Αντιμετωπίζοντας τους ΧριστιανούςΜπήκα στο χώρο της αστρολογίας νωρίς, στα προ-εφηβικά μου χρόνια και διάβαζα αστρολογικούς χάρτες κατά τη διάρκεια της εφηβείας μου, μαζί με Ταρώ και χειρομαντεία. Ο λόγος που το αναφέρω είναι πως είχα κατά συρροήν δεχθεί επιθέσεις από Χριστιανούς λόγω της γνώσης μου και της πίστης μου στα Ταρώ και στην αστρολογία. Πραγματικά κυνηγάνε τους έφηβους. Δεν μπορούσα να περάσω καν τον δρόμο στο κέντρο χωρίς να δεχτώ επίθεση από Χριστιανική βρώμα να με σταματά και να με παρενοχλεί. Εκείνες τις μέρες, υπήρχε λίγη αντίδραση σε αυτά τα αποβράσματα, καθώς σίγουρα δεν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα. Ήταν πάραυτα μία εμπειρία μάθησης για εμένα.

Οι Χριστιανοί, σαν τους πιο αχρείους που επιτίθενται σε άλλους, είναι πάντα πιο ασφαλείς όταν είναι με γκρουπ και όχι μόνοι. Ο μεγαλύτερός μου γιός και οι φίλοι του δώσανε σοβαρή αντεπίθεση σε έναν Χριστιανό που τους πλησίασε. Δημιούργησαν έναν κύκλο και αρχίσανε να τον κοροϊδεύουν. Σε περιπτώσεις σαν αυτές η πίστη τους πετάγεται από το παράθυρο και γίνονται πολύ γρήγορα ανασφαλείς, ειδικά όταν είναι μόνοι.

Έχω ακούσει και βιώσει αμέτρητες ανοησίες από πριν έρθω στον Σατανά, όπου άρχισα έπειτα ξεκίνησα να μάχομαι με αυτοπεποίθηση. Έχω μάθει πολλούς διαφορετικούς τρόπους όταν έχω να κάνω μαζί τους εάν με πιέσουν. Προσωπικά έχω πολύ χαμηλή εγκράτεια όταν με ιντριγκάρουν. Ένας ηλίθιος που δεν μπορούσε να διαβάσει [έχω αντίχριστιανικα σύμβολα στην μπροστινή μου πόρτα] προσπάθησε να με παρενοχλήσει πάραυτα, και μόνο που δεν έπαθε καρδιακή προσβολή, με εκνεύρισε όσο δεν πήγαινε.

Όταν έχεις να κάνεις με Χριστιανούς, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορείς να ανταπαντήσεις αν έχεις χρόνο, υπομονή, και θέλει να τους επιτεθείς.

1. Έχω κατά κόρον ακούσει την εξής τακτική να έχει αποτελέσματα και είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι που οι κατά κόρον αχρείοι παίζουν όταν προσπαθούν να αναγκάσουν τον άλλο να πιστέψει όπως πιστεύουν. Δυστυχώς αυτό ακολουθείται από τους χριστιανούς μονίμως αλλά το χρησιμοποιούνε και άλλοι.                                                                                                                                                                                                                           Πάει κάπως έτσι: Είσαι δυστυχισμένος γιατί δεν έχεις το ίδιο σύστημα πεποιθήσεων… δεν είσαι ¨σωσμένος¨ και ότι παρόμοιο. Καταλαβαίνετε που το πάω. Το κάθε τι στη ζωή αυτού του ατόμου πηγαίνει όμορφα, έχουν πλήρη έλεγχο της ζωής τους και του πεπρωμένου τους και είναι ευλογημένα χαρούμενοι γιατί έχουν το εξής σύστημα πεποιθήσεων. Όποιος καταφέρει και καταπιεί αυτό τον οχετό από σκατά σίγουρα χρειάζεται μία επαναφορά στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι πως, εκτός εάν κάποιος είναι απολύτως τρελός και αρνείται πλήρως την πραγματικότητα, όλοι και τα πάντα σε αυτή την γη έχουν προβλήματα. Ναι, υπάρχουν βαθμοί του κάθε προβλήματος και της ταλαιπωρίας, αλλά κανένας δεν μπορεί να βγει άθικτος από αυτό. Εμπειρογνώμονες ανακριτές το γνωρίζουν αυτό, όπως και ψυχίατροι και άλλοι που εργάζονται με την ανθρώπινη ψυχολογία. Όλοι έχουν ένα αδύναμο σημείο. Όλοι έχουν ένα σημείο όπου θα λυγίσουν εάν βρεθεί και χρησιμοποιηθεί αυτό το σημείο. Όλοι έχουν έναν κρόνο. Όλοι βιώνουν τις διελεύσεις του κρόνου και δύσκολες στιγμές. Υπάρχουν άτομα που είναι πολύ καλοί στο να κρύβουν τα προβλήματά τους και να προσποιούνται έξω στον κόσμο πως είναι χαρούμενοι. Να το θυμάστε αυτό. Αυτό δεν είναι για να πούμε ότι κάποιος δεν μπορεί να είναι χαρούμενος. Το νόημά μου εδώ είναι πως οι Χριστιανοί το χρησιμοποιούν αυτό το πράγμα για να προσπαθήθουν να εξαναγκάσουν τους άλλους στο να πιστεύουν όπως εκείνοι, ενώ παριστάνουν πως όλα είναι καλά στις ζωές τους. Όλο αυτό που χρειάζεται για να δούμε την πραγματική αλήθεια είναι λίγη διερεύνηση και επίγνωση, ειδικά του αστρολογικού χάρτη, και θα βρείτε πως και αυτοί έχουν προβλήματα.

