Έφηβοι για τον Σατανά

Το ενδιαφέρον σου για τον Σατανά είναι πολύ θετικό και αποτελεί ισχυρό σημάδι ότι αναζητάς την Αλήθεια. Είναι σημαντικό να αφήσεις στην άκρη όλες τις προκαταλήψεις σου, καθώς μόνο έτσι θα γνωρίσεις τον Σατανά. Τα περισσότερα που έχεις ακούσει από μη Σατανικές πηγές, προέρχονται από τους εχθρούς του και από ανθρώπους που τον μισούν χωρίς πραγματικό λόγο, παρά μόνο επειδή έτσι τους έμαθαν. Άλλοι τον μισούν επειδή αποτελεί τεράστια απειλή για την δύναμη, τον πλούτο και την κυριαρχία τους, καθώς αυτά έχουν οικοδομηθεί πάνω σε ψέματα.


Έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα σχετικά με τον Σατανά και τους Δαίμονες. Τα ψέματα αυτά έχουν επιβληθεί στους ανθρώπους. Ο φόβος, το ψέμα και η βία έχουν χρησιμοποιηθεί ως όπλα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ο Σατανάς και οι Δαίμονές του δεν είναι κακοί! Είναι αυτοί που έφεραν την γνώση στην ανθρωπότητα, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ελεύθεροι. Ο Σατανάς είναι ο Αληθινός Δημιουργός Θεός μας. Ο Σατανάς θέλει να είμαστε πνευματικά ελεύθεροι. Ο ιουδαιο-χριστιανικός "θεός" είναι ανέκαθεν ψεύτικος, δολοφόνος και ό,τι άλλο για το οποίο κατηγορούν τον Σατανά στην Βίβλο τους. Ο Σατανάς δεν δολοφόνησε ποτέ κανέναν. Ο Σατανάς δεν είπε ποτέ ψέματα σε κανέναν. Ο Σατανάς σε αποδέχεται όπως είσαι και δεν μισεί την ανθρώπινη φύση. Ο Σατανάς κυβερνά τον αποκρυφισμό, ο οποίος είναι εντελώς πνευματικός. Ο Σατανάς μας δίνει γνώση και δεν φοβάται την πνευματική πρόοδο των ανθρώπων. Ο Σατανάς δεν φοβάται την ανθρωπότητα. Ο χριστιανισμός στην πραγματικότητα δεν είναι θρησκεία, αλλά πρόγραμμα, το οποίο εμποδίζει τους ανθρώπους από το να γνωρίζουν και να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις του νου και της ψυχής τους, γνωστές ως "μαγεία". Ο Σατανάς έχει υποστεί φρικτή βλασφημία από εκείνους που τον μισούν χωρίς σοβαρό λόγο, αλλά και από εκείνους που μισούν την ανθρωπότητα και προσπαθούν να μας υποδουλώσουν. Θέλουν να κρατήσουν την πνευματική γνώση και δύναμη στα χέρια ορισμένων "εκλεκτών".


Ο Σατανισμός δεν έχει να κάνει με επικίνδυνα παιχνίδια, αιματοθυσίες, κατανάλωση αίματος, τον τρόμο και την αδικία. Ο Αληθινός Σατανισμός έχει να κάνει με την Θέωση και την απόκτηση Θεϊκών δυνάμεων. Ο Σατανάς είναι ο απελευθερωτής της ανθρωπότητας. Τα ζώα είναι ιερά στον Σατανισμό και πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και φροντίδα. Τα φίδια είναι ιερά για τον Σατανά, οι γάτες και οι κουκουβάγιες είναι ιερές για την Λίλιθ, οι σκύλοι για τον Άνουβι και ούτω καθεξής.


