Ενέργεια Αστέρων


Η ενέργεια από τους αστέρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενδυναμώσει προσωπικά χαρακτηριστικά, για παράδειγμα για να ενισχύσετε την αυτοπειθαρχία σας. Συγκεκριμένες αστρικές ενέργειες μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε τελετές. Η απορρόφηση της ενέργειας της Αφροδίτης πριν την εκτέλεση ενός ερωτικού μαγικού μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στο επιθυμητό αποτέλεσμα της λειτουργίας. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τη φύση των αστέρων που σκοπεύετε να αντλήσετε ενέργεια, καθώς κάποιοι αστέρες όπως ο Πολικός Αστέρας [Polaris] και o Καπούτ Αλγκόλ [Caput Algol] είναι εξαιρετικά καταστροφικοί και οι άνθρωποι που έχουν επικαλεστεί αυτές τις ενέργειες έχουν τρελαθεί.

Για να μπορέσετε να απορροφήσετε αποτελεσματικά αστρικές ενέργειες, θα πρέπει να είσαστε έμπειροι με την εισπνοή ενέργειας. Ο Διαλογισμός Ενέργειας μας εκπαιδεύει στο πως να το κάνουμε αυτό.

Αυτή η άσκηση θα πρέπει να γίνεται σε εξωτερικό χώρο όπου μπορείτε να δείτε τον αστέρα ξεκάθαρα.

Βήματα:

  1. Χαλαρώστε και μπείτε σε κατάσταση ύπνωσης
  2. Κλείστε τα μάτια σας και πείτε το όνομα του αστέρα αρκετές φορές ενώ το οραματίζεστε. [Χρησιμοποιήστε μια μηχανή αναζήτησης για να ψάξετε το όνομα και να δείτε εικόνες του αστέρα ή του αστερισμού]
  3. Συνεχίστε να επαναλαμβάνετε το όνομα του αστέρα είτε από μέσα σας είτε φωναχτά για αρκετές φορές και προσπαθήστε να νιώσετε τον αστέρα. Θα πρέπει να αρχίσετε να νιώθετε την ενέργεια.
  4. Τώρα φορτίστε την αύρα σας με ενέργεια μέχρι να φωτίζει όλη σας η ύπαρξη. Αυτό γίνεται μέσω οραματισμού. Εισπνεύστε την ενέργεια από τη γη στα πόδια σας και γεμίστε όλη σας την ύπαρξη με αυτή. Τώρα, σταθείτε κάτω από τον αστέρα και οραματιστείτε μια γραμμή ενέργειας περίπου 20 εκατοστά πλάτος να βγαίνει από την αύρα σας και να σας συνδέει με τον αστέρα.
  5. Ξεκινήστε να εισπνέετε την ενέργεια από τον αστέρα. Η ενέργεια κάθε αστέρα έχει συγκεκριμένο χρώμα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του. Οραματιστείτε την αστρική ενέργεια να εμποτίζει και να διευρύνει την αύρα μας με το χρώμα του με κάθε εκπνοή. Μπορείτε να προγραμματίσετε την ενέργεια με παραδοχές ενώ την εισπνέετε. Για παράδειγμα μπορείτε να δηλώσετε: «Εισπνέω την πράσινη ενέργεια της Αφροδίτης που μου φέρνει άφθονα δωρεάν και εύκολα χρήματα με έναν ευχάριστο τρόπο και είναι όλα δικά μου για να τα κρατήσω και να τα ξοδέψω όπως επιθυμώ». Οραματιστείτε όλη σας την ύπαρξη να εμποτίζεται με πράσινο και με κάθε εκπνοή, το πράσινο γίνεται ολοένα και πιο έντονο και ισχυρό.

Μια γενική οδηγία για τα χρώματα των αστέρων είναι:

Συμβουλές:


Παρακάτω είναι μια λίστα των αστέρων και των ενεργειών τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις στιγμές του έτους που είναι ορατός ο κάθε αστέρας και την εμφάνιση του αστέρα ή του αστερισμού, υπάρχουν πολλές πληροφορίες στο διαδίκτυο και σε δημόσιες βιβλιοθήκες στο θέμα της αστρονομίας.

