Ξόρκι Θανάτου

Εάν έχετε πρόσβαση σε κάποιο από τα προσωπικά αντικείμενα του ατόμου, αυτό θα βοηθήσει.

1. Κατασκευάστε ένα ομοίωμα ή μια κούκλα, χρησιμοποιώντας αυτό το άρθρο.

2. Πηγαίνετε σε ένα νεκροταφείο και πάρτε λίγο χώμα.

3. Θα πρέπει να εστιάστε στο ομοίωμα, οραματιζόμενοι το θύμα, με όλο σας το μίσος, ειδικά κατά τη διάρκεια της κατασκευής του. Είναι απαραίτητο να παραμείνετε εστιασμένοι με πρόθεση. Προσπαθήστε να το κάνετε κατά τη διάρκεια της χάσης της σελήνης. Όταν η σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό ή τον Αιγόκερω είναι καλή στιγμή.

4. Κατασκευάστε ένα μικρό κουτί. Και με χαρτόνι είναι μια χαρά.

5. Ανάψτε ένα μαύρο κερί, εστιάζοντας έντονα στον θάνατο και την καταστροφή του εχθρού. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΣ!

6. Βάλτε το ομοίωμα μέσα στο κουτί του.

7. Σκεπάστε το με το χώμα μέσα στο κουτί.

8. Κρατήστε λίγο από το χώμα.

9. Πηγαίντε το έξω ή πίσω στο νεκροταφείο για να το θάψετε, τοποθετώντας το υπόλοιπο χώμα πάνω από το κουτί, *γνωρίζοντας* ότι το θύμα θα πεθάνει.

10. Μην σκεφτείτε το μαγικό ή τον εχθρό, καθώς αυτό θα επηρεάσει τη λειτουργία.Για να σκοτώσετε χρησιμοποιώντας την αύρα:

Το ομοίωμα δεν είναι απαραίτητο εδώ, ούτε οποιαδήποτε τελετουργική μαγεία, αλλά θα πρέπει να είσαστε πολύ πιο ισχυροί από το θύμα. Αυτό είναι καλύτερο να γίνεται όταν το άτομο που σας έχει προσβάλλει κοιμάται. Βάλτε μια γκρίζα αύρα γύρω από το άτομο.

Δηλώστε:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             «Η γκρίζα ενέργεια θανάτου σκοτώνει τον/την _________».  Αυτή η λειτουργία είναι καλύτερο να ξεκινήσει Σάββατο ή Τρίτη κατά τη διάρκεια της χάσης της Σελήνης. Να μην ξεχάσετε να καθαρίσετε την αύρα και τα τσάκρα σας μετά από κάθε λειτουργία.

Αυτό μπορεί να γίνει μετά την παραπάνω τελετή με το ομοίωμα και να επαναλαμβάνεται κάθε νύχτα του κύκλου της χάσης της σελήνης μέχρι το θύμα να πεθάνει.


Τελετουργικό Καταστροφής

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457