Ο μόνος τρόπος να μάθεις την Αλήθεια είναι να την βρεις από μόνος σου. Δεν μπορούμε ποτέ να μάθουμε την Αλήθεια αν δεν γνωρίζουμε και τις δύο πλευρές. Αν δεν γνωρίζουμε και τις δύο πλευρές, δεν μπορούμε να κάνουμε ειλικρινή επιλογή. Η Αλήθεια γίνεται γνωστή μόνο όταν μπορούμε να σκεφτούμε από μόνοι μας, χωρίς να κάνουμε υποθέσεις. Το να σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας σημαίνει να ακούμε τα δικά μας συναισθήματα και την εσωτερική μας φωνή. Όταν σκεφτόμαστε για τον εαυτό μας, δεν σκεφτόμαστε ή πιστεύουμε αυτά που μας λένε οι άλλοι. Αυτοί που θέλουν να υποδουλώσουν και να ελέγξουν τους άλλους, εξαρτώνται από την άμυαλη υπακοή και υποταγή των άλλων.


Αν αποφασίσεις να έρθεις μαζί μας στον Σατανά, μην αισθανθείς πιεσμένος. Δεν χρειάζεται να κάνεις την Αφιέρωση για να γίνεις Σατανιστής. Αυτή είναι δική σου επιλογή και θα πρέπει να την κάνεις μόνο αν το θέλεις πραγματικά. Σε αντίθεση με τον χριστιανικό "θεό", ο Σατανάς δεν πιέζει κανέναν και όλοι ερχόμαστε σε αυτόν με την δική μας ελεύθερη βούληση. Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζεις πάντα τον Σατανά και τους Δαίμονές του με σεβασμό. Μην επικαλείσαι τους Δαίμονες για πλάκα. Η επίκληση των Δαιμόνων είναι πολύ σοβαρή. Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα, ο Σατανάς και οι Δαίμονές του θα σε βοηθήσουν. Οι Δαίμονες συνεργάζονται μαζί μας μέσω των διαλογισμών ισχύος, ώστε να έχουμε πρόσβαση στην δική μας ψυχική ισχύ και να χειριζόμαστε τα πράγματα μόνοι μας, χρησιμοποιώντας τον νου μας.


Ο Σατανάς είναι διαφορετικός από τον ψεύτικο χριστιανικό "θεό" και τον "χριστό". Ο Σατανάς βοηθά ΠΑΝΤΑ τους δικούς του όταν έχουν ανάγκη. Με την βία στον σημερινό κόσμο και στα σχολεία, η βοήθειά του είναι το παν. Ο "χριστός", αντιθέτως, έχει εκτενές ιστορικό εγκατάλειψης των πιστών του εν ώρα ανάγκης. Αυτό συμβαίνει αφ'ενός επειδή δεν υπάρχει και αφ'ετέρου επειδή, πίσω από αυτόν, κρύβονται οντότητες που μισούν την ανθρωπότητα. Ο "χριστός" είναι απλώς μια σκεπτομορφή. Οι ιστορίες για τον φρικτό θάνατο των μαθητών του, αποσκοπούν στην δημιουργία μιας δουλοπρεπούς νοοτροπίας στους πιστούς του. Τα άτομα που δέχονται την όποια κακοποίηση χωρίς να αμφισβητούν ή να αντιστέκονται, είναι οι τέλειοι σκλάβοι. Σε αυτό βοηθά και η αγραμματοσύνη, η οποία ήκμασε με τον χριστιανισμό.


Ο Σατανάς μάς δείχνει ότι έχουμε αξία. Υπάρχουν πολλές φορές που δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Υπάρχουν άνθρωποι με περισσότερη δύναμη και ενήλικες που είναι κακοί και άδικοι. Ο Σατανάς βάζει τους Δαίμονές του να μας προσέχουν και να φροντίζουν για τα προβλήματα που δεν μπορούμε να χειριστούμε. Ο Σατανάς μάς δείχνει πώς να χρησιμοποιούμε τις δυνάμεις του νου, οι οποίες εκλείπουν στην πλειοψηφία των ανθρώπων. Ο Σατανάς μάς δίνει την γνώση σχετικά με τις δυνάμεις του νου και μας μαθαίνει πώς να τις χρησιμοποιούμε προς όφελός μας. Μπορούμε να αποκτήσουμε χρήματα, αγάπη, εργασία και πολλά άλλα που θέλουμε. Οι άνθρωποι που μας μισούν, τιμωρούνται.


