Η αλήθεια για τον «Ιησού Χριστό»


Πολλοί από εσάς που επισκέπτεστε αυτή την ιστοσελίδα γνωρίζετε τα γεγονότα σχετικά με το Ναζωραίο που είναι ένα πλασματικό εβραϊκό αρχέτυπο γγια να λατρεύουν δουλοπρεπώς οι Εθνικοί (μη-Εβραίοι). Πάνω απ’ όλα, ο Ναζωραίος είναι ένας αντιπερισπασμός για να αποτραπεί η ανθρωπότητα από την αληθινή πνευματικότητα, από τη λειτουργία της ανάπτυξης της ψυχής μας. Ο ψεύτικος χαρακτήρας του «Ιησού» εφευρέθηκε από πνευματικές ΈΝΝΟΙΕΣ που έχουν τις ρίζες τους στην Άπω Ανατολή, όπως πνευματική αλχημεία, η ενέργεια κουνταλίνι και αυτό που είναι γνωστό ως «βριλ», «τσι», «ζωτική δύναμη» και «μαγική δύναμη». Η αλήθεια να λέγεται, ο καθένας σώζει μόνος του τη ψυχή του μέσω της πνευματικής προόδου και ενεργοποιώντας αυτή τη δύναμη. Ο ναζωραίος είναι εμπόδιο σε αυτό και αποτρέπει την ανθρωπότητα να κάνει το οτιδήποτε πνευματικό και κρατά την ανθρωπότητα σκλαβωμένη σε μια πλήρως υλιστική ζωή. Οι Χριστιανοί δε μπορούν να επιχειρηματολογήσουν, καθώς δε γνωρίζουν την πραγματική πνευματικότητα. Δεν την έχουν βιώσει. Πόσοι Χριστιανοί παπάδες/ιερείς μπορούν να παραστήσουν με ένα διάγραμμα την ανθρώπινη ψυχή;

Μόλις τα μάτια ενός ατόμου ανοίξουν και αποκτήσει επίγνωση της έννοιας της μαγικής δύναμης, μπορεί να δει ξεκάθαρα πώς εφευρέθηκε αυτός ο χαρακτήρας.

Ο ψεύτικος χαρακτήρας του Ναζωραίου:

Είναι καιρός για όλους να ξυπνήσουν από την πνευματική διαφθορά που παίχτηκε εις βάρος την ανθρωπότητας με ποσά τρισεκατομμυρίων και τρισεκατομμυρίων δολαρίων, καταραμένων ψυχών, περιττών πολέμων, καθυστέρηση της επιστημονικής ανάπτυξης [επικίνδυνα] και όλα τα άλλα με τα οποία βασάνισαν οι εβραίοι-παράσιτα τους παραπλανημένους μη-εβραίους ακολούθους τους. Το Χριστιανικό πρόγραμμα, μαζί με τα φρικτά διδάγματα του Ισλάμ έχουν εμποδίσει και σταματήσει την ανθρωπότητα από την πνευματική εξέλιξη. Αυτό αποτελεί μείζονα αιτία δεινών για όλους.

Κάθε συμβάν στη ψεύτικη ζωή του Ναζωραίου αποκαλύπτει μια ΈΝΝΟΙΑ, ΚΛΕΜΜΈΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΗ ΑΠΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΈΣ ΘΡΗΣΚΕΊΕΣ ΠΡΟΓΕΝΈΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΎ.
Η γέννηση του Ναζωραίου λέγεται ότι έγινε σε σπηλιά, όχι σε στάβλο. "Η πρώιμη Χριστιανική παράδοση εισηγείται ότι ο Ιησούς γεννήθηκε σε σπηλιά η οποία χρησιμοποιούταν ως στάβλος". [2] Πολλά διδάγματα προγενέστερα του Χριστιανισμού, όπως η θρησκεία του Ταοϊσμού, αναφέρουν ότι η επίφυση είναι μέσα σε μια «σπηλιά». Υπάρχει μια περιοχή μέσα στον εγκέφαλο όπου βρίσκεται αυτό το πολύ σημαντικό πνευματικό κέντρο, το οποίο το νιώθουμε ως κούφιο και είναι η θέση αυτού του πολύ σημαντικού αδένα, ο οποίος είναι αδρανής στους περισσότερους ανθρώπους. Ένα πολύ σημαντικό κλειδί για το άνοιγμα της ψυχής και τη πνευματική πρόοδο είναι με την ενεργοποίηση της επίφυσης.

