Πνευματικός Σατανισμός

Η λογοτεχνία, οι ταινίες και τα ΜΜΕ κατανοούν τον Σατανά και τον Σατανισμό όσο οι χριστιανοί. Ένα διαδεδομένο ψέμα είναι πως, όταν αφιερώνεσαι στον Σατανά, αποκτάς μεγάλα πλούτη από την μια μέρα στην άλλη και κερδίζεις δωρεάν εισιτήρια για την Ντίσνεϋλαντ.


Όσοι τα πιστεύουν αυτά θα έχουν μια σκληρή αφύπνιση. Ο Σατανισμός είναι η ελίτ των θρησκειών. Όπως οι Ειδικές Δυνάμεις στον στρατό, έχουμε ειδικές ικανότητες που κάνουν τον κόσμο να μας σέβεται. Ο στόχος του Σατανισμού είναι η Θέωση. Σε αντίθεση με όλες τις άλλες "θρησκείες" που καταπιέζουν το ανθρώπινο πνεύμα, ο Σατανισμός απελευθερώνει και ενδυναμώνει την ψυχή.


Με την Αφιέρωση, ο Σατανάς αρχίζει να επενδύει σε εμάς. Ανακαλύπτουμε ταλέντα και δημιουργικές ικανότητες που δεν ξέραμε καν ότι έχουμε. Γινόμαστε πολύ πιο δυνατοί και αποκτάμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσω της καλλιέργειας των ταλέντων μας και της βελτίωσης του εαυτού μας.


Σε αντίθεση με τα όσα έγραψε ο Αντόν ΛαΒέι στην "Σατανική Βίβλο", ο Σατανάς δεν εγκρίνει την οκνηρία, την τεμπελιά, την απάθεια, την χρήση ναρκωτικών και την έλλειψη κινήτρων. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε στον ελεύθερό μας χρόνο, αλλά ο Σατανάς περιμένει από εμάς να τιμήσουμε τους εαυτούς μας.


Ο Σατανάς είναι καλός Πατέρας για τα παιδιά του. Μας ειδοποιεί όταν κάνουμε κάτι καταστροφικό ή επιζήμιο για τον εαυτό μας. Μας παρακινεί και μας καθοδηγεί να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.


Η εσωτερική δύναμη και η αυτοπεποίθηση είναι προϊόντα της γνώσης ότι μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου χωρίς να βασίζεσαι σε άλλους. Η εμπειρία σε όλες τις πτυχές της μαγείας απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και αφοσίωση.


Δεν είναι εύκολο να ελέγχουμε τον νου μας, το αντίστροφο όμως είναι. Ο νους μας έχει προγραμματιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μας υπονομεύουν. Αυτό είναι προφανές. Έχουν προσαρμόσει τον νου μας στην άγνοια και στην δουλεία, εμποδίζοντάς μας να γίνουμε σαν τους Θεούς. Ξεχνάμε τις προηγούμενες ζωές μας. Η μόρφωση και τα ταλέντα που είχαμε σε προηγούμενες ζωές, χάνονται και πρέπει να ξαναμάθουμε τα πάντα απ'την αρχή, ξανά και ξανά. Ένας ανεξέλεγκτος νους μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε περιττές ανησυχίες, άγχος, ενοχλητικές σκέψεις και, στις χειρότερες περιπτώσεις, στην παράνοια. Οι πνευματικά αδύναμοι άνθρωποι υποφέρουν περισσότερο από αυτό μακροπρόθεσμα. Οι φόβοι, οι ανασφάλειες και τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα είναι ελεύθερα να μας βασανίζουν μέρα-νύχτα.


Όσοι αρνούνται να βελτιώσουν τον εαυτό τους, βρίσκονται στο έλεος της μοίρας τους. Η μοίρα μπορεί να είναι σκληρή και αμείλικτη. "Σήμερα ΔΕΝ είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου". Το κάθε τι που έχετε κάνει στην ζωή σας μέχρι σήμερα, έχει θεμελιωθεί και έχει δημιουργήσει μοτίβα στην ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνιμα, καθώς όλοι μπορούν να αλλάξουν, όμως η αλλαγή δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς την κατάλληλη προσπάθεια.


Σε αντίθεση με τους μη Σατανιστές, εμείς έχουμε τον Πατέρα Σατανά να μας κατευθύνει και να μας καθοδηγεί. Ο Πατέρας Σατανάς γνωρίζει τα πάντα για εμάς, μέσα και έξω, και πού κατευθυνόμαστε. Είναι παντογνώστης και μπορεί να μας σώσει από το να κάνουμε κάποια πολύ σοβαρά λάθη, αλλά εκείνοι που δεν νοιάζονται καθόλου και δεν καταβάλλουν καμία προσπάθεια για αυτοβελτίωση, μπορεί να βρεθούν σε καταστάσεις με ελάχιστη ελπίδα.


Ο Πατέρας Σατανάς είναι πάντα εκεί για εμάς που καταβάλλουμε προσπάθεια να βελτιώσουμε τον εαυτό μας.


Οι Σατανιστές ενθαρρύνονται να ζουν την ζωή στο έπακρο, να αναπτύσσονται, να εξελίσσονται και να ενδυναμώνονται. Αυτή είναι η αληθινή πνευματικότητα, σε αντίθεση με τις άλλες "θρησκείες" που καταστρέφουν την ψυχή, επιβάλλοντας στους ακολούθους τους να μην κάνουν τίποτα και να απέχουν από την ζωή. Ως αποτέλεσμα, γίνονται ένα τίποτα και τελικά διολισθαίνουν στον πνευματικό εκφυλισμό.