Τα Τρία Βήματα της Μαγείας

Αυτό το άρθρο είναι για αρχάριους ή για όσους θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι ξέρουν τα βασικά. Ενώ δεν υπάρχει κανένας "τρίπτυχος νόμος", υπάρχουν τρία βασικά ΒΗΜΑΤΑ για να λειτουργήσει η μαγεία.


1. Συγκεντρώνεις την ενέργεια.

2. Προγραμματίζεις την ενέργεια.

3. Κατευθύνεις την ενέργεια.


Όταν ξεκινάτε να κατευθύνετε την ενέργεια, θα πρέπει να συνεχίζετε να την προγραμματίζετε ενώ οραματίζεστε αυτό που θέλετε να κάνει.


Για όσους από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με τις λειτουργίες του μυαλού, γνωστές ως «μαγεία», θα σας το εξηγήσω ώστε να μπορέσετε να κατανοήσετε πως λειτουργεί αυτό. Κοιτάξτε γύρω σας. Οτιδήποτε βλέπετε, η οθόνη του υπολογιστή, η καρέκλα σας, το κρεβάτι σας, τα έπιπλά σας, τα αυτοκίνητα έξω, τα κτίρια, παράθυρα… οτιδήποτε βλέπετε ήταν η ιδέα κάποιου πριν να πραγματοποιηθεί σε υλική μορφή. Τώρα, θέλω επίσης να προσθέσω ότι σε κάποιες περιπτώσεις, όπως με την επιστήμη, για παράδειγμα οι καταιγίδες πραγματοποιούνται μόνες τους: ζεστός υγρός αέρας που συγκρούεται με ψυχρό ξηρό αέρα, αλλά η πλειονότητα των πραγμάτων ήταν κάποτε η ιδέα κάποιου.


Ας ξεκινήσουμε με το πρώτο βήμα. Αρχικά, θα πρέπει να έχετε ενέργεια για να δουλέψετε και όσο πιο ισχυρή η ενέργεια τόσο το καλύτερο. Όσο πιο δυνατή είναι η δική σας ενέργεια, τόσο πιο πολύ ενέργεια θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε, να κατευθύνετε και να χειριστείτε. Όσο πιο έμπειροι είσαστε τόσο το ευκολότερο γίνεται αυτό. Όλα αυτά λειτουργούν σαν έναν μυ. Όσο πιο πολύ δουλεύετε με αυτό, τόσο πιο δυνατό γίνεται. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας ενέργειες είτε εξωτερικές ενέργειες που τις επικαλείστε.


Για τη λευκή μαγεία (αυτό είναι το καλύτερο είδος μαγείας για αρχάριους καθώς η μαύρη μαγεία απαιτεί πολύ περισσότερη εμπειρία και ικανότητες) είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιείτε τη δική σας ενέργεια και να συνδεθείτε στη λειτουργία.


Η χρήση Ρούνων και δονήσεων είναι ένας από τους πιο γρήγορους και ισχυρούς τρόπους για τη συγκέντρωση ενέργειας. Άλλοι τρόποι είναι η χρήση του θεμελιώδους διαλογισμού ή μέσω απλού οραματισμού. Συγκεντρώνετε την ενέργεια και θα πρέπει να τη νιώθετε με ισχύ σε όλο σας το σώμα. Άλλοι τρόποι είναι η Χάθα γιόγκα, Τάι Τσι ή/και οι ασκήσεις αναπνοών της αρεσκείας σας.


Για να αντλήσετε ενέργεια από μια εξωτερική πηγή, μπορείτε να το κάνετε όταν έχετε αρκετή εμπειρία και συγκεντρωθείτε σε αυτό που θέλετε να τραβήξετε ενέργεια και να "εισπνεύσετε" την ενέργεια.


