Βασική Τελετή Προς τον Σατανά


Η παρακάτω τελετουργία είναι για αρχάριους που δεν έχουν εμπειρία. Αυτά είναι τα προκαταρτικά βήματα που θα σας εξοικειώσουν με την  επίσημη προχωρημένη τελετουργία. Αυτές οι τελετουργίες είναι για όσους προτιμούν να χρησιμοποιούν τελετουργίες και μπορούν να προσαρμοστούν για μαγικές συνάξεις και ομάδικές τελετουργίες. Όταν αποκτήσετε εμπειρία, οι επίσημες τελετουργίες δεν είναι απαραίτητες για να επιτεύξετε τους πνευματικούς σας στόχους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγκεντρώσετε το μυαλό σας, να ψάλετε τις απαραίτητες λέξεις δύναμης [δονήσεις] και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε υλικά τελετουργικά εργαλεία. Παρακαλώ διαβάσετε ολόκληρη την σελίδα καθώς υπάρχουν εξηγήσεις στο τέλος του άρθρου. Ο Σατανάς/Εωσφόρος αντιπροσωπεύει τους κοινούς ανθρώπους. Σε αντίθεση με τις χριστιανικές εκκλησίες και όλον τον απέραντο πλούτο, την μεγαλοπρέπεια και τα τελετουργικά σόου, ο Σατανάς δεν περιμένει από τους ανθρώπους του να έχουν ακριβά σύνεργα για την τελετουργία. Αν το μόνο που έχετε είναι ο εαυτός σας, αυτό είναι αρκετό με τον Σατανά. Δείχνει κατανόηση. Ο Σατανάς, ο οποίος είναι ο Πραγματικός Δημιουργός Θεός, μας έχει δώσει ό,τι χρειαζόμαστε μέσα στον εαυτό μας. Ο Σατανάς αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει την αυτάρκεια και την προσωπική ενδυνάμωση στο σημείο που να μπορούμε να ελέγχουμε τις ζωές μας και τη μοίρα μας χωρίς να πρέπει να λατρεύουμε δουλικά ή να βασιζόμαστε σε κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό μας. Ο Σατανάς μας δίνει τη γνώση που χρειαζόμαστε για να έχουμε πρόσβαση σε αυτή την εσωτερική μας δύναμη.
Η ΤΕΛΕΤΗ

Χτυπήστε το καμπανάκι, στρίβοντας αριστερόστροφα, επικληθείτε τους Τέσσερις Εστεμμένους Πρίγκιπες της Κόλασης. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την αθάμη [εάν έχετε] ή απλώς χρησιμοποιήστε τον δείκτη του αριστερού σας χεριού και οραματιστείτε ένα ρεύμα μπλε ηλεκτρίκ (υπεριώδους) φωτώς να εισέρχεται από την άκρη του δαχτύλου σας και να γεμίζει ολόκληρη την ύπαρξή σας. Με κάθε στροφή, το μπλε γίνεται όλο και πιο έντονο, γεμίζοντας και φορτίζοντας ολόκληρη την υπόσταση σας. Ξεκινήστε με τον Σατανά/Εωσφόρο, κοιτάζοντας προς τα ανατολικά, μετά γυρίστε προς τον βορρά για τον Βέλζεβουλ, δυτικά για την Άσταρωθ και νότια για τον Άζαζελ, συνεχίζοντας να φορτίζετε τον εαυτό σας με την μπλε ενέργεια σε κάθε στροφή:

Μετά, απαγγείλετε την επίκληση προς τον Σατανά:

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ:

Στο όνομα του Θεού Σατανά, του Ύψιστου Εωσφόρου.

Στο Όνομα του Σατανά, Κυρίαρχου της Γης, Πραγματικού Θεού, Παντοδύναμου και Άφατου. Ο οποίος έχει δημιουργήσει τον άνθρωπο κατ’εικόνα και καθ’ομοίωσή του. Προσκαλώ τις Δυνάμεις της Κόλασης να παραχωρήσουν την δαιμονική δύναμη τους πάνω μου. Ανοίξτε τις Πύλες τις Κολάσεως για να έλθετε και να με υποδεχτείτε ως Αδερφό/Αδερφή και φίλο/η σας.

Απάλλαξέ με πανίσχυρε Σατανά από όλα τα σφάλματα και τις αυταπάτες του παρελθόντος, γέμισέ με με αλήθεια, σοφία και κατανόηση, διατήρησέ με δυνατό στην πίστη και την υπηρεσία μου, ώστε να μπορώ να παραμένω πιστός σε Εσένα αποδίδοντάς Σου Έπαινο, Τιμή και Δόξα για πάντα.

Πιείτε από το Δισκοπότηρο.

