Σχετικά με τους Δαίμονες

**[Τέλος 2002 με άνοιξη του 2003] Εγώ και τρείς άλλοι Αρχιερείς και Αρχιέρειες κάναμε ενεργειακές τελετουργίες με τους Δαίμονες. ΔΕΝ είναι τέρατα. Πολλοί είναι γνωστοί και διάσημοι Αιγύπτιοι Θεοί. Για αιώνες, έχουν κακοποιηθεί πνευματικά με την χρήση ονομάτων εχθρικών θεών, με μαγικούς κύκλους και με πληθώρα βλασφημειών και προσβολών. Για αυτόν τον λόγο πολλοί από αυτούς εμφανίζονταν ως τέρατα. Οι Δαίμονες είναι όλοι οι προ-χριστιανικοί Θεοί, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΙ ΘΕΟΙ.
– Αρχιέρεια Maxine Dietrich, Mάιος, 2003

ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ.  Λόγω της διαστρέβλωσης του καλού και του κακού απο τις δημοφιλείς θρησκείες και την κοινωνία γενικότερα, πολλοί άνθρωποι είναι μπερδεμένοι.


Το παρακάτω απόσπασμα από την Καθολική Εγκυκλοπέδια είναι πολύ αποκαλυπτικό:                                                                                                                                                                                                                            Με τον ίδιο τρόπο οι Έλληνες και οι Ρωμαίοι πίστευαν στις δικές τους θεότητες, πιστεύοντας στοργικά ότι είναι καλές. Αλλά οι Χριστιανικές Γραφές ανακύρησουν ότι όλοι οι θεοί των μη-εβραίων είναι δαίμονες.
Καθολική Εγκυκλοπέδια: Λατρεία Δαιμόνων
                                                                                                                                                      https://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm

 
ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ (ΜΗ-ΕΒΡΑΙΩΝ)!!!!

Δεν υπάρχει λόγος να φοβόμαστε τους Δαίμονες του Σατανά. Όταν τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό και τους προσεγγίζουμε με έντιμες προθέσεις, είναι πραγματικά καταπληκτικοί.

Ο κύριος στόχος τους είναι να διδάξουν την ανθρωπότητα. Όσο για τις υποθέσεις της εκδίκησης και της τιμωρίας των εχθρών, η δικαιοσύνη είναι απαραίτητη. Το να «γυρίζουμε το άλλο μάγουλο» δημιουργεί τη πραγματική ανομία, το χάος και τελικά τη κατάρρευση της πολιτισμένης κοινωνίας. Η εκδίκηση και η δικαιοσύνη είναι απαραίτητες, γιατί χωρίς διόρθωση, οι παραβάτες θα συνεχίσουν τη καταχρηστική τους συμπεριφορά και θα εκμεταλλεύονται τους άλλους χωρίς εμπόδιο.

Όταν γινόμαστε φίλοι με τους Δαίμονες, συχνά εκδικούνται αυτούς που έχουν ως πρόθεση να μας βλάψουν και μας προστατεύουν. Έχω δει πολλές φορές τους εχθρούς μου και τους εχθρούς των αγαπημένων μου να τιμωρούνται χωρίς να χρειαστεί καν να το ζητήσω.

Πολλοί Δαίμονες έχουν ειδικότητα στο να διδάσκουν ηθική. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι οι Δαίμονες δεν είναι κακοί. Υπευθυνότητα για τους υπεύθυνους. Η τιμή και η αλήθεια είναι πολύ σημαντικές για τον Σατανά. Ο Σατανάς βλέπει με μίσος αυτούς που είναι δειλοί και δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους. Ο Σατανάς εκπροσωπεί τους δυνατούς και τους δίκαιους.

