Τηλεκίνηση

Η Τηλεκίνηση είναι η ικανότητα του νου να μετακινεί αντικείμενα με ως μέσο την συγκέντρωση. Αυτό είναι πολύ προχωρημένο και θα πρέπει να έχετε μία πολύ ισχυρή αύρα. Όλοι μας έχουμε αυτή την ικανότητα, αλλά λόγω όλων αυτών των αιώνων χριστιανικής γενεολογικής κατάπνιξης των δυνάμεων του μυαλού, είναι ένα μέρος του εγκεφάλου που είναι τώρα ανενεργό. Όπως όταν μαθαίνουμε μια άσκηση γυμναστικής, έχοντας την *αίσθησή* της και χρησιμοποιώντας τη θα γίνει ευκολότερη και ευκολότερη με αφοσίωση και υπομονή.

Όλα σε αυτή τη Γη έχουν ένα ενεργειακό πεδίο ή αύρα, ακόμα και τα άψυχα αντικείμενα. Όταν κάνετε τηλεκίνηση, πρέπει να συνδέσετε την αύρα σας με την αύρα του αντικειμένου που σκοπεύετε να μετακινήσετε. Η δύναμη της αύρα σας θα καθορίσει την επιτυχία σας.

Οι ακόλουθες ασκήσεις βοηθούν στην ανάπτυξη της τηλεκίνησης. Θα πρέπει να είστε έμπειροι στον χειρισμό ενέργειας και να έχετε ισχυρά τσάκρα χεριών. Για να προετοιμαστείτε γι’αυτό θα πρέπει να κατέχετε τον Βασικό Διαλογισμό και τον διαλογισμό στα τσάκρα των χεριών.

Αυτή η άσκηση είναι καλύτερο να γίνει μετά τους διαλογισμούς ισχύος όταν η αύρα σας είναι δυνατή.

1. Για να ξεκινήσετε, αιωρήστε ένα εκκρεμές μπροστά σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα οποιοδήποτε αντικείμενο όπως ένα μικρό μολύβι ή μια ελαφριά μπάλα, όπως μια μπάλα του πινγκ πονγκ. Οτιδήποτε μικρό, ελαφρύ και ομοιόμορφο είναι αρκετό. Θα πρέπει να είναι μπροστά σας, κατά προτίμηση πάνω σε ένα τραπέζι, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να καθήσετε. Κρεμάστε το εκκρεμές, έτσι ώστε τίποτα δεν το ακουμπά ή έρχεται σε υλική επαφή με αυτό και ώστε να μπορεί να μετακινείται εύκολα και ελεύθερα.

2. Τοποθετήστε τα χέρια σας σε απόσταση περίπου 3 εκατοστών στην κάθε πλευρά του εκκερμούς, με τις παλάμες στραμμένες προς το εκκρεμές. Κατευθύνετε ενέργεια μέσα από τα τσάκρα της παλάμης σας.

3. Τώρα προσπαθήστε να σπρώξετε και να τραβήξετε. Θα δείτε την αύρα σας να σπρώχνει και να τραβά το αντικέιμενο. Το ένα χέρι σπρώχνει, το άλλο τραβά. Οραματιστείτε την αύρα σας να συνδέεται με την αύρα του εκκρεμούς. Μην μετακινήσετε τα χέρια σας.

Όταν θα μπορείτε να μετακινείτε το εκκρεμές, τοποθετήστε τα χέρια σας όλο και σε πιο μεγάλη απόσταση μεταξύ τους.

Το επόμενο βήμα είναι να μετακινήσετε το εκκρεμές χρησιμοποιώντας την ενέργεια από τις άκρες των δαχτύλων σας. Στην αρχή, προσπαθήστε να το τραβήξετε με την ενέργεια από τις άκρες των δαχτύλων σας.

Το κλειδί εδώ είναι να συνεχίσετε να απομακρύνεστε από το αντικείμενο. Το επόμενο βήμα, το οποίο είναι εξαιρετικά προχωρημένο είναι να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δύναμη του τρίτου ματιού σας και να μετακινείτε αντικείμενα συνδέοντας την αύρα σας με εκείνη των αντικειμένων και να τα κάνετε να μετακινηθούν.

Μην απογοητεύεστε. Αυτό χρειάζεται έντονη συγκέντρωση, δυνατό μυαλό και αύρα, αλλά με αρκετή υπομονή και προσπάθεια, ο χρόνος που σας χρειάζεται για να μετακινηθεί το αντικέιμενο θα γίνει ολοένα και πιο σύντομος. Όταν μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε αυτή την περιοχή του εγκεφάλου και την δυναμώνετε (αυτό θα γίνει ολοένα και πιο εύκολο), οι πρώτες φορές είναι οι πιο δύσκολες. Αυτό μπορεί να χρειαστεί αρκετές προσπάθειες, μερικές φορές ακόμα και αρκετές εβδομάδες, αλλά δεν είναι αδύνατο.

Αυτές είναι κάποιες πρακτικές συμβουλές:

  1. Βοηθάει σίγουρα το να μπορείτε να βλέπετε αύρες. Όταν ανοίγουμε το τρίτο μάτι μας, μας δίνει αυτή την ικανότητα, αλλά πρέπει να μάθουμε να την χρησιμοποιούμε. Αυτό είναι όπως και τα αθλητικά. Αν κάποιος έχει την δύναμη και ευλυγισία έχει και τις δυνατότητες, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι η κίνηση για να αποκτήσει την αίσθηση και να εξασκήσει την κίνηση στην μνήμη μυών. Το ίδιο ισχύει και για το μυαλό.
  2. Ξεκινήστε με ελάφριά αντικείμενα. Οι πολύτιμοι λίθοι όπως κρύσταλοι χαλαζία είναι μια χαρά γι’αυτή την περίπτωση, αρκεί να είναι μικροί και ελαφρείς. Αυτά έχουν μια δυνατότερη αύρα από μόνα τους.
  3. Είναι καλό να προσπαθήσετε να κάνετε τηλεκίνηση μετά τον δυναμικό διαλογισμό, όταν η ενέργειά σας είναι και πιο λαμερή.
  4. Η τηλεκίνηση όπως και οποιαδήποτε άλλη ικανότητα θα πρέπει να εξασκηθεί καθημερινά μέχρι να την κατέχετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαρύτερα αντικείμενα όταν τα καταφέρετε. Εχω σημειώσει επιτυχία με την παραπάνω μέθοδο.


Πίσω στις Πληροφορίες Σχετικά με το Μυαλό

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457