Ο Πανταχού Παρών Ναζωραίος


Ο ναζωραίος δεν είναι τίποτα άλλο από μια συλλογή από κλεμμένους θρύλους, κλεμμένους χαρακτήρες και ένα μάτσο από ανόητα, ανάξια υποκριτικά και αντιφατικά διδάγματα. Δεν νομίζω πως υπήρξε κανένας χαρακτήρας στην ιστορία τόσο ψεύτικος όσο ο ανόητος ναζωραίος, και επειδή είναι ψεύτικος, μπορεί με το πέρασμα των αιώνων να μεταμφιέζεται ανάλογα με τις εποχές.

Εφευρέθηκε ώστε να μην είναι τίποτα παραπάνω από μια παραπλάνηση για τις μάζες, με σκοπό την αφαίρεση όλης της πνευματικής γνώσης και δύναμης από τον πληθυσμό και για τη μεταφορά της στα χέρια των λίγων εξουσιαστών εις βάρος των πολλών.

Ο χριστιανισμός επιβίωσε επειδή πάντα προσαρμοζόταν στις εποχές, όπως κάνει και σήμερα. Η χριστιανική εκκλησία τελικά παραδέχτηκε ύπουλα ότι η γη δεν είναι επίπεδη. Αν δεν το είχαν παραδεχτεί, δεν θα είχαν επιβιώσει. Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα.

Τώρα, ο ναζωραίος έχει φορέσει το προσωπείο της Νέας Εποχής. Τα διδάγματα των Πραγματικών Θεών και η αρχαία γνώση ξαφνικά αποδίδονται στον χαρακτήρα του ναζωραίου. Αυτά προέρχονται απο την Αίγυπτο. Με μερικούς πανίβλακες να ισχυρίζονται ότι ήταν ακόμη και «φαραώ».

Στις δεκαετίες του 1960 και ’70 , ήταν ο ιδανικός χίππης. Τώρα είναι και μέγας διδάσκαλος της μαλακίας της νέας εποχής και του ανόητου «τριαδικού νόμου», που φυσικά συμπεριλαμβάνει όλους τους φαύλους αγγέλους και τον ιουδαιο/χριστιανικό μυστικισμό. Κατά τις σταυροφορίες, ήταν ο χριστιανικός πολεμιστής, που καθοδηγούσε τους χριστιανικούς στρατούς στο να σκοτώσουν τους πάντες στο πέρασμά τους, «Εμπρός χριστιανοί στρατιώτες». Με το ισλάμ, ακόμα υπάρχει, αλλά όχι ως «υιός του θεού» αλλά ως προφήτης.

Μοιάζει να είναι παντού και να ταιριάζει σε κάθετί δημοφιλές και σε κάθε κουλτούρα. Απλά καρφώστε τον ταλαιπωρημένο επαγγελματία θύμα σε ένα ξύλινο σταυρό και κολλάει. Το μόνο πράγμα που είναι αληθινό σχετικά με τον πανταχού παρών κλόουν είναι τα αυτοκτονικά διδάγματα σχεδιασμένα στο να μετατρέψουν τη κοινωνία σε εύπλαστους σκλάβους. Τα βασικό νόημα δεν αλλάζει.

Αυτό είναι παρόμοιο με ένα τρωκτικό που φαίνεται ακίνδυνο, αλλά πάνω του κουβαλάει όλα τα θανατηφόρα παράσιτα που μολύνουν κάθε τοποθεσία, όπως συνέβη και με τη Βουβωνική Πανώλη στον Μεσαίωνα.

Επειδή είναι ψεύτικος, μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή επιθυμούν αρκεί να γίνει με ύπουλο τρόπο. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Από τη μια μεριά είναι ο άγαμος «υιος του θεού». Από την άλλη μεριά, για να προσαρμοστεί με την σεξουαλική απελευθέρωση της εποχής, τώρα έχει σεξουαλικές σχέσεις με τη Μαρία Μαγδαληνή.

Επειδή ήρθε νέα γνώση απο την ανατολή, φυσικά, βρίσκονταν εκεί από την ηλικία των «13ων έως τα 30», μιας και δεν υπήρχε κανένα έγγραφο, μπορούν να δημιουργήσουν οτιδήποτε θελήσουν κατά βούληση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να του αποδώσουν πολλά από τα Ανατολίτικα διδάγματα και να ισχυριστούν πως «όλα είναι ένα». Ναι, «όλα είναι ένα» μέχρι κάποιος να αναφέρει τον «Σατανά» και αυτοί οι γελοίοι είτε αντιδρούν με άρνηση είτε με αμυντικότητα.

Επειδή η ομοφυλοφιλία αρχίζει να απελευθερώνεται, τώρα κομμάτια από το ευαγγέλιο του Ιωάννη, που βολικά είχαν διαγραφεί, ισχυρίζονται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με άλλον άντρα. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, οποτεδήποτε, οπουδήποτε.

Ο ναζωραίος δεν δίνει ποτέ απευθείας απαντήσεις σε ερωτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε κύρηκας της βίβλου είναι ελεύθερος να παραθέσει εδάφια εδώ κι εκεί όπως βολεύει σε κάθε περίπτωση. Οι παραβολές τους ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση και σε κάθε εποχή και δεν λένε τίποτα. Μπορούν να ερμηνευθούν με 100 διαφορετικούς τρόπους. Απλά βάλτε τον σε ένα ξύλο και ξεκινήστε τα ψέματα!


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ''ΕΚΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ''

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου: 12-16457


"ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ" ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