Υπήρχαν οι «Τρεις Μάγοι της Ανατολής» που «ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΤΟ ΆΣΤΡΟ» στον τόπο γέννησης του Ναζωραίου. Οι Μάγοι εξασκούσαν τη μαγεία, καθώς αυτό κάνει ένας μάγος. Και πάλι, αυτό είναι ένας συμβολισμός μιας έννοιας, κλεμμένη από τη Πνευματική Αλχημεία. Για όσους είναι αρχάριοι στα απόκρυφα και το διαλογισμό [την αληθινή πνευματικότητα], θα πρέπει να κάνετε μια επιπλέον έρευνα και μελέτη. Αλλά για όλους εμάς που κάνουμε διαλογισμούς, γνωρίζουμε για το συμπυκνωμένο βριλ/μαγική ενέργεια που κυκλοφορεί μέσω των τσάκρα και εμφανίζεται ως ένα αστέρι. Αυτό είναι το αληθινό νόημα του «ακολουθούν το άστρο».

Άλλη μια φορά, ο αριθμός τρία, όπως και ο αριθμός επτά [τα επτά τσάκρα], παρουσιάζεται στους τρεις μάγους και αυτό είναι συμβολικό της ίντα, της πινγκάλα και της σουσούμνα, τα τρία κύρια νάντι της ψυχής και επίσης τους τρεις φραγμούς των τσάκρα. Η έννοια του αριθμού τρία υπήρξε πολυγραφότατη σε Παγανιστικές θρησκείες προγενέστερες του Χριστιανισμού επί εκατοντάδες έως και χιλιάδες χρόνια και συμβολίζεται με την «Τρίαινα του Διαβόλου» γνωστό ως «Τρισούλ» το οποίο έχει τις ρίζες του στην Άπω Ανατολή. Το Τρισούλ συμβολίζει την ενέργεια του όφη που τρυπά μέσω των τριών γράνθι [Δείτε Σατανικά Σύμβολα]. Οι αριθμοί τρία και επτά χρησιμοποιούνται εκτενώς στην Ιουδαίο/χριστιανική Βίβλο όπου έχουν βλασφημηθεί και διαφθαρεί.

Η «παρθενογένεση» είναι ακόμα μια διεφθαρμένη έννοια του ότι τα τσάκρα θα πρέπει να είναι καθαρά και ανεμπόδιστα για να ανεβεί και να κυκλοφορεί η πνευματική ενέργεια. Με άλλα λόγια αυτό είναι το αληθινό νόημα του «αγνού». Η ένωση με τη ψεύτικη θεότητα συμβολίζει τη θεϊκή πνευματικότητα που συμμετέχει στην ανύψωση της μαγικής ενέργειας, όχι ο πλασματικός ΓΧΒΧ που δεν είναι τίποτα άλλο παρά Εβραϊκή μαγεία για να υποδουλώσει τα Έθνη (μη-εβραίους).

Η υποτιθέμενη σταύρωση αυτού του ψεύτικου χαρακτήρα έχει κλαπεί από τουλάχιστον 18 Παγανιστικούς Θεούς που κρεμάστηκαν από ένα δέντρο. Στη Χριστιανική Βίβλο, υπάρχουν παραπάνω από ένας στίχοι που αναφέρουν ότι ο Ναζωραίος κρεμάστηκε από ένα δέντρο:

Πράξεις 5,30      ὁ θεὸς τῶν πατέρων ἡμῶν ἤγειρεν Ἰησοῦν ὃν ὑμεῖς διεχειρίσασθε κρεμάσαντες ἐπὶ ξύλου·
[Ο Θεός των πατέρων μας ανέστησε τον Ιησού, τον οποίο εσείς σκοτώσατε και κρεμάσατε σε ένα δέντρο]

Πράξεις 13,29       ὡς δὲ ἐτέλεσαν πάντα τὰ περὶ αὐτοῦ γεγραμμένα καθελόντες ἀπὸ τοῦ ξύλου ἔθηκαν εἰς μνημεῖον.
[Και όταν είχαν εκπληρώσει όλα όσα γράφτηκαν για αυτόν, τον κατέβασαν από το δέντρο, και τον έβαλαν σε ένα μνήμα]