Απλανείς Αστέρες:
Επιτρέψτε ένα διάστημα 1-2 μοίρες για συναστρίες και αντιθέσεις με άλλους πλανήτες. Οι συναστρίες και οι αντιθέσεις είναι οι μόνες όψεις που παίζουν ρόλο, με τις συναστρίες να είναι οι πιο σημαντικές. Οι ακόλουθες ερμηνείες αφορούν όταν ένας απλανής αστέρας είναι σε συναστρία με τον πλανήτη του αστρικού χάρτη ή σε κάποιο τεταρτημόριο ή είναι σημαντικός. Η φύση του πλανήτη θα πρέπει επίσης να αναμειχθεί με τη φύση του απλανή αστέρα. Οι προσωπικοί πλανήτες όπως ο Κυρίαρχος πλανήτης του χάρτη και τα τεταρτημόρια είναι σημαντικά, μαζί με την επιρροή του απλανή αστέρα να εμφανίζεται στα καθημερινά θέματα της ζωής και στην προσωπικότητα του ατόμου.

Οι τέσσερις πιο σημαντικοί απλανείς αστέρες είναι:


Αυτοί οι αστέρες είναι σημαντικοί στη Μαγεία:

 

Αλφεράτζ [Alpheratz, Sirrah] [14 μοίρες στον Κριό]:                                                                                                                     Ελευθερία, αγάπη για κίνηση, ταχύτητα, διανόηση και μπορεί να σηματοδοτεί πλούτη και τιμές. Η προσωπικότητα έχει συχνά δυνατή κινητοποίηση, θέληση και ικανότητα για δράση. Αυτοί με αυτό το χαρακτηριστικό συχνά γίνονται γνωστοί στον κόσμο και είναι δημοφιλείς. Υπάρχει μια ευγενική και αρμονική φύση, που είναι καλή για τις σχέσεις.


Baten Kaitos [20 μοίρες στον Κριό]:                           
                                                                                                             Αναγκαστική μετανάστευση, ατυχήματα και ναυάγια.

 
Mirach [0 μοίρες στον Ταύρο]:                                                                                                                                                 Αυτός ο αστέρας δίνει ευτυχία στο γάμο, δίνει καλλιτεχνικό ταλέντο και δίνει αγάπη για την ομορφιά. Συχνά υπάρχει μια έντονη διαίσθηση, μαζί με ένα λαμπρό μυαλό και μεγάλη δημιουργικότητα. Το χαρακτηριστικό είναι γενναιοδωρία και αγάπη. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά κάνουν φίλους εύκολα και εμπνέουν τους άλλους. Δίνει ομορφιά και αγάπη για το σπίτι και την οικογένεια.


Χαμάλ [Hamal] [6 μοίρες στον Ταύρο]:                                                                                                                                            Υπάρχει ανάγκη για προσωπική ανεξαρτησία. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά έχουν μια ισχυρή θέληση και απεχθάνονται την εξουσία. Αυτή η θέση δίνει ανεξάρτητη σκέψη και ικανότητα ηγεσίας. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει βαναυσότητα και προμελετημένο έγκλημα.


Almach [Alamack] [14 μοίρες στον Ταύρο]:
                                                                                                                                   Αυτός ο αστέρας δίνει μια δημοφιλή επιρροή κάνοντας κάποιον να είναι αρεστός και να έχει οφέλη που έρχονται από τους άλλους, μαζί με μια εξέχουσα θέση και πιθανή φήμη. Συχνά υπάρχει μια καλλιτεχνική ικανότητα.


