Κάνοντας την Αφοσίωση στον Σατανά


 «Aν είχα όσες ψυχές όσες και τ’ αστέρια, θα τις έδινα όλες στον Μεφιστοφελή!»
– Δρ. Φάουστ


*Παρακαλώ διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας.


Tι συμβαίνει όταν κάνω μια επίσημη αφοσίωση στο Σατανά;

O Σατανάς προσέχει τα δικά του άτομα. Ο Σατανάς μας δίνει εσωτερική δύναμη και γινόμαστε πολύ ισχυροί στο πνεύμα. Αντίθετα με τις θρησκείες της δεξιάς ατραπου, όπου οι αφοσιωμένοι προσεύχονται για πάντα και ψάχνουν τον θεο τους, ο Σατανάς έρχεται σε εμάς από μόνος του. Πολλές φορές, μπορούμε να τον νοιώσουμε. Όταν είμαστε πεσμένοι, όταν έχουμε ανησυχίες και όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα έρχεται να μας προσφέρει καθοδήγηση.

Mας βάζει στη σωστή γραμμή και μας κατευθύνει προς αυτό που χρειάζεται να κάνουμε για να είμαστε συγκεντρωμένοι και ευτυχισμένοι.

H βάση του Πνευματικού Σατανισμού είναι η ολοκλήρωση του έργου του Σατανά για την ανθρωπότητα. Αυτός είναι ο στόχος της Θέωσης και επιτυγχάνεται μέσω του Διαλογισμού Ισχύος. Αυτή την εποχή, η Ανθρωπότητα είναι σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Όταν ξεκινάμε να κάνουμε διαλογισμό, παρατηρούμε έντονες θετικές αλλαγές στην ζωή μας. Ο Σατανάς και οι Δαίμονες του (Οι Πραγματικοί Θεοί) μας προσέχουν και μας προστατεύουν καθώς μεταμορφωνόμαστε και αποκτάμε προσωπικη δύναμη. Με τον Σατανά, έχουμε προστασία που δεν έχουν οι άλλοι. Μπορούμε να αναπτύξουμε τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής μας όσο επιθυμούμε. Για τους υπόλοιπους, αυτό μπορεί να αποδειχτεί επικίνδυνο.

O Σατανάς μας δίνει επίσης γνώση. «Κατευθύνω στο σωστό δρόμο χωρίς κάποιο βιβλίο».
Καθως μεταμορφωνόμαστε και αναπτυσσόμαστε, οι ζωές μας αλλάζουν προς το καλύτερο και γινόμαστε πολύ πιο ευτυχισμένοι. Μαθαίνουμε μέσω του Σατανά πως να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής και της μοίρας μας, αντί να είμαστε υπό το έλεος του πεπρωμένου. Μαθαίνουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και να πραγματοποιούμε τις επιθυμίες μας, χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού και της ψυχής μας.

Για να κάνουμε την αφοσίωση, πραγματοποιούμε μια επίσημη τελετή. Αυτό γίνεται με την ελεύθερη βούλησή μας. Κάνουμε μια επιλογή, σε αντίθεση με το να μας κουβαλήσουν σε μια Χριστιανική εκκλησία και να απαγγέλλουμε κονσερβοποιημένες προσευχές (κλεμένες και διαστρεβλωμένες από μάντρα της Ανατολής) μπροστα σε ένα μάτσο ηλίθιους.

Με γνώση και έρευνα, μπορούμε να αποδείξουμε χωρίς αμφιβολία ότι ο ναζωραίος, «ιεχωβάς» και οι όμοιοί τους, είναι όλοι πλασματικοί χαρακτήρες, κλεμμένοι και προερχόμενοι απο διαστρεβλωμένες έννοιες, με σκοπό την αφαίρεση κάθε πνευματικής γνώσης έτσι ωστε μόνο καποιοι «επίλεκτοι» να μπορούν να κυριαρχήσουν στο κόσμο χρησημοποιώντας τις δυνάμεις του μυαλού. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφτειτε τη σελίδα Εκθέτοντας τον Χριστιαντισμό [στα Αγγλικά] 

Επειδή πάρα πολλοί έχουν κατηχηθεί βίαια με αυτούς τους χαρακτήρες και ότι αντιπροσωπεύουν (τους Εχθρούς του Σατανά), τους αποκηρύσσουμε οριστικά στη τελετή αφοσίωσης. Αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ψυχολογικά υγιές και απελευθερωτικό.

