Το Όνομα του Σατανά

Μετά απο πολλά χρόνια βαθείας ανάλυσης, όλα συμπίπτουν τελικά.

1. Η βίβλος εφευρέθηκε με σκοπό να κρατήσει την εσωτερική γνώση και την γνώση περί του μυαλού/ψυχής στα χέρια των εκλεκτών.

2. O Χριστιανισμός, ο οποίος ξεκίνησε ουσιαστικά με την καθολική εκκλησία, εφευρέθηκε με σκοπό να πιέσει δια της χείρας τα παραπάνω, και επίσης για να καταστρέψει και να αντικαταστήσει τις αρχέτυπες θρησκείες. Οι Αρχέτυπες θρησκείες είχαν ως κέντρο την ευλάβεια προς το Φίδι (όφη) Το Φίδι είναι το Σύμβολο του Κουνταλίνι.Το «Δέντρο της γνώσης» είναι ένας χάρτης της ανθρώπινης ψυχής.  Μπορούμε να το βρούμε σε σχεδόν όλες τις αρχαίες θρησκείες προ-ιουδαιο/χριστιανισμού. Ο Κορμός συμβολίζει το δέντρο,τα κλαδιά τα τσάκρα και τις διόδους για το πέρασμα της κουνταλίνι.Υπάρχουν 144,000 nadis (ναντίς) (δίοδοι για την ενέργεια Κουνταλίνι) μέσα στην ανθρώπινη ψυχή.

Ο Βούδας έκατσε κάτω απο το «Bo Tree» (Δέντρο Βο) και έφθασε την πλήρη φώτιση. «Bo» σημαί νει Όφης, όπως στο «Bo-A» ή στο «Bo-Ta.» Η χριστιανική εκκλησία μπέρδεψε και καταδιέλυσε ό,τι μπορούσε απο τις αρχέτυπες θρησκείες. Το Δέντρο συκιά, γνωστό και ως «Το Δέντρο της Σοφίας» Ficus religiosa.² Η χριστιανική εκκλησία βρώμισε τον όρο αυτό, με το να βάζει φύλλα συκιάς πάνω απο τα μόρια του Αδάμ και της Εύας.

3. «Σατανάς» Στα εβραικά σημένει «εχθρός» και «πολέμιος.»

Η λέξη «Σατανάς» πάει πολύ πίσω, εξαιρετικά περισσότερο απο την Εβραική μετάφραση και γλώσσα. Εδώ είναι ένας σύνδεσμος που όλοι πρέπει να διαβάσουν.
Δείτε στην Βορειοδυτική γωνία του χάρτη της Ινδίας, μια πόλη με τον όνομα «Satana.» (Σατανά)

«Satnam» (Σατνάμ) και «Sa Ta Na Ma» (Σα-Τα-Να-Μα) είναι κάποια ιερά Μάντρα που χρησημοποιούνται για το Κουνταλίνι (Όφη) και τους διαλογισμούς του. Οι πέντε βασικοί ήχοι στα Αρχαία Σανσκιρτικη γλώσσα , μια απο τις παλαιότερες γνωστές γλώσσες είναι το «SA-TA-NA-MA.» «Sa» σημένει άπειρο (ατελειώτο), «Ta» σημένει ζωη , «Na» σημένει θάνατος και «Ma» σημένει αναγέννηση. Όλα αυτά είναι μεταβλητές του ονόματος «SATAN» (ΣΑΤΑΝΑΣ) που σημένει ΑΛΗΘΕΙΑ στην Σανσκριτική , η οποία είναι μια απο τις πιο αρχαίες και πιο παλιές γλώσσες παγκοσμίως.

Όλα αυτά έχουν να κάνουμε με την ενέργεια Κουνταλίνι (Όφη) μέσα στον άνθρωπο.»Ο Μανδύας του Ιακώβ» στην βίβλο είναι η αύρα. Ο Άριθμός Επτα,7 είναι τα Τσάκρα. Τα παλιά γριμόρια είναι εντελώς λάθος σχετικά με τους 7 πλανήτες. Οι αρχαίοι ήξεραν πολύ περισσότερα σχετικά με την αστρονομία.

Οποιοσδήποτε που έχει οικειότητα με την Κινέζικη Φαρμακευτική,και με τις προχωρημένες πολεμικές, γνωρίζει ότι το Chi (ΚΙ,Η Ζωτική ενέργεια, ίδια με το Κουνταλίνι) είναι πιο ενεργό σε μέρη του σώματος ανάλογα με την ώρα της ημέρας. Aνέβασα ένα διάγραμμα  στη σελιδα των διαλογισμών σχετικά με αυτό. Οι Συγγραφείς των Αλχεμιστηκών κειμένων στις ημέρες εκείνες έγραφαν τα συγγράματα τους σε κώδικες, για να ξεφύγουν απο την καταδιώξη της εκκλησίας.


Ο ήλιος ήταν πολύ σεβάσμιος σαν ύπαρξη για τις αρχαίες θρησκείες.Αυτό οφείλεται στην καθαρή δύναμη που έδινε, και επειδή είναι η πηγή όλης της ζωής. Το να αποροφάει κανείς ενέργεια απο το φεγγάρι η απο αστέρια,δεν είναι τίποτα εν συγκρίσει με το τι μπορεί να κάνει με ηλιακή ενέργεια,αν και εφόσον έχει την απαραίτητη γνώση και προπόνηση. Οι Ιερείς της JoS ξέρουν πως. Τρύπες στην Αύρα,γιατρεύονται και η ζωτική ενέργεια ενισχύται δραματικά,όπως με καμία άλλη πηγή φωτός.