Caput Algol [25 μοίρες στον Ταύρο]:
                                                                                                                                                                     Αυτός ο αστέρας είναι από τους πιο βίαιους σε όλο το ζωδιακό κύκλο. Σε γενετήσιους χάρτες, αυτός δίνει ένα βίαιο χαρακτηριστικό, μαζί με άλλες δολοφονικές τάσεις. Αυτές οι βίαιες τάσεις εντείνονται όταν κάποιος είναι επηρεασμένος από ναρκωτικά και/ή αλκοόλ. Αυτός είναι ο ακραίος, βίαιος, κακός και αιματηρός μεθυσμένος. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να δώσει αθλητική ικανότητα. Η έντονη φύση, όταν ελέγχεται, μπορεί να δώσει την ώθηση για να φτάσει στην κορυφή, αλλά οι σχέσεις του πλανήτη που είναι σε αυτές τις μοίρες συχνά καταλήγουν σε καταστροφή και κακοτυχία. Όταν είναι σε συναστρία με τον Δύων, η βία μπορεί να έρχεται από τους άλλους, ειδικά το ερωτικό ταίρι ή σύζυγο. Παρατήρησα παραπάνω από ένα άτομα με τον Ήλιο σε συναστρία με αυτόν τον αστέρα να είναι παθολογικοί ψεύτες.


Αλκυόνη - Πλειάδες [Alcyone, Pleiades] [29 Μοίρες στον Ταύρο]:
                                                                                                  Αυτός ο αστέρας είναι κακός για την όραση και μπορεί να φέρει και τύφλωση. Φέρνει επίσης λυπητερά συμβάντα τα οποία προκαλούν κλάματα. Μπορεί να φέρει τα χαρακτηριστικά της διαίσθησης, ισχυρής φιλοδοξίας και μια αυστηρή κριτική φύση. Υπάρχει συχνά μια αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον. Μπορεί να υπάρχουν πιθανοί τραυματισμοί στο πρόσωπο.


Υάδες [Hyades] [5 μοίρες στους Διδύμους]: 
                                                                                                                                                                 Αυτός ο αστέρας δίνει μια ισχυρή σεξουαλικότητα, μαζί με μια άπληστη, υπερβολική και ακραία φύση. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά εκμεταλλεύονται τους άλλους. Μπορεί να έχουν τρομερή επιτυχία στη ζωή, αλλά με έλλειψη ελέγχου και κακές συνήθειες μπορεί να καταστρέψουν κάποιον. Υπάρχει μεγάλη ζωτικότητα και τα επίπεδα της ενέργειας είναι υψηλά. Αυτή η θέση δίνει ταλέντο για πολεμικές δραστηριότητες και τον στρατό.


Το Βόρειο Μάτι του Ταύρου, Έψιλον Ταύρου [7 μοίρες στους Διδύμους]:
                                                                                    Αυτός ο αστέρας δίνει καλλιτεχνικό ταλέντο, συγγραφική ικανότητα, δημοτικότητα, επιστημονική και απόκρυφη ικανότητα και εμφανίζεται συχνά στους χάρτες των αστρολόγων. Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν εξαιρετικές συνεισφορές στα πεδία που έχουν επιλέξει.


Αλντεμπαράν [Aldebaran] [9 μοίρες στους Διδύμους]:
                                                                                                                     Ο Φύλακας της Ανατολής.                                                                                                                                                           Ο αστέρας αυτός κυβερνά τα χέρια και τα δάκτυλα. Υπάρχει μια τάση για μια αδυναμία στους πνεύμονες και πιθανότητα πνευμονίας. Ο θάνατος είναι συνήθως βίαιος. Αυτοί που έχουν αυτό το χαρακτηριστικό έχουν υψηλές φιλοδοξίες και συχνά προσελκύουν επικίνδυνους εχθρούς.


Ρίγκελ [Rigel] [16 μοίρες στους Διδύμους]:                                                                                                                                     Ο Ρίγκελ δίνει διαρκή πλούτη, τιμές και εύνοια. Όταν είναι κυρίαρχος, είναι καλό για στρατιωτική καριέρα [ειδικά σε συναστρία με το μεσουράνημα] και μηχανικές ικανότητες. Υπάρχει ικανότητα διδασκαλίας και η προσωπικότητα συμμορφώνεται. Φιλοδοξία και σκληρή δουλειά, αυτοί οι άνθρωποι μένουν στην κορυφή, αρκεί να έχουν μια διαρκή προσπάθεια.