Τώρα είναι η αποκορύφωση της τελετής σας όπου διαβάζετε την προσευχή σας στον Πατέρα Σατανά. Όταν τελειώσετε, ανάψτε το χαρτί στην φλόγα του κεριού σας και τοποθετήστε το μέσα στο ασημένιο δοχείο για να καεί. Τώρα είναι η ώρα για διαλογισμό και αυτοσυγκέντρωση.

Μετά τον διαλογισμό είναι που πρέπει να μιλήσετε με τον Πατέρα Σατανά αυτοπροσώπως. Μετά από αυτό, μπορείτε να πείτε κι άλλες προσευχές* [δείτε την σημείωση για τις Σατανικές προσευχές στο τέλος της σελίδας]. Μπορείτε να προσευχηθείτε σε αυτό το σημείο στην Ενωχιανή γλώσσα, είτε χρησιμοποιώντας τα Ενωχιανά Κλειδιά της επιλογής σας, ή με δικές σας προσευχές.

Είμαστε όλοι ξεχωριστοί και έχουμε τους δικούς μας τρόπους για να κάνουμε τα τελετουργικά και την λατρεία μας. Πολύ νωρίς, το γονάτισμα δώθηκε σε εμένα από τους Δαίμονες και επίσης ένας κοντινός φίλος είχε την ίδια εμπειρία, να γονατίσει κάποιος από σεβασμό, αλλά αυτό είναι μεταξύ εσάς και του Πατέρα Σατανά.

Στο τέλος της ιεροτελεστίας ολοκληρώστε με ένα Χαίρε Σατανά!!

Στρίψτε δεξιόστροφα και χτυπήστε το καμπανάκι.


*Εξαιτίας του νομισματικού και πολιτικού έλεγχου από την χριστιανική εκκλησία, τα μέρη στα οποία μπορούν να αγοραστούν μαύρα κεριά γίνονται όλο και πιο σπάνια. Για αυτούς από εσάς που σας είναι αδύνατο να βρείτε μαύρα κεριά, υπάρχει μία εναλλακτική. Το χρώμα του Εωσφόρου είναι μπλε. Μπλε ελεκτρίκ. Οι Δαίμονες εμφανίζονται πάντα με μια μπλε αύρα. Όσοι από εμάς έχουνε δει την Κόλαση, συμφωνούμε ότι έχει μια μπλε αύρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μπλε κεριά.

Για τα ξόρκια μαύρης μαγείας, χρησιμοποιήστε κόκκινο (θυμός) ή σκούρο μπλε (μπλε ή μαύρο). Το σκούρο καφέ λειτουργεί επίσης καλά. Αυτή είναι απλώς μία απόπειρα από τους χριστιανούς για να μας σταματήσουν απ’το να εξασκήσουμε τη θρησκεία μας, και είναι ειδικά στοχευμένη προς έφηβους και νέους ανθρώπους. Ο Σατανάς το καταλαβαίνει αυτό και οι εναλλακτικές είναι εντάξει μαζί του.

Για τα παιδιά και τους έφηβους που τους είναι αδύνατο να αποκτήσουν οποιοδήποτε από τα τελετουργικά αντικείμενα και για αυτούς που δεν είναι οικονομικά προνομιούχοι, η τελετουργία μπορεί να εκτελεστεί στον Δικό σας προσωπικό Αστρικό Ναό

* Η «Προσευχή» στον Σατανισμό είναι πολύ διαφορετική από αυτό που έχουν κατηχηθεί οι μάζες να πιστεύουν, με βάση τα χριστιανικά και άλλα εχθρικά προγραμμάτα.

Η Σατανική Προσευχή είναι:

  1. Τηλεπαθητική επικοινωνία μεταξύ του εαυτού μας και του Σατανά και/ή των Δαιμόνων του.
  2. Μια άλλη πτυχή της Σατανικής Προσευχής είναι ο ψαλμός/δόνηση ενός μάντρα, λέξη/εις δύναμης, Ενωχιακά ή Ρούνους. Ο ψαλμός/δόνηση είναι ουσιώδης για την εξάσκηση μαγικών και τα σχετικά, για να ενδυναμώσουμε τη ψυχή μας και να αναπτυχθούμε πνευματικά.

Το ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ, που χρησιμοποιείται στις Σατανικές ιεροτελεστίες είναι συμβολικό για την δόνηση που εξηγήθηκε παραπάνω. Όταν ψέλνουμε/δονούμε συνεχώς λέξεις δύναμης, μάντρα, ρούνους κ.τ.λ., καθώς εστιάζουμε και κατευθύνουμε τις ενέργειες, ένας κυματισμός εμφανίζεται ως αποτέλεσμα στον αστρικό κόσμο και υποδηλώνει τις επιθυμίες μας στον υλικό κόσμο. Αυτός είναι ο συμβολισμός για το καμπανάκι στην Σατανική Ιεροτελεστία.


Πίσω στην ενότητα Σατανικές Τελετουργίες