«Εωσφόρος». Αυτό επίσης δόθηκε στον Αγαπημένο μας Πατέρα ως όνομα.Ο Εωσφόρος ήταν αρχικά ένας Ρωμαικός Θεός, που δεν είχε σχέση με τον Πατέρα Σατανά/Εα, Η Συλλαβή «Luc» (απο το Lucifer, Λουσιφερ, Εωσφόρος) σημένει ΦΩΣ. Η Ψυχή χρειάζεται φώς. Το άστρο της αυγής, η Αφροδίτη, ήταν μία πηγή φωτός για τους αρχαίους, μιας και η άφιξη του προηγείτω αυτή του παντοδύναμου Ήλιου. Η Αφροδίτη επίσης κυβερνά το πολύ σήμαντικό Τσάκρα της Καρδιάς.

Ο Πατέρας Σατανάς (μου αρέσει να τον λέω Σατανά, προσωπικά), μου έχει πει πως δεν έχει πρόβλημα να τον καλούν με τα ονόματα που τον ξέρουν ανα τους αιώνες, παρόλο που είναι άστοχα. Τον Καλώ Πατέρα Σατανά, οποτεδήποτε επικοινωνώ μαζί του, ή τον ευχαριστώ για κάτι. Για εμένα « Σατανάς» θα σημαίνει πάντα «Πολέμιος», πολέμιος του εχθρικού ψέμματος του ιουδαιοχριστιανισμού.

Η καθολική εκκλησία ήξερε πως οι Αρχέτυπες θρησκείες θα έπρεπε να αντικατασταθούν με κάτι άλλο, και απο εκεί προέρχονται όλες οι ιστορίες στην βίβλο. Είναι όλα απομιμήσεις απο τα αυθεντικά κείμενα, τα οποία έχουν τις ρίζες του πολύ πολύ παλαιότερα απο τον Ιουδαιο/Χριστιανισμό,ο οποίος σήκωσε το βρώμικο κεφάλι του πολύ πρόσφατα.

Η Παρθένος Μαρία είναι κλεμμένη έννοια απο την Άσταροθ ,η οποία λεγόταν «Βασίλισσα Του Ουρανού». Η Άσταροθ ήταν Η πιο διάσημη Θεα στον προ-χριστιανικό κόσμο. Ο Φανταστικός Γιαχβέ είναι μια φθηνή κόπια του Ένλιλ/Βεελζεβούλ/Βαάλ, που ήταν ο πιο διάσημος Θεος στον προ-χριστιανικό κόσμο, και μετά έρχεται ο αγαπημένος μας Πατέρας Σατανάς που κατέληξε ως το Φίδι και ο Διάβολος.

Η Σεξουαλικότητα, που είναι η πρωτεύουσα ανάγκη για την Ζωτική ενέργεια, κατ’ευθείαν ήρθε υπο την μέγιστη πίεση της εκκλησίας. Ο Οργασμός κατ’ευθείαν ερεθίζει τον Όφη Κουνταλίνι, στην βάση της σπονδυλικής στήλης. Η δημιουργική ενέργεια που φτιάχνει άλλη ανθρώπινη ζωή μπορεί να χρησημοποιηθέι και για τον ίδιο τον εαυτό,ωστε να ενδυναμωθεί και να ανυψωθεί η ψυχή μας, σαν επαναφόρτηση της ενέργειας.

Προφανώς η σεξουαλική δραστηριότητα δεν μπορούσε να αποκοφθεί εντελώς, και για αυτό διαμέσου του φόβου τοποθετήθηκε κάτω απο ασφικτικό μέτρο και έλεγχο. Στις χριστιανικές θρησκείες, και κυρίως στην Καθολική Εκκλησία των Παλαιών,οποιαδήποτε σεξουαλική ευχαρίστηση ήταν αμαρτωλή και απαγορευμένη απο την εκκλησία. Η σεξουαλική διείσδυση υπήρχε μόνο με σκοπό την γέννηση παιδιών,και τίποτα άλλο. Το να είσαι γυμνός έγινε αμαρτία επειδή οδηγούσε σε σεξουαλική επιθυμία.Ο Αυνανισμός θεωρήθηκε ακόμα μία «Θανάσιμη Αμαρτία». Ότι σχετιζόταν με το σήκωμα του Κουνταλίνι δεχόταν ανελέητες επιθέσεις απο την εκκλησία.Η μόνη αποστολή της χριστιανικής εκκλησίας ήταν η αφαίρεση της γνώσης, και τίποτα παραπάνω.

Όσο Οι μάζες έχουν αφαιρεθεί απο γνώση και δύναμη,μόνο μερικοί που έχουν δουλέψει για να χαθεί η γνώση θα έχουν την ελευθερία κινήσεων και χρήσης, πάνω στον αγνώμονα κόσμο. «Jesuit assassins» (Τζεσουιτ Ασασινς, Δολοφόνοι του Γεσουα) της καθολικής εκκλησίας, είναι γνωστό πως μέχρι και ύπτανται απο την ψυχική ενέργεια που λαμβάνουν απο τις προσευχές των δύσμοιρών θυμάτων τους.


¹Cloak of the Illuminati by William Henry, 2003
² Ομοίως.

Παρόλο που το βιβλίο αυτό έχει αρκετές καλές πληροφορίες, αν κάποιος διαβάσει πίσω από τις γραμμές, ο συγγραφέας αυταπατάται αφού πιστεύει στον πλαστό Ναζωραίο. 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457