Μπελλάτρίξ [Bellatrix] [20 μοίρες στους Διδύμους]:                                                                                                                          Ο Μπελλάτριξ φέρνει στρατιωτικές και άλλες τιμές που μπορεί να καταλήξουν σε καταστροφή. Αυτός ο αστέρας είναι κακός για την όραση. Υπάρχει μια κλίση για λήψη γρήγορων αποφάσεων. Αυτοί με αυτόν τον αστέρα συχνά είναι ισχυρογνώμονες και έχουν μια φιλοπόλεμη, τολμηρή και περιπετειώδη φύση. Εάν ο Μπελλάτρίξ είναι σε σύνοδο με το μεσουράνημα, το άτομο μπορεί να είναι απατεώνας ή πλαστογράφος.


Αίγα [Capella] [21 μοίρες στους Διδύμους]:                                                                                                                                  Υπάρχει συχνά μια ανώτερη ευφυΐα, μαζί με μια αγάπη για μάθηση και έρευνα. Η Αίγα φέρνει στρατιωτικές και/ή εκκλησιαστικές τιμές και πλούτη, συχνά ακολουθούμενα από σπατάλη και φθορά οδηγώντας στην καταστροφή. Η προσωπικότητα μπορεί να είναι εκκεντρική και ασυνήθιστη με κάποιον τρόπο.


Αλνιλάμ [Alnilam] [23 μοίρες στους Διδύμους]:                                                                                                                                Ο Αλνιλάμ απονέμει τιμές, ειδικά όταν βρίσκεται σε σύνοδο με το μεσουράνημα.


Βόρειος Πολικός Αστέρας [Polaris] [28 μοίρες στους Διδύμους]:                                                                                                         Ο Πολικός Αστέρας μπορεί να δώσει πνευματικές δυνάμεις και από αυτές να αποκτηθεί μεγάλος σεβασμός. Μπορεί να προκύψουν χρόνιες ασθένειες και/ή σωματικά προβλήματα. Χρήματα που έρχονται από άλλους μπορεί να συναντήσουν προβλήματα και απώλεια. Όταν αυτός ο αστέρας είναι εξέχων, το ένστικτο και η κοινή λογική κυριαρχούν μαζί με την ικανότητα να βρίσκει κάποιος τον δρόμο του.


Μπετελγκέζ [Betelgeuse] [28 μοίρες στους Διδύμους]:                                                                                                                     Αυτός είναι ένας από τους πιο τυχερούς σταθερούς αστέρες και είναι συχνά εξέχων στους χάρτες αυτών που έχουν μεγάλες επιτυχίες στη ζωή. Ο Μπετελγκέζ φέρνει πλούτο, τιμές, φήμη και δόξα.


Σείριος [Άλφα Μεγάλου Κύνος] ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ [13 μοίρες στον Καρκίνο]:                                     Ισχυρή θέση στην κυβέρνηση μαζί με τιμές και δόξα. Μπορεί να υπάρχει κίνδυνος από σκύλους και να είναι ευάλωτος σε βία.


Κάστορας [CASTOR] [20 μοίρες στον Καρκίνο]:                                                                                                                      Πιθανή βία, μαζί με ξαφνική φήμη, ακολουθείται με φυλακή ή απαξίωση. Ο Κάστορας φέρνει την αδυναμία στα μάτια και τραυματισμούς στο πρόσωπο. Η διάθεση του είναι με καλούς τρόπους και με ισχυρές αρχές.


Πολυδεύκης [Pollux] [23 μοίρες στον Καρκίνο]:                                                                                                                              Ο Πολυδεύκης δίνει αθλητική ικανότητα και είναι καλός για πολεμικές τέχνες, μποξέρ, πολεμιστές και μαχητές. Αυτό το άστρο είναι κακό για την όραση και μπορεί να φέρει τραυματισμούς σε μάτια και πρόσωπο. Μπορεί να υπάρχει σύνδεση με δηλητήριο. Τιμές συχνά ακολουθούνται από απαξίωση και πιθανή φυλάκιση. Μπορεί να υπάρχει μια σκληρή, ύπουλη φύση με δολοπλοκίες.


