Κατώτερες Τάξεις Δαιμόνων


Πολλοί από εμάς έχουμε δει και έχουμε επικοινωνήσει με κατώτερους Δαίμονες. Αυτοί είναι οι Δαίμονες με τα κόκκινα μάτια, τα φτερά νυχτερίδας και μερικοί έχουν και τρίχωμα. Από κοντά, πολλοί από αυτούς τους Δαίμονες έχουν τα ομορφότερα μάτια, σαν λαμπερά ρουμπίνια, με βαθύ και έντονο χρώμα. Προέρχονται κυριώς απο άλλους πλανήτες, αλλά πολλοί ζουν μαζί με τον Πατέρα Σατανά και τους άλλους Δαίμονες.


Παζούζου
Οι κατώτεροι Δαίμονες είναι προστάτες, όπως ο Σουμέριος Δαίμονας Παζούζου [Pazuzu] ο οποίος είναι προστάτης των παιδιών και των γυναικών κατά τον τοκετό. Ο Παζούζου συκοφαντήθηκε στην ταινία του 1973 «Ο Εξορκιστής» που γράφτηκε απο τον καθολικό William Peter Blatty. Η ταινία αυτή ήταν το χριστιανικό αντίποινο στην ταινία Το μωρό της Ρόζμαρι που απεικόνιζε τον Σατανά με μια θετική όψη. Ο Εξορκιστής τρομοκράτησε απομακρύνοντας πολλούς απο τον Σατανά και προώθησε τη πίστη της Δαιμονικής κυρίευσης. ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ο φόβος χρησιμοποιείται ως ένα ισχυρό εργαλείο για να κρατήσει τους ανθρώπους πνευματικά φυλακισμένους και ανίδεους. Σε αντίθεση με το χριστιανικό Θεο και τους όμοιούς του, ο Σατανάς και οι Δαίμονες ούτε μας εξαναγκάζουν, ούτε μας επιβάλλονται.

Ο Σατανάς σέβεται την ελεύθερη βούληση και οι άνθρωποι έρχονται σε αυτόν με την θέληση τους, όχι μέσω φόβου ή καταπίεσης. Πολλοί απο εμάς έχουμε επικαλεστεί Δαίμονες (τους επιτρέψαμε να συνδεθούν με το σώμα μας) και να μιλησουν μέσα απο εμάς. Δεν πάθαμε τίποτα κακό. Τα αγγελικά πλάσματα απο την άλλη, είναι περιβόητα για αυτό το πράγμα και προφανώς, όπως με όλα τα άλλα, κατηγορείται ο Σατανάς.


Μπες
Ο Μπες [Bes] είναι άλλο ένα παράδειγμα κατώτερου Δαίμονα. Οι Δαίμονες αυτής της φυλής έχουν κόκκινα μάτια σαν ρουμπίνια. Αυτοί οι Δαίμονες είναι προστάτες, πολιούχοι της μουσικής, του χορού, της θεραπείας και φύλακες. Στην Αρχαία Αίγυπτο, οι νάνοι [αυτοί οι κατώτεροι Δαίμονες] ήταν λατρεύονταν και ήταν πολύ σεβαστοί. Αυτοί οι Δαίμονες είναι κοντοί, με ύψος 60 με 90 εκατοστά.


Πίσω στην ενότητα Δαίμονες, οι Θεοί της Κόλασης

 

© Copyright 2003, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου, Νούμερο: 12-16457