Παγανιστικές Εορτές


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παρακάτω ημερομηνίες ισχύουν μόνο για το Βόρειο Ημισφαίριο.


Οι Σατανικές γιορτές βασίζονται στις φάσεις του φωτός. Ο Σατανισμός είναι η αρχική θρησκεία της ανθρωπότητας. Οι γιορτές που αναφέρονται παρακάτω προηγούνται του χριστιανισμού κατά δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Επειδή οι εκκλησίες δεν μπορούσαν να δολοφονήσουν τους πάντες, οι αρχαίες Παγανιστικές γιορτές αντιγράφηκαν και εκχριστιανίστηκαν, σε μια προσπάθεια να προσηλυτίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους.


Η αλήθεια πίσω από αυτές τις ημερομηνίες, είναι ότι οι πλανήτες και ο αστρικός κόσμος είναι ευθυγραμμισμένοι με έναν συγκεκριμένο τρόπο που ενισχύει σημαντικά ορισμένες τελετουργίες, δίνοντάς τους επιπλέον ισχύ που δεν θα είχαν αν ξεκινούσαν κάποια άλλη ημερομηνία. Οι παλιές συνάξεις συναντιόντουσαν τακτικά κατά την διάρκεια των κύκλων της Πανσελήνου και κατά την διάρκεια των ειδικών ημερομηνιών που αναφέρονται παρακάτω, καθώς οι πλανητικές και αστρικές ενέργειες ήταν πολύ πιο ισχυρές τις συγκεκριμένες στιγμές του έτους. Ο χριστιανισμός, σε μια προσπάθεια να αφαιρέσει συστηματικά και βίαια την πνευματική γνώση και δύναμη από τον λαό μας, έκλεψε αυτές τις γιορτές και τις αντικατέστησε με εβραϊκές ανοησίες. Τα πάντα στην Βίβλο είναι διαστρεβλωμένοι Παγανιστικοί μύθοι με εβραϊκές πινελιές και μπορεί να δει κανείς το κραυγαλέο ψέμα του Χριστιανισμού, όπου δεν υπάρχει τίποτα το πνευματικό, για αυτό που είναι. Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι οι φονταμενταλιστές χριστιανοί προσπαθούν να καταργήσουν τις εναπομείνασες Παγανιστικές/Σατανικές πρακτικές των γιορτών και τα σύμβολα του Χειμερινού Ηλιοστασίου, όπως είναι ο Άγιος Βασίλης, και το δέντρο, θέλοντας να τα αντικαταστήσουν αποκλειστικά με τον χριστό. Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό είναι εκτενείς και αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αυτές οι γιορτές δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με τον Χριστιανισμό.


Τα "χριστούγεννα" δεν έχουν καμία σχέση με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Η 25η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία γέννησης του Περσικού Θεού Μίθρα/Απόλλωνα/Αζαζέλ και η Ρωμαϊκή γιορτή των Σατουρναλίων (προς τιμήν του Κρόνου/Σατανά). Το δέντρο, τα στολίδια, το φαγητό, τα δώρα και οι εορτασμοί δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τον χριστό. Αυτά είναι στοιχεία που διασώθηκαν από το Παγανιστικό Χειμερινό Ηλιοστάσιο. Το δέντρο συμβολίζει την ανθρώπινη ψυχή, με τον κορμό να αντιπροσωπεύει την σπονδυλική στήλη, ενώ τα κλαδιά και τα φώτα συμβολίζουν τα 144.000 nadis (παρακλάδια της ψυχικής ενέργειας), γεμάτα με φιδίσια ενέργεια του Σατανά. Το αστέρι στην κορυφή του δέντρου αντιπροσωπεύει το διεγερμένο φίδι του Σατανά.


Χειμερινό Ηλιοστάσιο
21-22 Δεκεμβρίου


Παρ'όλο που το Χειμερινό Ηλιοστάσιο είναι στις 21-22 Δεκεμβρίου, η Ημέρα του Σατανά είναι στις 23, καθώς τότε είναι που ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως αντιπροσωπεύει τον Σατανά. Η μετάβαση από την 22α στην 23η Δεκεμβρίου, είναι η πιο ιερή Σατανική Νύχτα του έτους, όπως υπαγόρευσε ο ίδιος προσωπικά. Είναι η ημέρα μετά την μεγαλύτερη νύχτα του έτους. Οι μέρες αρχίζουν να μεγαλώνουν. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για έντονους εορτασμούς και αφοσίωση στον Σατανά. Απόλαυση, στολισμός του σπιτιού, οικογενειακές συγκεντρώσεις κτλ. Η νύχτα της 22ας Δεκεμβρίου είναι ιερή για τον Σατανά. Είναι εξαιρετική ευκαιρία να επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό του επόμενου έτους και να θέσετε προσωπικούς στόχους.


Στο αποκορύφωμα μιας τελετουργίας, μπορείτε να γράψετε προσωπικούς σας στόχους σε χαρτί και να το κάψετε. Ο Πατέρας Σατανάς είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει, δίνοντάς μας την δύναμη να φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας. Μετά την τελετουργία, πρέπει να γίνει έντονος εορτασμός.


Οι διακοπές του Χειμερινού Ηλιοστασίου είναι περίοδος απόλαυσης των υλικών αγαθών. Στην πραγματικότητα, τα "χριστουγεννιάτικα" δέντρα και τα στεφάνια είναι Παγανιστικής προέλευσης, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην γιορτάσουμε με τις οικογένειές μας με δώρα, φαγητό και διακόσμηση. Αυτό είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ νόημα των χειμερινών διακοπών, όχι ο χριστός.


Ίμπολκ
1 Φεβρουαρίου


Εαρινή Ισημερία
21-22 Μαρτίου (Ο Ήλιος βρίσκεται 0 μοίρες στον Κριό)
Τότε γίνονται οι σημαντικότερες τελετουργίες, όπως το Μέγα Έργον που ξεκινά στις 3 τα ξημερώματα, την ώρα του Σατανά.


Μπελτέιν
30 Απριλίου


Θερινό Ηλιοστάσιο 666
21-22 Ιουνίου


Λούνασα
1 Αυγούστου


Φθινοπωρινή Ισημερία
21-22 Σεπτεμβρίου (Ο Ήλιος βρίσκεται 0 μοίρες στον Ζυγό)
Είναι καλή περίοδος για μια καινούρια αρχή.


Σάμχαϊν
31 Οκτωβρίου