Ο Νορβηγικός Θεός Όντιν προηγήθηκε του Ιησού Χριστού. Ο Όντιν κρεμάστηκε από ένα δέντρο και βίωσε ένα θάνατο κατά κάποιο τρόπο για να αποκτήσει γνώση. Μέσω της «αναγέννησης», απέκτησε Γνώση [προηγμένη πνευματική γνώση], όπως έκανε και ο Αιγύπτιος Θεός Σετ που «σταυρώθηκε» σε ένα «σταυρό» γνωστό ως φούρκα. [1] Αυτό είναι επίσης το νόημα της κάρτας του κρεμασμένου στη τράπουλα Ταρώ. Ο Βούδας επίσης κάθισε κάτω από ένα δέντρο «Μπο». Το «Μπο» είναι του «Βόα» που σημαίνει «όφις», η ενέργεια κουνταλίνι. Το δέντρο είναι μια αρχαία απεικόνιση της ανθρώπινης ψυχής, με τον κορμό να συμβολίζει τη σπονδυλική στήλη και τα κλαδιά να συμβολίζουν τα 144.000 νάντι με τα φύλλα και τους καρπούς να συμβολίζουν τους καρπούς των διαλογισμών: τη ζωτική ενέργεια και τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής. Επιπρόσθετα, η Κρίσνα, ο Μαρσύας και ο Δίας επίσης κρεμάστηκαν από δέντρα. «144.000» είναι ακόμα μια Εβραίο/Χριστιανική Βιβλική διαφθορά αλληγορίας που έχει να κάνει με τη δύναμη τσι ή «μαγική δύναμη» του καθενός.

Σχεδόν τα πάντα στην Ιουδαίο/χριστιανική Βίβλο έχουν κλαπεί και διαφθαρεί από θρησκείες στην Άπω Ανατολή. Η υποτιθέμενη Βιβλική δημιουργία στην οποία ισχυρίζονται ότι ο πλασματικός «Κήπος την Εδέμ» ήταν στη Μεσοποταμία, σκοπίμως θέλει να αποπλανήσει και να εξαπατήσει τον κόσμο μακριά από το να ψάχνει στην Άπω Ανατολή, καθώς εκεί είναι ο τόπος που οι πολιτισμοί άρχισαν και εκεί όπου προήλθαν οι πραγματικές πνευματικές διδασκαλίες. Δυστυχώς, λόγω της Χριστιανικής μάστιγας σε αυτές τις περιοχές, πολλά από τα διδάγματα διαφθείρονται από τότε.

Ο Λατινικός σταυρός δεν ήταν μέρος του Χριστιανισμού μέχρι τον 7ο αιώνα και δεν ήταν απόλυτα αναγνωρισμένος πριν τον 9ο αιώνα. Επιπροσθέτως, η ανθρώπινη ψυχή έχει το σχήμα του σταυρού. Αυτό αποδεικνύει το πώς η πνευματική γνώση έχει καταστραφεί και αντικατασταθεί με ανοησίες. Ο σταυρός επίσης αναπαριστά τις πολυσήμαντες τέσσερις κατευθύνσεις, το τετραγράμματον.

Η έκλειψη που λέγεται ότι σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της υποτιθέμενης «σταύρωσης» του Ναζωραίου συμβολίζει επίσης τη μέλανση στην πνευματική αλχημεία, τη σκοτεινότητα. Αυτό το στάδιο συμβολίζεται επίσης από το μαύρο κοράκι και τον Μαύρο Ήλιο.

Οι τρεις σταυρώσεις, με το Ναζωραίο στη μέση [στο μύθο υποτίθεται ότι σταυρώθηκαν 2 ακόμη μαζί με το Ναζωραίο] είναι άλλη μια αλληγορία που συμβολίζει το κύριο τσάκρα της καρδίας και τους τρεις δεσμούς, επίσης γνωστοί ως «γράνθι» στα Σανσκριτικά. Αυτοί οι δεσμοί βρίσκονται στο τσάκρα της βάσης, της καρδιάς και το έκτο τσάκρα και πρέπει να ανοιχτούν προτού η ενέργεια κουνταλίνι μπορέσει να ανέβει. Το τσάκρα της καρδιάς βρίσκεται στη μέση και είναι ο σύνδεσμος μεταξύ των ανώτερων και κατώτερων τσάκρα.

