Προσευχή στον Σατανά για Προστασία

Ω Παντοδύναμε Άρχοντα Σατανά, μέσω του οποίου όλα ελευθερώνονται, ρίχνω τον εαυτό μου ολοκληρωτικά στην αγκαλιά σου και θέτω τον εαυτό μου ανεπιφύλακτα υπό την παντοδύναμη προστασία σου. Παρηγόρησέ με και λύτρωσέ με από όλα τα εμπόδια και τις παγίδες εκείνων που θέλουν να με βλάψουν, είτε εμφανώς είτε κρυφά.


Απόδωσε δικαιοσύνη και εκδίκηση σε εκείνους που επιδιώκουν την καταστροφή μου. Κάνε τους ανίσχυρους και κατεστραμμένους. Κατεύθυνε την κακία τους στους ίδιους δεκαπλάσια και στην καταστροφή αυτών που δυσανασχετούν με την ύπαρξή μου.


Γέμισε την ψυχή μου με την αήττητη ισχύ σου, ενδυνάμωσέ με, ώστε να μπορώ να επιμένω στην υπηρεσία μου και να ενεργώ ως πράκτορας των έργων σου και ως αγωγός της θέλησεώς σου. Αυτό ζητώ στο Όνομά σου, παντοδύναμε και άφατε Άρχοντα Σατανά, που ζεις και βασιλεύεις στους αιώνες των αιώνων.


Χαίρε Σατανά!


Όταν είμαστε καινούριοι στον Σατανισμό, ο Σατανάς και οι Δαίμονές του μας παρέχουν αρκετή βοήθεια. Καθώς προοδεύουμε, αναμένουν από εμάς να κάνουμε οι ίδιοι πράγματα για τον εαυτό μας και να αξιοποιούμε τις δικές μας ενέργειες, τις οποίες καλλιεργούμε μέσω του συνεπούς διαλογισμού ισχύος. Ο Σατανάς και οι Δαίμονές του είναι διαθέσιμοι για εμάς σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας της ψυχής μας, αλλά αναμένουν από εμάς τους ίδιους να κάνουμε αυτά που μπορούμε ήδη να κάνουμε.


Αύρα Προστασίας