All this takes to see the real truth is a little investigating and awareness, especially of their astro chart and you will find they have problems too.

2. Ρώτα έναν Χριστιανό που σε έχει πλευρίσει και σου πουλάει τις αηδίες του… Πόσους ανθρώπους ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ο Σατανάς σε αυτή την καταραμένη βίβλο; Που είναι οι γραφές;;;; Τώρα, δεδομένων των εμπειριών μου με αυτούς τους παρανοϊκούς ηλίθιους, συνεχίζουν να λένε  "ο Διάβολος ήταν ένας δολοφόνος και ψεύτης από την αρχή". Οκ, όμως ποιος είναι ο δολοφόνος και ο ψεύτης; Ο Ιεχωβάς, αυτός είναι! Κοιτάξτε στην παλαιά διαθήκη για ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. http://www.exposingchristianity.com/


Παραθέστε σε αυτούς τους παραπλανημένους ηλίθιους τις γραφές. Ορίστε μερικές εκ των πολλών:

Εδάφιο 31:7 Και πολεμούσανε εναντίον των Μιδιανίτων όπως ο ΚΥΡΙΟΣ διέταξε των Μωυσή. Και έσφαξαν όλους τους άρρενες.                                             Εδάφιο 31:8   Και έσφαξαν τους βασιλείς των Μιδιανίτων, πλησίων των υπολοίπων που σφαγιαστηκαν, ονομαστικά: Έβι, και Ρεκέμ, και Ζουρ, και Χουρ, και Ρεμπά, 5 βασιλείς των Μιδιανίτων. Ο Μπάλααμ γιός του Μπεόρ επίσης τον έσφαξαν με το σπαθί

ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΙΑΙΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΙΟ                                                                                                [γνωρίζουμε βέβαια ότι αυτό δεν έγινε ποτέ γιατί ο Ναζωραίος είναι μια πλαστή οντότητα, αλλά όταν μιλάς με Χριστιανούς...]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Δευτερονομία 7:1 Όταν ο ΘΕΟΣ σου σε φέρει μέσα στη γη στην οποία πρόκειται να μπεις για να την πάρεις στην κατοχή σου, θα απομακρύνει από μπροστά σου πολυπληθή έθνη: τους Χετταίους, τους Γεργεσαίους, τους Αμορραίους, τους Χαναναίους, τους Φερεζαίους, τους Ευαίους και τους Ιεβουσαίους —εφτά έθνη πολυπληθέστερα και κραταιότερα από εσένα

7:2 Και όταν ο ΘΕΟΣ  σου θα τους παραδώσει σε εσένα, θα τους χτυπήσεις και θα τους καταστρέψεις εντελώς. Δεν πρέπει να κάνεις διαθήκη με αυτούς ούτε να τους δείξεις έλεος.

Και επίσης οι μαλακίες για ¨θυσίες αίματος¨
Έξοδος 23:18 Δεν θα προσφέρεις το αίμα της θυσίας μου με ζυμωτό ψωμί: ούτε το λίπος της θυσίας μου θα μείνει μέχρι το πρωί.

