Συγχρονίζοντας τη Μαγεία με τη Σελήνη


Συγχρονίζοντας τη μαγεία σας με τις φάσεις της Σελήνης είναι απαραίτητο για την επιτυχία. Ο κανόνας για τη λευκή μαγεία, είναι πιο αποτελεσματική όταν γίνεται στη φέξη της Σελήνης (όταν γεμίζει, όταν αυξάνει και πάει προς την Πανσέληνο). Η καλύτερη στιγμή είναι όσο πιο κοντά στην Πανσέληνο γίνεται. Ερωτικά μαγικά, απόκτηση νέας δουλειάς, πλούτος, επιτυχία κτλ.

Όταν η Σελήνη είναι στη χάση (φθίνει, μειώνεται σε φως, μετά την Πανσέληνο προς τη νέα σελήνη) είναι η καλύτερη στιγμή για επιτυχία στη μαύρη μαγεία και λειτουργίες καταστροφής. Όσο πιο κοντά στη νέα σελήνη τόσο το καλύτερο. Η χάση της Σελήνης είναι επίσης καλή στιγμή για την ολοκλήρωση πραγμάτων, εξορισμούς και διακοπή κακών συνηθειών, απώλεια βάρους.

Σελήνη στον Κριό

Έργα που ξεκινούν όταν η σελήνη είναι στον Κριό συνήθως ξεκινούν με μεγάλο ενθουσιασμό, αλλά τείνουν να μη διαρκούν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για υποκίνηση συγκρούσεων, υψηλή ενέργεια, εαυτός, εγωισμός, πόλεμος, μαχαίρια, όπλα, γρήγορα αλλά βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα, φωτιά, αιχμηρά αντικείμενα, μέταλλα, τόλμη, αυτοπεποίθηση, ρίσκο, ανεξαρτησία και πρόκληση ατυχημάτων. ΜΗΝ κάνετε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι ή το πρόσωπο αυτή τη περίοδο. Μαγεία που κυριαρχείται από τον Άρη έχει τα καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στον Ταύρο

Έργα που ξεκινούν όταν η σελήνη είναι στον Ταύρο είναι συνήθως μόνιμα ή μακροπρόθεσμα, ειδικά όταν πραγματοποιούνται όταν η σελήνη βρίσκεται στις πρώτες δέκα μοίρες του ζωδίου. Χρήματα, οικονομικά, ιδιοκτησίες, υλικά πράγματα, αισθησιασμός, γη, απληστία, μονιμότητα, πλούτος, πράγματα που αυξάνουν σε αξία, δάνεια, τράπεζες, αργά αλλά μόνιμα αποτελέσματα, καθυστερήσεις. ΜΗΝ κάνετε χειρουργική επέμβαση στο λαιμό αυτή τη περίοδο. Μαγεία που κυριαρχείται από τη Γη και την Αφροδίτη είναι επιτυχής αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στους Διδύμους

Επικοινωνίες, ταξίδια μικρών αποστάσεων, η Σελήνη των Διδύμων έχει διπλή φύση και κυβερνά τις κλοπές, απάτες, συγκενείς, αδέρφια, γείτονες και υπολογιστές. Οι Δίδυμοι δεν έχουν ισχύ μονιμότητας και έργα που ξεκινούν όταν η σελήνη είναι σε αυτό το ζώδιο τείνουν να αλλάζουν. Δεν είναι καλό ζώδιο για λειτουργίες μαύρης μαγείας. Είναι περισσότερο ουδέτερο στη φύση. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στους ώμους, χέρια ή σε νεύρα αυτή τη περίοδο. Μαγεία που κυριαρχείται από τον Ερμή έχει τα καλύτερα αποτελέσματα αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στον Καρκίνο