Η ύψωση του Ναζωραίου στο «Παράδεισο» είναι άλλη μια έννοια του κουνταλίνι που ανεβαίνει στο τσάκρα της κορώνας. Ο Παράδεισος, η Γη και η Κόλαση είναι όλα έννοιες κλεμμένες από τον Ταοϊσμό, ο οποίος προηγείται του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού. Ο Παράδεισος είναι συμβολικός του έβδομου τσάκρα, επίσης γνωστό ως το «τσάκρα της κορώνας». Η Γη ή το «μεσαίο βασίλειο» είναι συμβολική του τσάκρα της καρδίας και η «Κόλαση» συμβολίζει το τσάκρα της βάσης, όπου το καυτό, φλογερός όφις κουνταλίνι βρίσκεται αδρανής.

Τα «θαύματα» που έκανε ο ψεύτικος Ναζωραίος είναι επίσης ΑΛΛΗΓΟΡΊΕΣ και ΈΝΝΟΙΕΣ του τι μπορεί να κάνει η μαγική δύναμη. Οι προφητείες του Ναζωραίου είναι επίσης ΑΛΛΗΓΟΡΊΕΣ των ψυχικών ικανοτήτων που προκύπτουν από την ενεργοποίηση της μαγικής δύναμης τους καθενός.

Οι 12 απόστολοι είναι διαφθορές των 12 ζωδίων του ζωδιακού κύκλου και επίσης συμβολίζουν τη σύναξη μαγισσών [coven], μαζί με το Ναζωραίο, που είναι το 13ο μέλος. Παραδοσιακά, υπάρχουν 13 μέλη σε μια σύναξη. Υπάρχουν επίσης 13 βασικά τσάκρα στην ανθρώπινη ψυχή.

Ο Ναζωραίος υποτίθεται ότι έζησε για 33 χρόνια. Αυτό και πάλι είναι άλλη μια έννοια: οι 33 σπόνδυλοι της ανθρώπινης σπονδυλικής στήλης όπου ανεβαίνει ο όφις κουνταλίνι, που είναι μια σημαντική εξέλιξη για τη μαγική δύναμη.

Εν κατακλείδι, η προσωπική μου έρευνα μου έδειξε ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι «2.000 ετών» όπως προσπαθούν να ισχυριστούν ότι είναι. Από ότι προσωπικά πιστεύω, ο Χριστιανισμός έφτασε με την Ιερά εξέταση. Η έρευνα σηματοδοτεί ότι το Βατικανό έκανε συμφωνία με εξωγήινους γνωστούς ως «γκρίζοι», πλούτος και δύναμη προς αντάλλαγμα ανθρωπίνων ψυχών. Για να πετύχει αυτό, όλη η πνευματική γνώση έπρεπε να καταστραφεί. Αυτό δεν είναι καθόλου διαφορετικό από τον εβραϊκό κομμουνισμό. Η Βίβλος είναι ένα σχέδιο για τον κομμουνισμό και προετοιμάζει τους πιστούς να αποδεχτούν τη δουλεία και την κακοποίηση. Κάθε φορά που ο εβραϊκός κομμουνισμός παίρνει τον έλεγχο, όπως στην πρώην ΕΣΣΔ, την Κόκκινη Κίνα, την Καμπότζη, το Θιβέτ και όλες τις άλλες χώρες, ακολουθούν μαζικές δολοφονίες και βασανιστήρια, όπως ακριβώς συνέβη και με την Ιερά Εξέταση.

"Ο χριστιανισμός και ο κομμουνισμός είναι πολύ κοντά πνευματικά και ιδεολογικά. Αυτή είναι μια αρκετά γνωστή αντίληψη που έχει υιοθετηθεί από διάφορους στοχαστές, από τον Τόμας Μορ μέχρι τον Λεβ Τολστόι. Λίγοι γνωρίζουν ότι το πρώτο σοσιαλιστικό κράτος στον κόσμο ιδρύθηκε στην Παραγουάη και βασίστηκε στις ιδέες των καθολικών Ιησουιτών πριν ο Μαρξ δημιουργήσει τις διδασκαλίες του". "Η "Κοινωνία του Ιησού" - το θρησκευτικό τάγμα των Ιησουιτών - στην Καθολική Εκκλησία ήταν περίπου ισοδύναμη με την KGB στη Σοβιετική Ένωση".
Τα παραπάνω αποσπάσματα προέρχονται από την "Πράβντα" [Η κύρια εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος και κορυφαία εφημερίδα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης] Από το άρθρο: Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ του Χριστιανισμού και του Κομμουνισμού; 30/04/2013

1 The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects" από την Barbara G. Walker, Σελ. 54.

2www.christianitytoday.com


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''