Σεξουαλική Μαγεία

Ο σεξουαλικός οργασμός ισοδυναμεί με την ισχύ της ζωτικής ενέργειας. Χρησιμοποιώντας τον σεξουαλικό οργασμό στις μαγικές σας λειτουργίες μπορεί να σας δώσει πολύ έξτρα ενέργεια στο σκοπό σας. Η σεξουαλική μαγεία είναι αρχαία, εξαιρετικά ισχυρή και είναι η δημιουργική αρχή.

Τη στιγμή του οργασμού, το άτομο μπαίνει αυτόματα σε μια στιγμιαία κατάσταση ύπνωσης. Η πολύ ισχυρή οργασμική ενέργεια μπορεί να κατευθυνθεί. Μπορούμε να οραματιστούμε την ενέργεια σαν έναν λευκό φως όπως του ήλιου και να κατευθυνθεί σε σκεπτομορφές, στις επιθυμίες κάποιου, σε φυλαχτά και ούτω καθεξής.

Η σεξουαλική ενέργεια διαφέρει σε άντρες και γυναίκες. Οι γυναίκες φτάνουν στη μέγιστη ισχύ τους σύμφωνα με τους κύκλους τους. Οι γυναίκες βρίσκονται στη μέγιστη δύναμη αμέσως πριν και κατά τη διάρκεια της εμμηνόρροιας. Πνευματική λειτουργία, αστρική προβολή και άλλες διαδικασίες που απαιτούν αυξημένη ευαισθησία ενισχύονται σημαντικά μετά από έναν δυνατό οργασμό. Ο οργασμός είναι επίσης ένας τέλειος τρόπος για να χαλαρώσουμε πριν τον διαλογισμό.

Τα σεξουαλικά υγρά, και το ανδρικό σπέρμα και τα υγρά της γυναίκας, αλλά και το αίμα της περιόδου έχουν την ισχύ της ζωτικής ενέργειας.

Τη στιγμή του οργασμού είναι σημαντικό να κατευθύνετε όλη τη προσοχή και επιθυμία σας στον στόχο σας με τη δύναμη της θέλησής σας. Οραματιστείτε την οργασμική ενέργεια με τη μορφή μιας ακτίνας, σφαίρας ή στρόβιλου, να διαπερνάει το αντικείμενο/άτομο, φωτίζοντάς το με μια λαμπρή αύρα ενέργειας που είναι προγραμματισμένη. Αυτή είναι η πιο απλή και βασική σεξουαλική μαγεία.

Μπορείτε να εκτελέσετε σεξουαλική μαγεία είτε μόνοι σας, είτε με ένα ταίρι, είτε με έναν/μία Δαίμονα, είτε μαζικά σε μια ομάδα. Όταν λειτουργείτε με άλλους, είναι πολύ σημαντικό όπως με όλες τις μαγικές λειτουργίες να λειτουργούν όλοι μαζί με μια οργανωμένη προσπάθεια. Το να συντονίζετε τις οργασμικές σας ενέργειες με έναν/μία Δαίμονα είναι εξαιρετικά ισχυρό.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου:12-16457