Προκύων [Procyon] [25 μοίρες στον Καρκίνο]:                                                                                                                              Μια αγάπη για σκύλους, αλλά μπορεί να υπάρχει κίνδυνος από το δάγκωμά τους. Οι επιτυχίες έρχονται από προσωπικές προσπάθειες. Κίνδυνος από υγρά, δηλητήρια και αέρια. Η φύση είναι συχνά με ζήλια, μαχητική και ισχυρογνώμων. Αυτοί οι άνθρωποι αρέσκονται στο να κάνουν τις ιδέες πράξεις.


Σμήνος Κυψέλης [Praesepe] [7 μοίρες στο Λέοντα]:                                                                                                                     Αυτός ο αστερισμός είναι πολύ κακός για την όραση. Μπορεί να έρθουν απώλειες από τους άλλους. Ο χαρακτήρας είναι περιπετειώδης, κτηνώδης, ανώμαλος και ριψοκίνδυνος.


Άλφαρδ [ALPHARD] [26 μοίρες στο Λέοντα]:                                                                                                                            Έλλειψη ελέγχου, βία, ανηθικότητα, πιθανή φυλάκιση και τραγωδία. Σύνδεση με δηλητήρια και τοξίνες.


Βασιλίσκος [Regulus] [29 μοίρες στο Λέοντα]:                                                                                                                               Φύλακας του Βορρά.                                                                                                                                                                 Αστρολογική ικανότητα, ανεξάρτητος και υψηλής διανόησης. Μπορεί να έχουν καταστροφικές τάσεις και στρατιωτικές τιμές. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά κατέχουν θέσεις εξουσίας, μαζί με επιτυχία και έχουν ηγετικές ικανότητες. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα απαξίωσης και καταστροφικής πτώσης από μια εξέχουσα θέση.


Ζόσμα [ZOSMA] [9 μοίρες στον Παρθένο]:                                                                                                                             Θυματοποίηση, δυστυχία, βάσανα, θύμα σε κατάχρηση. Τα άτομα με αυτόν τον αστέρα σε εξέχουσα θέση υποφέρουν με κάποιον τρόπο. Μπορεί να υπάρχουν σωματικά προβλήματα και/ή αναπηρίες.


Ντενέμπολα [DENEBOLA] [21 μοίρες στον Παρθένο]:                                                                                                                        Τιμές και πλούτος, παρορμητισμός, απαξίωση, μετάνοια, κακοτυχία από φυσικές δυνάμεις.


Προτρυγετήρ [VINDEMIATRIX] [9 μοίρες στο Ζυγό]:                                                                                                              Υπάρχει τάση για θέματα με τη σπονδυλική στήλη. Ο γάμος μπορεί να είναι δυστυχία και σε κάποιες περιπτώσεις απώλεια του συζύγου μέσω θανάτου. Υπάρχουν άλλα μεγάλα προβλήματα και απώλειες μέσω γυναικών (Ο Μπιλ Κλίντον είναι το τέλειο παράδειγμα εδώ).


Αλγκοράμπ [ALGORAB] [13 μοίρες στο Ζυγό]:                                                                                                                          Άτομο που είναι καταστροφικό, κακοήθης, δόλιο, παραπλανητικό και ψεύτικο. Εδώ είναι ο ανέντιμος επαγγελματίας ή πολιτικός. Ο χαρακτήρας είναι εγωκεντρικός και μπορεί να είναι γοητευτικός και πονηρός. Υπάρχει μια πολύ ισχυρή τάση για ανειλικρίνεια.


Στάχυς [SPICA] [23 μοίρες στο Ζυγό]:                                                                                                                                    Μπορεί να υπάρχει πλούτος και τιμές μαζί με καλοτυχία και φήμη. ο Στάχυς δίνει ικανότητα στις επιστήμες, τις τέχνες, λογοτεχνική ικανότητα, μουσικά ταλέντα και πολλή δημιουργικότητα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως κοινωνικοί. ο Στάχυς είναι μεγάλος ευεργέτης σε όποιον πλανήτη είναι σε σύνοδο με αυτόν τον αστέρα.


Αρκτούρος [ARCTURUS] [23 μοίρες στο Ζυγό]:                                                                                                                      Επιτυχία που διαρκεί μέσω προσωπικής προσπάθειας και αυτοδιάθεσης. Περιουσία μπορεί να προκύψει μέσω ταξιδιών. Η φύση μπορεί να είναι οξύθυμη.


