Μαγεία με Ομοιώματα
Η μαγεία με ομοιώματα χρησιμοποιείται για εκατοντάδες χρόνια. Η βασική ιδέα είναι η χρήση κάποιου αντικειμένου που θα αναπαριστά το θύμα, ότι γίνεται στο αντικείμενο θα γίνεται στο θύμα. Αυτή η πρακτική φτάνει μέχρι τις εποχές της Αρχαίας Αιγύπτου.

Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα προσωπικό αντικείμενο του θύματος που έχει τις δονήσεις αυτού για να κατασκευάσετε το ομοίωμα. Μια φωτογραφία, ένα ρούχο, κλειδιά, μικρά αντικείμενα, τρίχες, νύχια, σεξουαλικά υγρά, ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και χώμα που έχει το αποτύπωμα του ποδιού. Υπάρχουν ατελείωτες πιθανότητες, αρκεί το αντικείμενο να έχει μια στενή σύνδεση με τον εχθρό.

Παλαιότερα, τα ομοιώματα συνήθως κατασκευάζονταν από κερί ή πηλό. Το κερί μπορεί να είναι δύσκολο να δουλευτεί. Είναι καλύτερο το ομοίωμα που θα κατασκευαστεί να είναι σκληρό και όχι μαλακό, εάν σκοπεύετε να του προκαλέσετε σοβαρή ζημιά. Το ομοίωμα θα πρέπει να κατασκευαστεί για να αντέχει τη κακομεταχείριση.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να δοθεί το κατάλληλο ποσό συγκέντρωσης και μίσους στη τελετή. Καρφώνοντας το κεφάλι του ομοιώματος θα προκαλέσει τρέλα. Καρφώνοντας τη καρδιά, με τη κατάλληλη συγκέντρωση και ένταση, θα προκαλέσει θάνατο εάν γίνει με αρκετή πρόθεση και η αύρα του χειριστή είναι αρκετά ισχυρή. Θάβοντας το ομοίωμα στη γη, θα προκαλέσει το θύμα να μαραζώσει όπως το ομοίωμα σαπίζει στο χώμα.

Πάρτε οτιδήποτε έχετε και χρησιμοποιήστε το στη κατασκευή του ομοιώματος. Τα είδη ρουχισμού μπορεί να πρέπει να κοπούν στο κατάλληλο μέγεθος. Αυτά που θα περισσέψουν μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την τελετουργία.

Μια κούκλα μπορεί να ραφτεί και να γεμιστεί με ότι έχετε αποκτήσει. Το κερί, ο πηλός ή παρόμοια υλικά μπορούν να πλαστούν και να αναμειχθούν με τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος. Καθώς κατασκευάζετε το ομοίωμα, ψάλτε δυνατά ή σιωπηλά στο μυαλό σας, το όνομα του εχθρού που αναπαριστά, ξανά και ξανά για όλη τη διάρκεια που κατασκευάζετε το ομοίωμα. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα μάντρα μίσους.

Καθώς ψέλνετε, εστιάστε με ένταση στα λάθη που έχει κάνει αυτό το άτομο και στο μίσος που έχετε εναντίων του.

Όταν ολοκληρωθεί, γράψτε ή σκαλίστε το όνομα του εχθρού πάνω του. Εάν θέλετε να καταστρέψετε εντελώς τον εχθρό, είναι καλύτερο να γίνει στη χάση του φεγγαριού. Όταν το φεγγάρι είναι στον Ταύρο, Σκορπιό, Αιγόκερω και τους Ιχθείς είναι καλές στιγμές για αυτό το είδος μαγείας. Μπορείτε να κάνετε μια πλήρη τελετή, όπου στο αποκορύφωμα της τελετής, παρουσιάστε το ομοίωμα, διαβάστε δυνατά ή από μέσα σας ότι κακό σας έχει κάνει και καταραστείτε τον. Όταν ολοκληρώσετε την ανάγνωση, κάψτε το χαρτί που είχατε γράψει τη κατάρα στο μαύρο κερί. Προσωπικά, έχω ένα ασημί δοχείο που βάζω τα χαρτιά αφότου τα έχω ανάψει.

Καθώς το χαρτί καίγεται και μετά από τη καύση του, επικεντρώστε όλο σας τον θυμό και το μίσος στον εχθρό, ψέλνοντας το όνομά τους επαναλαμβανόμενα. Αυτή είναι η στιγμή να καρφώσετε το ομοίωμα, να το ψήσετε στη φωτιά, να το στρέψετε, να το ακρωτηριάσετε ή οτιδήποτε θέλετε. Επαναλάβετε όλες τις προσβολές και βγάλτε τον θυμό από μέσα σας μέχρι να εξαντληθεί. Σε αυτό το σημείο, το ομοίωμα μπορεί να καεί (καλύτερα σε μια εξωτερική απομονωμένη περιοχή) και οι στάχτες να θαφτούν. Ολοκληρώστε την τελετή.

Έχουμε ανακαλύψει ότι είναι πιο αποτελεσματικό να καρφώσετε το ομοίωμα σε ένα δέντρο στο κεφάλι και τη καρδιά. Μια άλλη τεχνική είναι να το θάψετε. Θα πρέπει να κατευθύνετε το θυμό και το μίσος. Στις δικές μου τελετουργίες, ανακάλυψα ότι δε είναι ανάγκη να φτάσουμε σε πολύ συναισθηματικό σημείο. Το μόνο που αρκεί είναι μια δυνατή αποφασιστική θέληση, κατευθύνοντας τον θυμό σε ένα συγκεκριμένο γεγονός, για παράδειγμα σε ένα συγκεκριμένο ατύχημα, ξανά και ξανά. Αυτό θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο στο μυαλό σας και θα ήταν καλύτερο να γίνει όταν το θύμα κοιμάται. Το θύμα θα πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση στο είδος του ατυχήματος ή τον θάνατο που έχετε σχεδιάσει. Για παράδειγμα, κάποιος που δεν πετάει ποτέ, προφανώς δεν θα πεθάνει σε ένα αεροπορικό δυστύχημα. Θα πρέπει να ξέρετε τις συνήθειες του θύματος και να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του/της στο μυαλό σας και τη κακοτυχία που θέλετε να του/της συμβεί.

Είναι πάντα σημαντικό μετά από μια τελετή να αδειάζετε το μυαλό σας από την όλη λειτουργία και να την αφήσετε να κάνει τη δουλειά της. Μη ξεχάσετε να καθαρίσετε την αύρα και τα τσάκρα σας μετά από οποιοδήποτε λειτουργία μαύρης μαγείας.

Ο Σατανάς αντιπροσωπεύει την δικαιοσύνη.

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457