Υπομονή

Όταν οι άνθρωποι είναι νέοι στον Σατανισμό, ένα από τα πρώτα πράγματα που πολλοί θέλουν να μάθουν είναι το ποιος είναι ο Φύλακας Δαίμονάς τους. Οι Δαίμονες καθοδηγούν πνευματικά. Με το πέρασμα του χρόνου, θα συναντήσετε τον/την Φύλακα Δαίμονά/ισσά σας όταν θα είστε έτοιμοι. Πρέπει πρώτα να ανοίξετε την ψυχή σας και να εξασκηθείτε μέσω του συνεπούς διαλογισμού.


Όταν θα έχετε προχωρήσει σε ένα ορισμένο επίπεδο στους διαλογισμούς σας (αυτό είναι ατομικό και διαφέρει στον καθένα), το πιο πιθανό είναι να έρθετε σε επαφή με τους Θεούς μας, οι οποίοι θα εργαστούν μαζί σας για να σας προωθήσουν περαιτέρω. Η υπομονή εδώ είναι πολύ σημαντική.


Για όσους από εσάς είστε ενεργοί στον πνευματικό πόλεμο, ακόμη και αν δεν το γνωρίζετε, οι Δαίμονες θα συνεργάζονται μαζί σας και θα σας καθοδηγούν. Αυτό μπορεί να μην είναι προφανές, αλλά υποσυνείδητο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την τοποθέτηση ιδεών στο μυαλό σας, ορισμένα πράγματα να μπαίνουν στη θέση τους και να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα για εσάς, καθώς και συναισθήματα γνωστά ως διαίσθηση. Οι Δαίμονες του Σατανά παρακολουθούν, προστατεύουν και συνεργάζονται με όλους τους αφιερωμένους αδελφούς και αδελφές που συμμετέχουν ενεργά στην καταπολέμηση του εχθρού.


-Αρχιερέας Maxine Dietrich