ΠΡΟΦΑΝΕΣ3. Δηλώνουν ασταμάτητα ότι ο Διάβολος μισεί την ανθρωπότητα. Εντάξει, η βίβλος τους είναι επίσης απόδειξη σε αυτό. Τόσο αυτός ο βρώμικος ο Ναζωραίος όσο και ο Ιεχωβάς μισούν την ανθρωπότητα κατάφορα. Οτιδήποτε της ανθρωπότητας είναι αμαρτία. Κοιτάξτε τη βρώμικη βίβλο τους για απόδειξη σε αυτό. Μπορούν να προσπαθήσουν να εκλογικεύσουν και να παραμορφώσουν την αλήθεια, αλλά αυτή είναι αυτό που είναι. Το καταραμένο κοντά σε οτιδήποτε αφορά την ανθρώπινη φύση και τον φυσικό νόμο είναι «αμαρτία» Αντίγραφο Καθολικής Εξομολόγησης 

Επίσης, ο "Διάβολός" τους είναι υποτίθεται πλαστός. Υπάρχει τίποτα στον Χριστιανισμό που να είναι σύμφωνο με τους φυσικούς νόμους; Επίσης ο "Διάβολός" τους υποτίθεται είναι όλο το υλικό βασίλειο και όχι το πνευματικό. Υπάρχει όμως ΤΙΠΟΤΑ στον Χριστιανισμό που να ΕΙΝΑΙ  πνευματικό; ΤΙΠΟΤΑ


4.  Έχουν επαναλάβει κατά κόρον.."ο Διάβολος εξαπατά..." "Απατά όλα τα έθνη..." Λοιπόν, όλα τα έθνη είναι είτε Χριστιανικά είτε μουσουλμανικά και φυσικά η εβραική ρίζα αυτής της κακοήθους βρωμιάς. Δείτε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΗ:

2 Θεσσαλονικείς 2:11
Και γι' αυτό ο Θεός θα τους στείλει ισχυρή πλάνη, για να πιστέψουν ένα ψέμα: 12 για να καταδικαστούν όλοι

Γένεση 2: οι στίχοι 16-17 διαβάζουν: «Και ο Κύριος ο Θεός, πρόσταξε τον άνθρωπο, λέγοντας «από κάθε δέντρο του κήπου μπορείς να τρως ελεύθερα: (17) Αλλά από το δέντρο της γνώσης του καλού και του κακού, δεν θα φας από αυτό: γιατί την ημέρα που θα φας από αυτό, θα πεθάνεις σίγουρα».

Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο άνθρωπος, ο Αδάμ, δεν πέθανε την ημέρα που έφαγε από το απαγορευμένο δέντρο. Γιατί η Βίβλος λέει ότι ο Αδάμ και η Εύα εκδιώχθηκαν από τον κήπο και Γένεση 5: ο στίχος 5 λέει: «Και όλες οι ημέρες που έζησε ο Αδάμ ήταν εννιακόσια τριάντα χρόνια· και πέθανε».
[Οι παραπάνω δύο παράγραφοι ελήφθησαν από: http://www.infidels.org/library/modern/emmett_fields/word_of_god_debate.html]


Ιεζεκιήλ 14:9 Και αν ο προφήτης εξαπατηθεί όταν πει κάτι, εγώ ο Κύριος εξαπάτησα αυτόν τον προφήτη, και θα απλώσω το χέρι μου επάνω του και θα τον εξολοθρεύσω από όλο το λαό μου του Ισραήλ.

5. Μας ζαλίσουν για το πώς «ο Διάβολος υποδουλώνει» και όλα τα παραπλανημένα ατελείωτα χάλια τους. Ο Σατανάς δεν σκλάβωσε ποτέ κανέναν. Κοιτάξτε την παλιά τους διαθήκη και σε αυτό.

Ο Ναζωραίος όχι μόνο ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ, αλλά ενθάρρυνε και συγχωρούσε την κακοποίηση των σκλάβων:


Λουκάς 12:47

Και εκείνος ο δούλος, που γνώριζε το θέλημα του κυρίου του, και δεν προετοιμάστηκε, ούτε έκανε σύμφωνα με το θέλημά του, θα χτυπηθεί με πολλές ραβδιές

 

Εφεσίους 6:5 Δούλοι, υπακούτε στους επίγειους κυρίους σας με βαθύ σεβασμό και φόβο. Υπηρετήστε τους ειλικρινά όπως θα υπηρετούσατε τον Χριστό.

 

Ο Χριστιανισμός με την εβραϊκή του ρίζα ήταν η αιτία σχεδόν κάθε πολέμου που διεξήχθη σε όλη την ιστορία. 'Εμπρός χριστιανοί στρατιώτες.'

 

Υπάρχουν κάποιοι ανόητοι χριστιανοί που μπορεί να ξυπνήσουν. Υπάρχουν άλλοι που είναι εντελώς χάσιμο χρόνου. Και ο ναζωραίος δεν ήταν ανθρωποθυσία;


ΧΑΙΡΕ ΣΑΤΑΝΑ!!

 

© Copyright 2012, 2013, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457