Ο Καρκίνος κυβερνά οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, φαγητό, φροντίδα, μητέρα και γυναίκες γενικότερα. Τα πράγματα τείνουν να διαρκούν καθώς ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που προσκολλάται. Καλό για ερωτικά μαγικά, μαγικά καιρού, καθαγίαση βωμού, καθαγίαση σπιτιού, μαντεία, πνευματικούς σκοπούς, προκαλώντας συναισθηματισμό. Αυτή τη περίοδο επωφελούνται μαγικά για την επιτυχία απόκτησης γης, αγοράς σπιτιού, απόκτησης ενός καλού διαμερίσματος και συμφιλίωση στην οικογένεια. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στο στομάχι αυτή τη περίοδο. Με ερωτικές σχέσεις ή γάμους που ξεκίνησαν όταν η σελήνη ήταν στον Καρκίνο, εάν χωρίσουν, συνήθως ξανασμίγουν. Μαγεία που κυβερνάται από τη Σελήνη είναι επιτυχής αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στον Λέοντα

Καλό για οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά, δημιουργικότητα, καλό για ερωτικά μαγικά, ρομαντικότητα, επιτυχία στον τζόγο, νίκη, πρόκληση προσοχής, προσωπική γοητεία, άνδρες γενικότερα, τον πατέρα, ασχολίες, κερδοσκοπία, ρίσκο, επενδύσεις, μετοχές, ομόλογα, εξουσία και μαγικά για απόκτηση θέσεων εξουσίας. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στην καρδιά, σπονδυλική στήλη ή την πλάτη αυτή τη περίοδο. Ο Λέοντας είναι ένα σταθερό ζώδιο και έργα που ξεκινούν σε αυτή τη περίοδο τείνουν να διαρκούν. Μαγικές λειτουργίες που κυβερνούνται από τον Ήλιο είναι επιτυχείς αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στην Παρθένο

Υγεία, αρρώστεια, ευημερία, πράγματα που απαιτούν ακρίβεια και τελειότητα, υγειηνή, διατροφή, βότανα, βιταμίνες, ένοπλες δυνάμεις, ρούχα, χώρος εργασίας, συνάδελφοι, λειτουργίες λευκής μαγείας και θεραπείας για άλλους, υπηρεσία για άλλους. Πράγματα που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες. Νοσοκομεία, θεραπεία, ιατρικό επάγγελμα, ιδρύματα, γραφειοκρατεία, προσοχή στις λεπτομέρειες. Η Παρθένος τείνει στην αλλαγή. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στα έντερα, πρωκτό ή στο πεπτικό σύστημα αυτή τη περίοδο. Μαγικές λειτουργίες που κυριαρχούνται από τον Ερμή είναι επιτυχείς αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στο Ζυγό

Καλή περίοδος για νέες σχέσεις, γάμους, συνεργασίες και όλα τα είδη μαγικών για την επιτυχία ή τη σύναψη των παραπάνω. Ειρήνη, διπλωματία, διαπραγμάτευση, νομικά ζητήματα, λειτουργίες με δύο ανθρώπους, συμβόλαια, τρόπος να κάνετε ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλετε εύκολα και ειρινικά. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στα νεφρά ή χαμηλά στη πλάτη αυτή τη περίοδο. Καλή περίοδος για ερωτικά μαγικά.

Σελήνη στο Σκορπιό

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια για λειτουργίες μαύρης μαγείας. Εκδίκηση, μίσος, εκτόνωση, αποκάλυψη μυστικών, μαγικά θανάτου, χειρουργίο, μεταμόρφωση, εμμονή, σεξ, απόκρυφα, ακραίες καταστάσεις, έρευνα, μαγικά εξορισμού, μόνιμη ολοκλήρωση και θάνατος. Αυτό είναι το πιο ισχυρό και έντονο ζώδιο από όλα τα ζώδια. Μυστικές, ύπουλες και συγκαλυμμένες επιχειρήσεις, δύναμη θέλησης, δραστική καταστροφή. Όπως το αντιδιαμετρικό ζώδιο του Ταύρου, ο Σκορπιός είναι συνήθως μόνιμος. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στη λεκάνη ή στο αναπαραγωγικό σύστημα αυτή τη περίοδο. Μαγικές λειτουργίες που κυβερνούνται από τον Πλούτωνα είναι επιτυχείς αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στον Τοξότη