Στο δεύτερο βήμα, θα πρέπει να προγραμματίσετε την ενέργεια. Όταν λέμε "προγραμματίσετε", εννοούμε να της πείτε τι θέλετε να κάνει. Η ενέργεια από τη φύση της είναι ουδέτερη και αδρανής. Με το δεύτερο βήμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό που λέμε "παραδοχές". Οι "παραδοχές" είναι σύντομες φράσεις στον Ενεστώτα χρόνο που επαναλαμβάνονται για να προγραμματίσουν την ενέργεια. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ο ενεστώτας χρόνος καθώς η ενέργεια δεν μπορεί να κατανοήσει το "θα" του μέλλοντα χρόνου. Το "θα" μπορεί να είναι οποιαδήποτε στιγμή. Για να κάνετε κάτι να πραγματοποιηθεί, θα πρέπει να το οραματιστείτε σαν να υπάρχει ήδη και να είναι πραγματικότητα.


Για παράδειγμα: δεν θέλετε να πείτε  "Το _____ θα έρθει σε μένα". Αλλά πείτε  "Το _____ ΕΡΧΕΤΑΙ σε μένα ΤΩΡΑ".


Η ενέργεια δεν έχει λογική για το ΠΩΣ θα γίνει αυτό που θέλετε. Η ενέργεια ακολουθεί το μονοπάτι με τη λιγότερη αντίσταση, εκτός και εάν προγραμματιστεί. Για παράδειγμα πολλοί από εσάς θέλετε χρήματα. Μην λέτε απλά "Τα χρήματα έρχονται σε μένα τώρα". Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί, εάν δεν οριστεί ο τρόπος, με μια δουλειά στην οποία διαχειρίζεστε χρήματα, σαν ταμίας για παράδειγμα, ή μέσω του μισθού σας, ως συνήθως. Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος. Θα πρέπει να το ορίσετε επιπλέον: "Μεγάλα ποσά χρημάτων έρχονται σε μένα εύκολα και δωρεάν. Αυτά τα χρήματα είναι δικά μου για να τα χρησιμοποιήσω όπως εγώ επιθυμώ". Θα πρέπει να προσθέσετε επιπλέον "με υγιή και ευχάριστο τρόπο για εμένα". Δεν θέλετε να πεθάνει κάποιος αγαπημένος σας και να σας αφήσει κληρονομιά ή να πάρετε τα χρήματα με έναν τρόπο που δεν θα σας είναι ευχάριστος.


Οι δηλώσεις θα πρέπει να επαναλαμβάνονται στο μυαλό σας με πρόθεση, τρεις με δέκα φορές ή παραπάνω. Μπορείτε επίσης να οραματιστείτε την ενέργεια (όπως και στο τρίτο βήμα) καθόλη την ημέρα και να δηλώνετε τις δηλώσεις σας μερικές φορές την ημέρα για να ενισχύσετε τη λειτουργία.


ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ: Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ.


Άλλο ένα παράδειγμα είναι το αδυνάτισμα. Δεν θέλετε να καταλήξετε σοβαρά άρρωστος, καθώς αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος να χάσετε σύντομα βάρος. Το μυαλό σας μπορεί να το κάνει για εσάς εάν προγραμματιστεί σωστά. Για παράδειγμα δηλώστε: "Χάνω βάρος με έναν πολύ θετικό και υγιή τρόπο για εμένα".


Με το τρίτο βήμα, κατευθύνετε την ενέργεια. Το κάνετε αυτό μέσω οραματισμού. Η ενέργεια για τη λευκή μαγεία θα πρέπει να οραματίζεται ως λευκόχρυσο φως που λάμπει σαν τον Ήλιο. Η λευκόχρυση είναι η αστρική ενέργεια που εμποτίζεται με την πρόθεση των οραματισμών σας. Αυτό εμποτίζει την ενέργεια της λειτουργίας σας ώστε να πραγματοποιηθεί στον φυσικό κόσμο.


Θα πρέπει να φανταστείτε αυτή την λαμπερή ενέργεια είτε γύρω από όλο το σώμα σας και/ή γύρω από αυτό που θέλετε. Οραματιστείτε στο μυαλό σας οτιδήποτε θέλετε να πραγματοποιηθεί και ότι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ και οραματιστείτε την ενέργεια να το φωτίζει.