Πρίνσεψ [PRINCEPS] [2 μοίρες στο Σκορπιό]:                                                                                                                                  Ευφυΐα πάνω από τον μέσο όρο, καλό για έρευνα και ταλέντο για τις επιστήμες.


Αλφέκκα [ALPHECCA] [11 μοίρες στο Σκορπιό]:                                                                                                                         Αυτό άστρο κάνει κάποιον καλλιτεχνικό, με ταλέντο στην ποίηση, τα απόκρυφα και τη θεραπευτική ικανότητα. Συχνά υπάρχει επιτυχία στις επιχειρήσεις μαζί με ηγετική ικανότητα. Υπάρχει μια τάση να είναι μοναχικός.


Νότιος Ζυγός [SOUTH SCALE] [14 μοίρες στο Σκορπιό]:                                                                                                            Αυτός ο αστέρας φέρνει προβλήματα εάν είναι σε σύνοδο. Μπορούν να υπάρχουν σωματικές ανωμαλίες και/ή σοβαρά προβλήματα υγείας. Έχει μια φήμη να κάνει το άτομο ευάλωτο σε δηλητηρίαση.


Βόρειος Ζυγός [NORTH SCALE] [18 μοίρες στο Σκορπιό]:                                                                                                           Αυτός ο αστέρας συχνά δίνει τιμές, διακρίσεις, φιλοδοξία και καλή τύχη.


Ουνουκαλχάι [UNUKALHAI] [21 μοίρες στο Σκορπιό]:                                                                                                               Αυτός ο αστέρας σηματοδοτεί μια απώλεια σε έναν τομέα και στον γενετήσιο χάρτη και σε προβλέψεις. Αυτή η απώλεια δεν είναι πάντα αρνητική στις προβλέψεις. Μπορεί να υπάρχουν διαστροφές, ή έλλειψη αυτοελέγχου και κίνδυνος από δηλητήρια. Η προσωπικότητα μπορεί να είναι άξεστη και χυδαία.

 
Αντάρης [ANTARES] [9 μοίρες στον Τοξότη]:                                                                                                                                    Ο Φύλακας της Δύσης. Η φύση του μπορεί να είναι παρορμητική, ισχυρογνώμων, πεισματάρα και θαρραλέα. Η ζωή συναντά απρόβλεπτα συμβάντα, αναπάντεχες αναποδιές και αλλαγές και μια απώλεια επιτυχίας μπορεί να προκληθεί από αυτο-αναίρεση. Υπάρχει στρατιωτική τάση, φέροντας τιμές και εύνοια. Αυτός είναι ένας πολεμικός αστέρας. Αυτοί που έχουν τον αστέρα σε κυρίαρχη θέση στο χάρτη τους συχνά επαναστατούν ενάντια στην πνευματική και θρησκευτική καταπίεση, φέροντας δραστικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς.

Λεσάθ [LESATH] [23 μοίρες στον Τοξότη]:                                                                                                                                       Ειλικρινής, διεστραμμένος, σχετίζεται με οξέα και κίνδυνο.


Ακούλεους [ACULEUS] [25 μοίρες στον Τοξότη]:                                                                                                                     Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την όραση. Αυτός ο αστέρας προσδίδει ηγετική ικανότητα, αλλά κάνει κάποιον ευάλωτο σε νοητική, προφορική και/ή πνευματική επίθεση. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά είναι θύματα κουτσομπολιών.


Άκουμεν [ACUMEN] [27 μοίρες στον Τοξότη]:                                                                                                                            Αυτοί οι άνθρωποι που είναι πεσμένοι μπορεί να έχουν κουραστεί με τη ζωή και να πάψουν να νοιάζονται. Μπορεί να υπάρχει απαξίωση, νομικά προβλήματα και πιθανή φυλάκιση.


Βέγας [WEGA] [15 μοίρες στον Αιγόκερω]:                                                                                                                            Ταλέντο στα απόκρυφα μαζί με πλούτη και φήμη. Η φύση του είναι ιδεαλιστική, εξεζητημένη, ελπιδοφόρος, καλλιτεχνική και εκλεπτυσμένη.


