαρο σε κάθε πτυχή για το τι επιθυμεί. Με την αγάπη, δεν θέλουμε κάποιον που να είναι ήδη σε σχέση. Με τα χρήματα, δεν θέλουμε να μας έρθουν μέσω κάποιας τραγωδίας- τέτοιου είδους πράγματα. Όταν εργαζόμαστε με το μυαλό και τη ψυχή, η ενέργεια παίρνει τη συντομότερη διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση για να μας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και εάν δεν έχουμε λάβει υπόψη κάθε πτυχή, η μη κατευθυνόμενη ενέργεια θα φέρει ότι βρει διαθέσιμο. Το χρώμα είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν προγραμματίζουμε την αύρα. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα για το πως μπορούμε να προγραμματίσουμε αποτελεσματικά την αύρα μας για να κάνει πράγματα. Θυμηθείτε πάντα να δηλώνετε τις παραδοχές σας στον ενεστώτα χρόνο καθώς το υποσυνείδητο και η ψυχή δεν αντιλαμβάνονται το «ΘΑ» του μέλλοντα χρόνου. Οραματιστείτε το και νιώστε σαν να έχει ήδη συμβεί και ότι βρίσκεται στο παρόν.


Για παράδειγμα:                                                                                                                                                                     Θέλετε αγάπη στη ζωή σας:

Οραματιστείτε την αύρα σας ενώ βρίσκεστε σε κατάσταση ύπνωσης, όσο πιο βαθιά τόσο το καλύτερο. Εισπνεύστε την ενέργεια και πείτε αρκετές φορές την ακόλουθη παραδοχή στον ενεστώτα χρόνο:
«Η αύρα μου ελκύει τον/την τέλειο/α [σεξουαλικό/ερωτικό σύντροφο, ταίρι, οτιδήποτε]»                                                                     Τροποποιήστε την παραδοχή για να ταιριάζει στις προσωπικές σας ανάγκες. Δηλώστε το με νόημα πέντε- δέκα φορές καθώς εισπνέετε ενέργεια.


Για να προσελκύσετε έρωτα/λαγνεία και/ή την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου:

Δηλώστε: «Προγραμματίζω την αύρα μου για να ελκύσω και να λειτουργήσω στην αύρα του/της __________. Αυτός/Αυτή με βρίσκει πολύ ελκυστικό και σεξουαλικά ακαταμάχητο/η».


Εάν θέλετε ή έχετε ανάγκη από προστασία:                                                                                                                             Εισπνεύστε ισχυρό λευκόχρυσο φως. Με την εισπνοή συμπιέστε το να έρθει στο κέντρο του σώματός σας, συμπυκνώνοντάς το κάνοντάς το ολοένα και πιο λαμπερό. Με την εκπνοή, εξακολουθήστε να το επεκτείνετε. Η ενέργεια θα πρέπει να φωτίζει ολοένα και πιο λαμπερά.  Δηλώστε: «Η αύρα μου είναι πολύ ισχυρή και με προστατεύει κάθε στιγμή». Αυτή είναι μια καλή άσκηση για να γίνεται καθημερινά, ώστε να χτίσετε ένα δυνατό, προστατευτικό ενεργειακό πεδίο.


Εάν θέλετε να κάνετε μια καλή εντύπωση:

Μια ισχυρή αύρα συνήθως θα επηρεάζει τους άλλους ώστε να σας κάνουν χάρες.                                                                                Δηλώστε: «Η αύρα μου προκαλεί μια θετική εντύπωση στον/στην ________.»Εάν πρόκειται για μια επαγγελματική συνέντευξη, πείτε το άτομο που θα μου πάρει συνέντευξη αύριο ή κάτι αντίστοιχο. Τα άτομα που ακούν την παρουσίασή μου, η ομάδα κτλ. Πάντα να δηλώνετε την παραδοχή σας στον ενεστώτα. Το υποσυνείδητο δεν καταλαβαίνει τη λέξη «θα» και το «θα» ποτέ δεν γίνεται παρόν.Για να απωθήσετε κάποιον ανεπιθύμητο μακριά:                                                                                                                  Εισπνεύστε λευκό φως σαν του Ήλιου. Το λευκό φως αντανακλά και απωθεί.                                                                             Δηλώστε: «Η αύρα μου απωθεί, [εμπνέει φόβο/τρόμο] στον/στην ______ και διατηρεί τον/την _______ μακριά από μένα κάθε στιγμή».Για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας:                                                                                                                                          Χρειάζεται μεγάλη ποσότητα ενέργειας για τη θεραπεία. Εισπνέοντας ενέργεια από τον Ήλιο είναι ιδανική πρακτική για την ενδυνάμωση της αύρας μας. Ο Ήλιος επίσης περιέχει όλα τα χρώματα των τσάκρα στην πιο αγνή και έντονη κατάστασή τους. Ο Ήλιος [666] είναι μία από τις πιο ισχυρές πηγές ενέργειας που υπάρχουν. Όταν κάποιος είναι άρρωστος, υπάρχει μια ανισορροπία στα τσάκρα που κυβερνούν τα μέρη του σώματος που είναι ασθενή ή τραυματισμένα. Για να θεραπευτείτε, θα πρέπει να εργαστείτε και στο χρώμα των κυρίαρχων τσάκρα και στα αντίθετά τους για να δημιουργήσετε ισορροπία.

Εισπνεύστε το χρώμα της ενέργειας του τσάκρα που κυβερνά το ασθενές/τραυματισμένο μέρος του σώματος και δηλώστε:«Εισπνέω την ____[όνομα χρώματος]____ ενέργεια που εξισορροπεί το ____[τσάκρα]____ και θεραπεύει το ______». Όταν ολοκληρώσετε, εισπνεύστε λευκή ενέργεια για να εξισορροπήσετε την αύρα σας. 

Μπορείτε να δουλέψετε επίσης με την αύρα των άλλων και να την προγραμματίσετε.

Διαβάζοντας τα παραπάνω, θα πρέπει να έχετε καταλάβει την ιδέα και να μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε τις δικές σας δηλώσεις/παραδοχές.Για να προστατεύσετε αγαπημένους σας:                                                                                                                                   Τοποθετήστε ένα ισχυρό λευκόχρυσο φως γύρω από το άτομο. Για πιο ισχυρές λειτουργίες, αυτό είναι καλύτερο να γίνεται υπό βαθιά ύπνωση. Δηλώστε: «Τοποθετώ μια ισχυρή προστατευτική αύρα γύρω από τον/την ___________».                                                      Αυτό θα πρέπει να γίνεται συχνά και να μπορεί να γίνει καθώς ο αγαπημένος/η κοιμάται. Το βέλτιστο είναι να πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της φέξης της σελήνης [από τη νέα σελήνη προς την πανσέληνο] καθώς οι ενέργειες ενισχύονται καθώς η σελήνη αυξάνει σε φως. Για να είναι πολύ ισχυρή, πραγματοποιήστε αυτή τη λειτουργία κάθε μέρα, δηλώνοντας την παραδοχή 10 φορές.Για υποκίνηση της λαγνείας:                                                                                                                                                          Τοποθετήστε μια ισχυρή κόκκινη ή πορτοκαλί αύρα γύρω από το άτομο.                                                                                             Δηλώστε: «Ο/Η __________ βιώνει ακαταμάχητη σεξουαλική εμμονή, επιθυμία/λαγνεία για μένα». «Ο/Η __________ με βρίσκει σεξουαλικά ακαταμάχητο/η». Μπορείτε να αυνανιστείτε χρησιμοποιώντας σεξουαλική μαγεία και να κατευθύνετε την ενέργεια στην αύρα του ατόμου που επιθυμείτε. Αυτό είναι βέλτιστο να το ξεκινήσετε τη Κυριακή ή την Τρίτη κατά τη διάρκεια της φέξης της Σελήνης. Παρόλα αυτά, ποτέ να μην κάνετε αυτή τη λειτουργία όταν η Σελήνη είναι στο άγαμο ζώδιο της Παρθένου.