Οι Δαίμονες είναι οι Νεφελίμ [οι Πραγματικοί Θεοί], οι αρχαίοι εξωγήινοι που ήρθαν στην γη για να εξωρύξουν χρυσό χιλιάδες χρόνια πριν. Είναι προηγμένοι νοητικά, σωματικά και πνευματικά. Πολλοί από αυτούς επέλεξαν για συζύγους τους ανθρώπους και για αυτό καταράστηκαν από τους άλλους Θεούς που αντιτείθονταν σε οτιδήποτε θα έκανε τους ανθρώπους να εξελιχθούν σε κάτι παραπάνω από ένα ζώο. Τα ανθρώπινα όντα δημιουργήθηκαν για να είναι σκλάβοι και όταν θα ολοκληρώνονταν η εξώρυξη του χρυσού, το σχέδιο ήταν να καταστραφούμε. Οι Δαίμονες έκαναν φιλίες με τους ανθρώπους και ήθελαν να γίνουμε όπως οι Θεοί. Έτσι όπως και Ο Πατέρας Σατανάς επιχείρησε να δώσει στην ανθρωπότητα θεική γνώση και δύναμη. Για αυτόν τον λόγο, οι Δαίμονες καταράστηκαν και τιμωρήθηκαν.

Οι Δαίμονες είναι πολύ φιλικοί με τους ανθρώπους. Είχα την τιμή να δουλέψουν μαζί μου και να με διδάξουν. Έχω χτίσει δυνατές και πραγματικές φιλίες με αρκετούς Δαίμονες που με έχουν βοηθήσει με τόσους πολλούς τρόπους. Έχω μάθει τόσα πολλά απο τους Δαίμονες δασκάλους μου. Δεδομένων των καταστροφών των αρχαίων βιβλιοθηκών και κέντρων μάθησης από τους χριστιανούς, πάρα πολύ γνώση έχει χαθεί για πάντα. Μερικές φορές οι Δαίμονες μπορεί να είναι αυστηροί στο να μας ενθαρρύνουν να γινόμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό το κάνουν για το δικό μας καλό και την δική μας εξέλιξη. Ο Σατανάς δηλώνει στο Αλ-Τζιλβάχ : «Οδηγώ στο σωστό μονοπάτι χωρίς κάποιο ιερό βιβλίο».

Τα διάσημα γριμόρια και αποκρυφιστικά βιβλία που είνα διαθέσιμα στις δημοφιλή βιβλιοπωλεία είναι μια μεγάλη πηγή προβλημάτων. Αυτά τα γριμόρια γράφτηκαν από ραβίνους και χριστιανούς. Οι Δαίμονες δεν είναι «άδεια κελύφη» όπως ισχυρίζονται οι εχθρικοί καμπαλιστές. Δεν είναι το «κλίποθ» της καμπάλας. Οι Δαίμονες με τους οποίους έχω συνεργαστεί είναι πολύ ισχυροί, γεμάτοι θετική ενέργεια και γεμάτοι ζωή. Απο τότε που κάναμε ενεργειακή τελετουργία μαζί τους, έχουν δραστικά ενδυναμωθεί. Πολλοί απο αυτούς τώρα έχουν πολύ λαμπερές αύρες.

Σχετικά με τον βαμπιρισμό και το «κλίποθ», ο χριστιανικός «θεος»είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα και των δύο, καθώς οι περισσότεροι χριστιανοί είναι πνευματικά εξαντλημένοι. Δείτε τον καθολικό Πάπα, είναι ένα άδειο κέλυφος. Τα διδάγματα των εχθρικών προγραμμάτων που υποστηρίζουν τον ασκητισμό, την αυταπάρνηση και άλλες πρακτικές ενάντια στη ζωή και στην ανθρωπότητα, αυτά είναι που αντιπροσωπεύουν το «κλίποθ». Τα διδάγματα σχετικά με το κλίποθ είναι άλλος ένας τρόπος για τον εχθρό να υποβαθμίσει και βλασφημήσει τους Θεούς μας.

Υπάρχουν και οι κατώτερες τάξεις Δαιμόνων. Έχουν κατακόκκινα φλεγόμενα μάτια και δερμάτινα φτερά. Ο σκοπός τους είναι να προστατεύουν ή να κυνηγούν τα πνεύματα του εχθρού και είναι βοηθοί στους υψηλόβαθμος Δαίμονες. Είναι μια διαφορετική φυλή εξωγήινων και είναι βοηθοί.

Όταν επικαλούμαστε τους Δαίμονες, κάποιες φορές παρουσιάζονται μέσω αστρικής προβολής. Συνήθως όμως, επικοινωνούν μαζί μας τηλεπαθητικά.

 

© Copyright 2002, 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457


Πίσω στην ενότητα Δαίμονες, οι Θεοί της Κόλασης