Ντενέμπ [DENEB] [19 μοίρες στον Αιγόκερω]:                                                                                                                                  Καλό για τον στρατό, επιτυχημένους πολεμιστές, ικανότητα για ηγεσία και εξουσία. Η φύση συνήθως είναι καλοπροαίρετη.


Τερεμπέλουμ [TEREBELLUM] [24 μοίρες στον Αιγόκερω]:                                                                                                       Απληστία, μηχανορραφία, πανουργία. Μπορεί να υπάρχει καλοτυχία, αλλά με ενοχές και πιθανότατα με κακή φήμη.


Αλταΐρ [ALTAIR] [1 μοίρα στον Υδροχόο]:                                                                                                                                Τολμηρός, με αυτοπεποίθηση, ξαφνικό πλούτο, υψηλή θέση στην εξουσία, κίνδυνος από ερπετά, περιπετειώδης και ριψοκίνδυνος άνθρωπος.


Γκιέντι [GIEDI] [2 μοίρες στον Υδροχόο]:                                                                                                                                 Συχνά θυσίες και παράξενα συμβάντα γίνονται στη ζωή. Υπάρχει μεγάλη υποψία και δυσπιστία.


Άρμους [ARMUS] [11 μοίρες στον Υδροχόο]:                                                                                                                          Γκρινιάρης, ασταθής, περιφρονητικός, μοχθηρός.


Ντενέμπ Αλτζέντι [DENEB ALGEDI] [23 μοίρες στον Υδροχόο]:                                                                                                        Η ζωή είναι συχνά γεμάτη αλλαγές, μαζί με ζωή στα άκρα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι συνήθως άξιοι εμπιστοσύνης, δίκαιοι, με γνώση της ανθρώπινης φύσης.


Φομαλώ [FORMALHAUT] [3 μοίρες στους Ιχθείς]:                                                                                                                             Ο Φρουρός του Νότου.                                                                                                                                                             Η επιρροή αυτού του άστρου ποικίλει, για καλό ή για κακό. Αυτό το άστρο μπορεί να φέρει επιτυχία και χρηματικό πλούτο, αλλά συχνά υπάρχει σκληρή δουλειά με μεγάλες ευθύνες. Μπορεί να αυξήσει και να ενισχύσει οποιονδήποτε πλανήτη με τον οποίο είναι σε σύνοδο.


Ντενέμπ Αντίγε [DENEB ADIGE] [4 μοίρες στους Ιχθείς]:                                                                                                               Αυτό το αστέρι δίνει ευφυΐα πάνω από τον μέσο όρο και μια ιδεαλιστική φύση. Χρήματα μπορούν να βγουν μέσω των τεχνών και των επιστημών. Συχνά υπάρχει πνευματικό ταλέντο και μια φιλική διάθεση.


Αχερνάρ [ACHERNAR] [15 μοίρες στους Ιχθείς]:                                                                                                                       Βασιλικές τιμές, επιτυχία σε δημόσια αξιώματα, φιλοσοφικός, υπομονετικός, κλίση προς τη θρησκεία. Μπορεί να υπάρχει κακοτυχία και προβλήματα με οποιονδήποτε πλανήτη στις 15 μοίρες.


Μαρκάμπ [MARKAB] [23 μοίρες στους Ιχθείς]:                                                                                                                           Υπάρχει μια τάση για κίνδυνο από φωτιά, πυρετό, κοψίματα και χτυπήματα. Αυτός ο αστέρας μπορεί να φέρει καλή τύχη και είναι καλός για πνευματικές αναζητήσεις και διαλογισμό. Οι φιλοδοξίες του ατόμου συνήθως δεν πραγματοποιούνται.

 
Σκιτ [SCHEAT] [28 μοίρες στους Ιχθείς]:                                                                                                                                    Μπορεί να υπάρχει κακοτυχία, πιθανή αυτοκτονία, πνιγμός, το άτομο να δολοφονηθεί, μαζί με ξαφνική απόκτηση ή απώλεια φίλων.       Η φύση είναι συνήθως απρόβλεπτη με μια τάση για φαντασίωση.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457