Δαίμονες και Βιοηλεκτρικότητα


Οι Δαίμονες έχουν πολύ δυνατή ενέργεια, πολύ πιο δυνατή απο τον μέσο άνθρωπο. Όταν κάνουμε επίκληση (βάζουμε τον Δαίμονα μέσα μας) αυτό έχει κάποιες επιδράσεις. Η Βιοηλεκτρικότητα του Δαίμονα, ενώνεται με την δική μας. Είμαστε όλοι μοναδικοί και η ζωτική μας ενέργεια είναι μοναδική, επιδρώντας με διαφορετική ισχύ. Ότι κάποιος μπορεί να νοιώσει, κάποιος άλλος μπορεί να μην το νοιώσει. Αυτό έχει σχέση με πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, όπως παρελθοντικά επίπεδα της δύναμης της ψυχής μας. Όσο πιο δυνατή η ενέργεια μας, τόσο περισσότερη μπορούμε να ανέξουμε. Οι άνθρωποι που είναι πιο δυνατοί ή πιο γυμνασμένοι μπορούν να κρατήσουν μεγαλύτερα ποσα ενέργειας είτε απο τον εαυτό τους, είτε απο εξωτερική πηγή.

Οι άνρθωποι που γυμνάζονται εντατικά και κάνουν έντονη σωματική άσκηση θα παρατηρήσουν πως μπορούν να ελέγχουν μεγαλύτερα ποσα βιοηλεκτρικότητας, αλλά και να την αυξήσουν ευκολότερα. Αυτό παίρνει χρόνο και υπομονή. Είναι σαν να σκαρφαλώνεις ένα βουνό, που ανα κάποια μέτρα πρέπει να κατασκηνώσεις για να προσαρμοστείς στον αέρα, για κάποιες μέρες ή ακόμα και για μήνες. Αν προχωρούμε χωρίς προσαρμογή μπορεί να βιώσουμε απο τρομακτικές έως θανατηφόρες επιδράσεις όπως αρρώστιες λόγω υψόμετρου. Είμαστε όλοι μοναδικοί και κινούμαστε στους ρυθμούς μας.

Συνήθης αισθήσεις όταν κάνουμε επίκληση ενός Δαίμονα είναι η επιδερμίδα μας να έχει υπερευαισθησία, τρέμουλο, τρέμουλο στο σώμα μας, πόνος στις αρθρώσεις (για αυτούς με χαμηλά επίπεδα βιοηλεκτρικότητας), η αίσθηση πως κολυμπάμε ή είμαστε ελαφριοί, κάποιες φορές άγχος, νοιώθουμε κρύο η ζέστη, ευφορία, ζωηρά όνειρα, υπερκινητικότητα ή νευρικότητα, αυπνία, αλλά και πολλά άλλα. Όσο χαμηλότερα τα βιοηλεκτρικά επίπεδα, τόσο πιο πολλά τα συμπτώματα. Τίποτα απο αυτά δεν πρέπει να μας ανησυχεί, μιας και είναι παροδικό. Τα παραπάνω επίσης σχετίζονται με το πόσο κοντινή ήταν η επαφή με έναν Δαίμονα. Η Τηλεπαθητική επικοινωνία σπάνια έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την σεξουαλική επαφή.

Έχω κάνει επίκληση σε Δαίμονες αρκετές φορές και η επιδερμίδα μου έτρεμε για μερικές μέρες αργότερα, ήταν σαν να είχα καεί, αλλά χωρίς να έχω όντως, ήταν μόνο η αίσθηση του καψίματος απο τον ήλιο. Το να κάνει κανείς επίκληση πριν τον ύπνο, μπορεί να προκαλέσει αυπνία, μιας και η ενέργεια του Δαίμονα είναι πολύ ισχυρή και δυνατή. Με πνευματική εξάσκηση και αύξηση της βιοηλεκτρικότητας, θα μπορούμε πάντα να νοιώθουμε τον Δαίμονα και να έχουμε μερικές επιδράσεις, αλλά θα είναι μικρές όσο γινόμαστε δυνατότεροι.

Το να νιώθουμε ενέργεια κουνταλίνι όταν δεν διαλογιζόμαστε συνήθως είναι σήμα πως ένας Δαίμονας είναι κοντά μας. Η Δαιμονική ενέργεια, καμιά φορά γίνεται αισθητή ως η δική μας. Αυτό θέλει εμπειρία, το να καταλαβαίνουμε πότε είναι ένας Δαίμονας μαζί μας ή απλώς νοιώθουμε την ενέργεια μας. Αυτό έρχεται με τον καιρό και με την επανειλημμένη επικοινωνία και επαφή με Δαίμονες.

-Αρχιέρεια Maxine Dietrich


Πίσω στην ενότητα Δαίμονες, οι Θεοί της Κόλασης

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Βιβλιοθήκη του Κονγκρέσσου Νούμερο: 12-16457