Σατανικές Ταινίες

Σε ορισμένες από αυτές τις ταινίες, υπάρχει απροκάλυπτη και υποσυνείδητη προώθηση της αδικίας. Το μήνυμά τους είναι ότι η δικαιοσύνη είναι του Σατανά, οπότε για το παραπλανημένο κοινό εκεί έξω, η δικαιοσύνη είναι κάτι αρνητικό. Η αντεπίθεση είναι λάθος, γυρίστε και το άλλο μάγουλο, απολαύστε τα βάσανά σας και γίνετε τέλειος σκλάβος. Αυτό αποκαλύπτει πολλά για το πώς το Χόλιγουντ προσπαθεί να προωθήσει τις απάνθρωπες χριστιανικές αρχές.


Angel Heart (Αγγελική Καρδιά) (1987)

Bay Cove (Λιμανάκι στον Όρμο) (1987)

The Black Cat (Η Μαύρη Γάτα) (1934) - Σατανισμός του '30.

The Brotherhood of Satan (Η Αδελφότητα του Σατανά) (1971)

Cry of the Banshee (Κραυγή του Φαντάσματος) (1970)

The Devil Commands (Ο Διάβολος Διατάσσει) (1941) - Άσχετη με τον Σατανά, είναι όμως ενδιαφέρουσα γιατί παρουσιάζει τον βιοηλεκτρισμό και την νεκρομαντεία.

The Devil's Diary (Το Ημερολόγιο του Διαβόλου) (2007)

The Devil's Hand (Το Χέρι του Διαβόλου) (1962) - "Ρετρό" Σατανισμός.

The Devil's Messenger (Ο Αγγελιαφόρος του Διαβόλου) (1961)

The Devil's Partner (Η Σύντροφος του Διαβόλου) (1962)

The Devil's Rain (Η Βροχή του Διαβόλου) (1975) - Εξαιρετική ταινία.

Firestarter (Πύρινη Οργή) (2022) - Άσχετη με τον Σατανά, είναι όμως ενδιαφέρουσα γιατί παρουσιάζει τις δυνάμεις του νου και την πυροκίνηση.

The House of the Black Death (Το Σπίτι του Μαύρου Θανάτου) (1965)

The Initiation of Sarah (Η Μύηση της Σάρας) (1978) - Η εκδοχή του 2006 είναι χάλια. Η ταινία αυτή ίσως να είναι δυσεύρετη. Αφορά μια νεαρή κοπέλα που υιοθετήθηκε από την βιολογική της μητέρα, η οποία είναι Σατανίστρια και της έδωσε τις δυνάμεις της.

Midnight Offerings (Προσφορές τα Μεσάνυχτα) (1981)

Night Monster (Τέρας της Νύχτας) (1942) - Άσχετη με τον Σατανισμό, είναι όμως ενδιαφέρουσα γιατί παρουσιάζει τις δυνάμεις του νου και την γιόγκα.

The Night Strangler (Ο Στραγγαλιστής της Νύχτας) (1973) - Άσχετη με τον Σατανισμό, είναι όμως ενδιαφέρουσα γιατί αφορά έναν αλχημιστή που χρησιμοποιεί αίμα μια φορά στα 21 χρόνια για να παραμείνει ζωντανός.

The Ninth Gate (Η Ένατη Πύλη) (2000) - Εξαιρετική ταινία.

The Omen (Ο Οιωνός) (1976)

One Dark Night (Μία Σκοτεινή Νύχτα) (1983) - Άσχετη με τον Σατανισμό, είναι όμως ενδιαφέρουσα γιατί παρουσιάζει την τηλεκίνηση.

Our Fathers (Οι Πατέρες μας) (2005) - Βασισμένη σε ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που εκθέτουν την παιδοφιλία της εκκλησίας και τις προσπάθειές τις για συγκάληψη. Εξαιρετική ταινία.

Pumpkinhead (Κολοκυθοκέφαλος) (1988) - Ζητώντας βοήθεια από έναν Δαίμονα για αντεκδίκηση.

Polanski Unauthorized (Ανεξουσιοδότητος Πολάνσκι) (2009) - Παρ'όλο που είναι σαπουνόπερα, αξίζει να την δείτε.

Rosemary's Baby (Το Μωρό της Ρόζμαρι) (1968) - Κλασικό!

Satan's School for Girls (Το Σχολείο Θηλέων του Σατανά) (1973)

The Seventh Victim (Το Έβδομο Θύμα) (1943) - Σατανισμός του '40.

The Skeleton Key (Το Σκελετώδες Κλειδί) (2005) - Ανταλλαγή ψυχών. Ναι, μπορεί να γίνει.


Ταινίες όπως "Ο Εξορκιστής" είναι άμεσες επιθέσεις στον Σατανισμό. Οι ταινίες του Χόλιγουντ από το 2016, προσπαθούν όσο περισσότερο μπορούν να τρομάξουν τον κόσμο, παρουσιάζοντας "Δαιμονισμούς" και άλλα ψέματα που απομακρύνουν τον κόσμο από τον Σατανά. Πολλές ταινίες έχουν κρυμμένα υποσυνείδητα μηνύματα, ειδικά σχεδιασμένα για να προκαλέσουν φόβο, ειδικά στους πιο ευαίσθητους. Οι εκκλησίες ξέρουν ότι έρχεται το τέλος τους και προσπαθούν με κάθε αηδιαστικό μέσο να φοβίσουν τον κόσμο, παλεύοντας μάταια για την επέκταση του προσδοκίμου ζωής του χριστιανισμού.