Για υποκίνηση αγάπης:                                                                                                                                                           Τοποθετήστε μια ισχυρή πράσινη αύρα γύρω από το άτομο. Νιώστε ισχυρά συναισθήματα αγάπης καθώς την προγραμματίζετε.             Δηλώστε: «Ο/Η __________ ερωτεύεται βαθιά και ανεξέλεγκτα μαζί μου». «Ο/Η _________ έχει εμμονή μαζί μου», κτλ.                      Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σεξουαλική μαγεία όπως με την παραπάνω λειτουργία. Αυτό είναι καλύτερο να γίνεται Παρασκευή κατά τη διάρκεια της φέξης της Σελήνης.Θεραπεύοντας Άλλους:                                                                                                                                                                                           Οραματιστείτε μια ισχυρή λευκόχρυση αύρα να περιβάλλει το αγαπημένο σας άτομο. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επίσης χρώματα ενέργειας [δείτε και την παραπάνω παράγραφο για τη θεραπεία του εαυτού]                                                                             Δηλώστε: «Τοποθετώ ισχυρή θεραπευτική ενέργεια στην αύρα του/της ________. Αυτή η ενέργεια καταπολεμά αποτελεσματικά το __________ και τον/την επαναφέρει στην άριστη υγεία του/της».                                                                                                  Σε περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας, αυτό ίσως πρέπει να γίνεται κάθε μέρα. Η θεραπεία άλλων είναι πολύ εξαντλητική. Εάν είσαστε άπειροι, η θεραπεία εξ αποστάσεως είναι η καλύτερη. Η απευθείας επαφή με τα τσάκρα των χεριών πάνω στην περιοχή που έχει πρόβλημα μπορεί να είναι επικίνδυνο. Η ασθένεια μπορεί να απορροφηθεί από τον θεραπευτή. Για να πραγματοποιήσετε μια τέτοια λειτουργία, θα πρέπει να έχετε ισχυρή αύρα και να εργάζεστε ώστε να την καθαρίσετε πλήρως μετά από κάθε θεραπευτική συνεδρία. Χρησιμοποιώντας την ενέργεια του Ήλιου είναι αποτελεσματικό εδώ.ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Πρόκληση Θανάτου:

Αυτό γίνεται καλύτερα όταν το θύμα κοιμάται. Βάλτε μια μαύρη αύρα γύρω από το άτομο, καθώς αυτό προετοιμάζει την αύρα του/της για να απορροφήσει την καταστροφική ενέργεια. Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να εκφράσετε το μίσος σας. Βεβαιωθείτε ότι οραματίζεστε ξανά και ξανά με συναίσθημα, ακριβώς όπως θέλετε αυτό το άτομο να πεθάνει.                                                  Δηλώστε: «Βάζω μια ισχυρή καταστροφική αύρα γύρω από τον/την ______ που λειτουργεί συνεχώς για να τον/την σκοτώσει.»             Αυτό λειτουργεί βέλτιστα εάν ξεκινήσει Σάββατο ή Τρίτη κατά τη διάρκεια της χάσης της Σελήνης. Βεβαιωθείτε ότι καθαρίζετε την αύρα και τα τσάκρα σας μετά από κάθε λειτουργία


Για να προκαλέσετε κακή τύχη και/ή ζημιά:

Εάν η δική σας αύρα είναι αρκετά ισχυρή, τότε απλά εστιάζοντας και θυμώνοντας με το άτομο θα πρέπει να είναι αρκετό. Έχω ανακαλύψει ότι είναι σημαντικό να οραματίζεστε επαναλαμβανόμενα με έναν χαλαρό, αλλά θυμωμένο τρόπο μια συγκεκριμένη κακοτυχία.

Με όλες τις λειτουργίες μαύρης μαγείας, το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δύναμη της αύρας των ατόμων που συμμετέχουν. Η αύρα του θύματος θα *πρέπει* να είναι πιο αδύναμη από αυτή του μάγου. Εάν η αύρα του θύματος είναι πιο ισχυρή, τότε η λειτουργία μπορεί να ανακλαστεί καθώς η πιο ισχυρή αύρα αντανακλά με φυσικό τρόπο την αρνητική ενέργεια. Κάποιοι άνθρωποι έχουν από τη φύση τους ισχυρή αύρα. Αυτό μπορεί να προκύπτει από περασμένες ζωές. Εάν το προσβλητικό άτομο έχει μια πιο ισχυρή αύρα, θα μπορείτε να νιώσετε την αντίστασή της. Αφιερώστε χρόνο στο να χτίσετε τη δική σας αύρα πριν να κάνετε οποιαδήποτε τέτοια λειτουργία.

Για περισσότερες για τα χρώματα της αύρας Πατήστε Εδώ.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457