Δημιουργώντας έναν Αστρικό Ναό

Κάνοντας συχνή χρήση ενός αστρικού ναού μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της μαγείας σας και έχει πολλές άλλες χρήσεις. Η αστρική προβολή είναι ιδανική, αλλά δεν είναι απαραίτητη. Το κλειδί είναι μια βαθιά κατάσταση διαλογισμού και ο οραματισμός. Θα πρέπει να κατασκευάσετε τον ναό σας κατά τη διάρκεια μιας τελετής όπου μπορείτε να ζητήσετε από τον Πατέρα Σατανά να τον ευλογήσει. Διαλογιστείτε για όσο χρόνο χρειάζεστε για να κατασκευάσετε το δικό σας μέρος. Αυτό θα πρέπει να γίνει μετά την επίκληση όπου γράφετε ένα αίτημα προς τον Σατανά για να καθαγιάσει τον ναό σας.

Μπορείτε να κατασκευάσετε τον ναό σας με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε. Αυτή είναι η περιοχή σας. Αρχικά, οραματιστείτε το εξωτερικό του ναού σας. Αυτό μπορεί να είναι στο σχήμα της πυραμίδας ή οτιδήποτε σχήμα επιθυμείτε και να έχει οτιδήποτε υλικά επιλέξετε [θα πρέπει να είναι ισχυρά υλικά]. Περάστε μέσα από την πόρτα. Αυτή είναι η περιοχή σας. Δημιουργήστε τον βωμό σας, χαλιά, δάπεδο, οποιοδήποτε μέγεθος, σχήμα και χρώμα. Μπορείτε να προσθέσετε στον ναό σας οτιδήποτε επιθυμείτε. Πυρσούς, κεριά, τεράστια αγάλματα του Baphomet, βελούδινους κόκκινους τοίχους, μπλε ή μαύρους, καθίσματα με μαξιλάρια στους τοίχους για συναντήσεις με τους Δαίμονες, τεράστια χρυσά θυμιατά ή ασημένια- αυτές είναι απλά μερικές ιδέες.

Αυτό είναι το δικό σας εσωτερικό μέρος όπου είσαστε ελεύθεροι. Όσο περισσότερο επισκέπτεστε αυτό το μέρος, τόσο πιο ισχυρό θα γίνεται. Όταν ολοκληρωθεί, μπορείτε να προσκαλέσετε τον Φύλακα Δαίμονά σας και οποιουσδήποτε άλλους Δαίμονες με τους οποίους έχετε σχέση για να τον δουν.

Χρήσεις για τον αστρικό ναό σας:


Θα πρέπει να γνωρίζετε ήδη τον Δαίμονα τον οποίο θέλετε να συναντήσετε και να έχετε μια σχέση μαζί του/της. Εδώ είναι το μέρος όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε και να κάνετε ερωτήσεις.

Μπορείτε επίσης να πάτε εκεί για να εστιάσετε σε συγκεκριμένα θέματα που χρειάζονται πνευματικές ικανότητες ή να επικοινωνήσετε τηλεπαθητικά. Για να επικοινωνήσετε τηλεπαθητικά με κάποιον άνθρωπο, πηγαίνετε στον ναό σας τη στιγμή που το άτομο κοιμάται και με τη θέλησή σας φέρτε την ψυχή του/της στον ναό σας. Το πραγματοποιείτε αυτό με οραματισμό. Όταν έλθει, εάν επιθυμείτε να τον/την επηρεάσετε, ξεχωρίστε τη ψυχή του/της από το αστρικό σώμα και μιλήστε στο αστρικό σώμα, δίνοντας σύντομες εντολές στον ενεστώτα χρόνο.

Εάν θέλετε να συζητήσετε κάτι σημαντικό, μιλήστε σαν να κάθεται απέναντί σας. Μπορείτε επίσης να του/της πείτε ότι δεν θα θυμάται αυτή τη συνάντηση όταν θα ξυπνήσει, αλλά θα υπακούσει όλες τις εντολές.

Για αυτούς που είναι ανήλικοι και/ή δεν μπορούν να εκτελέσουν καμία επίσημη τελετουργία, ένας αστρικός ναός είναι τέλειος για αυτού του είδους τα πράγματα. Επίσης αυτοί που είναι ανήλικοι, μπορούν να εκτελέσουν την αφοσίωσή τους στον Σατανά εδώ. Ο Σατανάς κατανοεί και είναι το ίδιο έγκυρη με την πλήρη τελετή αφοσίωσης. Όταν είσαστε πλέον ενήλικες, μπορείτε να εκτελέσετε και την πλήρη τελετή αφοσίωσης.


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2003, 2006, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457