Χριστιανικός Έλεγχος του Νου

Μια τεχνική που χρησιμοποιούν εδώ και αιώνες οι χριστιανοί, είναι ο έλεγχος του νου. Όσοι παρακολουθούν τις χριστιανικές λειτουργίες ή τις ακολουθίες, υποβάλλονται σε προγραμματισμό. Είναι φυσικό να βαριέται κανείς και να αρχίζει να ονειροπολεί, ή ακόμη και να κοιμάται όρθιος. Τότε είναι που κάποιος είναι πιο ευάλωτος στον προγραμματισμό του υποσυνείδητου. Αυτό είναι ακόμη χειρότερο στην περίπτωση των μικρών παιδιών, ακόμη και των μωρών, των οποίων ο νους είναι πολύ ευάλωτος. Στην εποχή της αποικιοκρατίας, οι εκκλησιαστικές λειτουργίες διαρκούσαν ολόκληρη την ημέρα. Ο κλητήρας της εκκλησίας κουβαλούσε ένα μακρύ ατσάλινο κοντάρι με μια μπάλα στην άκρη, για να χτυπάει στο κεφάλι όσους κοιμούνταν. Ήταν υποχρεωτικό να πηγαίνεις στην εκκλησία, αλλιώς σου επιβαλλόταν πρόστιμο ή δημόσιος εξευτελισμός (λ.χ. κυφωνισμός) για κάποιο χρονικό διάστημα.


Όλα αυτά είναι προνοημένα. Οι ακολουθίες και οι λειτουργίες της εκκλησίας επίτηδες βαρετές, ώστε να μειώσουν τον νου σε μια δεκτική κατάσταση, όπου ο προγραμματισμός του νου είναι εύκολος και αυτός που τον δέχεται να μην το γνωρίζει. Αυτοί που κρύβονται πίσω από το πρόγραμμα του χριστιανισμού, γνωρίζουν τα πάντα για τον νου και πώς να προγραμματίσουν τον πληθυσμό. Δεν είναι παρά οι χειρότεροι εγκληματίες. Όλα αυτά γίνονται σκόπιμα για να δημιουργηθεί ένα διεθνές κράτος δουλείας. Το διεθνές κράτος δουλείας είναι ο στόχος του χριστιανισμού.


Οι χριστιανοί που κυκλοφορούν με ψεύτικα χαμόγελα λες και βρίσκονται σε έκσταση, είναι εκείνοι που συνεχώς υποβάλλονται σε αυτόν τον αρρωστημένο προγραμματισμό. Όσο περισσότερο πηγαίνουν στην εκκλησία, τόσο περισσότερο γίνονται ρομπότ. Αυτός είναι ένας λόγος που πολλοί που προσπαθούν να παρατήσουν τον χριστιανισμό δυσκολεύονται, νιώθοντας αμφιβολία και φόβο. Ο κόσμος αγνοεί ότι στην παργματικότητα τον υπνωτίζουν. Επειδή στην σύγχρονη εποχή, ειδικά στις ανεπτυγμένες χώρες, η γνώση για τον ανθρώπινο νου είναι ευκόλως διαθέσιμη, οι τακτικές που χρησιμοποιούν τα χριστιανικά προγράμματα εδώ και τόσο καιρό μπορούν να εκτεθούν για αυτό που πραγματικά είναι: πλύση εγκεφάλου. Δεν υπάρχει τίποτα το πνευματικό στον χριστιανισμό, το ισλάμ και τα συναφή προγράμματα.


Η μελέτη της Αλήθειας καταλήγει εν τέλει στον αποπρογραμματισμό του νου. Ο φόβος, οι αμφιβολίες και η σύγχυση υποκύπτουν τελικά στην λογική.


Απελευθέρωση της Ψυχής από τον Χριστιανισμό