Το τελετουργικό μύησης είναι πολύ προσωπικό, εκτός και αν αποφασίσετε να συμμετέχουν και οι φίλοι σας, ή αν τη πραγματοποιήσετε πολλά άτομα μαζί.

Θα χρειαστείτε:

Γράψτε την ακόλουθη προσευχή:

Ενώπιον του παντοδύναμου και άφατου Θεού Σατανά/Εωσφόρου και υπό τη παρουσία όλων των Δαιμόνων της Κολάσεως, που είναι οι Αληθινοί και Πραγματικοί Θεοί, Εγώ ο/η (γράψτε το πλήρες όνομά σας) αποκηρύσσω οποιαδήποτε και όλες τις υποταγές του παρελθόντος. Αποκηρύσσω τον ψευδή Ιουδαιοχριστιανικό θεο Ιεχωβά, αποκηρύσσω τον άθλιο και ανάξιο υιο του Ιησού Χριστό, αποκηρύσσω το αποκρουστικό, απεχθές και σάπιο άγιο πνεύμα του.

Ανακηρύσσω τον Σατανά Εωσφόρο ως τον ένα και μοναδικό Θεό μου. Υπόσχομαι να τον αναγνωρίζω και να τον τιμώ σε όλα τα πράγματα, χωρίς επιφυλάξεις, επιθυμόντας σε αντάλλαγμα τη πολλαπλή βοήθειά του στην επιτυχή ολοκλήρωση των προσπαθειών μου.

Είναι σημαντικό να κάνετε μπάνιο πριν οποιαδήποτε τελετή, αυτό γίνεται ως ένδειξη σεβασμού. Όταν είστε έτοιμοι, μπορείτε να ανάψετε το κερί. Πάρτε τη βελόνα και τρυπήστε τον δείκτη του αριστερού σας χεριού, πιέζοντας να βγεί λίγο αίμα.

Γράψτε το όνομα σας με το αίμα.

Απαγγείλτε τη προσευχή είτε δυνατά είτε στο μυαλό σας.

Διπλώστε το χαρτί και αφήστε το να καεί στη φωτιά του κεριού. Πολλοί απο εμάς παραμείναμε και κάναμε διαλογισμό μέχρι να καεί όλο το κερί.

Στο τέλος της τελετής, κλείστε με τις λέξεις «Και έτσι ας γίνει». Και ένα μεγάλο «ΧΑΙΡΕ ΣΑΤΑΝΑ!!».

 


 

Συχνές Ερωτήσεις/Ανησυχίες:

Μπορώ να κάνω την τελετή παραπάνω απο μια φορά;
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
ΟΧΙ! Οι Σατανικές τελετές είναι πραγματικές και δεσμευτικές. Η τελετή θα πρέπει να γίνει μόνο ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

Ερώτηση:
Έκανα την τελετή. Ίσα-ίσα που κατάφερα να βάλω λίγο αίμα στο χαρτί, παραμένει έγκυρη η τελετή; 
Απάντηση:
ΝΑΙ!! Η ποσότητα του αίματος δεν έχει σημασία, είναι απλά ενδεικτική. Αυτό που έχουμε στην καρδιά μας και οι προθέσεις που έχουμε, είναι πολύ πιο σημαντικό από τη ποσότητα του αίματος στην υπογραφή μας.

