Τα στοιχεία και η Μαγεία

 

Η μαγεία της φωτιάς ενισχύεται με την επίκληση και την κατεύθυνση του στοιχείου της φωτιάς. Η μαγεία της φωτιάς περιλαμβάνει:

Αυτοπεποίθηση, φήμη, επιτυχία στον τζόγο, ευχαρίστηση, εξασφάλιση δημοτικότητας/χαρίσματος, αύξηση της υγείας και ζωτικότητας, θεραπεία, προστασία, επιτυχία, μαγική δύναμη, δημιουργικότητα, ενθουσιασμός, ενέργεια, αντοχή, σημαντικές αλλαγές, προσαρμοστικότητα, έλξη, ξαφνικές αλλαγές, διέγερση, ενθουσιασμός , δημιουργικότητα, ενέργεια, απόκτηση ελέγχου, αλλαγή τύχης και υποκίνηση δικαιοσύνης. Εκδίκηση, θυμός, καθαρή σεξουαλική λαγνεία και σωματική ικανοποίηση, θάρρος, αποφασιστικότητα, αντιμετώπιση των εχθρών. Υποκίνηση ατυχημάτων, πυρκαγιών, τραυματισμών. Αυτοπεποίθηση, αθλητισμός, δύναμη, μαγική ενέργεια για Μαύρη Μαγεία, ένταση. Υποκινεί τη λαγνεία, την ενέργεια, τη δύναμη, τη σεξουαλική ενέργεια, τον δυναμισμό, την παθιασμένη αγάπη, τη σωματική επιθυμία, το θάρρος, τη δύναμη της θέλησης και τον αθλητισμό (ιδιαίτερα ανταγωνιστικά). Καλό για αυτοενδυνάμωση πριν από τη μαύρη μαγεία. Όταν χρησιμοποιείται στη μαύρη μαγεία, η φωτιά σε αντίθεση με τη γη χρησιμοποιείται για να προκαλέσει ξαφνικές επιθέσεις, ατυχήματα, αιματοχυσία, βία και μίσος. Η φωτιά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να υποκινήσει πολέμους, αναρχία και σκληρότητα. Η ανάκληση και η σωστή κατεύθυνση του στοιχείου φωτιάς θα ανεβάσει τη θερμοκρασία σε ό,τι κι αν κατευθύνεται.

 

Η μαγεία νερού είναι σεξουαλική μαγεία και κάθε μαγεία όπου χρησιμοποιούνται σωματικά υγρά. Η σεξουαλική μαγεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλα στοιχεία, αλλά διέπεται από το στοιχείο του νερού. Η μαγεία του νερού ενισχύεται μέσω της επίκλησης του υδάτινου στοιχείου και περιλαμβάνει:

Θεραπεία, αγάπη, έρωτας, (στοργική, η φωτιά είναι για λαγνεία/σεξ), πιστότητα, συμφιλίωση, ομορφιά, νεότητα, φιλίες, έλξη, αρμονία, κοινωνικές λειτουργίες, τέρψη, ευχαρίστηση. Διαλογισμός, ψυχική ικανότητα, τηλεπάθεια, ανάγνωση μυαλού, επικοινωνία πνεύματος, απορρόφηση γνώσης τηλεπαθητικά. Καλό για ξεκινήματα και ανάπτυξη. Το σπίτι και το άμεσο περιβάλλον, φαντασία, μνήμη, ψυχική επίγνωση/όνειρα, πνευματικότητα, διαλογισμός. Για ψυχολογικά, διαλογιστικά/υπνωτικά, γονιμότητα, γάμο και ισορροπία. Υποκίνηση ζήλιας, απληστίας, καχυποψίας, αγανάκτησης, αρρώστιας, αρρώστιας και δυσαρμονίας. Το νερό όταν κατευθύνεται σε άλλον μπορεί να κάνει κάποιον να είναι υπερβολικά συναισθηματικός, να έχει βίαιες αντιδράσεις, να ξεσπά και να δυσκολεύεται πολύ να είναι αντικειμενικός.


Η μαγεία της Γής ενισχύεται μέσω της επίκλησης και της κατεύθυνσης του στοιχείου της γης και περιλαμβάνει:

Χρήματα, γονιμότητα, αφθονία, υλικό κέρδος, πλούτος, θεραπεία, επικοινωνία με τα πνεύματα της φύσης, οικονομικό κέρδος, αυξήσεις κερδών, περιουσίες, πλούτη, τέρψη, ευχαρίστηση. Το στοιχείο της γης χρησιμοποιείται σε τελετουργίες θανάτου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με την ενέργεια του θανάτου, να χρησιμοποιηθεί σε τελετουργίες δέσμευσης και να απορροφήσει, να κρύψει, για αυτοέλεγχο, αντοχή και υπομονή.

 

Η μαγεία του αέρα ενισχύεται μέσω της επίκλησης του στοιχείου αέρα και περιλαμβάνει:

Διάνοια, υπολογιστές, επικοινωνία, ήχος, βίντεο, τηλεόραση, ηλεκτρονικά, βιβλία, λογοτεχνία. Η θέληση. Για επιτυχείς εξετάσεις, βελτίωση του μυαλού, συγκέντρωση, διανοητική δύναμη, ικανότητα μάθησης, ομιλία, γραφή, δημοσίευση, ανησυχίες για τα μέσα ενημέρωσης, κουτσομπολιά, συκοφαντίες, συνεντεύξεις, αδέρφια, αδερφές, γείτονες, φήμες, κλοπές, όλους τους τομείς σπουδών και επικοινωνίας, επίσης αστρικό προβολή, ξεπέρασμα εθισμών, διακοπή συνηθειών. Καλό για φιλία, φαντασία, έμπνευση δημιουργικότητας και χάρισμα. Ο αέρας προκαλεί επίσης σύγχυση, χάος, ευερεθιστότητα, νευρικότητα, νευρική εξάντληση, λογομαχίες και διχόνοια.

 

Ακάσα/Πεμπτουσία/Αιθέρας

Ο αιθέρας λειτουργεί ως σύνδεση και από τη δική μου εμπειρία, ενισχύει τη λειτουργία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύνδεση.


Επίκληση των Στοιχείων

Επίκληση Φωτιάς

Επίκληση Γης

Επίκληση Αέρα

Επίκληση Νερού

Επίκληση Αιθέρα


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457