Η ζωή γίνεται πολύ δύσκολη μερικές φορές. Όταν ερχόμαστε στον Σατανά, κάνει την ζωή μας καλύτερη και ευτυχισμένη. Για να μάθετε περισσότερα, συνεχίστε την μελέτη της Χαράς του Σατανά. Μερικοί άνθρωποι που αυτοπροσδιορίζονται ως Σατανιστές, στην πραγματικότητα δεν είναι. Δεν πιστεύουν στον Σατανά ως Θεό τους. Ο Σατανάς είναι πραγματικός και υπάρχει. Αυτοί που βρίσκονται στην εξουσία δεν θέλουν να πιστεύουμε στον Σατανά, καθώς μας δίνει δύναμη και αυτό απειλεί την εξουσία τους. Πρέπει να γνωρίσεις τον Σατανά από μόνος σου και θα διαπιστώσεις ότι είναι πραγματικός.


Όσο είσαι ανήλικος, δεν έχεις τις ελευθερίες και τα δικαιώματα που έχουν οι ενήλικες. Οι γονείς σου, ή όποιος σε φροντίζει, έχουν εξουσία πάνω σου.


Οι χριστιανοί προσπαθούν επίπονα να επιβάλουν στα παιδιά και στους εφήβους τις πεποιθήσεις τους. Αυτό το κάνουν επειδή είναι πιο εύκολο να τους τρομάξουν και να τους πείσουν, μιας και δεν έχουν αρκετές γνώσεις και εμπειρίες. Δεν σε αφήνουν να μελετήσεις άλλες θρησκείες. Δεν θέλουν να σκέφτεσαι. Πολλοί έχουν πληγώσει και κακοποιήσει παιδιά, επειδή αυτό ακριβώς διδάσκει η θρησκεία τους. Αν ζεις με χριστιανούς, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.


Για να μάθεις εις βάθος για τον Σατανά και τους Δαίμονές του, μελέτα το αχανές υλικό που σου προσφέρει η Χαρά του Σατανά. Να είσαι πολύ προσεκτικός αν ζεις με χριστιανούς, ακόμη και στο διαδίκτυο. Αν οι γονείς σου απαιτούν τον έλεγχο του ιστορικού και των αρχείων του υπολογιστή ή/και του κινητού σου, να τα σβήνεις και να μην αφήνεις κανένα σημάδι. Το πιθανότερο είναι να εξοργιστούν άμα μάθουν το ενδιαφέρον σου για τον Σατανά. Η σιωπή θα σε βγάλει κερδισμένο.


Πάρε όσο χρόνο χρειαστεί, η μάθηση θέλει χρόνο και υπομονή. Ο Σατανάς δεν επιβάλλεται σε κανέναν. Υπάρχουν πολλές ψεύτικες ιστορίες που προσπαθούν να τρομάξουν τους ανθρώπους, κρατώντας τους μακριά από τον Σατανά. Μην τις πιστεύεις. Έχεις το δικαίωμα να κάνεις την δική σου έρευνα. Η μελέτη της Ιεράς Εξέτασης θα σου δείξει το πραγματικό εγκληματικό μέγεθος του χριστιανισμού, το οποίο οι χριστιανοί πασχίζουν να αποκρύψουν. Μόνο με την γνώση μπορείς να κάνεις σωστές επιλογές. Πολλές επιλογές που κάνεις τώρα, επηρεάζουν την υπόλοιπη ζωή σου. Μην αφήνεις τους άλλους να καθορίζουν την ζωή σου. Οι Σατανιστές δεν είναι σκλάβοι. Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην έρευνά σου. Ελπίζουμε να μείνεις.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ

Αντιμετωπίζοντας τους Χριστιανούς

Συμβουλές για Εφήβους