Ερώτηση:
Μπορώ να αντιστρέψω την τελετή στο μέλλον;
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Οι Σατανικές τελετές, αντίθετα με τις τελετές των άλλων θρησκειών, είναι πραγματικές και μόνιμες. Έλαβα έναν πολύ μικρό αριθμό ανθρώπων που ήταν σε σύγχυση και παρενοχλούνταν απο χριστιανούς. Ένα άτομο έκανε μια αντίστροφη τελετή και ο Σατανάς τον εγκατέλειψε. Πλήρως. Ο Σατανάς δεν ζορίζει κανέναν.
Οι χριστιανοί εξαπατούνται. Πιστεύουν ότι ο «Θεος» τους «Αγάπα» και «Συγχωρεί». Στη πραγματικότητα, αυτό το τέρας είναι ένας μοχθηρός, γεμάτος μίσος εχθρός της ανρθωπότητας. Όταν κάποιος είναι με τον Σατανά, βρίσκεται πάντα υπό τη προστασία του. Προσέχει για εμάς και μπαίνουμε σε μια νέα ζωή όπου δεν έχουμε τις ανησυχίες που υπομένουν οι άλλοι. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια, αλλά είναι πάντα πολύ καλύτερα. Ο Σατανάς δεν τιμωρεί τους ανθρώπους που τον απορρίπτουν, απλά τους παρατάει και αυτοί μένουν μόνοι τους να υποστούν τα βασανιστήρια του εχθρού.

Αυτοί οι άνθρωποι μου έγρραψαν μετά απο μερικούς μήνες, παρακαλούσαν τον Σατανά τους ξαναδεχτεί. Ο εχθρός δεν έκανε απολύτως τίποτα για αυτούς. Όλοι ήταν εξαιρετικά μετανιωμένοι που έφυγαν και ήταν πολύ απογνωσμένοι να επιστρέψουν.

Ερώτηση:
Είμαι ανήλικος/η και οι γονείς μου θα μου προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα αν με πιάσουν να κάνω μια Σατανική Τελετή.

Απάντηση:
Αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να κάνετε την τελετή χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο, μπορείτε να την κάνετε στον  αστρικό ναό [Πατήστε Εδώ] σας. Μπορείτε να κάνετε την παραπάνω τελετή όταν είστε μεγαλύτεροι. Κάνοντας την αφοσίωση στο αστρικό επιπεδο είναι εξίσου έγκυρο με το φυσικό πεδίο. Ο Σατανάς δείχνει κατανόηση προς τους εβήβους που εξαναγκάζονται να αποδεχτούν το Χριστιανισμό ενόσω ζούν στο σπίτι και είναι ανήλικοι.

Ερώτηση:
Είμαι ανήλικος/η, ζω σε χριστιανικό σπίτι και οι γονείς μου με αναγκάζουν να πηγαίνω στην εκκλησία και να λαμβάνω μέρος στα χριστιανικά μυστήρια. Μπορώ ακόμα να κάνω την αφοσίωση; Θα νευριάσει μαζί μου ο Σατανάς;
Απάντηση:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Ναι, μπορείτε ακόμη να κάνετε την τελετή. Ο Σατανάς κατανοεί. Εφόσον του είστε πιστός με την καρδιά σας, δεν θα είναι ποτέ νευριασμένος μαζί σας. Όσοι είστε κάτω των 18 δεν είστε ελεύθεροι. Δεν υπάρχει ανάγκη να αποκαλύψετε σε κανένα τη πίστη σας στο Σατανά. Αυτό που έχετε στην καρδιά σας είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο Σατανάς μας συμβουλέυει στο βιβλίο Αλ-Τζιλβαχ να μην αποκαλύπτουμε τη θρησκεία μας στους άλλους αν θα μας προκαλέσει κακό με οποιονδήποτε τρόπο, αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους εφήβους. Απλώς αποκηρύξτε τον χριστιανικό «Θεο» στο μυαλό σας αν σας αναγκάσουν να λάβετε μέρος σε οποιαδήποτε τελετή. Ο Σατανάς κατανοεί πως το να αποκαλύψουν τη πίστη τους σε αυτόν μπορεί να είναι άκρως επικίνδυνο, και σε κάποιες περιπτώσεις ακομά και απειλητικό για τη ζωή των εφήβων που ζουν σε χριστιανικα σπίτια.

 

© Copyright 2002, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου νούμερο: 12-16457