Θρησκεία, πανεπιστήμια, ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, τζόγος, καλή τύχη, καλή για τελετουργική μαγεία, καλύτερη για λευκή μαγεία, εκδόσεις τύπου/βιβλίων, αθλήματα, εξοχή και νομοθεσία. Εκτέλεση μεγάλων ενεργειών. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στους γοφούς ή τους μηρούς αυτή τη περίοδο. Μαγικές λειτουργίες που κυβερνούνται από τον Δία είναι επιτυχείς αυτή τη περίοδο.

Σελήνη στον Αιγόκερω

Όταν η σελήνη είναι στον Αιγόκερω είναι άλλη μια πολύ καλή στιγμή για λειτουργίες μαύρης μαγείας. Κατάθλιψη, ασπλαχνία, χρησιμοποιώντας άλλους ανθρώπους ανελέητα, μακροχρόνια αποτελέσματα. Τιμές, κοινωνική τάξη, υπευθυνότητα, εξουσία, δομή, ορισμός μακροχρόνιων στόχων και σχεδίων για το μέλλον. ΜΗΝ επιχειρήσετε να ζητήσετε χάρες από άτομα στην εξουσία. Μαγικές λειτουργίες και μαγικά που έχουν μια χρονική καθυστέρηση ή είναι διαρκείας, σπατάλης, χειραγώγησης ανθρώπων, επιχειρήσεις, εξορισμοί. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις σε οστά/σκελετό, δόντια ή γόνατα αυτή τη περίοδο. Αυτή είναι μια «ανελέητη» περίοδος. Λειτουργίες που κυβερνούνται από τον επιβλαβή πλάνήτη Κρόνο ευνοούνται αυτήν την περίοδο.

Σελήνη στον Υδροχόο

Φίλοι, ομάδες, πλατωνικές σχέσεις, κοινωνία, ηλεκτρισμός, λειτουργίες σύναξης μάγων, υπολογιστές, τεχνολογία, ατομικότητα, αυθεντικότητα, ελευθερία, ανεξαρτησία, ανθρωπισμός, αναρχία, το απρόβλεπτο, ξεκάρφωτα πράγματα, ιδιοφυίες, αποκαλύψεις, στόχοι και ιδανικά, ξάφνιασμα ανθρώπων. Αυτό είναι το καλύτερο ζώδιο για μαγικά ανεξαρτησίας και απεξάρτησης από δεσμευτικές καταστάσεις. Ελευθερία και αυτάρκεια. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στις γάμπες ή τους αστραγάλους αυτή τη περίοδο. Μαγικά που κυβερνούνται από τον Ουρανό ευνοούνται.

Σελήνη στους Ιχθείς

Δηλητήρια, ναρκωτικά, αυτοκαταστορφή, πλάνη, λύπη, κατάθλιψη, απομόνωση, παράννοια, βαθιά ψυχολογικά προβλήματα. Καλό για επιτυχία στον διαλογισμό και όλες τις πνευματικές αναζητήσεις. Μαγικά για παραπλάνηση ανθρώπων, μυστικά, απάτες, ευπάθεια. Μυστικοί εχθροί, άλλες καταστάσεις συνειδητότητας. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για ολοκλήρωση, ειδικά όταν η σελήνη είναι στις 20-30 μοίρες του Ιχθύ (βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κενοδρομία). Πνευματική θεραπεία μπορεί να γίνει αυτή τη περίοδο. ΜΗΝ κάνετε χειρουργικές επεμβάσεις στα πόδια αυτή τη περίοδο.


Αστρολογία για Σατανιστές από τον Άζαζελ


ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

 

© Copyright 2003, 2006, Joy of Satan Ministries;
Αριθμός Βιβλιοθήκης του Κονγκρέσσου: 12-16457