Πνευματικός Σατανισμός για τους Καινούριους


Αν είστε νέοι στον Σατανισμό, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε τα πάντα σε αυτή την ιστοσελίδα. Ορισμένα από τα άρθρα είναι απαρχαιωμένα. Εργαζόμαστε για την αναθεώρησή τους, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες είναι αυτονόητες.


Η ιδιότητα του μέλους στην Χαρά του Σατανά είναι ανοιχτή και δωρεάν. Χάριν στις δωρεές, είμαστε σε θέση να διαθέτουμε την γνώση ανοιχτά και ελεύθερα, ενώ κάνουμε έρευνα. Κρατάμε όλους ενήμερους για τις νέες γνώσεις και το νέο υλικό.


Σας ενθαρρύνουμε να συμμετάσχετε στα Φόρουμ μας. Μην διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις σε οποιαδήποτε από τις ομάδες, αλλά παρακαλούμε διαβάστε και μελετήστε εδώ, καθώς πολλές ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν με προσωπική μελέτη. Ο Σατανισμός είναι γνώση και μελέτη.


Η Ενέργεια της Ψυχής


Αφού έχετε μελετήσει αυτήν την ιστοσελίδα και θελήσετε να κάνετε την Τελετή Αφιέρωσης στον Σατανά, τότε αυτή θα αποτελέσει την μύησή σας στον Πνευματικό Σατανισμό.


Αφού εκτελέσετε την Αφιέρωσς, θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα πρόγραμμα διαλογισμού ισχύος. Ο διαλογισμός ισχύος είναι το θεμέλιο του Πνευματικού Σατανισμού. Θα βρείτε βοήθεια στα Φόρουμ με οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τον διαλογισμό και διάφορα άλλα. Πολλοί αδελφοί και αδελφές εις τον Σατανά που είναι στα Φόρουμ είναι γνώστες αυτών των θεμάτων.


Ακολουθούν μερικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που τίθενται συχνά σε σχέση με τον Πνευματικό Σατανισμό στις διάφορες ομάδες.


1. Στον Σατανισμό το σεξ που γίνεται με συναίνεση  είναι επιτρεπτό-στρέιτ γκέι, διεμφυλικό, ομαδικό σεξ κτλπ. Η σεξουαλική ζωή είναι δική σας προσωπική υπόθεση. Αυτό περιλαμβάνει επίσης εκείνους που επιλέγουν να παραμείνουν σεξουαλικά ανενεργοι ή που είναι α- σεξουαλικοι. Η σεξουαλική ζωή, όπως και αν επιλέξετε να την ζήσετε είναι δική σας προσωπική υπόθεση. 


2. Ως αναφορά τα ναρκωτικά αναψυχής εναποκειται στην δική σας κρίση και είναι προσωπική σας υπόθεση. Αναλαμβάνουν ευθύνη αυτοί που ευθύνονται. Ο Πνευματικός Σατανισμός υποστηρίζει την ενδυνάμωση της ψυχής χωρίς την χρήση τεχνητών διεγερτικων ουσιών ή τέτοιων ουσιών που αλλοιώνουν την σύσταση του μυαλού, αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά.


3. Ο Σατανάς δεν απαιτεί κάποια δουλοπρεπη λατρεία. Δεν περιμένει από εμάς να ζητήσουμε συγνώμη. Ο Σατανάς μας δίνει γνώσεις και περιμένει από εμάς να τις εφαρμόσουμε για να προαγουμε τις δυνάμεις και την ψυχή μας. Ο Σατανάς θέλει από εμάς να μεγαλώσουμε, να εξελιχθουμε και να γίνουμε ανεξάρτητοι.


4. Η Σατανική προσευχή εκπέμπει ενέργεια. Για παράδειγμα, αν ένα αγαπημένο πρόσωπο μας είναι άρρωστο θα του/της στείλουμε θεραπευτική ενέργεια. Μέσω της τηλεπαθητικής μεθόδου μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον Σατανά και τους Δαίμονές του. Αυτό το είδος της επαφής θα επιτευχθεί με τον διαλογισμό δύναμης και το άνοιγμα του νου.  Ο Σατανάς μας ΑΚΟΥΕΙ όταν επικοινωνούμε μαζί του.


5. Τα εβδομαδιαία τελετουργικά είναι εξαιρετικά ωραία για νέους ανθρώπους που θέλουν να ανοίξουν την ψυχή τους απέναντι στην Σατανική ενέργεια που είναι θαυμάσια.


6. Οι πρώην Χριστιανοί που ήρθαν εδώ θα πρέπει να διαβάσουν το Εκθέτοντας τον Χριστιανισμό. Μελετώντας τα άρθρα θα κατανοήσετε την αλήθεια. Εδώ και αιώνες ο κόσμος έχει κατηχηθει με τη βία και έχει τροφοδοτηθεί με ψέματα μέσω του Χριστιανισμού και των συνοδοιπόρων του. Ο Χριστιανισμός αποτελεί ένα ψέμα και τίποτα περισσότερο από ένα πρόγραμμα αφαίρεσης της πνευματικότητας. Ερχόμενοι στον Σατανισμό, θα διαπιστώσετε οτι ο πνευματικός κόσμος και η ψυχή σας είναι κάτι που υφίσταται στην πραγματικότητα. Λόγω του ψεύδους που επικρατούσε επί αιώνες είναι λίγοι αυτοί που έχουν βιώσει την αυθεντική πνευματικότητα, την ενδυνάμωση της ψυχής και τα συναφή με αυτήν.


7. Ο Σατανάς σας καταλαβαίνει εάν είστε ανήλικοι και ζείτε ακόμη σε ένα χριστιανικό περιβάλλον. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε μέχρι να ενηλικιωθειτε οπότε και θα μπορείτε να ασκησετε ελεύθερα τη θρησκεία σας. Ο Σατανάς θέλει οι δικοί του άνθρωποι να είναι ασφαλείς. Ο Σατανάς δηλώνει στο Αλ-Τζιλβάχ: "Μη αναφέρεται το όνομα μου ούτε τις ιδιότητες μου, για να μη το μετανιώσετε-γιατι δεν ξέρετε τι μπορεί να κάνουν αυτοί που είναι εκτός". 


8. Δεν υπάρχουν μεσολαβητες στον Σατανισμό.