Μαύρη Μαγεία και Ψυχική Υγεία

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε εξοικειωμένοι με την ψυχιατρική, τη συμβουλευτική, την ψυχολογία και άλλες υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται είναι συνηθισμένες. Οι περισσότεροι επαγγελματίες ωθούν τον ασθενή να εκφράσει καταπιεσμένα συναισθήματα – θυμό, μίσος, φθόνο, δυσαρέσκεια και άλλα συναφή συναισθήματα, συμπεριλαμβανομένης της καταπιεσμένης σεξουαλικότητας και των σεξουαλικών συναισθημάτων. Η αναγνώριση αυτών των καταπιεσμένων συναισθημάτων ρίχνει νέο φως στην προέλευση σοβαρών κολλήσεων, νευρώσεων, καταναγκασμών/εμμονών και άλλων σοβαρών διαταραχών της ψυχικής υγείας. Πολλές σωματικές παθήσεις προκαλούνται από καταπιεσμένα συναισθήματα. Ορισμένες από αυτές καταλήγουν στο θάνατο. Αυτά έχουν πολύ επιζήμια επίδραση και στην ψυχή και την πνευματική υπόσταση του ατόμου.
 
Το κίνημα της Νέας Εποχής, η Wicca, πολλές ανατολικές θρησκείες [όπως ο σύγχρονος Βουδισμός, οι οποίες έχουν ιουδαιοποιηθεί/χριστιανοποιηθεί], και άλλες, υποστηρίζουν την άρνηση της έκφρασης των λεγόμενων «κατώτερων» συναισθημάτων. Αυτό οδηγεί σε μια άσχημη ψυχική υγεία και σε χειρότερες καταστάσεις. Οι καθολικοί ιερείς αποτελούν ένα κραυγαλέο παράδειγμα της συνέπειας αυτής της σεξουαλικής καταπίεσης. Η σεξουαλική καταπίεση είναι ίσως η χειρότερη, καθώς η σεξουαλική ορμή είναι εξίσου ισχυρή και συνδέεται άμεσα με τη δύναμη της ζωής- δεν εξαφανίζεται έτσι απλά. Οτιδήποτε καταπιέζεται βγαίνει προς τα έξω με στρεβλούς, παραμορφωμένους και ανθυγιεινούς τρόπους. Πολλά προβλήματα θα αποφεύγονταν αν οι άνθρωποι ξεσπούσαν τα συναισθήματά τους και σταματούσαν να τα καταπιέζουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσπάσουμε σε ξέφρενο παραλήρημα- είναι απλώς να αναγνωρίσουμε τα συναισθήματά μας και να τα αφήσουμε να βγουν προς τα έξω. Πρέπει να είναι κανείς πάντα ειλικρινής με τον εαυτό του.

Αρνούμενος το θυμό, το μίσος, τη ζήλια και άλλα λεγόμενα «αρνητικά» συναισθήματα, δημιουργείς ένα μοτίβο το οποίο θα επιφέρει σοβαρά προβλήματα στο μέλλον. Οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι αγαπούν, αγαπούν και αγαπούν και αρνούνται το θυμό και το μίσος τους, παίρνουν αυτό το τεχνητό εξωγήινο και νεκρό χαμόγελο που είναι τόσο συνηθισμένο μεταξύ των Χριστιανών όταν έχουν φτάσει σε πολύ προχωρημένα στάδια του προγραμματισμού τους. Εσωτερικά, αυτοί οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά ανισόρροποι και αποτελούν χειροβομβίδες κυριολεκτικά με τραβηγμένες τις περόνες, που περιμένουν να εκραγούν, είτε στρέφοντας τον συσσωρευμένο θυμό τους στους άλλους είτε στον εαυτό τους. Αυτό είναι εξαιρετικά ανθυγιεινό. Ωστόσο από την άλλη ,δικαιολογούν συνεχώς το μίσος και την οργισμένη συμπεριφορά του ψεύτικου «Θεού» που λατρεύουν. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σοβαρές ψυχικές ασθένειες.
 
Μια άλλη κοινή διδασκαλία αυτών είναι η άρνηση του υλισμού. Ο λόγος βρίσκεται στο γεγονός της διατήρησης του πλούτου και της εξουσίας στα χέρια των λίγων – των ίδιων ανθρώπων που στην κορυφή εργάζονται για να αφαιρέσουν την πνευματική γνώση και να την αντικαταστήσουν με τον Χριστιανισμό, το Ισλάμ και άλλα ψεύτικα δόγματα. Τα υλικά αγαθά κάνουν τη ζωή πιο ευχάριστη και αποτελούν προέκταση του εαυτού μας. Θα πρέπει να υπάρχει μια υγιής ισορροπία μεταξύ πνευματισμού και υλισμού. Η συγχώνευση του υλικού με το πνευματικό είναι το κλειδί για την επίτευξη της θεότητας της ψυχής.
 
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να υπαγορεύει στους άλλους πώς πρέπει να αισθάνονται για κάποιον ή κάτι. Η τελετουργία είναι συχνά ένα εξαιρετικό μέσο εκτόνωσης των συναισθημάτων. Οτιδήποτε καταπιέζεται συνειδητά και σκόπιμα θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα αργότερα.

ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΩΝ ΙΣΧΥΟΣ

 

© Copyright 2002, 2006, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457