Πνευματικός Σατανισμός για Νέους Ανθρώπους 


Αν είστε νέοι στον Σατανισμό, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τα πάντα σε αυτή την ιστοσελίδα. Ορισμένα από τα άρθρα είναι ξεπερασμένα. Εργαζόμαστε για την αναθεώρησή τους, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες είναι αυτονόητες.

Η ιδιότητα του μέλους στη Χαρά του Σατανά είναι ανοιχτή και δωρεάν. Χάρη στις δωρεές, είμαστε σε θέση να διαθέτουμε τη γνώση ανοιχτά και ελεύθερα, ενώ κάνουμε έρευνα. Κρατάμε όλους ενήμερους για τις νέες γνώσεις και το νέο υλικό.

Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στις ηλεκτρονικές μας ομάδες. Κάντε κλικ εδώΜη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις σε οποιαδήποτε απο τις ομάδες, αλλά παρακαλούμε διαβάστε και μελετήστε εδώ, καθώς πολλές ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με προσωπική μελέτη. Ο Σατανισμός είναι γνώση και μελέτη 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ-ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ 

Μόλις μελετήσετε αυτήν την ιστοσελίδα και θελήσετε να κάνετε μια σοβαρή δέσμευση στον Σατανά, τότε αυτή θα αποτελέσει την μύησή σας στον Πνευματικό Σατανισμό 

Αφού εκτελέσετε το τελετουργικό της αφιέρωσης, θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα πρόγραμμα διαλογισμού δύναμης. Ο Διαλογισμός δύναμης είναι το θεμέλιο του Πνευματικού Σατανισμού. Θα βρείτε βοήθεια στις ηλεκτρονικές ομάδες με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τις εμπειρίες πάνω στον διαλογισμό και διάφορα τέτοια. Πολλοί αδελφοί και αδελφές εις των Σατανά που είναι σε αυτές τις ομάδες είναι γνώστες αυτών των θεμάτων.


Ακολουθούν μερικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που τίθενται συχνά σε σχέση με τον Πνευματικό Σατανισμό στις διάφορες ομάδες.

1. Στον Σατανισμό το σεξ που γίνεται με συναίνεση  είναι επιτρεπτό-στρέιτ γκέι, διεμφυλικό, ομαδικό σεξ κτλπ. Η σεξουαλική ζωή είναι δική σας προσωπική υπόθεση. Αυτό περιλαμβάνει επίσης εκείνους που επιλέγουν να παραμείνουν σεξουαλικά ανενεργοι ή που είναι α- σεξουαλικοι. Η σεξουαλική ζωή, όπως και αν επιλέξετε να την ζήσετε είναι δική σας προσωπική υπόθεση. 

2. Ως αναφορά τα ναρκωτικά αναψυχής εναποκειται στην δική σας κρίση και είναι προσωπική σας υπόθεση. Αναλαμβάνουν ευθύνη αυτοί που ευθύνονται. Ο Πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει την ενδυνάμωση της ψυχής χωρίς την χρήση τεχνητών διεγερτικων ουσιών ή τέτοιων ουσιών που αλλοιώνουν την σύσταση του μυαλού, αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά.

3. Ο Σατανάς δεν απαιτεί κάποια δουλοπρεπη λατρεία. Δεν περιμένει από εμάς να ζητήσουμε συγνώμη. Ο Σατανάς μας δίνει γνώσεις και περιμένει από εμάς να τις εφαρμόσουμε για να προαγουμε τις δυνάμεις και την ψυχή μας. Ο Σατανάς θέλει από εμάς να μεγαλώσουμε, να εξελιχθουμε και να γίνουμε ανεξάρτητοι.

4. Η Σατανική προσευχή εκπέμπει ενέργεια. Για παράδειγμα, αν ένα αγαπημένο πρόσωπο μας είναι άρρωστο θα του/της στείλουμε θεραπευτική ενέργεια. Μέσω της τηλεπαθητικής μεθόδου μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον Σατανά και τους Δαίμονές του. Αυτό το είδος της επαφής θα επιτευχθεί με τον διαλογισμό δύναμης και το άνοιγμα του νου.  Ο Σατανάς μας ΑΚΟΥΕΙ όταν επικοινωνούμε μαζί του.

5. Τα εβδομαδιαία τελετουργικά είναι εξαιρετικά ωραία για νέους ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν την ψυχή τους απέναντι στην Σατανική ενέργεια που είναι θαυμάσια.

6. Οι πρώην Χριστιανοί που ήρθαν εδώ θα πρέπει να διαβάσουν το Εκθέτοντας τον Χριστιανισμό. Μελετώντας τα άρθρα θα κατανοήσετε την αλήθεια. Εδώ και αιώνες ο κόσμος έχει κατηχηθει με τη βία και έχει τροφοδοτηθεί με ψέματα μέσω του Χριστιανισμού και των συνοδοιπόρων του. Ο Χριστιανισμός αποτελεί ένα ψέμα και τίποτα περισσότερο από ένα πρόγραμμα αφαίρεσης της πνευματικότητας. Ερχόμενοι στον Σατανισμό, θα διαπιστώσετε οτι ο πνευματικός κόσμος και η ψυχή σας είναι κάτι που υφίσταται στην πραγματικότητα. Λόγω του ψεύδους που επικρατούσε επί αιώνες είναι λίγοι αυτοί που έχουν βιώσει την αυθεντική πνευματικότητα, την ενδυνάμωση της ψυχής και τα συναφή με αυτήν.

7. Ο Σατανάς σας καταλαβαίνει εάν είστε ανήλικοι και ζείτε ακόμη σε ένα χριστιανικό περιβάλλον. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε μέχρι να ενηλικιωθειτε οπότε και θα μπορείτε να ασκησετε ελεύθερα τη θρησκεία σας. Ο Σατανάς θέλει οι δικοί του άνθρωποι να είναι ασφαλείς. Ο Σατανάς δηλώνει στο Αλ-Τζιλβαχ: "Μη αναφέρεται το όνομα μου ούτε τις ιδιότητες μου, για να μη το μετανιώσετε-γιατι δεν ξέρετε τι μπορεί να κάνουν αυτοί που είναι εκτός". 

8. Δεν υπάρχουν διαμεσολαβητες στον Σατανισμό. Παρακαλώ διαβάστε το παρακάτω άρθρο:
Διαμεσολαβητες 

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

 

© Copyright 2007, 2012 ,Joy of Satan Ministries 

Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου:12-16457