Για παράδειγμα, όταν επιθυμείτε χρήματα, μπορείτε να οραματιστείτε τα χρήματα (το πορτοφόλι σας γεμάτο ή οτιδήποτε άλλο), ακόμα να νιώσετε και να μυρίσετε τα χρήματα, να τα αγγίξετε. Όσο πιο ρεαλιστικοί είναι οι οραματισμοί σας και όσες περισσότερες αστρικές αισθήσεις χρησιμοποιήσετε και όσο περισσότερη ενέργεια συγκεντρώσετε, όσο πιο λαμπρή, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η λειτουργία. Να νιώθετε ευχάριστα συναισθήματα.


Για την υγεία, κατευθύνετε την ενέργεια απευθείας στο ασθενές όργανο και οραματιστείτε ότι είσαστε υγιείς και ευτυχισμένοι. Και πάλι, ΝΙΩΣΤΕ ευτυχισμένοι, ενώ κάνετε αυτή τη λειτουργία σαν να είσαστε ήδη ευτυχισμένοι.


Τώρα, ξεχάστε για τη λειτουργία και προσπαθήστε να σκεφτείτε άλλα πράγματα. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο σε απελπιστικές καταστάσεις, αλλά κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, γιατί με το να ανησυχείτε και να έχετε εμμονές για μια λειτουργία μπορεί να καταστρέψει τις ενέργειες της λειτουργίας. Απλά αφήστε το και να γνωρίζετε ότι λειτουργεί. Η μόνη εξαίρεση σε αυτό, όπως ανέφερα και πιο πάνω: Μπορείτε να οραματιστείτε την ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και να δηλώσετε τις παραδοχές σας μερικές φορές για να ενισχύσετε τη λειτουργία. Μην σας γίνει εμμονή όμως, καθώς αυτή η έλλειψη πίστης στη δύναμή σας μπορεί να διαλύσει την ενέργεια ή να καταστρέψει τη λειτουργία. Αυτό απαιτεί πρακτική εξάσκηση όπως και με όλα τα άλλα.


Τώρα για τη μαύρη μαγεία, δεν θα θέλετε να έρθετε σε επαφή με την όποια αρνητική ενέργεια συγκεντρώνετε. Αυτοί που δεν έχουν γνώση για αυτό, υποφέρουν πολύ συχνά από αυτό. Η απάντηση στα πάντα είναι η γνώση.


Τώρα, μιλάω από τις προσωπικές μου εμπειρίες. Τα πιο γνωστά γριμόρια και τα σχετικά θα σας πουν να χρησιμοποιήσετε μαύρη ενέργεια. Από τη προσωπική μου εμπειρία, έχω ανακαλύψει ότι η γκρίζα ενέργεια είναι η πιο καταστροφική. Η γκρίζα ενέργεια είναι επίσης η ενέργεια του θανάτου. Προκαλεί ασθένειες και όλα τα αρνητικά πράγματα.


Για παράδειγμα, όταν κάνετε λειτουργία με ξόρκι θανάτου, μιλάω από την εμπειρία μου. Αντλήστε την ενέργεια θανάτου από ένα νεκροταφείο ή από οπουδήποτε υπάρχει θάνατος και τραβήξτε την από τη γη χρησιμοποιώντας οραματισμό. Προγραμματίστε την, όπως στο δεύτερο βήμα. Για παράδειγμα, "Η γκρίζα ενέργεια θανάτου καταστρέφει ______" . Κάντε το ενώ την ενώνετε με το άτομο που θέλετε να καταστρέψετε. Επίσης αυτό που ανακάλυψα από τις εμπειρίες μου είναι ότι αυτό θα πρέπει να γίνεται πολλές φορές και συχνά.


Θέλω επίσης να προσθέσω ότι τα πιο δημοφιλή κείμενα σας λένε να νιώσετε όσα περισσότερα συναισθήματα μπορείτε, όπως θυμό, μίσος κτλ. Και πάλι αυτό είναι εντάξει, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι η δύναμη της ψυχής σας, της θέλησής σας και η κατεύθυνση της ενέργειας.


Τέλος, αυτοί που προσπαθούν να σας βλάψουν στη ζωή σας, απλά αντανακλάστε την ενέργειά τους πίσω σε αυτούς, χρησιμοποιώντας γκρίζες αποχρώσεις. Μετά καθίστε και δείτε τους να υποφέρουν και απολαύστε το.


Η μαύρη μαγεία χρησιμοποιείται για την απόδοση δικαιοσύνης.